Eşimde bana cırtlı bi korse almıştı şuan en uça geldim ama korse artık toplanır oldu hatta geçen gün öyle çok hareket edip dalmışım ki işlere korse toplanıp göbeğimi alttan sıkıştırmış göbeğim sarkmış resmen kaş yaparken göz çıkarmışımBen ayrem marka almıştım lateks lahusa korsesi o büyük gelmeye başladı aynı yerden daha sert olan zumba korseyi aldım düne kadar içine giremiyordum sert olduğu için esnemiyordu
Katilesi çok iyi tavsiye ederim katlanmiyor kalıp gibi kalıyor üzerinde
AyniYa bebe uykuya dalamıyor bi türlü göz kapanıyor 2 saniye sonra gözler faltaşı sizin öyle mi ?
Bu çok iyi haber, küçülebilmesi. Zeytinyağ denemekte fayda varDoğumdan sonra 7 gün gece yatarken zeytinyağli pamuk koydum küçüldü minicik kaldı artık acımıyo, normal doğum yaptım üzerine oturamiyordum çok fena şişmişti
dış hemoroid miydi sizin de? Sıcak su anlık etki ediyor bende, 3-5 gün sonra wc zor olursa yine tekrarlıyorBen sıcak suya oturdum. Çok kötüydüm yürüyemiyordum nerdeyse. Sıcak su iyi geldi. Şimdi geçti çok şükür. Kantaron yagi koydugum pamukla geceleri yattim bide
yırtık dediğiniz çatlak galiba dimi, bende de oluşmuş. En sonki ataklar çok fenaydı o yüzden, yok öyle bi acıHamileyken kullandığım ilaçla kuculmustu baya suan o hali ile duruyor kabız olursam kanama yapıyor ama bende sadece hemoroid yok yırtık da varmış ameliyat olmadan iyileşmesi mümkün değilim sanırım şuan için kabız olmamaya çalışıyorum tekrardan doktora gitmedim henüz bebeğim küçük olduğu için ameliyata cesaret edemiyorum.
Bu arada hamileyken kullandığınız ilaç neydi?Hamileyken kullandığım ilaçla kuculmustu baya suan o hali ile duruyor kabız olursam kanama yapıyor ama bende sadece hemoroid yok yırtık da varmış ameliyat olmadan iyileşmesi mümkün değilim sanırım şuan için kabız olmamaya çalışıyorum tekrardan doktora gitmedim henüz bebeğim küçük olduğu için ameliyata cesaret edemiyorum.
Evet dışBu çok iyi haber, küçülebilmesi. Zeytinyağ denemekte fayda var
dış hemoroid miydi sizin de? Sıcak su anlık etki ediyor bende, 3-5 gün sonra wc zor olursa yine tekrarlıyor
yırtık dediğiniz çatlak galiba dimi, bende de oluşmuş. En sonki ataklar çok fenaydı o yüzden, yok öyle bi acıpeşine hemen doktora gittim bana da lazerle ameliyat yapalım dedi ama çok da güvenemedim, korkuyorum ameliyattan, ameliyatsız bi tedavi arayışındayım, varmış da bant ligasyon diye bi yöntem ama bana uygun mu bakalım, yarın bir doktora daha gidicem
Kesinlikle aynısı kucağımda uyusa saatlerce uyuyacak uyuyup bırakınca fal taşı mübarekYa bebe uykuya dalamıyor bi türlü göz kapanıyor 2 saniye sonra gözler faltaşı sizin öyle mi ?
Kantaron yağını bikaç kez kullandım ama sürerken çok mu bastırdım ne, hiç ağrımazken ağrımaya başladı o yüzden bi daha sürmedimEvet dış
Ameliyat düşünmeden önce zeytinyağını bir dene canim saracoglunun tarifi bu umarım sende de işe yarar 1 gecede hemen yumusatmisti bende kesin ameliyatlik sanıyordum kendimi gerek kalmadıBu çok iyi haber, küçülebilmesi. Zeytinyağ denemekte fayda var
dış hemoroid miydi sizin de? Sıcak su anlık etki ediyor bende, 3-5 gün sonra wc zor olursa yine tekrarlıyor
yırtık dediğiniz çatlak galiba dimi, bende de oluşmuş. En sonki ataklar çok fenaydı o yüzden, yok öyle bi acıpeşine hemen doktora gittim bana da lazerle ameliyat yapalım dedi ama çok da güvenemedim, korkuyorum ameliyattan, ameliyatsız bi tedavi arayışındayım, varmış da bant ligasyon diye bi yöntem ama bana uygun mu bakalım, yarın bir doktora daha gidicem
Dünden beri kucağım dışında uyumadı koyduğum an uyanıyor bitik durumdayım. Sürekli aranıyor bir de tok olsa bile emmek istiyor. Çok yiyince de gazdan bağırıyorYa bebe uykuya dalamıyor bi türlü göz kapanıyor 2 saniye sonra gözler faltaşı sizin öyle mi ?
