- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Tereyağ margarin paketli gıdalar hiçbirini yemiceksin, mesela canım bi açma istedi alıp yiyeyim yok kuzum, her şeyde süt ürünü var herr şeydeBugün başladım ben de süt ürünlerine bakalım nasıl olcak. Zaten yediğim azıcık süzme peynirdi. Yoğurt süt vs hiç tuketmedim daha korkudan .
Resmen açlık sınırının azcik üstünde yaşıyorumağlanacak halime gülüyorum bazen
Bebişe tadı değişirmiş bebiş red yaparmışRegl sütü etkiliyor mu? Muhtemelen olacağım strese girdim
Bizim günler de yakınmış birbirine. Bütün krizleri gümbür gümbür sonuna kadar yaşıyoruz biz heraldeTereyağ margarin paketli gıdalar hiçbirini yemiceksin, mesela canım bi açma istedi alıp yiyeyim yok kuzum, her şeyde süt ürünü var herr şeydeben kuru yemiş, tahin, bal da yemiyorum. Yumurta ve dana eti de alerjik olabilir aslında onu da kesip denicem de kuru ekmek yiye yiye oğlan ekmek kafalı olmaz umarım
Bizim de ateş akşama doğru çıkmıştı calpol verdim . Akşamına da uyumadan önce verdim nolur nolmaz diye. Sabah uyandığımda atesi 38 küsür biseydi (makattan) ilacı verdim düştü yine. Ama üç gün falan huysuzdu. Gerçi benim bebe hep huysuz da. Bütün bebeklerde yan etki olmuyor. Korkma şu an iyiyse herşeyi normalse.Arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var. Ara sıra gelip sizlere soruyorum aklıma takılanları. 2 ay aşılarımızı dün olduk akşam ateşi yükseldi 37.5 u gördüğümüzde çarpol verdik düştü sonra tekrar yükseldi 5 saat sonra ikinci kere carpol verdik ve uyuduk gece sık sık ateşini kontrol edelim diye eşim alarm kurmuştu ama telefon sessizde kaldığı İçin sabaha kadar uyumuşuz 6 saat filan çocuğun ateşinden filan hiç haberimiz yoktu yani sabah ateşini ölçtüğümde düşüktü. Sizler aşı gecesini nasıl geçirdiniz şuan vicdanım sızlıyor geve uyuduğum İçin
Şuan iyi ama gece yüzünü çizmiş yatağın yarısında buldum kıvranarak aşağı inmiştiBizim de ateş akşama doğru çıkmıştı calpol verdim . Akşamına da uyumadan önce verdim nolur nolmaz diye. Sabah uyandığımda atesi 38 küsür biseydi (makattan) ilacı verdim düştü yine. Ama üç gün falan huysuzdu. Gerçi benim bebe hep huysuz da. Bütün bebeklerde yan etki olmuyor. Korkma şu an iyiyse herşeyi normalse.
Herşeyi normalse korkma daha çok strese girme bence. Bebeğin hareketlerini ateşini herseyini sık sık kontrol edersin bugün. Aksi bir durum olsa zaten kendini belli eder her türlü . Uyudugun için de kendini suçlama çünkü zor bir süreç. Benimkinin de geçen elini açık bıraktım yüzü cizilmisti . Yarım kundak yapıp yatırıyorum genelde. Çok geçmiş olsunŞuan iyi ama gece yüzünü çizmiş yatağın yarısında buldum kıvranarak aşağı inmiştigece havale filan geçirdiyse diye çok korkuyorum 12.30 da carpol vermiştim 2 de uyudu 8 e kadar uyumuşuz ya
Yemediğin için mi gidiyor?Ben sürekli yemezsem gram sütüm olmuyor kocaman popo var ama süte faydası yokHamile kaldigim kilonun 8 kilo altina indim hala da iniyorum.
