2021 Aralık Anneleri

Dolapta kalmak şartıyla tabi. Dışarıya çıkardığında 3 saate düşer. Soruyu eksik anlamışım.
Yarın dışarı çıkacağız yanıma alacağım o yüzden ona göre plan yapayım istedim. Çok teşekkür ederim

Merhabalar herkese. Bebişim nerdeyse 3 aylık olacak hala adet olmadım. İlk bir ay az az kanamam oldu lohuhayken. Sonra kesildi hala ne gelen var ne giden. Endişelenmeye başladım

Merhabalar herkese. Bebişim nerdeyse 3 aylık olacak hala adet olmadım. İlk bir ay az az kanamam oldu lohuhayken. Sonra kesildi hala ne gelen var ne giden. Endişelenmeye başladım
Emzirdigin sürece normal görülüyor hatta 2 yılda dahi eski düzene donebilirsin

Sünnet yaptıran erkek anneleri operasyon için ne kadar ücret ödediniz? Bizim birkaç gün sonra dr görüşmemiz var ama ortalama fiyat nedir hiç bilmiyoruz
700 dedi bi klinik. Biz de bu sıra düşünüyoruz aslında daha erken istedik ama nasip olmadı bi türlü. Cerrah olması iyi diyorlar bir de o takıldı aklıma bu kez de onu araştıracağım Bu dediğim çocuk doktoruymuş klipsli yapıyor.

Kizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyor bizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Durmadan emiyor. Uyurken durduk yere gözünü açıp aranmaya başlıyor. Emzir yatır, gezdir yatir sürekli bu vaziyetteyiz. Sadece gece biraz üzüyor arası. Birkaç saat uyuyor aralıksız ve gündüz neden böyle olmuyor anlamış değilim
Gayet normal. Küçük kızımda 1 yıl sürmüştü. Bazılarında emzirmeden kesene kadar bile sürüyor. Kimisi de hemen oluyor. Benim de hala lohusa kanamam bitmedi 2 ay olacak. Normal mi hiç sormadım da dr a

Yarın dışarı çıkacağız yanıma alacağım o yüzden ona göre plan yapayım istedim. Çok teşekkür ederim
Dışarı çıkarken termos çantan varsa içine buz aküsü koyarak daha uzun süre soğuk tutabilirsin. Yada termosun varsa için buz koyarak süt poştinde taşıyabilirsin. Benim buzluktan normal dolaba aldığım sütleri gün içşnde kızım içiyırdu. Isıtılan sütü içmezse en fazla yarın saat sonra teklif edip olmazsa döküyorlardı, 3 saat bekletmedik hiç. Dışarıda kalınca benim içime sinmiyor.

Yaa benim de 2 gündür yeterince taş gibi olmuyorlar gece emzirdikten sonra sağım yapmam gerekmiyor en azından sütüm azaldı mı acaba diye düşünüyordum
Şu meşhur galactagodan almayı düşünmüştüm ama baktım bebiş yine uzun uzun emip karnını şişiriyor 2. memeye de geçmiyor çoğu zaman
Terbiye olduk galiba

Ben 1 aydır o batmayı çekiyorum, doktora gidemedim, gidersen bana da söyler misin, baya acı verici

Kızlar maden suyu içen var mı? Gaz yapar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…