2021 Aralık Anneleri

Yaa emerken karın gurultusu alerji belirtisi mi? Bizde de gurultu oluyor genelde gaz çıkarmaya çalışıyor çıkaramadığı zaman ağlıyor ıkınıyor yarıda kesip gazını çıkardıktan sonra devam ediyorum ama normal bir durum gibi geliyor hiç sorgulamadım

Biz de yaptık ama tık yok uyku konusunda
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun öncelikle..
Ben emzirir emzirmez bağırsak sesleri gelmeye başlıyor bu tek başına referans olamaz değil mi alerji konusunda? Kilo alımı normal bizim ve mukus bı kaç kere tek oldu. Doktor sorun yok dedi ama yazdıklarını görünce korktum ben de.

Cozum nedır nelere dikkat edıyırsınuz

Benimkinin kafası hep kalkık acelesi var her şeyi erkenden yapıyor
Ahaha maşallah
Bizim de aşımız vardı, çok uyudu gerçekten de.

Bizde de var tek başına alerji belirtisi değildir diye düşünüyorum

Artırıyorum ben ev arkadaşımı bazen boğmak istiyorum

Bizde de vardı ama tek başına kriter değil bence, laktoz intoleransı da olabilir

Covid olan anneler hic ilacsiz atlattiniz degil mi?
Sanirim covid oldum henuz test yaptirmadim ama sonucunda ilac vermeyecekse bosuna burnuma o cubugu sokturmak istemiyorum. Cunku zaten kimseyle gorusmuyorum karantinadayim
Onerilerinizi bekliyorum, bogazlarim fena bide halsizlik var

Cok teşekkür ederim, tek başına bi anlamı yoktur heralde, dr daha iyi bilir tabi

Yani alerji belirtisi diyemem tabi doktor daha iyi bilir

Bende senin gibi oldum.esime dedim galiba covid oldum ama pozitif ciksam ilac vermeyecekler dedim teste gitmedim.
Ama hep maske taktim.malesef kizima bulasti 2 gun hastanede yatti

Sgk li çalışan anneler rapor paralarınız kaç günde yatıyor, benim isyerim ay sonunda onaylıyor raporları aradım teyit ettim 31 ocakta onaylamislar ama sgk hala yatirmadi ocak ayının ödemesini

Bende senin gibi oldum.esime dedim galiba covid oldum ama pozitif ciksam ilac vermeyecekler dedim teste gitmedim.
Ama hep maske taktim.malesef kizima bulasti 2 gun hastanede yatti
Ben de surekli maskeyleyim ama bakacak baska kimse yok zaten mecbur boyle devam ediyoruz
Bebise bulastigini nasil anlamistiniz?

Avmlerde türk kahvesi denettikleri en küçük boy karton bardaktan aldırdı doktor bize onu yarısından kestik iki ucu açık olacak şekilde pipisinin ğstüne koyduk bezi de üstüne kapattık. Açık yara olduğu için bez yapışmasın diye yükseklik veriyor karton bardak. Her doktorın yöntemi farklı ama kimisi pipiyi sarıyor kimisi bardak kapat diyor

Bn covid olduğumu bilmiyordum boğazlarım için gittim antibiyotik başladı KBB gitmiştim
Sonra çocuklarda çıkınca anladık covid olduğunu ve bebişim çok ağır geçirdi
İstersen bi dr görün belki covid değildir boğaz ağrısıdır

Ben de grip boğaz ağrısı tat koku kaybı yaşadım test yaptırmadım iki gün parol ve bol limonlu ıhlamur kullandım ,bebeğim de 1 2 gün süren burun tıkanıklığı oldu ateşini takip edip serum fizyolojik su kullandım burnu için, atlattık şükür ateşi falan çıkmayınca goturmedim

Emerken gurultu bebeğimde de var günde 3 kaka, hafif mukuslu, yoğun değil ince ip gibi, her emzirme sonrası kusma (bunu da reflüye bağlamışım) Ben normal olduğunu düşünmüştüm bunların ama sanırım alerji. Bu ay Dr kontrolünde sorayım. Hangi testler yapılıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…