9-12 ay vallaİz hep oluyo canım çıtçıtlı badisini büyük giydir o sıkınca da bezin lastiği iz yapiyo
Ben evdeki tartiyla ölçüyorum sıpami, elbiselerle 5.9 geliyor hala 2 numara kullanıyoruz, bugün yarın 3e geçeriz. Şaşırdım gerçekten bir paket bir paketi tutmuyor mu nedirValla 5i geçmistir 5.5 civarıdır diye düşünüyorum. Aşırı da iz oluyod bacaklar ve 2 de son zamanlarda sızdirdı hep baslarda iyiydi ben küçük geldi diye sizdırdığını düşündüm hatta. Ama 3de sızdırmayan kaka olmadı. Yine iz var yine iz var. Ben anlamadım valla.
Prima premium 2 numara diğer bezlerin 3 numarasından büyük, mesela goon marka ninBen evdeki tartiyla ölçüyorum sıpami, elbiselerle 5.9 geliyor hala 2 numara kullanıyoruz, bugün yarın 3e geçeriz. Şaşırdım gerçekten bir paket bir paketi tutmuyor mu nedir
Bence öyle bi olay var. Alısveris topiğinde deBen evdeki tartiyla ölçüyorum sıpami, elbiselerle 5.9 geliyor hala 2 numara kullanıyoruz, bugün yarın 3e geçeriz. Şaşırdım gerçekten bir paket bir paketi tutmuyor mu nedir
Evet gerçekten böyle. Ben primada 2 numara kullanıyorum büyük bile denebilir, herkes 3e geçince çok şaşırdım.Prima premium 2 numara diğer bezlerin 3 numarasından büyük, mesela goon marka nin
4 numarası premiumun 2 numarası kadar molfix in mavi paketi de 3 numarası prima kadar.Molfix pure soft kullanmadım o nasıl bilmiyorum.
Bizim toto büyük o zamanEvet gerçekten böyle. Ben primada 2 numara kullanıyorum büyük bile denebilir, herkes 3e geçince çok şaşırdım.
Boşuna stok yaptım dedim ama boşa değilmiş thanks god
Alıyorum ama işe yaradıgı söylenemez. Birazcık bestlak işe yaramıştı zamanla azaldı etkisi. Öneriniz varsa kullanırımDenemekten hiç vazgeçme. Sürekli teklif et almadığında çok zorlayıp ağlatma ama . Biraz sabır işibenim bebeğimde çoğu zaman almıyor sürekli teklif ediyorum 15 dk da bir alana kadar uğraşıyorum. Sürekli sağ sütünü, süt arttırıcı takviye alıyor musun?
Test yaptır mümkünse odadan çıkmasın evi bol bol havalandır. Ben covid oldum. Bebeğime de geçti ateşlendiKızlar eşim pozitif çıktıeşi pozitif çıkanlar test yaptırdınız mı nasıl önlem aldınız evde? Aşım da yok yarın kırkım çıkıyor Aşı randevusu alacaktım şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Paddlers i de dene canim belki sen de memnun kalirsinMemnundum 2nin son paketden beri sızdırıyo delircem.
Valla sırayla deneyecem gerekirse öyle olacak. Benim bebe sevmiyo da ustü başı değişsin. Çocuğu üzeceğime surekli don yıkayacağima prima kullanırim elbette.
Olur onu da denerizPaddlers i de dene canim belki sen de memnun kalirsin
Aynen oyle, 3leri de vardi elimde ondan da memnun kalmadm, gunduz onlari tuketiyorm, geceleri baby turco cirtcirtli ve kulot bezini. Cok gerildim sleepyde yaBence öyle bi olay var. Alısveris topiğinde dedayler dayler demişi sanırım 1ler iyiydi 2ler sızdırdı diye.
