Çok geçmiş olsunBizimki grip gibi oldu ayni hafif ates birngun sonra ishal yapti ama gunde iki kez cok degil yavrusum buay pek kilo da alamiyor hastaliklardan
mağazada da geçerliKızlar ebebekteki Şubat indirimleri mağazada da geçerli mi yoksa sadece internete mi özel bilen var mı?
Arada 15 gün var farkeder tabi ki ama sizde de olmak üzeredir. 10 gün filandır kafa kaldırmaya çalışıyo deliricemBizde öyle bişey yok şuan erken sanırım agulamalar başladı tummy time sırasında daha uzun süre kafasını tutabiliyor çıngıraklara tepki veriyor sesin geldiği tarafa bakıyor flaş kartlara odaklanıyor gözüyle takip ediyor bir de ayaklarını birbirine sürterek çorabını çıkarıyor bu gelişim mi yaramazlık mı emin değilim
Çok saol canım abi daha iyi halsizliği var bebişin sesi kısık öksürük var grip gibi ağrısı var sanırım ağrı kesici verince daha iyi oluyorCanim cok gecmis olsun nasil durumlari simdi biz de atlattik kizimda oksuruk balgam kaldi bebis daha cabuk atlatti sukur
Bebekler hasta olunca insan çaresiz hissediyor kendini kiyamam ona benÇok saol canım abi daha iyi halsizliği var bebişin sesi kısık öksürük var grip gibi ağrısı var sanırım ağrı kesici verince daha iyi oluyor
Pişik düz kırmızı diye biliyorum. Sanki birinin mantar olmuştu burda.Kızlar pişikten anlayan var mı? Özelden foto atıcam bebeğimin poposu kırmızı nokta nolta oldu da. Pişik mi mantar vs başka bişey mi diye
Ben kullanıyorum canım çok iyi diyemem kötü de diyemem karnı guruldamıyor onu verince emerken. Anlattıkların aynı bizdeki gibi ben alerji belirtileri diye düşünüyorum ve reflü. İkisi bir oluyor zatenKızlar bebeğinde laktoz intoleransı olanlara danışmak istiyorum. Bizimki son 1 haftadır yeşil yapıyor kakasını. Emerken de ağzından kaçırıyor göğsümü, genzine kaçar gibi oluyor tıkanıyor. Ve sürekli kıvranıyor gaz atağı gibi. Kakasını da zor yapıyor kıvamı sulu ve mukuslu. Uykusu da berbat. Bunlara bakınca laktoz intoleransı belirtileri var ama ben doğru dürüst süt ürünü yemiyorum. Relaktaz kullananlar fayda gördü mü?
Aynn öyle ne yapacağımı şaşırdım artıkBebekler hasta olunca insan çaresiz hissediyor kendini kiyamam ona ben
Bir de yazmayı unutmuşum. Uykuya dalamiyor uyutup yatırıyorum aranarak uyanıyor. Emziriyorum emerken anlattığım şekilde çıkarıyor ağzından memeyi. Sonra verince de midesi bulanmış gibi hareketler yapıyor almak istemiyor. Neye alerjisi olabilir acaba doktora gitsek anlar mı varsayım mi yapar biz gibi bilemedimBen kullanıyorum canım çok iyi diyemem kötü de diyemem karnı guruldamıyor onu verince emerken. Anlattıkların aynı bizdeki gibi ben alerji belirtileri diye düşünüyorum ve reflü. İkisi bir oluyor zaten
Ağrısı varken de nasıl uyusun yavrumAynn öyle ne yapacağımı şaşırdım artıkikisi de hasta olunca
Kızı bol bol uyutmaya çalışıyorum ağrısı var uyumuyor vücut dinlesin diye
O daha iyi şükür halsizliği var dinleniyor yine o neresi ağrısa söylüyorAğrısı varken de nasıl uyusun yavrumAbisi nasıl yemesine içmesine dikkat etsin kuzum.
