2021 Aralık Anneleri

Eşimde bana cırtlı bi korse almıştı şuan en uça geldim ama korse artık toplanır oldu hatta geçen gün öyle çok hareket edip dalmışım ki işlere korse toplanıp göbeğimi alttan sıkıştırmış göbeğim sarkmış resmen kaş yaparken göz çıkarmışım

Doğumdan sonra 7 gün gece yatarken zeytinyağli pamuk koydum küçüldü minicik kaldı artık acımıyo, normal doğum yaptım üzerine oturamiyordum çok fena şişmişti
Bu çok iyi haber, küçülebilmesi. Zeytinyağ denemekte fayda var
Ben sıcak suya oturdum. Çok kötüydüm yürüyemiyordum nerdeyse. Sıcak su iyi geldi. Şimdi geçti çok şükür. Kantaron yagi koydugum pamukla geceleri yattim bide
dış hemoroid miydi sizin de? Sıcak su anlık etki ediyor bende, 3-5 gün sonra wc zor olursa yine tekrarlıyor
yırtık dediğiniz çatlak galiba dimi, bende de oluşmuş. En sonki ataklar çok fenaydı o yüzden, yok öyle bi acı peşine hemen doktora gittim bana da lazerle ameliyat yapalım dedi ama çok da güvenemedim, korkuyorum ameliyattan, ameliyatsız bi tedavi arayışındayım, varmış da bant ligasyon diye bi yöntem ama bana uygun mu bakalım, yarın bir doktora daha gidicem

Bu arada hamileyken kullandığınız ilaç neydi?

Evet dış

Ameliyat düşünmeden önce zeytinyağını bir dene canim saracoglunun tarifi bu umarım sende de işe yarar 1 gecede hemen yumusatmisti bende kesin ameliyatlik sanıyordum kendimi gerek kalmadı

Ya bebe uykuya dalamıyor bi türlü göz kapanıyor 2 saniye sonra gözler faltaşı sizin öyle mi ?
Dünden beri kucağım dışında uyumadı koyduğum an uyanıyor bitik durumdayım. Sürekli aranıyor bir de tok olsa bile emmek istiyor. Çok yiyince de gazdan bağırıyor
Kesinlikle aynısı kucağımda uyusa saatlerce uyuyacak uyuyup bırakınca fal taşı mübarek
Nerdeyse evden kaçıcam o duruma geldim yani

36 saattir 1 saat bile kesintisiz uyumadı çocuk, kucağımda dalıyor sdc, tabi ben de uyuyamadım. Regl oldum onun rahatsızlığı derken, doğumdan beri ilk kez bu kadar zorlanıyorum

Bebeğin emiyor mu? Emmiyorsa sütün o yüzden artmıyor olabilir. Benim büyük kızım emmedi mesela, ben pompayla sürekli deli gibi sağıyordum sütüm artsın diye ama artmadı malesef. Şimdi küçük kızım emiyor, onda öyle bir sorunum yok. Yani demek ki sütün artması için bebeğin emmesi şartmış.

İlk gün sütüm gelmemişti. Göğsümün birininde ucu içe batıktı. Bebek hemşireleri gitti silikon uç aldırdı bize. Bu sefer cocuk ona alışınca öteki memeyi de almadı silikon uçsuz. Onunla da cook güçlü çekmesi lazım ki süt gelsin. Şimdi de onlarla dahi emmiyor. İnat ediyor. Evet kesinlikle bebek emmezse süt artmıyor

M Matmazelkedi vanilya ve havucu denedin mi işe yaradı mı ?
Adet olunca aklımda olsun
Valla havuç yedim arkasına ama bizimki zaten reddetmişti 2 gün sonra gittiğimizde emiyor mu diye sorunca anlattım, o zaman dedi bana da havuçla vanilya tüket diye. Şansıma o gün paşacım emmeye başlamıştı tekrar. Ama ilk adet reddetmeye neden olabiliyormuş gerçekten tecrübeyle sabitledim

Ya bebe uykuya dalamıyor bi türlü göz kapanıyor 2 saniye sonra gözler faltaşı sizin öyle mi ?
Her akşam öyleyiz. Ne ara kaçırtıyoruz uykuyu bilmiyorum ama akşam 6 gibi uyanıyorsa 10 11 12 Allah ne verdiyse o saate dek uyumuyor. Bugün 12 de uyudu mesela. Azıcık bir şekilde dalıyor sonra 5 dakika geçmeden hemen faltaşı gibi açıyor gözleri bugün eşim sinirden ağlayacaktı akşamlar yalan oldu

Bu arada gaz çıkartıyor musunuz hala? Ben epeydir çıkarmıyorum kendi kendine çıkartıyor artık bence gaz çıkarma zamanları geçti. Erken mi sizce ne dersiniz?

Bu arada gaz çıkartıyor musunuz hala? Ben epeydir çıkarmıyorum kendi kendine çıkartıyor artık bence gaz çıkarma zamanları geçti. Erken mi sizce ne dersiniz?
82 gun olmus senin, erken degil bence
Zaten ilk uc ay gelisiyor bagirsaklar, surda 8 gunun var

Aynen benim göğüslerim de öyleydi uçları yok. O Silikon meme uçlarından bizde aldık. Büyük kızımda acemilik mi desem, erken mi pes ettik desem ya da kızımın inatçılıģından mı desem, alıştıramadım memeye. Ama küçük kızımda işe yaradı o Silikon uçlar. İlk zamanlar onlarla emziriyordum, şimdi uçlar belirginleşti onlar olmadan emziriyorum.
Sen pes etme denemeye devam et, inşallah emer bebişin.

Aynı şekilde magnezyum ve demir ilacı benide ishal yaptı. Basur vardı zaten artık dahada ilerlemiş hali var karnım sürekli gurulduyor ve ishal gaz hepsi var.
Peki icmeye devam ettiniz mi magnezyum habini Bende Sadece sabah namazina kalkarken Karnim gurulduo sonra direk wc ye atiom kendimi afedersiniz su gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…