HosgeldinHello ben geldim.
Geçmiş olsun evet ilaçsız atlattım tek içtiğim parol oldu hamilelikte de korona olmuştum ,2 hafta önce yine oldum sıcak suya limonu sıkıp bir tatlı kaşığı pekmez iyi geliyor ve günlük 2 kere duş almak .Covid olan anneler hic ilacsiz atlattiniz degil mi?
Sanirim covid oldum henuz test yaptirmadim ama sonucunda ilac vermeyecekse bosuna burnuma o cubugu sokturmak istemiyorum. Cunku zaten kimseyle gorusmuyorum karantinadayim
Onerilerinizi bekliyorum, bogazlarim fena bide halsizlik var
Bizim 2.ay asilariyla yapildi o yüzden mi durmuyor acabaBiz bugün yine dr gittik antibiyotiğe devam 4 gün dahailaçlar bizi bi pişik yapmış ki görmeyin
Rota aşısı için konuştuk dr 2. Ay aşısının üzerinden 4 hafta geçmesi lazım dedi
3. Aylık olunca olucaz inşallah
Bilmiyorum ki bugün sordum öyle dedi bn de tmm dedimBizim 2.ay asilariyla yapildi o yüzden mi durmuyor acabaGeçmiş olsun pişik de geçer inşallah Allah birdaha gistermesin
Tesekkur ederim ama covidse bile iki gunde iyilestim bol limonlu ihlamurlaGeçmiş olsun evet ilaçsız atlattım tek içtiğim parol oldu hamilelikte de korona olmuştum ,2 hafta önce yine oldum sıcak suya limonu sıkıp bir tatlı kaşığı pekmez iyi geliyor ve günlük 2 kere duş almak .
Geçmiş olsun az kalmış pişiğide ilerlemeden çabucak geçer inşallah bizim pişige en iyi Bepanthol geldi bide zeytinyağı.Biz bugün yine dr gittik antibiyotiğe devam 4 gün dahailaçlar bizi bi pişik yapmış ki görmeyin
Rota aşısı için konuştuk dr 2. Ay aşısının üzerinden 4 hafta geçmesi lazım dedi
3. Aylık olunca olucaz inşallah
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun az kalmış pişiğide ilerlemeden çabucak geçer inşallah bizim pişige en iyi Bepanthol geldi bide zeytinyağı.
Rota aşısı için aynı şey söylendi bende bu hafta yaptırcaktım ama haftaya erteledik 13.hafta oluyor
Naturalive'in bircok ürününü kullanıyorum hepsinden memnunum. Ben de ilerde bebek sampuanini denemeyi düşünüyorum.Kızlar naturalive in pişik kremini beğendim, yeni arayışta olanlar deneyebilir. Hem temiz içerikli hem de yerli üretim olduğu için fiyatı uygun
Ben aldım henüz denemedim. Çamaşır leke çıkarıcısını alacağım bir de. Sen başka nelerini kullanıyorsunNaturalive'in bircok ürününü kullanıyorum hepsinden memnunum. Ben de ilerde bebek sampuanini denemeyi düşünüyorum.
Şampuan, sac kremi, dış macunu, yüz kremi, sivi sabun, çamaşır deterjanı, leke çıkarıcı bi de onarıcı yağ aldım onu pek kullanamadım.Ben aldım henüz denemedim. Çamaşır leke çıkarıcısını alacağım bir de. Sen başka nelerini kullanıyorsun
Leke çıkarıcısından memnun musun? Bizim kusma lekeleri ilk yıkamada çıkmıyor bazen, o yüzden almak istiyorum.Şampuan, sac kremi, dış macunu, yüz kremi, sivi sabun, çamaşır deterjanı, leke çıkarıcı bi de onarıcı yağ aldım onu pek kullanamadım.
Geçen hafta aldım kurumuş kaka lekesi vardı onun üzerine damlattim çıkmış. Bir kıyafetimde de parfüm lekesi vardı o da çıkmış. Kusmuk lekesine yarın ya da pazar deneyeceğim yazayım o zaman.Leke çıkarıcısından memnun musun? Bizim kusma lekeleri ilk yıkamada çıkmıyor bazen, o yüzden almak istiyorum.
Daha çok minnak ya ben başlayamıcam çıkışımı aldım bugün sağolsunlar çok da yardımcı oldular biraz bebişi büyütecemBaşlayacağım ya
Hatta iple çekiyorum diyebilirim
Ama çocuk gece hiç uyumuyor diye cesaret edemedim henüz
Şimdi biraz düzene girdi gibi
Bozulmayacaksa başlayacağım artık dönünce
Aynen bende durabildiği kadar açıkta bekletiyorumÇok teşekkür ederimyeni kremler verdi biraz iyi geldi bide hava alsın diye her bez değişiminde yarım saat açık bırakıyorum
Ben kendim hiç alışık değilim fena bunaldım evdeDaha çok minnak ya ben başlayamıcam çıkışımı aldım bugün sağolsunlar çok da yardımcı oldular biraz bebişi büyütecem
Yok yok zencefili az dozda bitirirseniz daha iyi olur tabi , geçmiş olsun. Ben hamilelikte dahi içtim ancak az miktarda zencefille . Zaten şuanki varyant kısa sürede geçiyor tabi griple de karıştırılıyor . Tekrarı olmasın inşallahTesekkur ederim ama covidse bile iki gunde iyilestim bol limonlu ihlamurla
Pekmezi de zencefil tozuyla gunde bir ksik yiyorum. Insallah bebege zarari yokturilac icemiyoruz diye zencefil karanfil tarcina abandik ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?