Amin amin. Çabucak iyileşsin hepsi inşallah.O daha iyi şükür halsizliği var dinleniyor yine o neresi ağrısa söylüyor
Allahım bebekler çocuklar hiç hasta olmasın
O uykuya dalamama bizde de varBir de yazmayı unutmuşum. Uykuya dalamiyor uyutup yatırıyorum aranarak uyanıyor. Emziriyorum emerken anlattığım şekilde çıkarıyor ağzından memeyi. Sonra verince de midesi bulanmış gibi hareketler yapıyor almak istemiyor. Neye alerjisi olabilir acaba doktora gitsek anlar mı varsayım mi yapar biz gibi bilemedimKarninda gurultu yok bizimkinin. Ama zar zor kaka yapiyor o zamanlar da bayağı gürültülü yapıyor. Bayağı bezi doldu taştı sanıyorum ama o kadar da olmuyor. Yapamıyor dedim ya bir de mesela 1 gün boyunca yapmaya çalışıyor yapamıyor sonra arka arkaya birkac defa yapıyor kakasını 5-10 dakika aralıklarla ve ona rağmen hala gazı oluyor ıkınıp duruyor
Canım bire bir aynısını yaşıyoruz anlattıklarının, 3 çocuk doktoru, bir alerji doktoru bir emzirme danışmanına anlattım kimse bir şey bulamadı. Gazdır, süt tazyiklidir 3 ay çekersiniz normal vs diyorlar. Bir de bizimkinin sürekli ağzına yediği geliyor sanki amq kusmuyor yutkunuyor. Reflü gibi ses kısıklığı, boğazında balgam var gibi ses çıkarıyor. Burnu tıkalı gibi mesela hepBir de yazmayı unutmuşum. Uykuya dalamiyor uyutup yatırıyorum aranarak uyanıyor. Emziriyorum emerken anlattığım şekilde çıkarıyor ağzından memeyi. Sonra verince de midesi bulanmış gibi hareketler yapıyor almak istemiyor. Neye alerjisi olabilir acaba doktora gitsek anlar mı varsayım mi yapar biz gibi bilemedimKarninda gurultu yok bizimkinin. Ama zar zor kaka yapiyor o zamanlar da bayağı gürültülü yapıyor. Bayağı bezi doldu taştı sanıyorum ama o kadar da olmuyor. Yapamıyor dedim ya bir de mesela 1 gün boyunca yapmaya çalışıyor yapamıyor sonra arka arkaya birkac defa yapıyor kakasını 5-10 dakika aralıklarla ve ona rağmen hala gazı oluyor ıkınıp duruyor
Kiyamam ya hemencik iyilesin insallahhÇok saol canım abi daha iyi halsizliği var bebişin sesi kısık öksürük var grip gibi ağrısı var sanırım ağrı kesici verince daha iyi oluyor
Canim ayni sorunlari biz de yasiyoruz devlette uzman dr goturmustum hafif alerjik bir bebek dedi ciddi olsa kaka da kan mukus vs ya da ciltte dokuntu plurdu dedi ama bu belirtiler birseye alerjisi oldugunu gosteroyor gibi dedi. Cocuk kaka yapcak 1 2 gun ikiniyir uyuyamiyorBir de yazmayı unutmuşum. Uykuya dalamiyor uyutup yatırıyorum aranarak uyanıyor. Emziriyorum emerken anlattığım şekilde çıkarıyor ağzından memeyi. Sonra verince de midesi bulanmış gibi hareketler yapıyor almak istemiyor. Neye alerjisi olabilir acaba doktora gitsek anlar mı varsayım mi yapar biz gibi bilemedimKarninda gurultu yok bizimkinin. Ama zar zor kaka yapiyor o zamanlar da bayağı gürültülü yapıyor. Bayağı bezi doldu taştı sanıyorum ama o kadar da olmuyor. Yapamıyor dedim ya bir de mesela 1 gün boyunca yapmaya çalışıyor yapamıyor sonra arka arkaya birkac defa yapıyor kakasını 5-10 dakika aralıklarla ve ona rağmen hala gazı oluyor ıkınıp duruyor
Bizim de bazen tutmuyor işte memeyi bagiriyor agliyor kolik bebek muzigiyle dikkatini dagitip deniyorum bazen ise yariyor tutuyoCanım bire bir aynısını yaşıyoruz anlattıklarının, 3 çocuk doktoru, bir alerji doktoru bir emzirme danışmanına anlattım kimse bir şey bulamadı. Gazdır, süt tazyiklidir 3 ay çekersiniz normal vs diyorlar. Bir de bizimkinin sürekli ağzına yediği geliyor sanki amq kusmuyor yutkunuyor. Reflü gibi ses kısıklığı, boğazında balgam var gibi ses çıkarıyor. Burnu tıkalı gibi mesela hep
Bizde karni gurul gurul genelde elimde tutuyorum emzirirken falanBir de yazmayı unutmuşum. Uykuya dalamiyor uyutup yatırıyorum aranarak uyanıyor. Emziriyorum emerken anlattığım şekilde çıkarıyor ağzından memeyi. Sonra verince de midesi bulanmış gibi hareketler yapıyor almak istemiyor. Neye alerjisi olabilir acaba doktora gitsek anlar mı varsayım mi yapar biz gibi bilemedimKarninda gurultu yok bizimkinin. Ama zar zor kaka yapiyor o zamanlar da bayağı gürültülü yapıyor. Bayağı bezi doldu taştı sanıyorum ama o kadar da olmuyor. Yapamıyor dedim ya bir de mesela 1 gün boyunca yapmaya çalışıyor yapamıyor sonra arka arkaya birkac defa yapıyor kakasını 5-10 dakika aralıklarla ve ona rağmen hala gazı oluyor ıkınıp duruyor
Çoğu bebekte var bu neymiş ya alerji ne biz huzur bulduk ne bebeklerimizBizim de bazen tutmuyor işte memeyi bagiriyor agliyor kolik bebek muzigiyle dikkatini dagitip deniyorum bazen ise yariyor tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?