- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
Dolapta kalmak şartıyla tabi. Dışarıya çıkardığında 3 saate düşer. Soruyu eksik anlamışım.12 saat çok değil mi ya ? Sağdıktan sonra bile 3 saatte tüketilmesi gerektiğini söylüyorlar
@jijikalp sen tecrübelisin. Buzluktan çıkarıp erittikten sonra kaç saat içinde tüketmeliyiz sütü ?
Halen 2 3 saatte bir yarım saat ama tosbik bı oğlum var 6200 kg yla tamamladık 2. ayıKizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyorbizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Medelanin kitapcigindan bakiyorum ben orada cozunen sut 3 saat icinde tuketilmeli yaziyo.
O yuzden sutleri bir ogunde icebilecegi kadar paketliyoruz ziyan olmasin diye ya
Buzluktan cikarip buzdolabi kismina koyuyorum ben, orada bir gunde anca cozunuyo, sonra kaynamis suya paketle oturtuyorm yavasca isiniyo oyle veriyorum.
Yarın dışarı çıkacağız yanıma alacağım o yüzden ona göre plan yapayım istedim. Çok teşekkür ederimDolapta kalmak şartıyla tabi. Dışarıya çıkardığında 3 saate düşer. Soruyu eksik anlamışım.
Emzirdigin sürece normal görülüyor hatta 2 yılda dahi eski düzene donebilirsinMerhabalar herkese. Bebişim nerdeyse 3 aylık olacak hala adet olmadım. İlk bir ay az az kanamam oldu lohuhayken. Sonra kesildi hala ne gelen var ne giden. Endişelenmeye başladım
Cok sukur iyi, zaten o icimi rahatlatiyor ama genel olarak 5 10 dakikaymis arkadaslarinda demekki sorun yokKılosu nasıl kılo alımı
Ben de hala olmadımMerhabalar herkese. Bebişim nerdeyse 3 aylık olacak hala adet olmadım. İlk bir ay az az kanamam oldu lohuhayken. Sonra kesildi hala ne gelen var ne giden. Endişelenmeye başladım
700 dedi bi klinik. Biz de bu sıra düşünüyoruz aslında daha erken istedik ama nasip olmadı bi türlü. Cerrah olması iyi diyorlar bir de o takıldı aklıma bu kez de onu araştıracağımSünnet yaptıran erkek anneleri operasyon için ne kadar ücret ödediniz? Bizim birkaç gün sonra dr görüşmemiz var ama ortalama fiyat nedir hiç bilmiyoruz
Durmadan emiyor. Uyurken durduk yere gözünü açıp aranmaya başlıyor. Emzir yatır, gezdir yatir sürekli bu vaziyetteyiz. Sadece gece biraz üzüyor arası. Birkaç saat uyuyor aralıksız ve gündüz neden böyle olmuyor anlamış değilimKizlar bebisleriniz kac saatte bi emiyor ve kac dakika suruyorbizim ki cok dusurdu 5 6 dakikada bitiyor ve 3 4 saatte bir emmeye basladi
Gayet normal. Küçük kızımda 1 yıl sürmüştü. Bazılarında emzirmeden kesene kadar bile sürüyor. Kimisi de hemen oluyor. Benim de hala lohusa kanamam bitmedi 2 ay olacak. Normal mi hiç sormadım da dr aMerhabalar herkese. Bebişim nerdeyse 3 aylık olacak hala adet olmadım. İlk bir ay az az kanamam oldu lohuhayken. Sonra kesildi hala ne gelen var ne giden. Endişelenmeye başladım
Aynen bende özlemedim sancılı olduğundan olsa gerek yazında gelmesin sicakta hiç çekilmiyorBen de hala olmadım
Ama hiç özlemedim de
Benim de fena olurdu nasıl olacak şimdi çok merak ediyorum bi tur yıkıldı düzeldi ya her ieyAynen bende özlemedim sancılı olduğundan olsa gerek yazında gelmesin sicakta hiç çekilmiyor
Dışarı çıkarken termos çantan varsa içine buz aküsü koyarak daha uzun süre soğuk tutabilirsin. Yada termosun varsa için buz koyarak süt poştinde taşıyabilirsin. Benim buzluktan normal dolaba aldığım sütleri gün içşnde kızım içiyırdu. Isıtılan sütü içmezse en fazla yarın saat sonra teklif edip olmazsa döküyorlardı, 3 saat bekletmedik hiç. Dışarıda kalınca benim içime sinmiyor.Yarın dışarı çıkacağız yanıma alacağım o yüzden ona göre plan yapayım istedim. Çok teşekkür ederim
Yaa benim de 2 gündür yeterince taş gibi olmuyorlar gece emzirdikten sonra sağım yapmam gerekmiyor en azından sütüm azaldı mı acaba diye düşünüyordumEmzirdikten sonra ya da sagim yaptiktan sonra memede igne batmasi gibi bi his yasayan var mibikac gundur boyle bisey peydah oldu bende.
Bide artik goguslerim eskisi gibi tas olup sertlesmiyor ve akmiyor galiba terbiye oldularcikan sut miktari ayni
Ayy tam delitmelik bence biraz uyandır da çocuğun kıymetini bilsinAdam akşam 21.30 da yatıp sabah 6 30 da kalkiyor o uyurken biz oğlumla oyun oyna bez değiştir,emzir üst değiştir bide onun horultusunu dinliyorum delirmemek elde değil
Ben 1 aydır o batmayı çekiyorum, doktora gidemedim, gidersen bana da söyler misin, baya acı vericiEmzirdikten sonra ya da sagim yaptiktan sonra memede igne batmasi gibi bi his yasayan var mibikac gundur boyle bisey peydah oldu bende.
Bide artik goguslerim eskisi gibi tas olup sertlesmiyor ve akmiyor galiba terbiye oldularcikan sut miktari ayni
Ay nerde indirim varmış ben de primaciyim koşayım hemen
E bebekAy nerde indirim varmış ben de primaciyim koşayım hemen
Ben içiyorum arada ama hep gazlı olduğından bilemedim o yapıyor mu, bir yerde yapmaz diye okumuştumKızlar maden suyu içen var mı? Gaz yapar mı
Nerdaa hemen bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?