- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
2-2.5 saatte bir bazen 5 dk bazen 10 kafasına nasıl eserse hatununKizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyorbizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Benimki de öyle saate bakmıyorum artık ne zamann isterse o zaman emiyor. Bir de emerken durup gülüyor etrafa cok bakıyor. 5 dakikada bitiriyor.Kizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyorbizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Kılosu nasıl kılo alımıKizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyorbizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Doğru bunalma sıkılma bende de var dün gittim iş yerime nasıl iyi geldi tek başıma gitmek kafam dağıldı resmen senin iş yarım gün hiç bişey değil git bencedeBen kendim hiç alışık değilim fena bunaldım evde
Eşim işe gidiyor diye nasıl kıskanıyorum
Gerçi bş de yarım gün çalışıyorum ben 8.30-12 arası o yüzden daha kolay cesarer edebiliyorum
Hiç belli olmuyor ya canı ne zaman isterse ozaman emiyorm ağa emme zamanınıda kendi ayarrlıyor ağamKizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyorbizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Çok şükür diyelim daha da g9zel olur inş nezaman herşey çok iyi desem muhakakkak ya huysuzlanıyor ya uyumuyor son zamanlarda herşey çok güzeldi dün kv geldi ayy anlattım çok şükür huysuzluğu kalmadı diye anam akşam uyuyan bebe uyumadı huysuzluğuda cabası o yüZden ben susuyorumMerhabalar nasil gidiyor bebislerimzle gunler?
Ben hala emziğimKizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyorbizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
12 saatKızlar buzluktan çıkarılan sütü erittikten kaç saat sonraya kadar tüketmemiz gerekiyor ?
Valla aynisi bizede oluyor hic bahsetme etceksende cok kotu huysuz de kotu de daha iyi hemen nazara geliyorlarÇok şükür diyelim daha da g9zel olur inş nezaman herşey çok iyi desem muhakakkak ya huysuzlanıyor ya uyumuyor son zamanlarda herşey çok güzeldi dün kv geldi ayy anlattım çok şükür huysuzluğu kalmadı diye anam akşam uyuyan bebe uyumadı huysuzluğuda cabası o yüZden ben susuyorum
Yapışık.Merhabalar nasil gidiyor bebislerimzle gunler?
Yok hayir hep ayniYapışık.Sen nick filan mı değiştirdin?
Ben yeni görüyorum demek kiYok hayir hep ayni
Biz 1.5-2 saat aralığından kopamadık halaKizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyorbizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Medelanin kitapcigindan bakiyorum ben orada cozunen sut 3 saat icinde tuketilmeli yaziyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?