- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah az kaldi canim buyudukce duzelcekler guzrl zamanlari gelecekİnşallah canım inşallah gerçekten çok zor yanı milletin bebesi kendi kendine nasıl uyuyo hayretlikle dinliyorum ,uykusuzluktan bsyiliyo.ona rağmen direniyo beşiği görünce bile basiyo çığlığıacaba ne zaman güzel böyle klasik normal sıkıntısız anlaticaz birbirimize
Aynen hep uyanık kalsin istiyor ama kendisi huysuzlaniyor diye uyutmaya calisiyorum ayagimda sallarken uyudugu kdr gunduz . Gece de surekli uyaniyirBenimki geceleri uyumuyor gündüzleri de kuş uykusu gibi oluyor bütün düzenim gitti
Kis bebegi ben de sevmedim ya mayisti ilki daha iyidiBenim de 2. Çocuğum, İlk çocuğum da kış bebeğiydi ve bu sefer kimse de kışın bebek doğurmasın dedim sırf 3 yü bu dertleri çekmemek adına ohh demek denemek adına yaparsam yazın doğsun şimdi dışarı çıkmak olay battaniye kaban vırt zırt bi ton kıyafet her ay hastaneye gidiliyor bir de bezdummmgerçi yaz hamileliği de hiç değildir ama
Bende bende hergun daha şişiyorum sankıKizlar emzirirken nasıl kilo veriyorsunuz gram veremiyorum cok yedigimi de dusunmuyrm ama:s
Bnde kış bebesi sevmedim marttaydı ilki ne güzeldiKis bebegi ben de sevmedim ya mayisti ilki daha iyidi
Merak etme bnde sen gibiyimKizlar emzirirken nasıl kilo veriyorsunuz gram veremiyorum cok yedigimi de dusunmuyrm ama:s
Ay sorma güzel zamanları yaza denk gelecek diye seviniyordum ama böyle de çok zor her ağladığında ayağını mı üşüttük karnını mı üşüttük diye düşünmekten yaşlandımBnde kış bebesi sevmedim marttaydı ilki ne güzeldi
Anam bunu sar sarmala üşüyecek soğuk değecek kırk takla atıyoruz
Güzel zamanları evet gelecek ama bizden de giden gittiAy sorma güzel zamanları yaza denk gelecek diye seviniyordum ama böyle de çok zor her ağladığında ayağını mı üşüttük karnını mı üşüttük diye düşünmekten yaşlandım
Hastalıksız mıGüzel zamanları evet gelecek ama bizden de giden gitti
Daha dün eşime dedim ay bileydim bahara getirirdim ne zormuş
Bi de bana herkes kış bebesi ne güzel hastalıksız güzelce büyür diyordu diyenleri bi görüm sende doğurda gör dicem
Amin Amin AminHastalıksız mıÇocuğa banyo yaptırdıktan sonra 40 takla atıyorum
Yaza da diş çıkarma zamanları geliyor hoş o da burnumuzdan gelmez inşallah amin
Hemşire bana çocuğun bağışıklığına göre değişiyor iz olsa da olmasa da normal dediSinirlenmeyim diyorum yine buluyor beni bişey ciddengenelde iz yok demişler
Süt ürünlerini keseyim ben . Bir de yumurta tükettin mi sen? Tuketmedigin günler sence faydası oldu mu ? Doktor bana yumurta ve sütü kes bı çocuğu gözlemle demişti de ben aşırı bı fark goremedigim için devam ettim az da olsa yemeye. Neler yiyorsun mesela canım ?Canım alerjisi yoksa bile süt ürünleri bir de aşırı karbonhidrat tüketmek gaz yapıyor. İstersen bir hafta protein ve sebze ağırlıklı beslen bakalım faydası olacak mı
Bende çok verdim yakinda yok olacam yaKizlar emzirirken nasıl kilo veriyorsunuz gram veremiyorum cok yedigimi de dusunmuyrm ama:s
Ohh ne güzel bnm de sırf popom varBende çok verdim yakinda yok olacam yapopom hic kalmadı hamileyken cok guzeldi oysa
Hamile kaldigim kilonun 8 kilo altina indim hala da iniyorum.Ohh ne güzel bnm de sırf popom var
Vitaminlerine filan devam ediyor musunHamile kaldigim kilonun 8 kilo altina indim hala da iniyorum.
Bizim de 3. Gün çok az kalmış izi ama baya kötü oldu aşıdan sonraHemşire bana çocuğun bağışıklığına göre değişiyor iz olsa da olmasa da normal dedi
Ama benim iz var dediğim zaman ilk akşamıydı
Şu an bilmiyorum 3. Gün oldu
Ben süt ürünleri bir aydan fazla yemedim, yumurta hep yedim ama, fark oldu mu olmadı mı inan ben de anlamadım ama kakada mukus olmadı tekrar yediğimde de. Şimdi yeniden başladım diyete çocuk emmeyi reddedince belki ondandır diye. Bakalım 1 hafta 10 güne belli olur.Süt ürünlerini keseyim ben . Bir de yumurta tükettin mi sen? Tuketmedigin günler sence faydası oldu mu ? Doktor bana yumurta ve sütü kes bı çocuğu gözlemle demişti de ben aşırı bı fark goremedigim için devam ettim az da olsa yemeye. Neler yiyorsun mesela canım ?
Bugün başladım ben de süt ürünlerine bakalım nasıl olcak. Zaten yediğim azıcık süzme peynirdi. Yoğurt süt vs hiç tuketmedim daha korkudan .Bizim de 3. Gün çok az kalmış izi ama baya kötü oldu aşıdan sonra
Ben süt ürünleri bir aydan fazla yemedim, yumurta hep yedim ama, fark oldu mu olmadı mı inan ben de anlamadım ama kakada mukus olmadı tekrar yediğimde de. Şimdi yeniden başladım diyete çocuk emmeyi reddedince belki ondandır diye. Bakalım 1 hafta 10 güne belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?