2021 Aralık Anneleri

Kizlar bebegimin yuzunde 3 4 gun once isilik gibi kucucuk kizariklar vardi simdi buyuk sivilce gibi oldu paylasiyorum ne oldugunu bilen var mi
Yüze dokunmaktan, öpmekten olabilir eğer yapıyorsanız. Ellerinizi sürekli yıkayın kolonyalayın.
Ben de çünkü dayanamayıp öptüğüm zamanlar sivilce oluşuyordu akabinde artık tutuyorum kendimi

Çok geçmiş olsun, yeni varyant hafif atlatılıyor ama özellikle aşı varsa çok hafif geçiyor.
Ben covidden değil de influanza dan korkuyorum asıl o çok fena bu sıralar
Aa oyleymis 2 asisi vardi brlki ondan hafif geciriyor evet o grip cok fenaymis

Ben işe baslamadan kızıma stoklamistim dediğin gibi kokusu degismişti icmedi hep çöp oldu canım sutler bu bebiste stok yapmayacağım günlük sagip birakicam inşallah tabi süt olursa

Ben ilk bebeğimde bi sürü stok yapmıştım ama asla içmedi tadı kokusu aynı dediğin gibiydi sabun desen değil balık desen değil bu sefer sadece 4 poşet koydum duruyor her bebek içmiyor

Tadi degismiyormus kizlar, sadece kokusu degisiyormus. Bozuldugundan degil de icindeki bisey sebebiyle oluyomus o koku. Benim oglan gayet cuk cuk icti, o yuzden atmayacagim sanirim baya da bi stogum var, smdi sagdiklarimi buzluga buzluktakileri de bebitoya veriyorum ziyan olmasin onca sut

Kizlar bebegimin yuzunde 3 4 gun once isilik gibi kucucuk kizariklar vardi simdi buyuk sivilce gibi oldu paylasiyorum ne oldugunu bilen var mi
Toksit eriteme benziyor kendiliğinden geçer takip et bakalım canım geçmezse danışırsın doktoruna sadece ılık suyla silebilirsin herhangi bi krem vs sürme

Ben de azalır mı diye korktum ama takviye içince hemen mastit oluyorum, şimdi bile kırmızı memem bezeler vsr boş olsa da. Tadı da değişiyosa ananas filan yiyelim bari tatlı olur
Bana hemşire regl zamanları sütün tadı değiştiğinden meme reddi yapabilir havuç ve vanilya tüket dedi. Galiba onlar sütü tatlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…