Doktor ilaç verir belki söyle mutlakaKızlar benim bebeğim çok fazla kusmaya başladı. 1 defa emiyorsa 4 5 defa dolu dolu kusuyor.
Gecmis olsun canım bu ara çok yayıldı salgın sanırım hepimiz grip gibi mutlaka yakalanacagizEsim pozitif cikmis insallah bize de gecmez
Yüze dokunmaktan, öpmekten olabilir eğer yapıyorsanız. Ellerinizi sürekli yıkayın kolonyalayın.Kizlar bebegimin yuzunde 3 4 gun once isilik gibi kucucuk kizariklar vardi simdi buyuk sivilce gibi oldu paylasiyorum ne oldugunu bilen var mi
Sagol cnm Aynen esimin de grip gibiydi belirtisi oylesine yaptirmisti :sGecmis olsun canım bu ara çok yayıldı salgın sanırım hepimiz grip gibi mutlaka yakalanacagiz
Çok geçmiş olsun inşallah size bulaşmadan geçer giderSagol cnm Aynen esimin de grip gibiydi belirtisi oylesine yaptirmisti :s
Çok geçmiş olsun, yeni varyant hafif atlatılıyor ama özellikle aşı varsa çok hafif geçiyor.Esim pozitif cikmis insallah bize de gecmez
Geçmiş olsun canım zaten artık herkes yakalanacak o kadar arttı kı en hafif şekilde Size bulaşmadan geçsin gitsin inşallahEsim pozitif cikmis insallah bize de gecmez
Kızım 8aylikti karla tanistiginda çıkartıp foto çekmiştimBebişleri kar topu oynamaya çıkarıyormuyuztam yuvarlamalıklar
Benim ds aklıma geldi dışarıya bakınca seneye bu zaman yürürler çıkarırız inşBebişleri kar topu oynamaya çıkarıyormuyuztam yuvarlamalıklar
Bizim burda maşallah çok güzel yağıyorKızım 8aylikti karla tanistiginda çıkartıp foto çekmiştim
Oglusda henüz buralara kar düşmedi
4-5 aylık olsalardı çıkarırdıkBenim ds aklıma geldi dışarıya bakınca seneye bu zaman yürürler çıkarırız inş
Aa oyleymis 2 asisi vardi brlki ondan hafif geciriyor evet o grip cok fenaymisÇok geçmiş olsun, yeni varyant hafif atlatılıyor ama özellikle aşı varsa çok hafif geçiyor.
Ben covidden değil de influanza dan korkuyorum asıl o çok fena bu sıralar
Amim cnm insallah buzamana kdr gecmemisti:)Geçmiş olsun canım zaten artık herkes yakalanacak o kadar arttı kı en hafif şekilde Size bulaşmadan geçsin gitsin inşallah
Biz evde oynuyoruz buyuk kizla kucuklrrle seneye insallahBizim burda maşallah çok güzel yağıyor
4-5 aylık olsalardı çıkarırdık
Artık Seneye kardan adam️ yaparız
Ben işe baslamadan kızıma stoklamistim dediğin gibi kokusu degismişti icmedi hep çöp oldu canım sutlerbu bebiste stok yapmayacağım günlük sagip birakicam inşallah tabi süt olursa
Ben ilk bebeğimde bi sürü stok yapmıştım ama asla içmedi tadı kokusu aynı dediğin gibiydi sabun desen değil balık desen değil bu sefer sadece 4 poşet koydum duruyor her bebek içmiyor
Tadi degismiyormus kizlar, sadece kokusu degisiyormus. Bozuldugundan degil de icindeki bisey sebebiyle oluyomus o koku. Benim oglan gayet cuk cuk icti, o yuzden atmayacagim sanirimBi arkadasiminda boyle oldu kendisi de doktor balik kokusu gibi koku normalmis ama onun daha agir bi kokusu varmis hatta bende tadina baktim demisti sonra cocuk doktoruna goturmus sutu riske atmayalim kullanma at demis
Benmari usuluyle isitsaniz belki o kadar kokmaz oda sicakliginda cozunene kadar cok zaman gidiyor olabilir mi
Bizim burda kar yok kiBebişleri kar topu oynamaya çıkarıyormuyuztam yuvarlamalıklar
Toksit eriteme benziyor kendiliğinden geçer takip et bakalım canım geçmezse danışırsın doktoruna sadece ılık suyla silebilirsin herhangi bi krem vs sürmeKizlar bebegimin yuzunde 3 4 gun once isilik gibi kucucuk kizariklar vardi simdi buyuk sivilce gibi oldu paylasiyorum ne oldugunu bilen var mi
120ye kadar içiyoda açtır. Tok olunca almıyo gerçekten. Bırqk icsin kusar fazlasını. Bence yine ilk zamanlardaki gibi 20ser dk iki göğüse tut ardından mamayı ver 120 cc. Ne kadar icebiliyo bak. Sonra iki saat durur bence o ara hem sütün de tam dolar. Yine aynı sekil once meme sonra mama. Mamadan 60 icebiliyosa 60la devam edersin. Sonra bi emzirmede verir bi emzirmede vermezsin öyle devam edersin.
Ben de emzik oldum sürekli memede. Ama kilo alımi normal diye mama vermiyorum. Ama emzireyim aman da 2 saat uyusun düzeni asla yok aralarda 20 dk uyursa şanslıyım. O uykuyla da şarji fulleniyo resmen.
Bana hemşire regl zamanları sütün tadı değiştiğinden meme reddi yapabilir havuç ve vanilya tüket dedi. Galiba onlar sütü tatlandırıyorBen de azalır mı diye korktum ama takviye içince hemen mastit oluyorum, şimdi bile kırmızı memem bezeler vsr boş olsa da. Tadı da değişiyosa ananas filan yiyelim bari tatlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?