2021 Aralık Anneleri

Bu arada gaz çıkartıyor musunuz hala? Ben epeydir çıkarmıyorum kendi kendine çıkartıyor artık bence gaz çıkarma zamanları geçti. Erken mi sizce ne dersiniz?
Kendi kendine çıkarıyorsa gerek yok
Daha çabuk çıkarması için sen destek olabilirsin

Denemekten hiç vazgeçme. Sürekli teklif et almadığında çok zorlayıp ağlatma ama . Biraz sabır işi benim bebeğimde çoğu zaman almıyor sürekli teklif ediyorum 15 dk da bir alana kadar uğraşıyorum. Sürekli sağ sütünü, süt arttırıcı takviye alıyor musun?

Ben de ilk az önce kopardım bakalım.
Yan bantlar alınınca sızdırıyor. Özellikle gazla birlikte kaka yapınca fena oluyor ama elimde kalanları bitirmek için biraz daha kullanacağım
Ya bebe uykuya dalamıyor bi türlü göz kapanıyor 2 saniye sonra gözler faltaşı sizin öyle mi ?
Ahh benim de
Kantaron yağını bikaç kez kullandım ama sürerken çok mu bastırdım ne, hiç ağrımazken ağrımaya başladı o yüzden bi daha sürmedim
Akşam Kantoron yağını pamuğa damlatıp oraya yerleştirip yattığımda sabaha bir şey kalmamıştı benim, bence tekrar dene

Ben hala yaptiramadim. Tahlilleri karşılıyor ultrasondan emin değilim. Bebeğe tek yapmıyorlar ıkimize 3800 fiyat çıktı Allianz Sigorta.
Sigortacıyım bilgi almak isterseniz, mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Acıbadem sigortada ebeveyne gerek olmadan sadece bebek ve çocukta sigortalanıyor.

O aşamaya ışınlanmak istiyorum. Emerken uyuyan çocuğu gaz çıkarırken uyandırıyorum.
Uyandı mı da uyutmakta ayrı bir zor oluyor. Az kaldı az bizimde tam sizin şuan ki zamanlarda kendi kendine çıkarmaya ufaktan başlamıştı. Ben yaklaşık 3 haftadır çıkarmıyorum

eymentaa nabıyooon? Bok içinde kaldım been. Sattım dolaptan sleepyleri. Babyturcoyu da koydum. Sızdırıp duruyolar delircem.
Sen 3e erken mi geçtin ondan mı sızdırdı sleepyler acaba? Benim bugün 2de son günüm muhtemelen, elimdekiler bitsin diye bekledim. Çişte sızdırma nadir oluyor, kaka yapmamışsa bütün gece değiştirmiyorum sızma olmuyor, kakada hele hiç olmadı. Dolu dolu yapınca bile olmadı. Anlamadım bu işi

Valla 5i geçmistir 5.5 civarıdır diye düşünüyorum. Aşırı da iz oluyod bacaklar ve 2 de son zamanlarda sızdirdı hep baslarda iyiydi ben küçük geldi diye sizdırdığını düşündüm hatta. Ama 3de sızdırmayan kaka olmadı. Yine iz var yine iz var. Ben anlamadım valla.

Sen memnun değil miydin sleepyden? Çok şaşırdım şu an.
Memnundum 2nin son paketden beri sızdırıyo delircem.
Bizim molfix bile 3 kere kakayi taşırdı 3 numara olduğu halde en iyisi prima premium care
Valla sırayla deneyecem gerekirse öyle olacak. Benim bebe sevmiyo da ustü başı değişsin. Çocuğu üzeceğime surekli don yıkayacağima prima kullanırim elbette.

İz hep oluyo canım çıtçıtlı badisini büyük giydir o sıkınca da bezin lastiği iz yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…