- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Biz de yaptık ama tık yok uyku konusundaBugün 2. Ay asimizi da yaptırdık çok şükür ateş falan olmadı ama uyku yapti sanki. Yani eğer denk gelmediyse. Normalde uyutmak için göbeğim çatlıyor. Aşıdan geldikten sonra 3 saatten fazla uyudu şoka girdim hiç huyu değildir onjadar uyumakinternetten baktım da az önce canlı aşılar yapabilirmis uyku halsizlik
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun öncelikle..Gaz, yüzünde sivilceler ve benim için en önemlisi kilo alımı cok yavas gitti, 4130 gr doğdu 2 aylik oldu ve daha yeni 4600 olabildi. Aslında kilo almayınca ben suphelenmistim. Ilk oğlumdan tecrübeli olunca. Ama onun kakasi ciddi sikintiliydi. Günde 8 10 kez kaka yapardı ve hepsi mukusluydu. Kızım tam tersi haftada bir kaka yapıyor ve normal görünümde. Kilo almayınca doktora söyledim ama kakasinda sıkıntı olmadığı ciddi bi kusmasi olmadığı için teste gerek yok demişti. Sonra gazlanmaya başladı. Zaten emerken bagirsaklari hep gurul gurul. Gaz başlayınca iyice suphelendim ben kendim ufaktan diyete başladım. Son kontrolde doktora söyleyince tahlil istedi ve tam tahmin ettiğim gibi geldi.
2 aydır besleyemiyorum sütüm yetmiyor diye diye kendime sıkıntı ettim, akan taşan sütümü de kaçırdım. Aslında kafam rahatladı şimdi. Sebebini bilince çözüm bulması kolay en azından.
Cozum nedır nelere dikkat edıyırsınuzGaz, yüzünde sivilceler ve benim için en önemlisi kilo alımı cok yavas gitti, 4130 gr doğdu 2 aylik oldu ve daha yeni 4600 olabildi. Aslında kilo almayınca ben suphelenmistim. Ilk oğlumdan tecrübeli olunca. Ama onun kakasi ciddi sikintiliydi. Günde 8 10 kez kaka yapardı ve hepsi mukusluydu. Kızım tam tersi haftada bir kaka yapıyor ve normal görünümde. Kilo almayınca doktora söyledim ama kakasinda sıkıntı olmadığı ciddi bi kusmasi olmadığı için teste gerek yok demişti. Sonra gazlanmaya başladı. Zaten emerken bagirsaklari hep gurul gurul. Gaz başlayınca iyice suphelendim ben kendim ufaktan diyete başladım. Son kontrolde doktora söyleyince tahlil istedi ve tam tahmin ettiğim gibi geldi.
2 aydır besleyemiyorum sütüm yetmiyor diye diye kendime sıkıntı ettim, akan taşan sütümü de kaçırdım. Aslında kafam rahatladı şimdi. Sebebini bilince çözüm bulması kolay en azından.
Ahaha maşallahBenimkinin kafası hep kalkıkacelesi var her şeyi erkenden yapıyor
Bizim de aşımız vardı, çok uyudu gerçekten de.Bugün 2. Ay asimizi da yaptırdık çok şükür ateş falan olmadı ama uyku yapti sanki. Yani eğer denk gelmediyse. Normalde uyutmak için göbeğim çatlıyor. Aşıdan geldikten sonra 3 saatten fazla uyudu şoka girdim hiç huyu değildir onjadar uyumakinternetten baktım da az önce canlı aşılar yapabilirmis uyku halsizlik
Bizde de var tek başına alerji belirtisi değildir diye düşünüyorumYaa emerken karın gurultusu alerji belirtisi mi? Bizde de gurultu oluyor genelde gaz çıkarmaya çalışıyor çıkaramadığı zaman ağlıyor ıkınıyor yarıda kesip gazını çıkardıktan sonra devam ediyorum ama normal bir durum gibi geliyor hiç sorgulamadım
Artırıyorum ben ev arkadaşımı bazen boğmak istiyorumBide sağlık ocağındaki ebe neyle korunuyorsunuz diye sordu. O da ne ki gardas dedim
Ben daha lohusa kafasından çıkamadım korunacak bi mevzu yok dedim. Ne halim ne vaktim var valla. Zaten hamileyken de yaklastirmiyodum adamı iyice kankaya bağladık, ev arkadaşı gibiyiz. Aramızdaki tek muhabbet Yemeği ben yapayım bulaşıkları sen yıka falan, yakında faturaları da bölüsücez
Bizde de vardı ama tek başına kriter değil bence, laktoz intoleransı da olabilirYaa emerken karın gurultusu alerji belirtisi mi? Bizde de gurultu oluyor genelde gaz çıkarmaya çalışıyor çıkaramadığı zaman ağlıyor ıkınıyor yarıda kesip gazını çıkardıktan sonra devam ediyorum ama normal bir durum gibi geliyor hiç sorgulamadım
Bende bendeArtırıyorum ben ev arkadaşımı bazen boğmak istiyorum
Cok teşekkür ederim, tek başına bi anlamı yoktur heralde, dr daha iyi bilir tabiBiz de yaptık ama tık yok uyku konusunda
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun öncelikle..