Ben veriyorum canım doğumdan beri 5 kilo verdim ama eski kiloma dönmeme daha çok var ya zaten hamileyken çok almıştım kiloKizlar emzirirken nasıl kilo veriyorsunuz gram veremiyorum cok yedigimi de dusunmuyrm ama:s
Bizimki de öyle 3 saatten fazla bile oluyor bazen memeyi versem de emzik gibi emiyor sütü çekmeden:)) normal bence büyüyorlar artık daha uzun süre açlık hissetmiyor olabilirlerSize yine bi sorum var
Bizim çocuk gündüz de beslenme saatlerinin arasını 2-3 saat arasına çıkarmaya başladı şu son günlerde
3 saatte bi emzirmeye başlasam çocuk aç kalır mı acaba
Annelik sonsız vicdan azabıdır diye kim demişti yaBizimki de öyle 3 saatten fazla bile oluyor bazen memeyi versem de emzik gibi emiyor sütü çekmeden:)) normal bence büyüyorlar artık daha uzun süre açlık hissetmiyor olabilirler
Bizde 2-3 saatte bir emiyoruz zaten kısa sürede hiç ağzına almıyor aç değilse emzik bile tutmuyorAnnelik sonsız vicdan azabıdır diye kim demişti ya
Emzirme süresi diye uzasın diye bekleyip uzayınca vicdan yapar oldum
Başkaları da 2 saatten fazla süreye geçtiyse emzirmede çocuğu rahatsız etmiyorum o zaman illa em diye
Bi yandan da çok demokratiğim emmeye zorlayınca çocuğa saygısızlık yapıyorum gibi hissediyorum
Ben de gece 3 saati geçince vicdan yapıyorum aslında uyanıyor acıkınca elini avcunu yalamaya başlıyor ama işte ya uykuyu açlığa tercih ettiyse diye düşünüp uyurken emziriyorumAnnelik sonsız vicdan azabıdır diye kim demişti ya
Emzirme süresi diye uzasın diye bekleyip uzayınca vicdan yapar oldum
Başkaları da 2 saatten fazla süreye geçtiyse emzirmede çocuğu rahatsız etmiyorum o zaman illa em diye
Bi yandan da çok demokratiğim emmeye zorlayınca çocuğa saygısızlık yapıyorum gibi hissediyorum
Benimkinin doktoru artık tüm organları oluştu bu yüzden bizim gibi açlığı anlayabiliyor artık o ne zaman isterse o zaman besle demişti. 4-5 saat gündüz, 7-8 saat geceleri bizimkinin acıkma süreleri meselaSize yine bi sorum var
Bizim çocuk gündüz de beslenme saatlerinin arasını 2-3 saat arasına çıkarmaya başladı şu son günlerde
3 saatte bi emzirmeye başlasam çocuk aç kalır mı acaba
İyi tamam yaBizde 2-3 saatte bir emiyoruz zaten kısa sürede hiç ağzına almıyor aç değilse emzik bile tutmuyor
Gece düzeni bi uzyn uyku 3saat oluyor genelde sonra 2 veya 1.5 saatlik kısa uykular şeklinde oluyorBen de gece 3 saati geçince vicdan yapıyorum aslında uyanıyor acıkınca elini avcunu yalamaya başlıyor ama işte ya uykuyu açlığa tercih ettiyse diye düşünüp uyurken emziriyorumama gündüz yok illa açsındir sen diye memeyi ağzına tikistirmamak lazım bence
Anaa seninki de epey açıkmışBenimkinin doktoru artık tüm organları oluştu bu yüzden bizim gibi açlığı anlayabiliyor artık o ne zaman isterse o zaman besle demişti. 4-5 saat gündüz, 7-8 saat geceleri bizimkinin acıkma süreleri mesela
Aynn bnm kızda elimi tutuyor uyursa bi yere gitçez sanıyorlar gibiİyi tamam ya
Buraya girmeye girmeye kendimi çok yalnız sanmışım
Gece düzeni bi uzyn uyku 3saat oluyor genelde sonra 2 veya 1.5 saatlik kısa uykular şeklinde oluyor
Ama çok şükür o uyku aralarında uyanmıyor artık emip devam Ediyor sabaha kadar
Ni de bu ara çok romantik oldu oğlım gündüz elimi tutup uyuyor
Ben emziği ağzına tutturmaya çalışırken elimi iki eliyle sabitliyor öyle uyuyor
Ya da bazen parmağımı tutuyor
Ki böylsce hiçbi yere gidemeyeyim
Ben bizimkine güvensiz diyorumAynn bnm kızda elimi tutuyor uyursa bi yere gitçez sanıyorlar gibi
Temas istiyorlar ya
Mememi bırakıp nere gitçem deBen bizimkine güvensiz diyorum
Emerken de kontrol ediyor beni hala orda mıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?