2021 Aralık Anneleri

Relektaz biz kullanıyoruz. İse yarayip yaramama konusunda tam emin olamasam da iyi gibi sanki verince. Ama karnı hep gurulduyor emzirir emzirmez.Emdikten sonra hemen ikinmaya ve huzursuzluğa başlıyor. Doğru düzgün uykuya dalamiyor. Bugünlerde bi de kusma başladı. Doktor başka bi sorun bulamadı ama ben reflüden de şüpheleniyorum. Doktora onu sorcam hafta içi mukus da iki kere gördüm ama çok azdı

Benim doktor da böyle dedi. Ben de şüphelenmiştim. Cildinde çok döküntü olur kakada da kan demişti.

Bizim de bazen tutmuyor işte memeyi bagiriyor agliyor kolik bebek muzigiyle dikkatini dagitip deniyorum bazen ise yariyor tutuyo

Benim doktor da böyle dedi. Ben de şüphelenmiştim. Cildinde çok döküntü olur kakada da kan demişti.
Kızlar sorunlar genelde benzer, ya bütün çocuklar alerjik ya da bu başka bişey. Ben diyet yaptım döküntü gitti ama diğer sorunlar aynı devam. Kim bir çare bulursa yazsın da biz de yapalım neyse çözümü.

Reflüde kusma da olmuyor muydu? Kimyon arada demliyorum daha sık yapayım bakalım.

Herkesteki alerji olamaz herhalde . Ben adam akıllı bisey bile yemiyorum. Benim kız beslenir beslenmez ağlıyor ikiniyor. Bence sindiremedigi için oluyor. Gaz mi sıkışıyor noluyosa artık . Sastik kaldık. Sürekli aynı kısır döngü içindeyiz

Y yorgunnn_anne lonely bird Whiterose89 aynı şeyleri yaşıyoruz relactaz kullanıyorum her emzirme öncesi 3 damla şeklinde. Gurultular geçti, onun dışında bir iyileşme yok. Doktor laktoz intöleransı tanısı koymuştu gürültülü kaka emerken guruldama kendini geri çekme kusacak gibi öğürmesi vs. Laktoz içeren her şeyden uzak durmak gerek aynen şöyle söyledi süt ürünlerinin kokusunu bile almayacaksın. Yememem için abarttı tabi durumun ciddiyetini anlatmak için. Ben o kadar herşeyden uzak duramıyorum bazen paketli gıda tüketiyorum.

Mukuslu kaka için doktor alerji belirtisi gizli kan olabilir tahlil yaptıralım dedi ama acele etmek istemiyorum çok kurcalıyorum sanki

Canım ben mukuslu kaka görür görmez götürdüm tahlile çıkmadı kan. Alerji doktoru gizli kan o yanlış da çıkar kriter değil dedi, hatta bir kez görülen kan bile değil belki poposu çatladı kabız oldu kanadı dedi. İsilik benim için kriter dedi, bizde az vardı diyet yaptım geçti ama emme sorunu devam. Bak öz önce burda birisi dedi diye kolik müziği açıp emzirdim tuttu memeyi sen de bi denesene. Belki uykusu vardı ondan bilmiyorum ama bir umut işte

Onu deniyorum ağlama geçiyor memeyi ağzına alıyor öylece bekliyor Vazgeçtim artık her seferinde teklif ediyorum almazsa biberon napalım

Benim kız ana kucağında uyuyorum bittercim. Düz yatamıyor hala Doktor 2 damla verdi. Relactaz ve Lactazim. Onlar rahatlattı. Allah’a şükür dün uyudu

Benim kız ana kucağında uyuyorum bittercim. Düz yatamıyor hala Doktor 2 damla verdi. Relactaz ve Lactazim. Onlar rahatlattı. Allah’a şükür dün uyudu
Bizde gündüz pusette gece yükseltilmiş reflü yatağında
Aman uyusun

Kızlar buralara bir süredir uğramıyordum biraz uzak kaldım da aşı olanlar neler yaptınız nasıl geçti? Yarın aşımız var götürmeden calpol vermem gerekiyor mu yapıldıktan sonra versem olur mu

Bizimki de yüz üstü kucağımızda yada pusette uyuyor sırtüstü yatınca uyanıyor sürekli, emzirirken boğulacak gibi olma ve karın gurultusu var, kusma zaten vardı, reflu mu alerji mi nedir anlamadım. Kakasi sulu oluyor ve bazen 3 5 gün yapmayıp bazen günde 3 kere yapıyor. Bugün hele hiç uyumadı. Bebelere ne oluyor anlamış değilim

Kızlar buralara bir süredir uğramıyordum biraz uzak kaldım da aşı olanlar neler yaptınız nasıl geçti? Yarın aşımız var götürmeden calpol vermem gerekiyor mu yapıldıktan sonra versem olur mu
Veren de var vermeyen de var. Ateşlenecek gibi olursa vermek daha iyi sanki.

Buyuk ihtimal bizdede laktoza karsi var ama sut urunleri diyeti yapmak ta ciddi birsey olmasi lazim herhalde suanda sadece sut ve yogurt yemiyorum diger seylerinyiyorim

Bizim aynen devam kakasini yapamiyor kabiz degl ama sikintisini cekiyir dunden beri :s alerjik bunyeleri insallah bir am once gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…