2021 Aralık Anneleri

Benim cocuğum uyumuyo ya. Hic mi yorulmuyo ben anlamıyorum ya. Arada 10 20 dk kucağımda uyuyo bırakınca kesinlikle uyanıyo.
Benimki de aynı
Esine söyle güzel dille uyarsin bence canım.nedir bu lahusa annenin üzerine gelme isteği anlamıyorum ki

Sanki ben zehir veriyorum çocuğa, ayrıca da çocuk benim meme benim kardeşim istersem keyfimden emzirmem bu da bi tercih sana ne ben anasıyim kim benden daha çok düşünebilir onu
Gerçekten Allah bildiği gibi yapsın bu insanları
Sütü olanın da sütü kesilir bunların yüzünden

Ben eldiveni hala takiyorum kendini cizer üşür diye burasi cok soguk, kullanmayan arkadaslar neden kullanmiyosunuz bi problem olusturuyorsa bende yanlis bise yapmayim kullanmayim artik

Ben eldiveni hala takiyorum kendini cizer üşür diye burasi cok soguk, kullanmayan arkadaslar neden kullanmiyosunuz bi problem olusturuyorsa bende yanlis bise yapmayim kullanmayim artik
Sanırım dokununca duyulsrı gelişir diye takılmıyor. Ben üzülüyorum haline ondan takmıyorum rahatsız oluyor gibi geliyor

Ben de azalır mı diye korktum ama takviye içince hemen mastit oluyorum, şimdi bile kırmızı memem bezeler vsr boş olsa da. Tadı da değişiyosa ananas filan yiyelim bari tatlı olur

Benimki iki ayı bitirdi epeydir takmıyorum ellerini tanıma evresine geçtik çünki uzun uzun ellerini inceliyor bu arabirde ev sıcak bunaliyor gibime geliyor çok soğuk oldugunda isinsin diye takıyorum canim

Ben de azalır mı diye korktum ama takviye içince hemen mastit oluyorum, şimdi bile kırmızı memem bezeler vsr boş olsa da. Tadı da değişiyosa ananas filan yiyelim bari tatlı olur
Beslac damla kullanıyorum bende takviye .
Tam da diyetisyene başlamıştım diyetisyen Malt içecekler humana Vs aşırı kalorili içme dedi onların yerine rezene ve ısırgan otu çayı iç dedi isirgani bulamadım
Şimdi de sutUm azalır korkusu başladı

Hem ince motor becerilerinin temelini atiyorlar, kiyafetlerini vs yakalayip tutup. Hem de duyu gelisimi icin ellerin ciplak olmasi cok onemli.
Biz dogdu dogali hic takmadik, ellerinden ziyade artik parmaklari da inanilmaz aktif

Canım adet olunca kalsiyum magnezyum takviyesi alırsan tat değişmezmiş, miktarın azalmaması için de bir kaç gün kalori almaktan zarar gelmez bence. Dereotu, bulgur, komposto yiyebilirsin kilona dikkat ediyorsan. Ben arifoğlu anne çayı ve solgar bira mayası hapı içiyorum süt olmazsa. Hap hemen mastit yapıyor, galactago da yaptı.

Bugun buzluktaki sutlerden bebisimize verelim dedik ve oda isisinda cozdurup verdik. Icirirken resmen kusacaktim, sut bildigin balik gibi kokuyordu ama bebitom cuk cuk icti normal sutuymus gibi.

Biraz internetten arastirdim, buzluga giren sutun kokusunda boyle degisiklik olabiliyormus. Deneyimleyen ya da denemek isteyen varsa bilgisi olsun

Sebebi ne anlamadim ama butun sutler ziyan olacak diye cok uzuldum basta, bebito icince icim rahatladi

Ben işe baslamadan kızıma stoklamistim dediğin gibi kokusu degismişti icmedi hep çöp oldu canım sutler bu bebiste stok yapmayacağım günlük sagip birakicam inşallah tabi süt olursa

Ben ilk bebeğimde bi sürü stok yapmıştım ama asla içmedi tadı kokusu aynı dediğin gibiydi sabun desen değil balık desen değil bu sefer sadece 4 poşet koydum duruyor her bebek içmiyor

Bi arkadasiminda boyle oldu kendisi de doktor balik kokusu gibi koku normalmis ama onun daha agir bi kokusu varmis hatta bende tadina baktim demisti sonra cocuk doktoruna goturmus sutu riske atmayalim kullanma at demis
Benmari usuluyle isitsaniz belki o kadar kokmaz oda sicakliginda cozunene kadar cok zaman gidiyor olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…