Nerdeyse evden kaçıcam o duruma geldim yaniKesinlikle aynısı kucağımda uyusa saatlerce uyuyacak uyuyup bırakınca fal taşı mübarek
Bebeğin emiyor mu? Emmiyorsa sütün o yüzden artmıyor olabilir. Benim büyük kızım emmedi mesela, ben pompayla sürekli deli gibi sağıyordum sütüm artsın diye ama artmadı malesef. Şimdi küçük kızım emiyor, onda öyle bir sorunum yok. Yani demek ki sütün artması için bebeğin emmesi şartmış.Kızlar doğum yapalı 45 gün oldu. 40ımız çıktıktan sonra kanamam durmadı sanırım regl oldum. Sütüm de ilk günden beri gelmedi dolu dolu. Mamayla destekliyoruz. Regl olunca süt hepten kesilir mi neden gelmedi bu süt çok üzülüyorum ya ne yapabilirim90 cc içiyorsa benm iki üç saatte bir anca 30 cc sütüm geliyor
Bebeğin emiyor mu? Emmiyorsa sütün o yüzden artmıyor olabilir. Benim büyük kızım emmedi mesela, ben pompayla sürekli deli gibi sağıyordum sütüm artsın diye ama artmadı malesef. Şimdi küçük kızım emiyor, onda öyle bir sorunum yok. Yani demek ki sütün artması için bebeğin emmesi şartmış.
Daflon 500 kullanmistim dış hemoroidi kucultmustu baya tabi o süreçte kabiz olmamaya dikkat etmiştim çok.Bu arada hamileyken kullandığınız ilaç neydi?
Valla havuç yedim arkasına ama bizimki zaten reddetmişti 2 gün
Her akşam öyleyiz. Ne ara kaçırtıyoruz uykuyu bilmiyorum ama akşam 6 gibi uyanıyorsa 10 11 12 Allah ne verdiyse o saate dek uyumuyor. Bugün 12 de uyudu mesela. Azıcık bir şekilde dalıyor sonra 5 dakika geçmeden hemen faltaşı gibi açıyor gözleri bugün eşim sinirden ağlayacaktı akşamlar yalan olduYa bebe uykuya dalamıyor bi türlü göz kapanıyor 2 saniye sonra gözler faltaşı sizin öyle mi ?
82 gun olmus senin, erken degil benceBu arada gaz çıkartıyor musunuz hala? Ben epeydir çıkarmıyorum kendi kendine çıkartıyor artık bence gaz çıkarma zamanları geçti. Erken mi sizce ne dersiniz?
Aynen benim göğüslerim de öyleydi uçları yok. O Silikon meme uçlarından bizde aldık. Büyük kızımda acemilik mi desem, erken mi pes ettik desem ya da kızımın inatçılıģından mı desem, alıştıramadım memeye. Ama küçük kızımda işe yaradı o Silikon uçlar. İlk zamanlar onlarla emziriyordum, şimdi uçlar belirginleşti onlar olmadan emziriyorum.İlk gün sütüm gelmemişti. Göğsümün birininde ucu içe batıktı. Bebek hemşireleri gitti silikon uç aldırdı bize. Bu sefer cocuk ona alışınca öteki memeyi de almadı silikon uçsuz. Onunla da cook güçlü çekmesi lazım ki süt gelsin. Şimdi de onlarla dahi emmiyor. İnat ediyor. Evet kesinlikle bebek emmezse süt artmıyor
Peki icmeye devam ettiniz mi magnezyum habini Bende Sadece sabah namazina kalkarken Karnim gurulduo sonra direk wc ye atiom kendimi afedersiniz su gibiAynı şekilde magnezyum ve demir ilacı benide ishal yaptı. Basur vardı zaten artık dahada ilerlemiş hali varkarnım sürekli gurulduyor ve ishal gaz hepsi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?