- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Alışır ya uykusu da bozulmaz hemAy içim rahat etmez öyle ya bizimki titiz bebe zaten sadece çiş olsa bile huysuzlanıyor değiştirince rahatlıyor
Ocağımıza incir ağacı dikilmesine hazırız
Çok geçmiş olsun, Allah kolaylıklar versin.Kizlar herkese selam ben yine sessiz takipteyim, dogumdan sonraki paylaşımlarınız cok faydali oluyor inanin, yalniz degilmisim diyorum her seferinde. Iyi ki burasi var ❤
Gelelim asil meseleye.. benim minigim covid olducuma gece bebegimi emzirirken kafasinin cok sicak oldugunu farkedip hemen atesini olctum 37.7 cikti. Cok sarip sarmaladim diye dusundum ama 1 saat sonra hala ayniydi. Hemen soyup alnina islak bez koyduk ama cocuk resmen kendinden gecmis vaziyette nefes verirken inliyordu hic hali yoktu. Hastaneye gittik sabaha karsi. Dr 37 derecenin üzerinde ates oldugundan yatiralim dedi hemen. Acilde damar yolu bulmaya çalıştılar ama kucucuk bebek damari belli olmuyor. O kadar cok agladi ki ben hayatimda bu kadar kahrolmadim kolunu elini tam 5 kez deldiler yine bulamadilar. Kanini alip odaya gonderdiler orada bebek hemsiresi bir seferde buldu damar yolunu cok uzuldum asagida boşuna aglattilar yavruyu
Hemen serum takildi cocuk epey kendine gelemedi. Etkisini gosterince atesi dustu neyse ki gozunu acti dr kan degerlerine bakti akciger filmi cekildi bronsiti varmis antibiyotige basladik gunde 6 doz serumla antibiyotik aliyor 3 gundur hastanedeyiz butun gun kolunda serum var arada oksijen maskesiyle de ilac veriyorlar. Dr tekrar kanina baktiginda covid teshisi koydu ama test yapmadi yapip da pozitif çıkarsa devlet hastanesine göndermek zorunda kalirim dedi. Bu gece de gozlem altinda yarin tekrar kontrol edip taburcu ederiz belki dedi.
Kizlar o kadar uzuluyorum ki anlatamam kucucuk masum bebek oyle seyler yasadi cani o kadar acidi ki o agladikca ben daha cok agladim kac gundur cok kotuyum dua edin lütfen iyileşsin bir an once
Prima akitif bebek (klasik yeşil paket) en az premium kadar iyi, fiyatı da uygun. Baby turco 3 e geçtiysen primanın 2 numarası rahat olur. Çevrendeki şok marketlerde kaldıysa fiyatı baya uygundur orada, deneyebilirsin. Molfixte de pure soft çok iyi gerçekten. İki bezde de akşam 9 sabah 6 arası kalıyor, hiç değiştirmiyorumBaby turcolar da bana yaramadı ☹ Sattım sleepyleri. ☹ baby turcoları da satacam inş. Mahvoldu cocuum ya değistire degistire
Demeyecem bakalımÇok geçmiş olsun, Allah kolaylıklar versin.
Prima akitif bebek (klasik yeşil paket) en az premium kadar iyi, fiyatı da uygun. Baby turco 3 e geçtiysen primanın 2 numarası rahat olur. Çevrendeki şok marketlerde kaldıysa fiyatı baya uygundur orada, deneyebilirsin. Molfixte de pure soft çok iyi gerçekten. İki bezde de akşam 9 sabah 6 arası kalıyor, hiç değiştirmiyorum
Neyle verdin canım biberonlamıEvet evet daha önce vermiştim bugün yine verdim. 2. Ay aşılarını oldu cuma günü devamlı memede durmak istiyor süt yetireyorum çözdürdüm verdim bugün. Zaten bir aya kalmadan süresi bitip bozulacaklar bir dürü süt var bitsin bir an önce. O sütü içerken hiç kıyamıyorum ben ya bizimki yüzünü ekşitiyor
Ne yicez adet olunca ozaman Allah'ım ben geriden geldiğim için çok zorlanıyorum ya bide 2. Çocuğum olmasına rağmenValla havuç yedim arkasına ama bizimki zaten reddetmişti 2 günsonra gittiğimizde emiyor mu diye sorunca anlattım, o zaman dedi bana da havuçla vanilya tüket diye. Şansıma o gün paşacım emmeye başlamıştı tekrar. Ama ilk adet reddetmeye neden olabiliyormuş gerçekten tecrübeyle sabitledim
Bizim daha 40 mız çıkmadı yaw napacaksak bizde geleydik 3 aylığaBu arada gaz çıkartıyor musunuz hala? Ben epeydir çıkarmıyorum kendi kendine çıkartıyor artık bence gaz çıkarma zamanları geçti. Erken mi sizce ne dersiniz?
