2021 Aralık Anneleri

Tereyağ margarin paketli gıdalar hiçbirini yemiceksin, mesela canım bi açma istedi alıp yiyeyim yok kuzum, her şeyde süt ürünü var herr şeyde ben kuru yemiş, tahin, bal da yemiyorum. Yumurta ve dana eti de alerjik olabilir aslında onu da kesip denicem de kuru ekmek yiye yiye oğlan ekmek kafalı olmaz umarım

Bizim günler de yakınmış birbirine. Bütün krizleri gümbür gümbür sonuna kadar yaşıyoruz biz heralde kuruyemiş ben de yemiyorum sert olur sindirim için diye düşündüm. Tahin yiyorum ama. Geçen ilk defa biraz kavurma yedim çocuk pert oldu . Yani o ete bağladım ben. Daha tövbe bı süreliğine ekmeğimi suya batırır yerim ben de artık

Bizim de ateş akşama doğru çıkmıştı calpol verdim . Akşamına da uyumadan önce verdim nolur nolmaz diye. Sabah uyandığımda atesi 38 küsür biseydi (makattan) ilacı verdim düştü yine. Ama üç gün falan huysuzdu. Gerçi benim bebe hep huysuz da. Bütün bebeklerde yan etki olmuyor. Korkma şu an iyiyse herşeyi normalse.

Şuan iyi ama gece yüzünü çizmiş yatağın yarısında buldum kıvranarak aşağı inmişti gece havale filan geçirdiyse diye çok korkuyorum 12.30 da carpol vermiştim 2 de uyudu 8 e kadar uyumuşuz ya

Şuan iyi ama gece yüzünü çizmiş yatağın yarısında buldum kıvranarak aşağı inmişti gece havale filan geçirdiyse diye çok korkuyorum 12.30 da carpol vermiştim 2 de uyudu 8 e kadar uyumuşuz ya
Herşeyi normalse korkma daha çok strese girme bence. Bebeğin hareketlerini ateşini herseyini sık sık kontrol edersin bugün. Aksi bir durum olsa zaten kendini belli eder her türlü . Uyudugun için de kendini suçlama çünkü zor bir süreç. Benimkinin de geçen elini açık bıraktım yüzü cizilmisti . Yarım kundak yapıp yatırıyorum genelde. Çok geçmiş olsun

Size yine bi sorum var

Bizim çocuk gündüz de beslenme saatlerinin arasını 2-3 saat arasına çıkarmaya başladı şu son günlerde
3 saatte bi emzirmeye başlasam çocuk aç kalır mı acaba

Size yine bi sorum var

Bizim çocuk gündüz de beslenme saatlerinin arasını 2-3 saat arasına çıkarmaya başladı şu son günlerde
Bizimki de öyle 3 saatten fazla bile oluyor bazen memeyi versem de emzik gibi emiyor sütü çekmeden:)) normal bence büyüyorlar artık daha uzun süre açlık hissetmiyor olabilirler

Bizimki de öyle 3 saatten fazla bile oluyor bazen memeyi versem de emzik gibi emiyor sütü çekmeden:)) normal bence büyüyorlar artık daha uzun süre açlık hissetmiyor olabilirler
Annelik sonsız vicdan azabıdır diye kim demişti ya
Emzirme süresi diye uzasın diye bekleyip uzayınca vicdan yapar oldum

Başkaları da 2 saatten fazla süreye geçtiyse emzirmede çocuğu rahatsız etmiyorum o zaman illa em diye
Bi yandan da çok demokratiğim emmeye zorlayınca çocuğa saygısızlık yapıyorum gibi hissediyorum

Bizde 2-3 saatte bir emiyoruz zaten kısa sürede hiç ağzına almıyor aç değilse emzik bile tutmuyor

Ben de gece 3 saati geçince vicdan yapıyorum aslında uyanıyor acıkınca elini avcunu yalamaya başlıyor ama işte ya uykuyu açlığa tercih ettiyse diye düşünüp uyurken emziriyorum ama gündüz yok illa açsındir sen diye memeyi ağzına tikistirmamak lazım bence

Size yine bi sorum var

Benimkinin doktoru artık tüm organları oluştu bu yüzden bizim gibi açlığı anlayabiliyor artık o ne zaman isterse o zaman besle demişti. 4-5 saat gündüz, 7-8 saat geceleri bizimkinin acıkma süreleri mesela

Bizde 2-3 saatte bir emiyoruz zaten kısa sürede hiç ağzına almıyor aç değilse emzik bile tutmuyor
İyi tamam ya
Buraya girmeye girmeye kendimi çok yalnız sanmışım
Gece düzeni bi uzyn uyku 3saat oluyor genelde sonra 2 veya 1.5 saatlik kısa uykular şeklinde oluyor
Ama çok şükür o uyku aralarında uyanmıyor artık emip devam Ediyor sabaha kadar

Ni de bu ara çok romantik oldu oğlım gündüz elimi tutup uyuyor
Ben emziği ağzına tutturmaya çalışırken elimi iki eliyle sabitliyor öyle uyuyor
Ya da bazen parmağımı tutuyor
Ki böylsce hiçbi yere gidemeyeyim

Benimkinin doktoru artık tüm organları oluştu bu yüzden bizim gibi açlığı anlayabiliyor artık o ne zaman isterse o zaman besle demişti. 4-5 saat gündüz, 7-8 saat geceleri bizimkinin acıkma süreleri mesela
Anaa seninki de epey açıkmış
Bak çocuğu boşa uyandırdım yine
3 saat oldu diye hafiften dürtüp uyandırdım biraz önce

Aynn bnm kızda elimi tutuyor uyursa bi yere gitçez sanıyorlar gibi
Temas istiyorlar ya

Ben bizimkine güvensiz diyorum
Emerken de kontrol ediyor beni hala orda mıyım diye
Mememi bırakıp nere gitçem de
Bnmkide elimi tutuyor
Güvensiz değil ya temas seviyorlar
Yav bnnkinin bi salyası var omzuma alınca su gibi omzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…