Ben emzirir emzirmez bağırsak sesleri gelmeye başlıyor bu tek başına referans olamaz değil mi alerji konusunda? Kilo alımı normal bizim ve mukus bı kaç kere tek oldu. Doktor sorun yok dedi ama yazdıklarını görünce korktum ben de.
Ben süt ürünleri tuketmiyorum, kızım da anne sütüne ek olarak laktozsuz mama alıyorCozum nedır nelere dikkat edıyırsınuz
O bende de var canım gecen dedim istersen bi süre annenlerde kalabilirsin ben idare edebilirim hiç sorun değilArtırıyorum ben ev arkadaşımı bazen boğmak istiyorum
Yani alerji belirtisi diyemem tabi doktor daha iyi bilirYaa emerken karın gurultusu alerji belirtisi mi? Bizde de gurultu oluyor genelde gaz çıkarmaya çalışıyor çıkaramadığı zaman ağlıyor ıkınıyor yarıda kesip gazını çıkardıktan sonra devam ediyorum ama normal bir durum gibi geliyor hiç sorgulamadım
Bende senin gibi oldum.esime dedim galiba covid oldum ama pozitif ciksam ilac vermeyecekler dedim teste gitmedim.Covid olan anneler hic ilacsiz atlattiniz degil mi?
Sanirim covid oldum henuz test yaptirmadim ama sonucunda ilac vermeyecekse bosuna burnuma o cubugu sokturmak istemiyorum. Cunku zaten kimseyle gorusmuyorum karantinadayim
Onerilerinizi bekliyorum, bogazlarim fena bide halsizlik var
Ben de surekli maskeyleyim ama bakacak baska kimse yok zaten mecbur boyle devam ediyoruzBende senin gibi oldum.esime dedim galiba covid oldum ama pozitif ciksam ilac vermeyecekler dedim teste gitmedim.
Ama hep maske taktim.malesef kizima bulasti 2 gun hastanede yatti
Avmlerde türk kahvesi denettikleri en küçük boy karton bardaktan aldırdı doktor bize onu yarısından kestik iki ucu açık olacak şekilde pipisinin ğstüne koyduk bezi de üstüne kapattık. Açık yara olduğu için bez yapışmasın diye yükseklik veriyor karton bardak. Her doktorın yöntemi farklı ama kimisi pipiyi sarıyor kimisi bardak kapat diyorYaa öylemi cok sevindim, bizde 44 günlükken yaptırmıs olacağız. Nasıl olacak cok merak ediyorum tecrübemizde yok hiç . Karton bardakla bezi nasıl kapattınız pekala?
O şekilde beze değmemesimi gerekiyor acaba
Bn covid olduğumu bilmiyordum boğazlarım için gittim antibiyotik başladı KBB gitmiştimCovid olan anneler hic ilacsiz atlattiniz degil mi?
Sanirim covid oldum henuz test yaptirmadim ama sonucunda ilac vermeyecekse bosuna burnuma o cubugu sokturmak istemiyorum. Cunku zaten kimseyle gorusmuyorum karantinadayim
Ben de grip boğaz ağrısı tat koku kaybı yaşadım test yaptırmadım iki gün parol ve bol limonlu ıhlamur kullandım ,bebeğim de 1 2 gün süren burun tıkanıklığı oldu ateşini takip edip serum fizyolojik su kullandım burnu için, atlattık şükür ateşi falan çıkmayınca goturmedimCovid olan anneler hic ilacsiz atlattiniz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?