2021 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun, Allah kolaylıklar versin.
Baby turcolar da bana yaramadı ☹ Sattım sleepyleri. ☹ baby turcoları da satacam inş. Mahvoldu cocuum ya değistire degistire
Prima akitif bebek (klasik yeşil paket) en az premium kadar iyi, fiyatı da uygun. Baby turco 3 e geçtiysen primanın 2 numarası rahat olur. Çevrendeki şok marketlerde kaldıysa fiyatı baya uygundur orada, deneyebilirsin. Molfixte de pure soft çok iyi gerçekten. İki bezde de akşam 9 sabah 6 arası kalıyor, hiç değiştirmiyorum

Demeyecem bakalım

Neyle verdin canım biberonlamı

Ne yicez adet olunca ozaman Allah'ım ben geriden geldiğim için çok zorlanıyorum ya bide 2. Çocuğum olmasına rağmen

Bu arada gaz çıkartıyor musunuz hala? Ben epeydir çıkarmıyorum kendi kendine çıkartıyor artık bence gaz çıkarma zamanları geçti. Erken mi sizce ne dersiniz?
Bizim daha 40 mız çıkmadı yaw napacaksak bizde geleydik 3 aylığa

Allah'ım şifa versin canım çok geçmiş olsun

Kızlar 1 ay sonra bebiş kilosunda kaç kilo almalı yarın aşımız ve kilo kontrolümüz varda mesala 1 kilo alması normalmi

Prima premium care diyorum başka da bisi demiyorum benim sleepyleri de satsana canım
Ay bize de prima tövbe billah yaramadı. Çocuğum pişik oldu premium care de başka bezler aldık yok geçmiyor ne yapacağımızı şaşırdık

Bende de aşı yoktu eşim maskeyi taktı bebeğe yaklaşmadı ayrı yattı bizden böylece Allah'a şükür bebişe bulaştırmadan atlatıp geçtik. Bu yeni varyant normal grip gibi geçip gidiyor. Temaslılara eğer bulaşmamışsa covid aşı yapıyorlar bu arada

Yaa nasıl dayanıyosun o kadar ben çocuk rahatsız olur pişik olur diye asla dayanamıyorum her uyanmada mutlaka değiştiriyorum. Ki nitekim geçmiyor pişiği bir türlü

Yaa nasıl dayanıyosun o kadar ben çocuk rahatsız olur pişik olur diye asla dayanamıyorum her uyanmada mutlaka değiştiriyorum. Ki nitekim geçmiyor pişiği bir türlü

Neden pişik oluyor bez değiştirdin mi hiç. Bizim doktorumuz ek gıdaya kadar pişik olmaz olursa ya bezden ya ıslak mendilden olur dedi. Ne kadar ddğru bilemem tabi.

Neyle verdin canım biberonlamı
Evet biberonla verdim ben
Ne yicez adet olunca ozaman Allah'ım ben geriden geldiğim için çok zorlanıyorum ya bide 2. Çocuğum olmasına rağmen
Havuçla vanilya tüket dedi
Bizim daha 40 mız çıkmadı yaw napacaksak bizde geleydik 3 aylığa
Çok hızlı geçiyor zaman valla bana hala 1 aylık gibi geliyor ne ara hafta başlıyor ne ara bitiyor yetişemiyorum ben artık
Neden pişik oluyor bez değiştirdin mi hiç. Bizim doktorumuz ek gıdaya kadar pişik olmaz olursa ya bezden ya ıslak mendilden olur dedi. Ne kadar ddğru bilemem tabi.
Kaç kez değiştirdim. Bio naturalde iyiydik küçük gelince pişik yaptı. Onu bulamayonca sleepy extra aldık pişik iyice kötü oldu baby turco aldım biraz geçirdi düzelecek gibiydi ama bu defa da bacakları çok sıkıydı bacakları pişti bu defa da. Premium care aldık taksr takmaz çok kötü pişik yaptı hatta kabarcık kabarcık oldu bebeğim bacaklarına kadar bazı kabsrcıklsr patladı çok kötüydü. Tekrar baby turcoya geçtik bir değişme olmadı şimdi natural aldık sleepy'nin. Şuan azaldı gibi ama bir bacağı çok kötü egzama gibi oldu. Molfix alayım diyordum ama padlers sanırım bez alerjisine iyi geliyormuş direk ona bakacağım. Bu arada hala sadece pamuk kullanıyorum ıslak mendil de pişiğini arttırıyor

Ahh kıyamam ya. Cildi çok hassas demekki annesi. Bir öneride daha bulunucam. Denemeni çok isterim yeğenimde ek gıdaya başladığımızda aşırğ pişik olmuştu oturunca ağlıyordu o derece. Biz bezinin içine dikdörtgen şekilde iki üç kat sargı bezi kesip koymuştuk. Her alt değiştiğinde bezle beraber onuda atıyosun tabi. Anlatabildim mi gözünde canlandı mı? 2 gün içinde azaldı sonra geçmişti bir dahada olmadı. Bez değiştirmek yerine şuanki kullandığın bezde bunu bi dene isterim.

Belki de bezden degildir senin bebisin pisigi?
Ben her alt acmada totoyu yikiyorum mustelayla, asla islak mendil ya da pamuk kullanmiyorum mesela. Ondan mi acaba

Ben kremi cok bol sürüyorum belki onu az kullanıyorsundur.

Ben her alt acmada totoyu yikiyorum mustelayla, asla islak mendil ya da pamuk kullanmiyorum mesela. Ondan mi acaba
Ben de kakalarda yıkıyorum. Ama arada bence kullan senin de böyle alıştırman tehlikeli olabilir.

Bakalım bir deneyeyim yeter ki geçsin ya hiçbr şey umurumda değil zaten yarın hastane dönüşü alırız artık sargı bezi.
Ben herhangi bir sabun şampuan vs. Kullanmıyorum alt değiştirmeler de cildini kurutup tahriş etmesin diye. Cildin kendi nemini kaybetmesine sebep oluyor sık yıkamak. Her alt açmada su ısıtıyorum. Önce o suyla pamukla poposunu temizliyorum sonra da bir kap ayırdım ona üstüne oğlumu tutup poposunu kalan suyla yıkıyorum. Arada şampuanla yıkama yapıyorum. Ama sonuç hala aynı
Ben kremi cok bol sürüyorum belki onu az kullanıyorsundur.
Ay yok boca ediyorum resmen ya hametan da aldım ama o biraz daha yağlı olduğunda mı nedir daha çok kozarıyo çocuk hametanı sürünce. Valla besin alerjisinden şüphelenmeye başladım aslında da inşallah yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…