- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Benimki de aynıBenim cocuğum uyumuyo ya. Hic mi yorulmuyo ben anlamıyorum ya. Arada 10 20 dk kucağımda uyuyo bırakınca kesinlikle uyanıyo.
Esine söyle güzel dille uyarsin bence canım.nedir bu lahusa annenin üzerine gelme isteği anlamıyorum kiÇocuk ağlıyor kayinbabam ordan ayaklarını nasıl topluyor gazı var diyor, hayır o doğal bisey bi refleks hareket ediyor sadece diyorum, ki Çocuk maşallah habire pirtliyor, kaynanam gelip sapur supur öptü çocuğumu, yanaklarını avucluyor aranıyor bu aç diyo, yarım saatten fazla emmisti ve bi miktar kustu bunlari söylemeden az önce, uyumuyor uykusu az diyorum, ki sikayetlenmek için değil o an ortamdaki bi misafir sorduğu için söyledim, napsin çocuğun karnı mi doyuyor tok olsa uyur açlıktan durmuyor açlıktan uyumuyor bla bla bla
Gerçekten Allah bildiği gibi yapsın bu insanlarıSanki ben zehir veriyorum çocuğa, ayrıca da çocuk benim meme benim kardeşim istersem keyfimden emzirmem bu da bi tercih sana ne ben anasıyim kim benden daha çok düşünebilir onu
Ayy cok tesekkurler
Aynen ben de ondan duydum sanki pahalı diyodu@giggles kullanacaktı arıyordu buldu mu bilmim
Benimki de öyle ya ayak parmak aralarında da var, yapışmış bir de deri gibi çeksem acıcak diye alamıyorumBnm kızın tırnakları içi öyle kirli ki gören hergün tarla ekiyor sanar
Öyle canım ama bıktım inan yani biraz da onlar cabalasa böyle davranmamak için hep biz guler yüzlü saygılı olmaya cabaliyoruz ama tek taraflı olmuyor işte tüketiyor insaniAy bu soylemler hic degismez hicc moralini bozma bebisini sen taniyorsun en iyi annesi
Eşim benden taraf olsa hiç bi sorunumuz olmayacak zaten de işte...Benimki de aynı
Esine söyle güzel dille uyarsin bence canım.nedir bu lahusa annenin üzerine gelme isteği anlamıyorum ki
Sanırım dokununca duyulsrı gelişir diye takılmıyor. Ben üzülüyorum haline ondan takmıyorum rahatsız oluyor gibi geliyorBen eldiveni hala takiyorum kendini cizer üşür diye burasi cok soguk, kullanmayan arkadaslar neden kullanmiyosunuz bi problem olusturuyorsa bende yanlis bise yapmayim kullanmayim artik
Ben de azalır mı diye korktum ama takviye içince hemen mastit oluyorum, şimdi bile kırmızı memem bezeler vsr boş olsa da. Tadı da değişiyosa ananas filan yiyelim bari tatlı olurDamlaları kullanmadım bilgim yok ama bende oğlum tam 61 günlük oldu relg oldumkizimda da tam iki aylikken olmuştum bari bikaç ay olmasaydım
Süt de hem azalıyor hem tadi degisiyormus relg durumunda bendede moraller bozuk...
Benimki iki ayı bitirdi epeydir takmıyorum ellerini tanıma evresine geçtik çünki uzun uzun ellerini inceliyor bu araBen eldiveni hala takiyorum kendini cizer üşür diye burasi cok soguk, kullanmayan arkadaslar neden kullanmiyosunuz bi problem olusturuyorsa bende yanlis bise yapmayim kullanmayim artik
Beslac damla kullanıyorum bende takviye .Ben de azalır mı diye korktum ama takviye içince hemen mastit oluyorum, şimdi bile kırmızı memem bezeler vsr boş olsa da. Tadı da değişiyosa ananas filan yiyelim bari tatlı olur
Hem ince motor becerilerinin temelini atiyorlar, kiyafetlerini vs yakalayip tutup. Hem de duyu gelisimi icin ellerin ciplak olmasi cok onemli.Ben eldiveni hala takiyorum kendini cizer üşür diye burasi cok soguk, kullanmayan arkadaslar neden kullanmiyosunuz bi problem olusturuyorsa bende yanlis bise yapmayim kullanmayim artik
Canım adet olunca kalsiyum magnezyum takviyesi alırsan tat değişmezmiş, miktarın azalmaması için de bir kaç gün kalori almaktan zarar gelmez bence. Dereotu, bulgur, komposto yiyebilirsin kilona dikkat ediyorsan. Ben arifoğlu anne çayı ve solgar bira mayası hapı içiyorum süt olmazsa. Hap hemen mastit yapıyor, galactago da yaptı.Beslac damla kullanıyorum bende takviye .
Tam da diyetisyene başlamıştım diyetisyen Malt içecekler humana Vs aşırı kalorili içme dedi onların yerine rezene ve ısırgan otu çayı iç dedi isirgani bulamadım
Şimdi de sutUm azalır korkusu başladı
Ben işe baslamadan kızıma stoklamistim dediğin gibi kokusu degismişti icmedi hep çöp oldu canım sutlerBugun buzluktaki sutlerden bebisimize verelim dedik ve oda isisinda cozdurup verdik. Icirirken resmen kusacaktim, sut bildigin balik gibi kokuyorduama bebitom cuk cuk icti normal sutuymus gibi.
Biraz internetten arastirdim, buzluga giren sutun kokusunda boyle degisiklik olabiliyormus. Deneyimleyen ya da denemek isteyen varsa bilgisi olsun
Sebebi ne anlamadim ama butun sutler ziyan olacak diye cok uzuldum basta, bebito icince icim rahatladi
Ben ilk bebeğimde bi sürü stok yapmıştım ama asla içmedi tadı kokusu aynı dediğin gibiydi sabun desen değil balık desen değil bu sefer sadece 4 poşet koydum duruyor her bebek içmiyorBugun buzluktaki sutlerden bebisimize verelim dedik ve oda isisinda cozdurup verdik. Icirirken resmen kusacaktim, sut bildigin balik gibi kokuyorduama bebitom cuk cuk icti normal sutuymus gibi.
Biraz internetten arastirdim, buzluga giren sutun kokusunda boyle degisiklik olabiliyormus. Deneyimleyen ya da denemek isteyen varsa bilgisi olsun
Sebebi ne anlamadim ama butun sutler ziyan olacak diye cok uzuldum basta, bebito icince icim rahatladi
Bi arkadasiminda boyle oldu kendisi de doktor balik kokusu gibi koku normalmis ama onun daha agir bi kokusu varmis hatta bende tadina baktim demisti sonra cocuk doktoruna goturmus sutu riske atmayalim kullanma at demisBugun buzluktaki sutlerden bebisimize verelim dedik ve oda isisinda cozdurup verdik. Icirirken resmen kusacaktim, sut bildigin balik gibi kokuyorduama bebitom cuk cuk icti normal sutuymus gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?