- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Yok alma o zmn 4 al ihtiyaç olursa 3 alırsın eksiğe çare varda fazlaya olmuyırB BitterCikilata geçen sefer 144lü 3 ve 4 numara almıştım
Şimdi yine 144lü 3 numara alsam 2 numaralar gibi elimde kalır mı?Bebişkom 6 kiloyu geçti
Haklısın 4 alıyorum o zamanYok alma o zmn 4 al ihtiyaç olursa 3 alırsın eksiğe çare varda fazlaya olmuyır
Bnm elimdeki 3 bitsin 4 e geçcem
Haklısın 4 alıyorum o zaman
Koyacak yer kalmıştır inşallah annem siz iyice kafayı yediniz diyor
Uyandırsam da uyanmazAyy tam delitmelik bence biraz uyandır da çocuğun kıymetini bilsin
Dene bakalım nasıl memnun kalırsan biz de alalım
Bu sefer eşimin de haberi yok bakalım be diyecek
Bn bide gece için külot bez vardı aldım bakalım nasıl olacak
Evet artik memelerimiz de terbiyeliYaa benim de 2 gündür yeterince taş gibi olmuyorlar gece emzirdikten sonra sağım yapmam gerekmiyor en azından sütüm azaldı mı acaba diye düşünüyordum
Şu meşhur galactagodan almayı düşünmüştüm ama baktım bebiş yine uzun uzun emip karnını şişiriyor 2. memeye de geçmiyor çoğu zaman
Terbiye olduk galiba
Ne doktoruna gidicez ki bunun icin acabaBen 1 aydır o batmayı çekiyorum, doktora gidemedim, gidersen bana da söyler misin, baya acı verici
Emzirdigin sürece normal görülüyor hatta 2 yılda dahi eski düzene donebilirsin
Bende özlemedim böyle çok iyiBen de hala olmadım
Ama hiç özlemedim de
Genel cerrahi sanırım, Kadın doğum vs kendi doktorun ya da birinden çözüm duyarsan bana da söyle lütfen. Benim de baya azaldı ama var yine de. İlk başta felaket acı veriyorduNe doktoruna gidicez ki bunun icin acaba
Benim arada bi oluyo ama cok degil
Baharcım yeni görüyorum. Benim kıza reflü teşhisi kondu. İdrar ve kaka testi yaptık. Kakasında şeker çıktı. Ağız dolusu kusuyordu. Kilo alımı azdı.Ağzına böyle köpük geliyor. Doktor damla yazdı. Bir de gavisgon infant diye toz. Mamasına ya da sütüme karıştırıyorum. Şimdi rahatladı.Reflüsü olabilir başından beri ara ara kusuyodu ama şuan çoğalınca endişelendim. Tamamdir çok teşekkür ederim şuan söylediğin cok guzel oldu öyle tartayim 3 gün, 5 günde bir
Damla ne yazdı canım bizde de reflü varBaharcım yeni görüyorum. Benim kıza reflü teşhisi kondu. İdrar ve kaka testi yaptık. Kakasında şeker çıktı. Ağız dolusu kusuyordu. Kilo alımı azdı.Ağzına böyle köpük geliyor. Doktor damla yazdı. Bir de gavisgon infant diye toz. Mamasına ya da sütüme karıştırıyorum. Şimdi rahatladı.
Lonelycim Laktazm damla günde 6 defa 2’şer damla veya relactaz damla günde 8 kez 5’er damla emzirme öncesi. Gazı içinde sab simplex damla günde 3 kez 10’ar damla.Damla ne yazdı canım bizde de reflü var
Geçmiş olsun cnm biz de relaktaz ve gaviscon muadili bir şurup kullanıyoruz. Sap simplex bir kutu bitirdim güzel damlaLonelycim Laktazm damla günde 6 defa 2’şer damla veya relactaz damla günde 8 kez 5’er damla emzirme öncesi. Gazı içinde sab simplex damla günde 3 kez 10’ar damla.
Ayrıca Aptamil Ar mama.
İnternette bebek persentil hesaplama siteleri var canım bebeğin bilgilerini gir bak, ne durumda olduğunu yorumluyor da3 aylik olcaz 5 kilo daha minigim:)
Aynen öyle yaaValla aynisi bizede oluyor hic bahsetme etceksende cok kotu huysuz de kotu de daha iyi hemen nazara geliyorlar
Evet niye öyle ki ısırmalık parmaklar maşallah ısır annesiKizlar parmaklarimizin ilk bogumu baya kara kapkarasonrasi beyaz bakarmisiniz sizinkilerde boyle bise var mi acaba elini sıkıyor ondan mi oluyor diye kendi elimde tuttum bebisin ellerini acik sekilde ayni yani rengi kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?