2021 Aralık Anneleri

Bebekleriniz yüz üstü yatırdığınızda kafasını ne kadar kaldırıyor? Benimki az bişey kaldırıyor da karşıya bakacak kadar kaldırması için erken miydi hatırlayamadım
Benimki de az kaldıyor hemen yan yatıyor ama emzirme yastığını koyunca alta tam kaldırıyor kafayı

Kbb ci test yaptir demedi mi ya
Valla doktora gitmeye tirsiyorum.
Sendeki belirtiler nelerdi ve bebiste kacinci gun cikti
Tat koku kaybi yok henuz bugun 4.gunum
Sizde hemen mi gitmisti tat koku?
Ben de ihlamur falan iciyorum surekli. Tek korkum bebise gecmesi, gecer de anlamazsam diye odum kopuyor

Ben geçen sene geçirdim, emziriyordum yine. O yüzden ilaç kullanmadım. Eşim kullandı ama benden daha çabuk toparlanmadı açıkçası. Bitki çaylarından emzirmeye uygun olanları içebilirsin. Udi hindi yağı çok tavsiye ediliyor ama uygun mu bilmiyorum. Geçmiş olsun.
Benimki de az kaldıyor hemen yan yatıyor ama emzirme yastığını koyunca alta tam kaldırıyor kafayı
E iyi normal o zaman Kucağıma aldığında baya kaldırıyor ama yerde kaldıramıyor. İhmal etmemek lazımmış, çok faydalıymış.

İlk boğazım şişti tam geçti derken burun akıntısı öksürük başladı oda bitiyor derken tat koku gitti son günüydü işte hastaligin 2 günde o sürdü geçti, anlarsın bence burnu sık tıkanır öksürük takip et bide ateşi takip et ateş öksürük olursa gidersin biz de olmayınca gitmedim, sonuçta gitsem ne yapacaklar ki anne sütü en iyi ilaç diyip yollayacaklar, belirtisiz atlatirsa da korkma bence çünkü yine zaten bişey yapmayacaklar küçücük bebeye belirtisi yoksa ne ilacı verebilirler ki artık yetişkinlere dahi vermiyorlar, annemi aile hekimine yolladım parol içebilir sakıncası yok demiş bende parol içtim iyi geldi bebeyi de sık sık emzirdim

Hayır istemedi eşim benden önce gripti ayakta atlattı
Bnmde yorgunluktan bopazlarım şiler dedim ondan koşuşturmadan
Bebiş aşı oldu perşembe günü bn cuma KBB ye gittim 3 gün ateşi çıktı düşmedi o gece dr götürdüm dün aşı olmuş aşıdan ateş denildi
Cumartesş bn serum taktırmaya gidecektim oğlum anne bnde kötüyüm dedi onu götürdük dr direk test istedi bebişin ateşi düşmüyor denilince boğaxına baktı kızarmıştı ona da hızlı test yapıldı öyle anlaşıldı aşı olmasa belki hafif geçirirdi ama aşıyla çok kötü geçti pazartesi öksürdüğünü söyledim hemen getir dedi ve bronşite çevirmişti ciğerlere inmeye sınırda dedi iyi ki öksürüğünü farkettim yoksa çok kötü olurdu
Sende ateş öksürük farkedersen bebişte hiç aksatmadan götür

Ve bnde tat koku hiç gitmedi

Bebekleriniz yüz üstü yatırdığınızda kafasını ne kadar kaldırıyor? Benimki az bişey kaldırıyor da karşıya bakacak kadar kaldırması için erken miydi hatırlayamadım
5 dk bile dayanamıyor yüz üstü bnm tembel kızım ama kafayı az az kaldırıyor sağa sola çeviriyor dr dedi hergün koy ama hasta diye bu ara hiç koymadım iki dizimin üstünde koyuyorum o zmn kaldırıyor

5 dk dan az tutuyorum ben. Yavaş yavaş artırmak gerekmiş. Gazı olunca dizime yatırıyorum ben de ama kafasını da koluma koyuyordum.

Çok teşekkürler bilgiler için canım ben baştan önlemimi alayımda ne olur ne olmaz sağolasın

Aynen geçen çıldırıp kovdum ben de git zaten bi işe yaramıyon diye hayatta anasına gitmez orda ırgat gibi çalıştırırlar
Adam akşam 21.30 da yatıp sabah 6 30 da kalkiyor o uyurken biz oğlumla oyun oyna bez değiştir,emzir üst değiştir bide onun horultusunu dinliyorum delirmemek elde değil

Adam akşam 21.30 da yatıp sabah 6 30 da kalkiyor o uyurken biz oğlumla oyun oyna bez değiştir,emzir üst değiştir bide onun horultusunu dinliyorum delirmemek elde değil
Bütün adamlar aynı desenize
Bnmki de bebeden önce uykuya dalıyor horul horul gece bebek ağlıyor hiç duymuyor
Bi de bişey yerken şifa olsun bana diyor görende o meme veriyor sanar

Sgk li çalışan anneler rapor paralarınız kaç günde yatıyor, benim isyerim ay sonunda onaylıyor raporları aradım teyit ettim 31 ocakta onaylamislar ama sgk hala yatirmadi ocak ayının ödemesini
Canım ben aylık olarak arada muhasebeciyi arayıp almak istediğimi söyledim bi doğumdan sonra doğuma kadar olan kısmını yatırdılar 1 hafta içinde geri kalanin bi kısmını da geçen perşembe günü istedim onay verdi muhasebe o gün bu salı da yatırdılar paramı

Bütün adamlar aynı desenize
Bnmki de bebeden önce uykuya dalıyor horul horul gece bebek ağlıyor hiç duymuyor
Bi de bişey yerken şifa olsun bana diyor görende o meme veriyor sanar
Tövbe est kız insan sinirden çatlar ya benimki böyle yapsa zıkkımın kökünü ye derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…