2021 Aralık Anneleri

Bilmiyorum rota alışı diyince 2. Ay aşısının üstünden 4 hafta geçmeli dedi
2. Ay aşılarıyla ağır olmadı
Bize ay ay yazdı verdi bu şekilde yapın dedi bnde üstelemedim tmm dedim
Belki ağır olmasın diye demistir şükür bizde de ateş olmadı ama Rota aşısı ishal yapabiliyormus hemşire demisti ikinci gün kısa süreli ishal oldu hatta sabah yukarıdan aşağıya uzerime fışkırttı

Olabilir zaten aşı sonrası hastalık derken baya yıprandı yavrum iyi ki bi de o üstüne eklenmedi

Biz yaptırdık sigorta ama geri ödeme için bir işlem yapmadım henüz sigorta benim adıma sanırım benim yapmam gwrek ben de memurum.

Ben medicalpark pendikte necla hanıma götürdüm çok memnun kaldım baya uzun muayene ediyor, diğer doktorların fark etmediği şeyleri fark etti

Rota virusu aşısı olanlar ne.kadara oldunuz ?
Biz ilaç zamların dan nasibimizi aldik
Persembe cuma gitseymisiz eski fiyattan olacaktik ne guzel..bugun olduk 495tl ye

376 liraydı sanırım. Bana eczaneci söylemişti hatta buraya da yazdım ayırttırabiliyorsanız ayırttırın diye. Ben rota virüs ve menenjit aşılarının ücretini ödeyip ayırttırdım eczaneye.
3 aşı 1300 falan tutmuştu zamsız hali. 2. Dozlar kim bilir ne kadar tutar

Bız başvurduk yA ödeme yapılmadı henüz

Menenjit suan 2 dozlar 3 doz olarak var biri 500 digeri 700 tl tane fiyati

Bize yüzde 25 dedi sigortacı. Bebeğe ve bana yaptırdık. Benim kurumuma verdik.

Benimki ortaya kadar getiriyo kafayi ama tam yan yapmaya useniyo bakmaktan vazgeciyo
Şu siyah beyazlı zeka kartları var ya onları gösterip yavaşça yanlara hareket ettir bizimki baya takip etmeye başladı o şekilde şimdi arkasına bile geçince kafasını kaldırıp gözlerini arkaya dikiyor

Biz yaptırdık sigorta ama geri ödeme için bir işlem yapmadım henüz sigorta benim adıma sanırım benim yapmam gwrek ben de memurum.

Bız başvurduk yA ödeme yapılmadı henüz
Kizlar biz gecen yil aldik..o ay vergi dilimine gore aliyorsunuz mesela ocakta vergi yuzde 15 verdiniz diyelim ona gore hesaplaniyor benim esim muhendis onlarin vergi ogretmenden daha yuksek o yuzden o aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…