Relektaz biz kullanıyoruz. İse yarayip yaramama konusunda tam emin olamasam da iyi gibi sanki verince. Ama karnı hep gurulduyor emzirir emzirmez.Emdikten sonra hemen ikinmaya ve huzursuzluğa başlıyor. Doğru düzgün uykuya dalamiyor. Bugünlerde bi de kusma başladı. Doktor başka bi sorun bulamadı ama ben reflüden de şüpheleniyorum. Doktora onu sorcam hafta içiKızlar bebeğinde laktoz intoleransı olanlara danışmak istiyorum. Bizimki son 1 haftadır yeşil yapıyor kakasını. Emerken de ağzından kaçırıyor göğsümü, genzine kaçar gibi oluyor tıkanıyor. Ve sürekli kıvranıyor gaz atağı gibi. Kakasını da zor yapıyor kıvamı sulu ve mukuslu. Uykusu da berbat. Bunlara bakınca laktoz intoleransı belirtileri var ama ben doğru dürüst süt ürünü yemiyorum. Relaktaz kullananlar fayda gördü mü?
Benim doktor da böyle dedi. Ben de şüphelenmiştim. Cildinde çok döküntü olur kakada da kan demişti.Canim ayni sorunlari biz de yasiyoruz devlette uzman dr goturmustum hafif alerjik bir bebek dedi ciddi olsa kaka da kan mukus vs ya da ciltte dokuntu plurdu dedi ama bu belirtiler birseye alerjisi oldugunu gosteroyor gibi dedi. Cocuk kaka yapcak 1 2 gun ikiniyir uyuyamiyoryapinca sivi yapiyor neden boyle bilmiyrm
Bir de yazmayı unutmuşum. Uykuya dalamiyor uyutup yatırıyorum aranarak uyanıyor. Emziriyorum emerken anlattığım şekilde çıkarıyor ağzından memeyi. Sonra verince de midesi bulanmış gibi hareketler yapıyor almak istemiyor. Neye alerjisi olabilir acaba doktora gitsek anlar mı varsayım mi yapar biz gibi bilemedimKarninda gurultu yok bizimkinin. Ama zar zor kaka yapiyor o zamanlar da bayağı gürültülü yapıyor. Bayağı bezi doldu taştı sanıyorum ama o kadar da olmuyor. Yapamıyor dedim ya bir de mesela 1 gün boyunca yapmaya çalışıyor yapamıyor sonra arka arkaya birkac defa yapıyor kakasını 5-10 dakika aralıklarla ve ona rağmen hala gazı oluyor ıkınıp duruyor
O uykuya dalamama bizde de var
Bizde reflü var dr midedeki asit yuları çıktıkça rahatsız eder uyuyamaz dedi
Reflü yatağında yatır biz extra yükselttik bide onu
Gaz için kimyon demle iç bak bakalım
Kakayı yapamayınca sonra birden yapıyor bizimde
Bizim de bazen tutmuyor işte memeyi bagiriyor agliyor kolik bebek muzigiyle dikkatini dagitip deniyorum bazen ise yariyor tutuyo
Relektaz biz kullanıyoruz. İse yarayip yaramama konusunda tam emin olamasam da iyi gibi sanki verince. Ama karnı hep gurulduyor emzirir emzirmez.Emdikten sonra hemen ikinmaya ve huzursuzluğa başlıyor. Doğru düzgün uykuya dalamiyor. Bugünlerde bi de kusma başladı. Doktor başka bi sorun bulamadı ama ben reflüden de şüpheleniyorum. Doktora onu sorcam hafta içimukus da iki kere gördüm ama çok azdı
Kızlar sorunlar genelde benzer, ya bütün çocuklar alerjik ya da bu başka bişey. Ben diyet yaptım döküntü gitti ama diğer sorunlar aynı devam. Kim bir çare bulursa yazsın da biz de yapalım neyse çözümü.Benim doktor da böyle dedi. Ben de şüphelenmiştim. Cildinde çok döküntü olur kakada da kan demişti.
Reflüde kusma da olmuyor muydu? Kimyon arada demliyorum daha sık yapayım bakalım.O uykuya dalamama bizde de var
Fışkırır gibi kusma olurmuş ama bizde öyle değil, sürekli ağzına geliyor yediği geri yutuyorReflüde kusma da olmuyor muydu? Kimyon arada demliyorum daha sık yapayım bakalım.
Herkesteki alerji olamaz herhalde . Ben adam akıllı bisey bile yemiyorum. Benim kız beslenir beslenmez ağlıyor ikiniyor. Bence sindiremedigi için oluyor. Gaz mi sıkışıyor noluyosa artık . Sastik kaldık. Sürekli aynı kısır döngü içindeyizKızlar sorunlar genelde benzer, ya bütün çocuklar alerjik ya da bu başka bişey. Ben diyet yaptım döküntü gitti ama diğer sorunlar aynı devam. Kim bir çare bulursa yazsın da biz de yapalım neyse çözümü.
