2021 Aralık Anneleri

Kizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyor bizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
2-2.5 saatte bir bazen 5 dk bazen 10 kafasına nasıl eserse hatunun sütün tazyikli ise belki erken doyuyordur bir de kimi bebek hızlı hızlı emiyor kimi daha sakin. Benimki hep yangından mal kaçırır gibi mesela

Ben kendim hiç alışık değilim fena bunaldım evde
Eşim işe gidiyor diye nasıl kıskanıyorum
Gerçi bş de yarım gün çalışıyorum ben 8.30-12 arası o yüzden daha kolay cesarer edebiliyorum
Doğru bunalma sıkılma bende de var dün gittim iş yerime nasıl iyi geldi tek başıma gitmek kafam dağıldı resmen senin iş yarım gün hiç bişey değil git bencede

Merhabalar nasil gidiyor bebislerimzle gunler?
Çok şükür diyelim daha da g9zel olur inş nezaman herşey çok iyi desem muhakakkak ya huysuzlanıyor ya uyumuyor son zamanlarda herşey çok güzeldi dün kv geldi ayy anlattım çok şükür huysuzluğu kalmadı diye anam akşam uyuyan bebe uyumadı huysuzluğuda cabası o yüZden ben susuyorum

Valla aynisi bizede oluyor hic bahsetme etceksende cok kotu huysuz de kotu de daha iyi hemen nazara geliyorlar

Emzirdikten sonra ya da sagim yaptiktan sonra memede igne batmasi gibi bi his yasayan var mi bikac gundur boyle bisey peydah oldu bende.

Bide artik goguslerim eskisi gibi tas olup sertlesmiyor ve akmiyor galiba terbiye oldular cikan sut miktari ayni

Medelanin kitapcigindan bakiyorum ben orada cozunen sut 3 saat icinde tuketilmeli yaziyo.
O yuzden sutleri bir ogunde icebilecegi kadar paketliyoruz ziyan olmasin diye ya
Buzluktan cikarip buzdolabi kismina koyuyorum ben, orada bir gunde anca cozunuyo, sonra kaynamis suya paketle oturtuyorm yavasca isiniyo oyle veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…