2021 Aralık Anneleri

Bütün adamlar aynı desenize
Bnmki de bebeden önce uykuya dalıyor horul horul gece bebek ağlıyor hiç duymuyor
Bi de bişey yerken şifa olsun bana diyor görende o meme veriyor sanar
Hahahaha bizimki de emziremediğimden doğum kilom üstümde kaldı diyor o bu süreçte 4 kilo aldı bende bişey kalmadı
Doğumdan sonra da 3 günlük lohusa depresyonu yaşamıştı resmen benden rol çalıyor

Vah vah nasıl Gidecek o kilolar

Kontrole gittikten bugun oglusum bir ayda bir Kilo almış 2 Cm de uzanmış
Rota virüs aşısını da olduk 380 liraydı galiba cuma günü zamli satilacakmis bu arada
-emzirirken bazen karnından guruldama geliyor dedim sadece anne sütü alan bebeklerde normalmis
-emzirdikten sonra süt kesigi kusmasinı sordum reflu ama kilo alımını engellemedigi ve huzursuzluk yasamadigi surece ilac vermiyorum dedi
-gece artık 6 saate kadar kesintisiz uyuyabilir uyursa kalitesini bozma bırak uyusun dedi

Bebekleriniz yüz üstü yatırdığınızda kafasını ne kadar kaldırıyor? Benimki az bişey kaldırıyor da karşıya bakacak kadar kaldırması için erken miydi hatırlayamadım
Her geçen gün daha dıklesıyor kafa ve daha keyıflı
herkes başka bırsey dıyor yA bızım ebe de 3 saatı gecırme dıyor

nicki_mouse .!.:
Bebekleriniz yüz üstü yatırdığınızda kafasını ne kadar kaldırıyor? Benimki az bişey kaldırıyor da karşıya bakacak kadar kaldırması için erken miydi hatırlayamadım
N nicki_mouse
Eksık yazmışım bnm bebiş artık daha uzun tutuyor basını geçen hafta ya göre böyle böyle uzayacak. 5 dk falan tutuyorum

Ben yarın sgk yi bi arayim en iyisi şubat bitiyor ben daha ocak maaşını alamadim

Yaa sorma gecen diyo ki maşallah gece baya uzun uyuyor insan kocasından böyle de soğur muymuş
Hele geçen gün arkadaşı soruyor uyuyor çok iyi diyor telefonda kapatınca Allah aşkına ne zmn uyuyor niye yaşan söylüyon diyom nazar değmesin diyo ahh bnm Zeki kocam dedim tam tersi olmalıydı o ama işte gel anlat

Sgk li çalışan anneler rapor paralarınız kaç günde yatıyor, benim isyerim ay sonunda onaylıyor raporları aradım teyit ettim 31 ocakta onaylamislar ama sgk hala yatirmadi ocak ayının ödemesini

Bizim şirkette ay sonunda onaylıyor 2 gün içinde işleme alıyor sgk ortalama 3-4 güne yatmış oluyor. Bir arayın sıkıntı olmasa çoktan yatmış olurdu

Uzun zaman sonra fışkırtmalı yapiyim bebemin burnuna dedim ayyy resmen acı yüreğine kaçtı derler öyle oldu çocuk aynı anda iki gözden de kocaman yaş çıktı. Ay bi daha yapmayacam. Aspiratörle devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…