Benimkinde de var o gece o yutkunma seslerinden uyuyamıyorum bazen ha uyandı ha uyanacak diyeFışkırır gibi kusma olurmuş ama bizde öyle değil, sürekli ağzına geliyor yediği geri yutuyor
OluyorduReflüde kusma da olmuyor muydu? Kimyon arada demliyorum daha sık yapayım bakalım.
Canım ben mukuslu kaka görür görmez götürdüm tahlile çıkmadı kan. Alerji doktoru gizli kan o yanlış da çıkar kriter değil dedi, hatta bir kez görülen kan bile değil belki poposu çatladı kabız oldu kanadı dedi. İsilik benim için kriter dedi, bizde az vardı diyet yaptım geçti ama emme sorunu devam. Bak öz önce burda birisi dedi diye kolik müziği açıp emzirdim tuttu memeyi sen de bi denesene. Belki uykusu vardı ondan bilmiyorum ama bir umut işteY yorgunnn_annelonely bird Whiterose89 aynı şeyleri yaşıyoruz relactaz kullanıyorum her emzirme öncesi 3 damla şeklinde. Gurultular geçti, onun dışında bir iyileşme yok. Doktor laktoz intöleransı tanısı koymuştu gürültülü kaka emerken guruldama kendini geri çekme kusacak gibi öğürmesi vs. Laktoz içeren her şeyden uzak durmak gerek aynen şöyle söyledi süt ürünlerinin kokusunu bile almayacaksın. Yememem için abarttı tabi durumun ciddiyetini anlatmak için. Ben o kadar herşeyden uzak duramıyorum bazen paketli gıda tüketiyorum.
Mukuslu kaka için doktor alerji belirtisi gizli kan olabilir tahlil yaptıralım dedi ama acele etmek istemiyorum çok kurcalıyorum sanki
Onu deniyorum ağlama geçiyor memeyi ağzına alıyor öylece bekliyorCanım ben mukuslu kaka görür görmez götürdüm tahlile çıkmadı kan. Alerji doktoru gizli kan o yanlış da çıkar kriter değil dedi, hatta bir kez görülen kan bile değil belki poposu çatladı kabız oldu kanadı dedi. İsilik benim için kriter dedi, bizde az vardı diyet yaptım geçti ama emme sorunu devam. Bak öz önce burda birisi dedi diye kolik müziği açıp emzirdim tuttu memeyi sen de bi denesene. Belki uykusu vardı ondan bilmiyorum ama bir umut işte
Benim kız ana kucağında uyuyorum bittercim. Düz yatamıyor halaO uykuya dalamama bizde de var
Bizde gündüz pusette gece yükseltilmiş reflü yatağındaBenim kız ana kucağında uyuyorum bittercim. Düz yatamıyor halaDoktor 2 damla verdi. Relactaz ve Lactazim. Onlar rahatlattı. Allah’a şükür dün uyudu
Onu deniyorum ağlama geçiyor memeyi ağzına alıyor öylece bekliyorVazgeçtim artık her seferinde teklif ediyorum almazsa biberon napalım
Veren de var vermeyen de var. Ateşlenecek gibi olursa vermek daha iyi sanki.Kızlar buralara bir süredir uğramıyordum biraz uzak kaldım da aşı olanlar neler yaptınız nasıl geçti? Yarın aşımız var götürmeden calpol vermem gerekiyor mu yapıldıktan sonra versem olur mu
Buyuk ihtimal bizdede laktoza karsi var ama sut urunleri diyeti yapmak ta ciddi birsey olmasi lazim herhalde suanda sadece sut ve yogurt yemiyorum diger seylerinyiyorimY yorgunnn_annelonely bird Whiterose89 aynı şeyleri yaşıyoruz relactaz kullanıyorum her emzirme öncesi 3 damla şeklinde. Gurultular geçti, onun dışında bir iyileşme yok. Doktor laktoz intöleransı tanısı koymuştu gürültülü kaka emerken guruldama kendini geri çekme kusacak gibi öğürmesi vs. Laktoz içeren her şeyden uzak durmak gerek aynen şöyle söyledi süt ürünlerinin kokusunu bile almayacaksın. Yememem için abarttı tabi durumun ciddiyetini anlatmak için. Ben o kadar herşeyden uzak duramıyorum bazen paketli gıda tüketiyorum.
Mukuslu kaka için doktor alerji belirtisi gizli kan olabilir tahlil yaptıralım dedi ama acele etmek istemiyorum çok kurcalıyorum sanki
Bende bunu dinletiyorum bir de anne karnindaki sesişunu seviyor benimki bi dene cnm. Ya tabi sağlıklı olsun da nasıl beslenirse artık önemli olan onun ve senin sağlığın
Bizim aynen devam kakasini yapamiyor kabiz degl ama sikintisini cekiyir dunden beri :s alerjik bunyeleri insallah bir am once gecerKızlar sorunlar genelde benzer, ya bütün çocuklar alerjik ya da bu başka bişey. Ben diyet yaptım döküntü gitti ama diğer sorunlar aynı devam. Kim bir çare bulursa yazsın da biz de yapalım neyse çözümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?