- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Biz daha gorusmeye gitmedik bakalım bize ne fiyat verecek dr. neyse sorunsuz bir şekilde geçsin de parasına bakmicaz artık1000tl fiyat verdiler bize de lokal anestezi olacak
Yaa öylemi cok sevindim, bizde 44 günlükken yaptırmıs olacağız. Nasıl olacak cok merak ediyorum tecrübemizde yok hiç . Karton bardakla bezi nasıl kapattınız pekala?Bizimkini başhekim yaptı bu fiyattı
37 günlüktü, ilk 2 gün biraz sızlaması oldu sanırım huzursuzdu ama öyle çok ağlamadı sadece çişini yaparken acımıştı. Dikişleri kendi kendine eridi, her bez açmada batikon döküp karton bardak kapattık başka bir şey yapmadık 1 haftada tamamen iyileşti
Ben de cok heyecanlıymBiz daha gorusmeye gitmedik bakalım bize ne fiyat verecek dr. neyse sorunsuz bir şekilde geçsin de parasına bakmicaz artık
Krem sürülüyor sanırım bir de karton bardakla kapatma var. Küçük oldukları için çabuk iyilesiyormus inşallah hayırlısıyla bunu da atlatırızBen de cok heyecanlıymevet sağlıkla geçsin bitsinde parası mühim değil
Bakımı hakknda hiç bir fikrim yok benim de tecrübeli annelerden öğrenicem artık ınsallah sorunsuz geçer
Cnm pes etme benimkide almiyordu baya agliyordu ama ilk sagdigim sutten az veriyordum sonra memeyi katiyordum agzina cunku cok açken inatla daha da agliyor..O bagi koparmamak icin direniyorum ama ememyen cocukta surec cok zor meme degdigi gibi cigligi basiyor. Birkac gune kadar biberon verirken arada sgzindan cekip gogsumu tutuyordum anlayana kadar bir iki cekiyordu o da bitti. Besin ve takviye olarak cok sey denedim. Bir sey biraz arttirsaydi heves edip yuklenecektim
Benim de oyle bir memeyi ilk zamandan beri sevmedi. Ilk onu birakti. Tek gogusle devam edip ona ara ara tuttum. Bugun hicten almadi. Mahvoldu goguslerim pompayla cekelemekten. Masallah siz asmissiniz
1200 tl odedik..ozel muayenehane de yapildi..Sünnet yaptıran erkek anneleri operasyon için ne kadar ücret ödediniz? Bizim birkaç gün sonra dr görüşmemiz var ama ortalama fiyat nedir hiç bilmiyoruz
İnsallah canımKrem sürülüyor sanırım bir de karton bardakla kapatma var. Küçük oldukları için çabuk iyilesiyormus inşallah hayırlısıyla bunu da atlatırız
Düz yatırırsa az kaldırıyor, yastığa koyarsam tam kaldırıyor. Ama hemen sıkılıyor tabiBebekleriniz yüz üstü yatırdığınızda kafasını ne kadar kaldırıyor? Benimki az bişey kaldırıyor da karşıya bakacak kadar kaldırması için erken miydi hatırlayamadım
Kantaron yağını dr mu önerdi siz mi yaptınız canım? Daha bugün 3 numaraya gectik bezde prima biraz daha büyük ya kartonla olur sanırım olmadı bir dener bakarız.1200 tl odedik..ozel muayenehane de yapildi..
Ilk 4 gun sprey sıkıp bardak kesip kapattik..
( pipiye kaka bulasmasin diye )5.gunden itibaren gazli beze kantaron yaği döküp pipiyi kapattik bantlama yapmadik direk gazli bezi ustune konduruyon..iylesmesini cok guzel hizlandiriyor.
Ha bide tavsiyem 1 numara buyuk bez al sunnetliyken ben ole yaptim bardak rahatsiz etmesin bacak arasini diye.
Bardağı kesip kapatiyoruz galiba canım bez büyük olursa sıkıntı olmaz sanırım ben de bi deneyip olmadı büyük numara bez alicamİnsallah canımkarton bardakla kapatırsak nasıl bezlenir ki acaba
İnş hemen geçer canım ben 2 aydır diyetteyim, mama alerji özel veriyordum arada, şimdi yavaştan açıyorum 2 gündür, deneyip geçmediyse devam diyete. Allah yardımcımız olsun.lonely bird bizim laktoz alerjisi kesinleşti tahlil sonucunda, doktor mama için rapor çıkardı, ben de diyete devam
Oglumunki 6 ayda geçmişti bakalım bu ne kadar sürecek
Benimkinin kafası hep kalkıkBebekleriniz yüz üstü yatırdığınızda kafasını ne kadar kaldırıyor? Benimki az bişey kaldırıyor da karşıya bakacak kadar kaldırması için erken miydi hatırlayamadım
Sizin belirtiniz neydi acabalonely bird bizim laktoz alerjisi kesinleşti tahlil sonucunda, doktor mama için rapor çıkardı, ben de diyete devam
Gaz, yüzünde sivilceler ve benim için en önemlisi kilo alımı cok yavas gitti, 4130 gr doğdu 2 aylik oldu ve daha yeni 4600 olabildi. Aslında kilo almayınca ben suphelenmistim. Ilk oğlumdan tecrübeli olunca. Ama onun kakasi ciddi sikintiliydi. Günde 8 10 kez kaka yapardı ve hepsi mukusluydu. Kızım tam tersi haftada bir kaka yapıyor ve normal görünümde. Kilo almayınca doktora söyledim ama kakasinda sıkıntı olmadığı ciddi bi kusmasi olmadığı için teste gerek yok demişti. Sonra gazlanmaya başladı. Zaten emerken bagirsaklari hep gurul gurul. Gaz başlayınca iyice suphelendim ben kendim ufaktan diyete başladım. Son kontrolde doktora söyleyince tahlil istedi ve tam tahmin ettiğim gibi geldi.Sizin belirtiniz neydi acaba
Tahlil sonucu dediginiz kanda bakilan IgE mi? Bi paylasabilirmisinizlonely bird bizim laktoz alerjisi kesinleşti tahlil sonucunda, doktor mama için rapor çıkardı, ben de diyete devam
Hayır gaitada sindirim durumu diye geçiyor sanırım çıktısı yok elimde malesef doktor ekrandan bakmistiTahlil sonucu dediginiz kanda bakilan IgE mi? Bi paylasabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?