2021 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun evet ilaçsız atlattım tek içtiğim parol oldu hamilelikte de korona olmuştum ,2 hafta önce yine oldum sıcak suya limonu sıkıp bir tatlı kaşığı pekmez iyi geliyor ve günlük 2 kere duş almak .

Bizim 2.ay asilariyla yapildi o yüzden mi durmuyor acabaGeçmiş olsun pişik de geçer inşallah Allah birdaha gistermesin

Bizim 2.ay asilariyla yapildi o yüzden mi durmuyor acabaGeçmiş olsun pişik de geçer inşallah Allah birdaha gistermesin
Bilmiyorum ki bugün sordum öyle dedi bn de tmm dedim
Pişik için başka kremler verdi ciğer gibi olmuş
Amin hiç birimize

Tesekkur ederim ama covidse bile iki gunde iyilestim bol limonlu ihlamurla
Pekmezi de zencefil tozuyla gunde bir ksik yiyorum. Insallah bebege zarari yokturilac icemiyoruz diye zencefil karanfil tarcina abandik ama

Geçmiş olsun az kalmış pişiğide ilerlemeden çabucak geçer inşallah bizim pişige en iyi Bepanthol geldi bide zeytinyağı.
Rota aşısı için aynı şey söylendi bende bu hafta yaptırcaktım ama haftaya erteledik 13.hafta oluyor

Çok teşekkür ederim yeni kremler verdi biraz iyi geldi bide hava alsın diye her bez değişiminde yarım saat açık bırakıyorum

Şampuan, sac kremi, dış macunu, yüz kremi, sivi sabun, çamaşır deterjanı, leke çıkarıcı bi de onarıcı yağ aldım onu pek kullanamadım.
Leke çıkarıcısından memnun musun? Bizim kusma lekeleri ilk yıkamada çıkmıyor bazen, o yüzden almak istiyorum.

Leke çıkarıcısından memnun musun? Bizim kusma lekeleri ilk yıkamada çıkmıyor bazen, o yüzden almak istiyorum.
Geçen hafta aldım kurumuş kaka lekesi vardı onun üzerine damlattim çıkmış. Bir kıyafetimde de parfüm lekesi vardı o da çıkmış. Kusmuk lekesine yarın ya da pazar deneyeceğim yazayım o zaman.

Başlayacağım ya
Hatta iple çekiyorum diyebilirim
Ama çocuk gece hiç uyumuyor diye cesaret edemedim henüz
Şimdi biraz düzene girdi gibi
Bozulmayacaksa başlayacağım artık dönünce
Daha çok minnak ya ben başlayamıcam çıkışımı aldım bugün sağolsunlar çok da yardımcı oldular biraz bebişi büyütecem

Daha çok minnak ya ben başlayamıcam çıkışımı aldım bugün sağolsunlar çok da yardımcı oldular biraz bebişi büyütecem
Ben kendim hiç alışık değilim fena bunaldım evde
Eşim işe gidiyor diye nasıl kıskanıyorum
Gerçi bş de yarım gün çalışıyorum ben 8.30-12 arası o yüzden daha kolay cesarer edebiliyorum

Tesekkur ederim ama covidse bile iki gunde iyilestim bol limonlu ihlamurla
Pekmezi de zencefil tozuyla gunde bir ksik yiyorum. Insallah bebege zarari yokturilac icemiyoruz diye zencefil karanfil tarcina abandik ama
Yok yok zencefili az dozda bitirirseniz daha iyi olur tabi , geçmiş olsun. Ben hamilelikte dahi içtim ancak az miktarda zencefille . Zaten şuanki varyant kısa sürede geçiyor tabi griple de karıştırılıyor . Tekrarı olmasın inşallah

Kizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyor bizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…