2021 Aralık Anneleri

B BitterCikilata geçen sefer 144lü 3 ve 4 numara almıştım
Şimdi yine 144lü 3 numara alsam 2 numaralar gibi elimde kalır mı?Bebişkom 6 kiloyu geçti
Yok alma o zmn 4 al ihtiyaç olursa 3 alırsın eksiğe çare varda fazlaya olmuyır
Bnm elimdeki 3 bitsin 4 e geçcem

Evet artik memelerimiz de terbiyeli
Yani sagim yapmiyor olsam ben de sutum azaldi sanip telaslanicaktim ama yok ml olarak ayni cikiyor cok sukur
Ben 1 aydır o batmayı çekiyorum, doktora gidemedim, gidersen bana da söyler misin, baya acı verici
Ne doktoruna gidicez ki bunun icin acaba
Benim arada bi oluyo ama cok degil

Reflüsü olabilir başından beri ara ara kusuyodu ama şuan çoğalınca endişelendim. Tamamdir çok teşekkür ederim şuan söylediğin cok guzel oldu öyle tartayim 3 gün, 5 günde bir
Baharcım yeni görüyorum. Benim kıza reflü teşhisi kondu. İdrar ve kaka testi yaptık. Kakasında şeker çıktı. Ağız dolusu kusuyordu. Kilo alımı azdı.Ağzına böyle köpük geliyor. Doktor damla yazdı. Bir de gavisgon infant diye toz. Mamasına ya da sütüme karıştırıyorum. Şimdi rahatladı.

Damla ne yazdı canım bizde de reflü var

Lonelycim Laktazm damla günde 6 defa 2’şer damla veya relactaz damla günde 8 kez 5’er damla emzirme öncesi. Gazı içinde sab simplex damla günde 3 kez 10’ar damla.
Ayrıca Aptamil Ar mama.
Geçmiş olsun cnm biz de relaktaz ve gaviscon muadili bir şurup kullanıyoruz. Sap simplex bir kutu bitirdim güzel damla

Bebisim 2 haftada 200 300 gr almasi normalmi evde tartiyorun da kendim 100 gr yanilma payi olablr:s uykusu nerdeyse hic yok ondanmi az aliyor gazdan refludenmi bilemedim cook kusmasi yok ama sadece agzina geliyor surekli

Kizlar parmaklarimizin ilk bogumu baya kara kapkara sonrasi beyaz bakarmisiniz sizinkilerde boyle bise var mi acaba elini sıkıyor ondan mi oluyor diye kendi elimde tuttum bebisin ellerini acik sekilde ayni yani rengi kara

Eklentiler

• 20220220_132110.webp
    52 KB · Görüntüleme: 67
  • 20220220_132107.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar parmaklarimizin ilk bogumu baya kara kapkara sonrasi beyaz bakarmisiniz sizinkilerde boyle bise var mi acaba elini sıkıyor ondan mi oluyor diye kendi elimde tuttum bebisin ellerini acik sekilde ayni yani rengi kara
Evet niye öyle ki ısırmalık parmaklar maşallah ısır annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…