2021 Aralık Anneleri

Ben evdeki tartiyla ölçüyorum sıpami, elbiselerle 5.9 geliyor hala 2 numara kullanıyoruz, bugün yarın 3e geçeriz. Şaşırdım gerçekten bir paket bir paketi tutmuyor mu nedir

Ben evdeki tartiyla ölçüyorum sıpami, elbiselerle 5.9 geliyor hala 2 numara kullanıyoruz, bugün yarın 3e geçeriz. Şaşırdım gerçekten bir paket bir paketi tutmuyor mu nedir
Prima premium 2 numara diğer bezlerin 3 numarasından büyük, mesela goon marka nin
4 numarası premiumun 2 numarası kadar molfix in mavi paketi de 3 numarası prima kadar.Molfix pure soft kullanmadım o nasıl bilmiyorum.

Bence öyle bi olay var. Alısveris topiğinde de dayler dayler demişi sanırım 1ler iyiydi 2ler sızdırdı diye.

Prima premium 2 numara diğer bezlerin 3 numarasından büyük, mesela goon marka nin
4 numarası premiumun 2 numarası kadar molfix in mavi paketi de 3 numarası prima kadar.Molfix pure soft kullanmadım o nasıl bilmiyorum.
Evet gerçekten böyle. Ben primada 2 numara kullanıyorum büyük bile denebilir, herkes 3e geçince çok şaşırdım.
Boşuna stok yaptım dedim ama boşa değilmiş thanks god

Evet gerçekten böyle. Ben primada 2 numara kullanıyorum büyük bile denebilir, herkes 3e geçince çok şaşırdım.
Boşuna stok yaptım dedim ama boşa değilmiş thanks god
Bizim toto büyük o zaman
2 çok sıkmıştı 3 rahat

Alıyorum ama işe yaradıgı söylenemez. Birazcık bestlak işe yaramıştı zamanla azaldı etkisi. Öneriniz varsa kullanırım

Test yaptır mümkünse odadan çıkmasın evi bol bol havalandır. Ben covid oldum. Bebeğime de geçti ateşlendi

Paddlers i de dene canim belki sen de memnun kalirsin

Kizlar herkese selam ben yine sessiz takipteyim, dogumdan sonraki paylaşımlarınız cok faydali oluyor inanin, yalniz degilmisim diyorum her seferinde. Iyi ki burasi var ❤
Gelelim asil meseleye.. benim minigim covid oldu cuma gece bebegimi emzirirken kafasinin cok sicak oldugunu farkedip hemen atesini olctum 37.7 cikti. Cok sarip sarmaladim diye dusundum ama 1 saat sonra hala ayniydi. Hemen soyup alnina islak bez koyduk ama cocuk resmen kendinden gecmis vaziyette nefes verirken inliyordu hic hali yoktu. Hastaneye gittik sabaha karsi. Dr 37 derecenin üzerinde ates oldugundan yatiralim dedi hemen. Acilde damar yolu bulmaya çalıştılar ama kucucuk bebek damari belli olmuyor. O kadar cok agladi ki ben hayatimda bu kadar kahrolmadim kolunu elini tam 5 kez deldiler yine bulamadilar. Kanini alip odaya gonderdiler orada bebek hemsiresi bir seferde buldu damar yolunu cok uzuldum asagida boşuna aglattilar yavruyu
Hemen serum takildi cocuk epey kendine gelemedi. Etkisini gosterince atesi dustu neyse ki gozunu acti dr kan degerlerine bakti akciger filmi cekildi bronsiti varmis antibiyotige basladik gunde 6 doz serumla antibiyotik aliyor 3 gundur hastanedeyiz butun gun kolunda serum var arada oksijen maskesiyle de ilac veriyorlar. Dr tekrar kanina baktiginda covid teshisi koydu ama test yapmadi yapip da pozitif çıkarsa devlet hastanesine göndermek zorunda kalirim dedi. Bu gece de gozlem altinda yarin tekrar kontrol edip taburcu ederiz belki dedi.
Kizlar o kadar uzuluyorum ki anlatamam kucucuk masum bebek oyle seyler yasadi cani o kadar acidi ki o agladikca ben daha cok agladim kac gundur cok kotuyum dua edin lütfen iyileşsin bir an once

Aynen oyle, 3leri de vardi elimde ondan da memnun kalmadm, gunduz onlari tuketiyorm, geceleri baby turco cirtcirtli ve kulot bezini. Cok gerildim sleepyde ya
Baby turcolar da bana yaramadı ☹ Sattım sleepyleri. ☹ baby turcoları da satacam inş. Mahvoldu cocuum ya değistire degistire

Çok çok gecmiş olsun. Bir an once atlatırsıniz inşallah ☹

@eymentaa nabıyooon? Bok içinde kaldım been. Sattım dolaptan sleepyleri. Babyturcoyu da koydum. Sızdırıp duruyolar delircem.
Ay resmen bekledigim gun
Sen sleepyi cok rahat kullaniosun die hep aklimda sleepy vardi ama yorumlrda sizdiriyor yazinca cesaret edip alamamistim
Premium care ve harmonie kullanan biri olarak diyorum ki gece 12den sabah 8 e kdar bez degistirmiyorum ve gram sizdirmiyor gun icinde de 4-5 saatte bir degistiriyorum. Bence hic macera arama, kullanim adedi azaldigi icin primalar da ayni fiyata geliyor diger markalarla

Vijjjjjdansız. Nolurdu bu ucuz bezlerden memnun devam etseydim been. Sen de mübarek aşırı pahalılara gidiyon hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…