Allah'ım şifa versin canım çok geçmiş olsunKızlar eşim pozitif çıktıeşi pozitif çıkanlar test yaptırdınız mı nasıl önlem aldınız evde? Aşım da yok yarın kırkım çıkıyor Aşı randevusu alacaktım şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Ay bize de prima tövbe billah yaramadı. Çocuğum pişik oldu premium care de başka bezler aldık yok geçmiyor ne yapacağımızı şaşırdıkPrima premium care diyorum başka da bisi demiyorumbenim sleepyleri de satsana canım
Bende de aşı yoktu eşim maskeyi taktı bebeğe yaklaşmadı ayrı yattı bizden böylece Allah'a şükür bebişe bulaştırmadan atlatıp geçtik. Bu yeni varyant normal grip gibi geçip gidiyor. Temaslılara eğer bulaşmamışsa covid aşı yapıyorlar bu aradaKızlar eşim pozitif çıktıeşi pozitif çıkanlar test yaptırdınız mı nasıl önlem aldınız evde? Aşım da yok yarın kırkım çıkıyor Aşı randevusu alacaktım şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Yaa nasıl dayanıyosun o kadar ben çocuk rahatsız olur pişik olur diye asla dayanamıyorum her uyanmada mutlaka değiştiriyorum. Ki nitekim geçmiyor pişiği bir türlüAy resmen bekledigim gun
Sen sleepyi cok rahat kullaniosun die hep aklimda sleepy vardi ama yorumlrda sizdiriyor yazinca cesaret edip alamamistim
Premium care ve harmonie kullanan biri olarak diyorum ki gece 12den sabah 8 e kdar bez degistirmiyorum ve gram sizdirmiyorgun icinde de 4-5 saatte bir degistiriyorum. Bence hic macera arama, kullanim adedi azaldigi icin primalar da ayni fiyata geliyor diger markalarla
Yaa nasıl dayanıyosun o kadar ben çocuk rahatsız olur pişik olur diye asla dayanamıyorum her uyanmada mutlaka değiştiriyorum. Ki nitekim geçmiyor pişiği bir türlü
Evet biberonla verdim benNeyle verdin canım biberonlamı
Havuçla vanilya tüket dediNe yicez adet olunca ozaman Allah'ım ben geriden geldiğim için çok zorlanıyorum ya bide 2. Çocuğum olmasına rağmen
Çok hızlı geçiyor zaman valla bana hala 1 aylık gibi geliyor ne ara hafta başlıyor ne ara bitiyor yetişemiyorum ben artıkBizim daha 40 mız çıkmadı yaw napacaksak bizde geleydik 3 aylığa
Kaç kez değiştirdim. Bio naturalde iyiydik küçük gelince pişik yaptı. Onu bulamayonca sleepy extra aldık pişik iyice kötü oldu baby turco aldım biraz geçirdi düzelecek gibiydi ama bu defa da bacakları çok sıkıydı bacakları pişti bu defa da. Premium care aldık taksr takmaz çok kötü pişik yaptı hatta kabarcık kabarcık oldu bebeğim bacaklarına kadar bazı kabsrcıklsr patladı çok kötüydü. Tekrar baby turcoya geçtik bir değişme olmadı şimdi natural aldık sleepy'nin. Şuan azaldı gibi ama bir bacağı çok kötü egzama gibi oldu. Molfix alayım diyordum ama padlers sanırım bez alerjisine iyi geliyormuş direk ona bakacağım. Bu arada hala sadece pamuk kullanıyorum ıslak mendil de pişiğini arttırıyorNeden pişik oluyor bez değiştirdin mi hiç. Bizim doktorumuz ek gıdaya kadar pişik olmaz olursa ya bezden ya ıslak mendilden olur dedi. Ne kadar ddğru bilemem tabi.
