- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 83
- 35
Benimki de az kaldıyor hemen yan yatıyor ama emzirme yastığını koyunca alta tam kaldırıyor kafayıBebekleriniz yüz üstü yatırdığınızda kafasını ne kadar kaldırıyor? Benimki az bişey kaldırıyor da karşıya bakacak kadar kaldırması için erken miydi hatırlayamadım
Kbb ci test yaptir demedi mi yaBn covid olduğumu bilmiyordum boğazlarım için gittim antibiyotik başladı KBB gitmiştim
Sonra çocuklarda çıkınca anladık covid olduğunu ve bebişim çok ağır geçirdi
İstersen bi dr görün belki covid değildir boğaz ağrısıdır
Tat koku kaybi yok henuz bugun 4.gunumBen de grip boğaz ağrısı tat koku kaybı yaşadım test yaptırmadım iki gün parol ve bol limonlu ıhlamur kullandım ,bebeğim de 1 2 gün süren burun tıkanıklığı oldu ateşini takip edip serum fizyolojik su kullandım burnu için, atlattık şükür ateşi falan çıkmayınca goturmedim
Ben geçen sene geçirdim, emziriyordum yine. O yüzden ilaç kullanmadım. Eşim kullandı ama benden daha çabuk toparlanmadı açıkçası. Bitki çaylarından emzirmeye uygun olanları içebilirsin. Udi hindi yağı çok tavsiye ediliyor ama uygun mu bilmiyorum. Geçmiş olsun.Covid olan anneler hic ilacsiz atlattiniz degil mi?
Sanirim covid oldum henuz test yaptirmadim ama sonucunda ilac vermeyecekse bosuna burnuma o cubugu sokturmak istemiyorum. Cunku zaten kimseyle gorusmuyorum karantinadayim
Onerilerinizi bekliyorum, bogazlarim fena bide halsizlik var
E iyi normal o zamanBenimki de az kaldıyor hemen yan yatıyor ama emzirme yastığını koyunca alta tam kaldırıyor kafayı
İlk boğazım şişti tam geçti derken burun akıntısı öksürük başladı oda bitiyor derken tat koku gitti son günüydü işte hastaligin 2 günde o sürdü geçti, anlarsın bence burnu sık tıkanır öksürük takip et bide ateşi takip et ateş öksürük olursa gidersin biz de olmayınca gitmedim, sonuçta gitsem ne yapacaklar ki anne sütü en iyi ilaç diyip yollayacaklar, belirtisiz atlatirsa da korkma bence çünkü yine zaten bişey yapmayacaklar küçücük bebeye belirtisi yoksa ne ilacı verebilirler ki artık yetişkinlere dahi vermiyorlar, annemi aile hekimine yolladım parol içebilir sakıncası yok demiş bende parol içtim iyi geldi bebeyi de sık sık emzirdimKbb ci test yaptir demedi mi ya
Valla doktora gitmeye tirsiyorum.
Sendeki belirtiler nelerdi ve bebiste kacinci gun cikti
Tat koku kaybi yok henuz bugun 4.gunum
Sizde hemen mi gitmisti tat koku?
Ben de ihlamur falan iciyorum surekli. Tek korkum bebise gecmesi, gecer de anlamazsam diye odum kopuyor
Hayır istemedi eşim benden önce gripti ayakta atlattıKbb ci test yaptir demedi mi ya
Ben de ihlamur falan iciyorum surekli. Tek korkum bebise gecmesi, gecer de anlamazsam diye odum kopuyor
Ve bnde tat koku hiç gitmediKbb ci test yaptir demedi mi ya
5 dk bile dayanamıyor yüz üstü bnm tembel kızımBebekleriniz yüz üstü yatırdığınızda kafasını ne kadar kaldırıyor? Benimki az bişey kaldırıyor da karşıya bakacak kadar kaldırması için erken miydi hatırlayamadım
Şu an biz de karantinadayız. Eşim pozitif bende hafif belirtiler var. Bebeğin yanında maskeyle duruyorumBen de surekli maskeyleyim ama bakacak baska kimse yok zaten mecbur boyle devam ediyoruz
Bebise bulastigini nasil anlamistiniz?
Senin belirtiler nelerŞu an biz de karantinadayız. Eşim pozitif bende hafif belirtiler var. Bebeğin yanında maskeyle duruyorum
Hafif boğaz ve baş ağrısı. Boğazım kaşınıyor bugün bi de az öksürük var. Ilçe sağlıktan aradılar da. Zaten ilaç kullanamıyoruz test yaptırmadım o yüzden bebekle zor olur diye.Senin belirtiler neler
Anlamadim İshal oldu. Acile gittik yatis yapildi test yapildi.Ben de surekli maskeyleyim ama bakacak baska kimse yok zaten mecbur boyle devam ediyoruz
Bebise bulastigini nasil anlamistiniz?
5 dk dan az tutuyorum ben. Yavaş yavaş artırmak gerekmiş. Gazı olunca dizime yatırıyorum ben de ama kafasını da koluma koyuyordum.5 dk bile dayanamıyor yüz üstü bnm tembel kızımama kafayı az az kaldırıyor sağa sola çeviriyor dr dedi hergün koy ama hasta diye bu ara hiç koymadım iki dizimin üstünde koyuyorum o zmn kaldırıyor
Bende bende
Aynen geçen çıldırıp kovdum ben de git zaten bi işe yaramıyon diyeO bende de var canım gecen dedim istersen bi süre annenlerde kalabilirsin ben idare edebilirim hiç sorun değil
Çok teşekkürler bilgiler için canım ben baştan önlemimi alayımdaAvmlerde türk kahvesi denettikleri en küçük boy karton bardaktan aldırdı doktor bize onu yarısından kestik iki ucu açık olacak şekilde pipisinin ğstüne koyduk bezi de üstüne kapattık. Açık yara olduğu için bez yapışmasın diye yükseklik veriyor karton bardak. Her doktorın yöntemi farklı ama kimisi pipiyi sarıyor kimisi bardak kapat diyor
Adam akşam 21.30 da yatıp sabah 6 30 da kalkiyor o uyurken biz oğlumla oyun oyna bez değiştir,emzir üst değiştir bide onun horultusunu dinliyorum delirmemek elde değilAynen geçen çıldırıp kovdum ben de git zaten bi işe yaramıyon diyehayatta anasına gitmez orda ırgat gibi çalıştırırlar
Bütün adamlar aynı desenizeAdam akşam 21.30 da yatıp sabah 6 30 da kalkiyor o uyurken biz oğlumla oyun oyna bez değiştir,emzir üst değiştir bide onun horultusunu dinliyorum delirmemek elde değil
Canım ben aylık olarak arada muhasebeciyi arayıp almak istediğimi söyledim bi doğumdan sonra doğuma kadar olan kısmını yatırdılar 1 hafta içinde geri kalanin bi kısmını da geçen perşembe günü istedim onay verdi muhasebe o gün bu salı da yatırdılar paramıSgk li çalışan anneler rapor paralarınız kaç günde yatıyor, benim isyerim ay sonunda onaylıyor raporları aradım teyit ettim 31 ocakta onaylamislar ama sgk hala yatirmadi ocak ayının ödemesini
Tövbe estBütün adamlar aynı desenize
Bnmki de bebeden önce uykuya dalıyor horul horulgece bebek ağlıyor hiç duymuyor
Bi de bişey yerken şifa olsun bana diyor görende o meme veriyor sanar
Kız mahsustan yapıyor zatenTövbe estkız insan sinirden çatlar ya benimki böyle yapsa zıkkımın kökünü ye derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?