2021 Aralık Anneleri

Prima günlük rahatlık diye bi şey var kullanan var mı? Dolapta çok çıktı karsıma.

Benim bebişkom her çişle çok az bile olsa kaka yaptığı için günde yaklaşık 10 bez değiştirmeme kaç puan

Vijjjjjdansız. Nolurdu bu ucuz bezlerden memnun devam etseydim been. Sen de mübarek aşırı pahalılara gidiyon hep.
Bebis pahali olsa kac yazar, gunde 5 bez degisiyoruz. Sen ucuz diye otekilerden alip 8-9 degisiyosun ayni paraya geliyor bir de bebitoyu rahatsiz etmek cabasi

Mesela premium care’in adedi 2.10 tl gunde 5 bezden 10,5 tl yapiyor.
Sleepy’nin adedi 1.42 gunde 9 bezden 12.7 tl yapiyor

Ben de çıkarmıyorum nazar etmiyim de. Meme ağzında çıkarıyo kendi. Kusması da azaldı bayaa
Aman aman nazar olmasın. Benimkininde kusması filan yok ama gaz çıkarmazsam uyumuyor kıvranıyor. Bu arada bez sorunu yaşıyosun sanırım arkadaşım sleepy ve baby turco kullandı sızdırma problemi yaşadı molfix e geçti memnun şimdilik.

Sleepy den devam ediyorum ben 3 numaraya geçtik bu hafta. Şimdilik memnunum ama 2 numarasını sevmedim hem 1 numara bıyutunda hemde biraz sızdırdı. 3te henüz sızdırma problemi yaşamadık

Benim bebişkom her çişle çok az bile olsa kaka yaptığı için günde yaklaşık 10 bez değiştirmeme kaç puan
Hic degistirme, prima cok guzel emiyor totosuna degmiyor o kakisler. Deyse pisik olur zaten ki benimki masallah daha hic pisik olmadi. Gece 8 saat gunduz 4 saatte bir degistiriyorum kaka olsa bile

Allah acil şifalar versin tez zamanda iyilesir inşallah sen de dikkat et kendine ona sen lazimsin

Bu bez işi çok tuhaf. Yeğenimde prima sızdırdı ve pişik yaptı. Ben sleepy kullanıyorum dediğin gibi ebemiz gece aşırı kaka yapmadığı sürece bezini değiştirmene gerek yok ek gıda almadığı için pişik yapmaz uykusu bölünmesin gece gündüz ayırt etmeye başlasın dedi. 40ından sonra gece 6-8 saat hiç bez değişmedim.

eymentaa nabıyooon? Bok içinde kaldım been. Sattım dolaptan sleepyleri. Babyturcoyu da koydum. Sızdırıp duruyolar delircem.
Hala getirmedi eşoleşekler
Belediyenin hediye ettiği prima günlük rahatlik kullaniyorum.gayet iyiymiş .
Ama çok kaka yaptiginda bunda da taştı.

Istisnalar olabilir elbet ama trendyol yorumlarina falan bakinca primaya kiyasla sleepyde cok fazla tasirdi pisik yapti yazmislar

Bnm de aynı gece 11 de takıyorum sabah 8-9 gibi çıkarıyorum bez dolu ama 0 sızıntı iyi ki başka bezleri denemeye bile kalkmamışım

Istisnalar olabilir elbet ama trendyol yorumlarina falan bakinca primaya kiyasla sleepyde cok fazla tasirdi pisik yapti yazmislar
Pişiği ek gıdaya başlayınca görcez tabi. Umarım kızımın narin totosu pahalı pahalı bezler istemez sleepy de kalır

Hic degistirme, prima cok guzel emiyor totosuna degmiyor o kakisler. Deyse pisik olur zaten ki benimki masallah daha hic pisik olmadi. Gece 8 saat gunduz 4 saatte bir degistiriyorum kaka olsa bile
Ay içim rahat etmez öyle ya bizimki titiz bebe zaten sadece çiş olsa bile huysuzlanıyor değiştirince rahatlıyor
Ocağımıza incir ağacı dikilmesine hazırız

Bnm de aynı gece 11 de takıyorum sabah 8-9 gibi çıkarıyorum bez dolu ama 0 sızıntı iyi ki başka bezleri denemeye bile kalkmamışım
Ya sizi kıskandım ben de bu ara gece iki kere değiştiriyorum diye kendimi şanslı sayıyorum
Onların birinde de mutlaka değiştirirken ortalığa çiş yaptığı için üst baş değiştirme oluyor ben polyannacılık mı oynuyorum

Benimki de pırtlarken yapıyo g.tü boklu
Susar mısın matematiksiz mutluydum Saka ya ben de düşürebilirim ucuza prima artık dolaptayım. Dolu valla her cesit her fiyata.
Aman Allah bozmasın ya. Memnunsan devam. Milfikx de bu ara aşıri övülüyo az da ondan alasım var evet.
Hala getirmedi eşoleşekler
Belediyenin hediye ettiği prima günlük rahatlik kullaniyorum.gayet iyiymiş .
Ama çok kaka yaptiginda bunda da taştı.
Insallah memnun kalırsın.

Değiştirme alışsın bn uzun zamandır gece değişmiyorum dün 9 da taktım gece değişmedim 6 da değiştim o bile oldu düşün Az daha kalsa 12 saat olcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…