2021 Aralık Anneleri

Insallah az kaldi canim buyudukce duzelcekler guzrl zamanlari gelecek

Benimki geceleri uyumuyor gündüzleri de kuş uykusu gibi oluyor bütün düzenim gitti
Aynen hep uyanık kalsin istiyor ama kendisi huysuzlaniyor diye uyutmaya calisiyorum ayagimda sallarken uyudugu kdr gunduz . Gece de surekli uyaniyir

Kis bebegi ben de sevmedim ya mayisti ilki daha iyidi

Bnde kış bebesi sevmedim marttaydı ilki ne güzeldi
Anam bunu sar sarmala üşüyecek soğuk değecek kırk takla atıyoruz
Ay sorma güzel zamanları yaza denk gelecek diye seviniyordum ama böyle de çok zor her ağladığında ayağını mı üşüttük karnını mı üşüttük diye düşünmekten yaşlandım

Ay sorma güzel zamanları yaza denk gelecek diye seviniyordum ama böyle de çok zor her ağladığında ayağını mı üşüttük karnını mı üşüttük diye düşünmekten yaşlandım
Güzel zamanları evet gelecek ama bizden de giden gitti
Daha dün eşime dedim ay bileydim bahara getirirdim ne zormuş
Bi de bana herkes kış bebesi ne güzel hastalıksız güzelce büyür diyordu diyenleri bi görüm sende doğurda gör dicem

Hastalıksız mı Çocuğa banyo yaptırdıktan sonra 40 takla atıyorum
Yaza da diş çıkarma zamanları geliyor hoş o da burnumuzdan gelmez inşallah amin

Hastalıksız mı Çocuğa banyo yaptırdıktan sonra 40 takla atıyorum
Yaza da diş çıkarma zamanları geliyor hoş o da burnumuzdan gelmez inşallah amin
Amin Amin Amin

Ya çocuğu bırak biz bile çorapsız hırkamızı giymeden olmuyır anne üşütürse bebekse hasta olur, annenin sütü üşürmüş, annenin gazı geçer derdinden
Ya çok sıcaklara gelmesin inşallah nisan Mayıs çıksın sonra atlayıp eylülde devam olsun

Canım alerjisi yoksa bile süt ürünleri bir de aşırı karbonhidrat tüketmek gaz yapıyor. İstersen bir hafta protein ve sebze ağırlıklı beslen bakalım faydası olacak mı
Süt ürünlerini keseyim ben . Bir de yumurta tükettin mi sen? Tuketmedigin günler sence faydası oldu mu ? Doktor bana yumurta ve sütü kes bı çocuğu gözlemle demişti de ben aşırı bı fark goremedigim için devam ettim az da olsa yemeye. Neler yiyorsun mesela canım ?

Hemşire bana çocuğun bağışıklığına göre değişiyor iz olsa da olmasa da normal dedi
Ama benim iz var dediğim zaman ilk akşamıydı
Şu an bilmiyorum 3. Gün oldu
Bizim de 3. Gün çok az kalmış izi ama baya kötü oldu aşıdan sonra
Ben süt ürünleri bir aydan fazla yemedim, yumurta hep yedim ama, fark oldu mu olmadı mı inan ben de anlamadım ama kakada mukus olmadı tekrar yediğimde de. Şimdi yeniden başladım diyete çocuk emmeyi reddedince belki ondandır diye. Bakalım 1 hafta 10 güne belli olur.

Bugün başladım ben de süt ürünlerine bakalım nasıl olcak. Zaten yediğim azıcık süzme peynirdi. Yoğurt süt vs hiç tuketmedim daha korkudan .
Resmen açlık sınırının azcik üstünde yaşıyorum ağlanacak halime gülüyorum bazen

Arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var. Ara sıra gelip sizlere soruyorum aklıma takılanları. 2 ay aşılarımızı dün olduk akşam ateşi yükseldi 37.5 u gördüğümüzde çarpol verdik düştü sonra tekrar yükseldi 5 saat sonra ikinci kere carpol verdik ve uyuduk gece sık sık ateşini kontrol edelim diye eşim alarm kurmuştu ama telefon sessizde kaldığı İçin sabaha kadar uyumuşuz 6 saat filan çocuğun ateşinden filan hiç haberimiz yoktu yani sabah ateşini ölçtüğümde düşüktü. Sizler aşı gecesini nasıl geçirdiniz şuan vicdanım sızlıyor geve uyuduğum İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…