Baby turcolar da bana yaramadı ☹ Sattım sleepyleri. ☹ baby turcoları da satacam inş. Mahvoldu cocuum ya değistire degistireAynen oyle, 3leri de vardi elimde ondan da memnun kalmadm, gunduz onlari tuketiyorm, geceleri baby turco cirtcirtli ve kulot bezini. Cok gerildim sleepyde ya
Uyandı mı da uyutmakta ayrı bir zor oluyor. Az kaldı az bizimde tam sizin şuan ki zamanlarda kendi kendine çıkarmaya ufaktan başlamıştı. Ben yaklaşık 3 haftadır çıkarmıyorum
Çok çok gecmiş olsun. Bir an once atlatırsıniz inşallah ☹Kizlar herkese selam ben yine sessiz takipteyim, dogumdan sonraki paylaşımlarınız cok faydali oluyor inanin, yalniz degilmisim diyorum her seferinde. Iyi ki burasi var ❤
Gelelim asil meseleye.. benim minigim covid olducuma gece bebegimi emzirirken kafasinin cok sicak oldugunu farkedip hemen atesini olctum 37.7 cikti. Cok sarip sarmaladim diye dusundum ama 1 saat sonra hala ayniydi. Hemen soyup alnina islak bez koyduk ama cocuk resmen kendinden gecmis vaziyette nefes verirken inliyordu hic hali yoktu. Hastaneye gittik sabaha karsi. Dr 37 derecenin üzerinde ates oldugundan yatiralim dedi hemen. Acilde damar yolu bulmaya çalıştılar ama kucucuk bebek damari belli olmuyor. O kadar cok agladi ki ben hayatimda bu kadar kahrolmadim kolunu elini tam 5 kez deldiler yine bulamadilar. Kanini alip odaya gonderdiler orada bebek hemsiresi bir seferde buldu damar yolunu cok uzuldum asagida boşuna aglattilar yavruyu
Hemen serum takildi cocuk epey kendine gelemedi. Etkisini gosterince atesi dustu neyse ki gozunu acti dr kan degerlerine bakti akciger filmi cekildi bronsiti varmis antibiyotige basladik gunde 6 doz serumla antibiyotik aliyor 3 gundur hastanedeyiz butun gun kolunda serum var arada oksijen maskesiyle de ilac veriyorlar. Dr tekrar kanina baktiginda covid teshisi koydu ama test yapmadi yapip da pozitif çıkarsa devlet hastanesine göndermek zorunda kalirim dedi. Bu gece de gozlem altinda yarin tekrar kontrol edip taburcu ederiz belki dedi.
Kizlar o kadar uzuluyorum ki anlatamam kucucuk masum bebek oyle seyler yasadi cani o kadar acidi ki o agladikca ben daha cok agladim kac gundur cok kotuyum dua edin lütfen iyileşsin bir an once
Ben de çıkarmıyorum nazar etmiyim de. Meme ağzında çıkarıyo kendi. Kusması da azaldı bayaaYuppiii
Ay resmen bekledigim gun@eymentaa nabıyooon? Bok içinde kaldım been.Sattım dolaptan sleepyleri. Babyturcoyu da koydum. Sızdırıp duruyolar delircem.
Doğrudur inanirimBaby turcolar da bana yaramadı ☹ Sattım sleepyleri. ☹ baby turcoları da satacam inş. Mahvoldu cocuum ya değistire degistire
Vijjjjjdansız. Nolurdu bu ucuz bezlerden memnun devam etseydim been.Ay resmen bekledigim gun
Sen sleepyi cok rahat kullaniosun die hep aklimda sleepy vardi ama yorumlrda sizdiriyor yazinca cesaret edip alamamistim
Premium care ve harmonie kullanan biri olarak diyorum ki gece 12den sabah 8 e kdar bez degistirmiyorum ve gram sizdirmiyorgun icinde de 4-5 saatte bir degistiriyorum. Bence hic macera arama, kullanim adedi azaldigi icin primalar da ayni fiyata geliyor diger markalarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?