Ahh kıyamam ya. Cildi çok hassas demekki annesi. Bir öneride daha bulunucam. Denemeni çok isterim yeğenimde ek gıdaya başladığımızda aşırğ pişik olmuştu oturunca ağlıyordu o derece. Biz bezinin içine dikdörtgen şekilde iki üç kat sargı bezi kesip koymuştuk. Her alt değiştiğinde bezle beraber onuda atıyosun tabi. Anlatabildim mi gözünde canlandı mı? 2 gün içinde azaldı sonra geçmişti bir dahada olmadı. Bez değiştirmek yerine şuanki kullandığın bezde bunu bi dene isterim.Evet biberonla verdim ben
Havuçla vanilya tüket dedi
Çok hızlı geçiyor zaman valla bana hala 1 aylık gibi geliyor ne ara hafta başlıyor ne ara bitiyor yetişemiyorum ben artık
Kaç kez değiştirdim. Bio naturalde iyiydik küçük gelince pişik yaptı. Onu bulamayonca sleepy extra aldık pişik iyice kötü oldu baby turco aldım biraz geçirdi düzelecek gibiydi ama bu defa da bacakları çok sıkıydı bacakları pişti bu defa da. Premium care aldık taksr takmaz çok kötü pişik yaptı hatta kabarcık kabarcık oldu bebeğim bacaklarına kadar bazı kabsrcıklsr patladı çok kötüydü. Tekrar baby turcoya geçtik bir değişme olmadı şimdi natural aldık sleepy'nin. Şuan azaldı gibi ama bir bacağı çok kötü egzama gibi oldu. Molfix alayım diyordum ama padlers sanırım bez alerjisine iyi geliyormuş direk ona bakacağım. Bu arada hala sadece pamuk kullanıyorum ıslak mendil de pişiğini arttırıyor
Belki de bezden degildir senin bebisin pisigi?Yaa nasıl dayanıyosun o kadar ben çocuk rahatsız olur pişik olur diye asla dayanamıyorum her uyanmada mutlaka değiştiriyorum. Ki nitekim geçmiyor pişiği bir türlü
Ben kremi cok bol sürüyorum belki onu az kullanıyorsundur.Evet biberonla verdim ben
Havuçla vanilya tüket dedi
Çok hızlı geçiyor zaman valla bana hala 1 aylık gibi geliyor ne ara hafta başlıyor ne ara bitiyor yetişemiyorum ben artık
Kaç kez değiştirdim. Bio naturalde iyiydik küçük gelince pişik yaptı. Onu bulamayonca sleepy extra aldık pişik iyice kötü oldu baby turco aldım biraz geçirdi düzelecek gibiydi ama bu defa da bacakları çok sıkıydı bacakları pişti bu defa da. Premium care aldık taksr takmaz çok kötü pişik yaptı hatta kabarcık kabarcık oldu bebeğim bacaklarına kadar bazı kabsrcıklsr patladı çok kötüydü. Tekrar baby turcoya geçtik bir değişme olmadı şimdi natural aldık sleepy'nin. Şuan azaldı gibi ama bir bacağı çok kötü egzama gibi oldu. Molfix alayım diyordum ama padlers sanırım bez alerjisine iyi geliyormuş direk ona bakacağım. Bu arada hala sadece pamuk kullanıyorum ıslak mendil de pişiğini arttırıyor
Ben de kakalarda yıkıyorum. Ama arada bence kullan senin de böyle alıştırman tehlikeli olabilir.Belki de bezden degildir senin bebisin pisigi?
Ben her alt acmada totoyu yikiyorum mustelayla, asla islak mendil ya da pamuk kullanmiyorum mesela. Ondan mi acaba
En az 500 gram alması lazım canımKızlar 1 ay sonra bebiş kilosunda kaç kilo almalı yarın aşımız ve kilo kontrolümüz varda mesala 1 kilo alması normalmi
Aynisi bende sleepyye karsi oldu, cok iyi anlıyorum. Henüz turcoda ciddi bir sorunla karsilasmadim ama karsilasmayacagm anlamına gelmezYok daha da denemem soğudum ya.
Bakalım bir deneyeyim yeter ki geçsin ya hiçbr şey umurumda değil zaten yarın hastane dönüşü alırız artık sargı bezi.Ahh kıyamam ya. Cildi çok hassas demekki annesi. Bir öneride daha bulunucam. Denemeni çok isterim yeğenimde ek gıdaya başladığımızda aşırğ pişik olmuştu oturunca ağlıyordu o derece. Biz bezinin içine dikdörtgen şekilde iki üç kat sargı bezi kesip koymuştuk. Her alt değiştiğinde bezle beraber onuda atıyosun tabi. Anlatabildim mi gözünde canlandı mı? 2 gün içinde azaldı sonra geçmişti bir dahada olmadı. Bez değiştirmek yerine şuanki kullandığın bezde bunu bi dene isterim.
Ben herhangi bir sabun şampuan vs. Kullanmıyorum alt değiştirmeler de cildini kurutup tahriş etmesin diye. Cildin kendi nemini kaybetmesine sebep oluyor sık yıkamak. Her alt açmada su ısıtıyorum. Önce o suyla pamukla poposunu temizliyorum sonra da bir kap ayırdım ona üstüne oğlumu tutup poposunu kalan suyla yıkıyorum. Arada şampuanla yıkama yapıyorum. Ama sonuç hala aynıBelki de bezden degildir senin bebisin pisigi?
Ben her alt acmada totoyu yikiyorum mustelayla, asla islak mendil ya da pamuk kullanmiyorum mesela. Ondan mi acaba
Ay yok boca ediyorum resmen yaBen kremi cok bol sürüyorum belki onu az kullanıyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?