- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bizim ki iki eli yumruk aynı anda ağızdaBu dönemlerin olayı bu galiba bizimkinin de salyası var epey elini de komple ağzına sokmaya çalışıyor hahahah
Gece bazen onun şapur şupur sesine uyanıyorum
Valla 2 ay diyet yaptım yine aynı şimdi yapmıyorum aynı. Artık bıraktım araştırmayıEvet canım ama bayağı rahatlattı bizi. Yediklerinle alakalı olabilir mi? Mesela acı yiyince süte geçiyormuş ya öyle bişey olabilir mi acaba
Ben de korkuyorum diş mi diye emerken iyice huysuzlanmaya başladı uyurken alıyor sdcİnşallah bnm kız diş filan çıkarmaz erkenden ağız salyası akıp gidiyorel de ağızda hep bugün biraz elimi dokundurdum hoşuna gitti damağa şuan Şapur şupur sesi bi duysanız
Ben de şapırtısına uyanıp meme veriyorum yazıktır acıkmış diye memeyi istemiyor e aç yala kuru kuru diyom o zaman müstehakBu dönemlerin olayı bu galiba bizimkinin de salyası var epey elini de komple ağzına sokmaya çalışıyor hahahah
İnşallah bnm kız diş filan çıkarmaz erkenden ağız salyası akıp gidiyorel de ağızda hep bugün biraz elimi dokundurdum hoşuna gitti damağa şuan Şapur şupur sesi bi duysanız
Bu dönemlerin olayı bu galiba bizimkinin de salyası var epey elini de komple ağzına sokmaya çalışıyor hahahah
Valla 2 ay diyet yaptım yine aynı şimdi yapmıyorum aynı. Artık bıraktım araştırmayı
Ben de korkuyorum diş mi diye emerken iyice huysuzlanmaya başladı uyurken alıyor sdc
Ben de şapırtısına uyanıp meme veriyorum yazıktır acıkmış diye memeyi istemiyor e aç yala kuru kuru diyom o zaman müstehak
Çook şükür anladılarHer yer tükürük her yeeer
Artık doğduklarını anladilar galiba velkam tu oral dönemher şeyi emcükleyerek tanıyacaklar işte
Ya emerken konuşuyom gözümün içine bakıyo ben konuşuyom hı hu bi sesler çıkarıyo bi ben bi o sohbet ediyozÇook şükür anladılar
Ben 2 aydan sonrasını çok sevdim iletişimde olabilmek çok güzelmiş
Bi de boncuk boncuk bakmalarıYa emerken konuşuyom gözümün içine bakıyo ben konuşuyom hı hu bi sesler çıkarıyo bi ben bi o sohbet ediyozGeçen bi şey anlatıyorum memeyi bıraktı bakıyo gözümün içine gülüyo. Ay delircem.
Ya emerken konuşuyom gözümün içine bakıyo ben konuşuyom hı hu bi sesler çıkarıyo bi ben bi o sohbet ediyozGeçen bi şey anlatıyorum memeyi bıraktı bakıyo gözümün içine gülüyo. Ay delircem.
Ay eveett o gözünün içine baka baka gülmeleri agulamaları bazen geceleri uyutmaktan vazgeçip kaldırıp bağrıma basıyorum hahahahaBi de utanarak gülmesi var
Bizim de salya basladii ilginc:)İnşallah bnm kız diş filan çıkarmaz erkenden ağız salyası akıp gidiyorel de ağızda hep bugün biraz elimi dokundurdum hoşuna gitti damağa şuan Şapur şupur sesi bi duysanız
Bizimki bunu babaya yapiyor. Tam cilveli bi kız çocuguBi de utanarak gülmesi var
Yaaa yerim
Aynen oYaaa yerim
Aklıma şu resim geldi
Korkma bir sey olmaz inşallahYarın 2. Ay aşımızı olacağiz
Uyku tutmuyor
Bizimde döküldü. Ense de kaldi. Toka bağlamalık ensesiAynen oaltlar daha da döküldü baksana
Benimki de sararıyo gibi. Ama kararması lazımdıBenim oglusun kapkara saclari sariya, lacivert gozleri de apacik maviye donmeye basladi
Hala baktigi yonun tersinden seslendigimse kafayi cevirmiyor ya siskoluktan ya usengeclikten diyorum ama sizinkiler ceviriyor mu? Baktigi yerde konusunda gulucukler girla ama
He bide eller bizimkinin de ful agzinda hatta bazen memeyi atip elini emiyor daha lezzetli galiba
Okuduguma gore artik parmaklar acilacak, parmaklari kullanmaya baslayacak.. o sebeple de once agziyla elini kesfediyor, ayin sonuna dogru elleriyle aktif tutmalara baslayacaklarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?