2021 Aralık Anneleri

Aç da değil emmezken keyfi yerinde. Alışmışım ben saatlerce emzirmeye
Biz bu ctesi doktor kontrolundeydik.
Hojaaam bu cocuk 6-7 saat deliksiz uyuyor, beslemek icin uyandiriyorum acaba kac saatte bi uyandirayim dedim. Artik tum organlari gelisti, sen nasil ki aciktiginda anliyorsan o da anliyor ve uyaniyor. Bosuna uyandirio zorla beslemene gerek yok. Kendisi ne zaman, ne kadar icerse o kadar icsin dedi. Ben her ogunde 150-160 cc iciriyordum meger kilosunu hesap edince 120 cc yeterliymis mesela.
Hesabi da kilo carpi 10 bir gunde tuketmesi gereken min sut miktariymis.
Bi de benim göğsüm zorlayacak sağım uzun sürerse mesela yarım saat sonra tekrar sağım gerekirse aynı sütün üstüne sağıp saklayabilir miyim? Sağımcılar?
Evet saklayabilirsin. Sutu biriktirdigin posetin icindeki havayi tamamen bosaltmaya dikkat et. Gunduz biriktirdigin sutler dolunca direkt buzluga postala. Sicak sicak buzdolabina koyma, bi 5 dk disarda beklet sogut oyle koy.
Gece gunduz sutune dikkat ettigin surece ve bir poseti gunlerce buzdolabinin ust kisminda bekletmedigin surece sorun yok.
Ben yine tıkanır diye korkuma hemen sağıyorum uyuyorsa buzluk doldu ne yapacaksam onları
Yogurt yapicaz ayol tek hayalim o benim de kayinvalidemin ve annemin donduruculari bile sut doldu. Bizdekileri de bitirmeye calisiyorum bazen geriden sut verip

Dr eşi olarak sen daha iyi bilirsin ama 6 ay saklanıyor buzlukta, dikatli olmakta fayda var canım
Ben 3 ay diye biliyorum 6 mi emin miyiz?
Medelanin sut saklama posetlerinde falan da 3 saat oda isisinda, 3 gun buzdolabinda, 3 ay buzlukta yaziyor. Biz ondan tuketmeye calisiyorduk aralik ocak sutlerini yavas yavas
Bende veda ettim 20 tane kalmıştı ama artık olmuyor çiş geçiyor kıyafetlerine 3 aldık küçük popişlerine bez yetmiyor
Benim bebitonun totiden daha cis kaka sizmadi o zaman kullanmaya devam edebilir miyim demek oluyor bu

Bana da hastanede öyle dediler canım. Ama bazı yerlerde -24 derecede 6 ay saklanabilir yazıyor

Ben sağsam da ziyan olacak unutmuş biberonu

Bende ona yordum inşalah o yüzdendir 2 ayda meme bırakmasını istemem peki sizim işk adetiniz nasıl oldı benim çok fazla kan geliyor kurban kesmiş gibi 2 tane ğst üste ped takıyorum saate 1 değiştiriyorum
Aynı öyle çok oldum, eskiden de öyle olurdum. Yoğun kanama bitince memeyi biraz aldı sanki de şimdi yeniden başladı sanırım benim

Merve benimki de 3 gündür 5 dk 3 dk ancak emiyor keyfi yerinde aç olsa ağlardı diyorum altına da yapıyor
Demekki doyuyorlar
Ben memede çok kalmıyor diye sık sık teklif ediyorum her teklifte bir iki firt alıyor o mu doyuruyor bilmiyorum
Bende ona yordum inşalah o yüzdendir 2 ayda meme bırakmasını istemem peki sizim işk adetiniz nasıl oldı benim çok fazla kan geliyor kurban kesmiş gibi 2 tane ğst üste ped takıyorum saate 1 değiştiriyorum
Bende gecen ay relg oldum sadece ikinci gün sürdü az az kanamam oldu,o hafta bebeğim çok emmedi sütun tadı degisiyirmus hatta burda arkadaşlar vanilya ve havuç tüket demişlerdi

Ay çok az emiyo delircem ya

Benim kız 10 yada 15 dk emiyor en fazla. Bende az besleniyor diye üzülüyordum. Doktora sordum elektirikli süt pompasıyla sağ sütünü 15 dk da 90 cc çıkıyorsa doyuyodur dedi. Ben sağdım 100-120 arası çıktı. Demekki doyuyormuş. Ve gece gündüz düzeni kurmaya çalışıyoruz. Akşam 9.30da emziriyorum. 10da 90 cc mama veriyorum (sadece akşamları tok ve uzun sürli uyusun diye mama kullanıyoruz. Zaten gögüsümde çok yumuşuyor süt kalmıyor) mamadan sonra uyuyor. Doktorum uyandırma kendisi kalktığında besle dedi. 4-5 saat uyuyor. Sonra emzirip tekrar yatırıyorum saat sabah 10a kadar yaklaşık 3 saatte bir kalkıp emiyor. 10da günaydın diyip güne başlıyoruz.

Bence kullan eğer çok sıkmıyorsa benim sızdırıyor o yüzden 3 e geçtim

Naşallah ya be güzel çok çıkıyor sütünüz ben sağıyorum iki göğüsten anca 30-40 çıkıyor

Hadi ya bebim çoo fazla geliypy ve 4 şubattan beri demek o yüzden istemiyor çünkü meme reddi yaşamadık biberon kullandığım halde inş biterde şu kan gölü adeta habire arkama geçiyor kremrengi koltuğuma bile geçti

Canım benim bir arkadaşım arko yeşil klasik tüp kullanıyordu. Cok çabuk ve etkili diye soylemisti. İstersen onu dene. Travazol kortizon diye biliyorum pek zorda kalmadıkça kullanmak iyi olmayabilir.

Canım benim bir arkadaşım arko yeşil klasik tüp kullanıyordu. Cok çabuk ve etkili diye soylemisti. İstersen onu dene. Travazol kortizon diye biliyorum pek zorda kalmadıkça kullanmak iyi olmayabilir.
Ay bunu geçen gün eşim de söyledi. Bir hastası çok fena pişik olmuş babası çocuğa denemedik krem bırakmadık en son o yeşil arko krem geçirdi demiş

Evet onu ben de duydum, söndü gibi biraz eğer geçmezse alırım. Travazol bir kez sürdüm mantarsa fayda verir diye denedim vermedi zaten. Sudocream iyi pişiğe. Bi de yıksyıp havalandırmak

Evet onu ben de duydum, söndü gibi biraz eğer geçmezse alırım. Travazol bir kez sürdüm mantarsa fayda verir diye denedim vermedi zaten. Sudocream iyi pişiğe. Bi de yıksyıp havalandırmak
Canım bezden de oluyor ben başından beri prima kullaniyordum hep bi kızarıklık vardı,sonra dedim molfix kullanayım pure olandan kullandım daha beter kızardı,hu arada pişik kremleri de fayda etmedi eşime dedim goon alalım onu da kilot bez almışız ama 2 gündür bağlıyorum bisey kalmadı.Diyecegim bebeğin poposu ucuz bez seviyordur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…