Ben de iz yok diye dert ediyordum, iz olması iyi mi kötü mü anlamadımSinirlenmeyim diyorum yine buluyor beni bişey ciddengenelde iz yok demişler
Sabir geçecek bu günler insallah,benim 3.cocugum ama ben daha önce bebek buyutmemisim bu oğlan bana frlegimi şaşırttı,kış bebeği olmaları da cabası bu aradaSüt az da olsa tazyikli geliyor ama asla bir damla üstüm ıslanmadı bugüne kadar hiç akmaz, sağınca çıkmaz. Çocuk çekince boğuluyoray inş zaten diyorum kıymetini anlayıp istersin memeyi o zaman da ben sana çiğköfte dürüm vericem diye
Benim de 2. Çocuğum, İlk çocuğum da kış bebeğiydi ve bu sefer kimse de kışın bebek doğurmasın dedim sırf 3 yü bu dertleri çekmemek adına ohh demek denemek adına yaparsam yazın doğsun şimdi dışarı çıkmak olay battaniye kaban vırt zırt bi ton kıyafet her ay hastaneye gidiliyor bir de bezdummmSabir geçecek bu günler insallah,benim 3.cocugum ama ben daha önce bebek buyutmemisim bu oğlan bana frlegimi şaşırttı,kış bebeği olmaları da cabası bu arada
İkiside normal. Zaten olmayanlarda zamanla cikacak sinek ısırmış gibi iz kalacak. 1 yaşa dogru da normal bizlerdeki gibi iz olacakBen de iz yok diye dert ediyordum, iz olması iyi mi kötü mü anlamadım
Bence kötü ilk başta değil sonradan çıkıyor çıkarsa, yeni aşılar eskisi gibi iz yapmıyormuşuz. Bizimkinin vuruş tarzından oldu benceBen de iz yok diye dert ediyordum, iz olması iyi mi kötü mü anlamadım
Her gece İlişki perine masajı, 100squat, göğüs pompası,bide bir video vardı hemen doğumu başlatan diye onu bile günde 3 kez yaptığım olmuştu ama benim bebek tam 40+0 da geldi yani canı ne zaman isterse ben baslatamadimAralık anneleri merhabalar
Sizden yardım istemeye geldim, normal doğum yapan yada normal doğuma hazırlık yapan arkadaşlarım Perine Masajı squat hurma ananas ilişki ahududu yaprağı vs vs normal doğumu tetikleyici şeyleri hangi haftada yapmaya başladınız? Nelerin yararını gördünüz?
Benim ilk ama 10 tane yapmış gibiyim……Sabir geçecek bu günler insallah,benim 3.cocugum ama ben daha önce bebek buyutmemisim bu oğlan bana frlegimi şaşırttı,kış bebeği olmaları da cabası bu arada
MerhabaAralık anneleri merhabalar
Sizden yardım istemeye geldim, normal doğum yapan yada normal doğuma hazırlık yapan arkadaşlarım Perine Masajı squat hurma ananas ilişki ahududu yaprağı vs vs normal doğumu tetikleyici şeyleri hangi haftada yapmaya başladınız? Nelerin yararını gördünüz?
Benim de azıcık sarssam kusuyor. Önce bu kadar değildi de arttı biraz.Öyle çokki gazı uyanık olduğunda anglamadığı dakika yok.Cok nadir gülüyor oda bezini açınca hep kucakta tuvalet pozisyonu yada memede titreşimli ana kucagi aldım yemek yaparken koyuyorum kızım oyalıyor.Yoksa kızımı bile doyuramıyorum.Benim ki bide çok kusuyor
Bizimde ilk gunler vardi sonradan gecti. Su an iz yok. Ama uzulme. Normal seninkide.Sinirlenmeyim diyorum yine buluyor beni bişey ciddengenelde iz yok demişler
Ne biliim insanın içi dayanmıyor zaten 2 kez batırdı, çok ağladı. Hala da korkuyor uyurken irkiliyor sürekliBizimde ilk gunler vardi sonradan gecti. Su an iz yok. Ama uzulme. Normal seninkide.
Bizimkide iki kere batirdi.Ne biliim insanın içi dayanmıyor zaten 2 kez batırdı, çok ağladı. Hala da korkuyor uyurken irkiliyor sürekli
Canım alerjisi yoksa bile süt ürünleri bir de aşırı karbonhidrat tüketmek gaz yapıyor. İstersen bir hafta protein ve sebze ağırlıklı beslen bakalım faydası olacak mıBenim de azıcık sarssam kusuyor. Önce bu kadar değildi de arttı biraz.
Aguluyo guluyo sancısı azıcık bile dinseya da hemen uykuya dalıyor ama kısa süreli işte.
Rabbim yardımcımız olsun canım.Sabır versin güç versin
Asmdekiler daha tecrübeliymiş, sürekli aşı yaptıklarından hatta baya aşı sırası vardı biz son girdik. Hemşiremiz de çok iyi aslında topuk kanı alırken hiç ağlatmadı eli hafifti. Şansızlık oldu. Bebelerin canı sağolsun ne yapalım.Bizimkide iki kere batirdi.
Çok özel teknikle yapilan bir aşı o yuzden zorlaniyor hemsireler. Cok sıkı tutmak gerekiyor bebeği.
İnşallah canım inşallah gerçekten çok zor yanı milletin bebesi kendi kendine nasıl uyuyo hayretlikle dinliyorum ,uykusuzluktan bsyiliyo.ona rağmen direniyo beşiği görünce bile basiyo çığlığıInsallah bir an once gecer canim 3 bucuk aya birsey kalmadi cok zoorr :sss bizim de bitmedi sancilar aynen devam aglamalar gece daha cok butun gun degil uyku deliksiz uyuyamiyor ama kisa kisa
Aynılarıni yaşıyorum kusma da çok fazla oldu şu ara ,neden böyle oldu hiç bilmiyorum . İnşallah en kısa zamanda herşey normale dönerBenim de azıcık sarssam kusuyor. Önce bu kadar değildi de arttı biraz.
Aguluyo guluyo sancısı azıcık bile dinseya da hemen uykuya dalıyor ama kısa süreli işte.
Rabbim yardımcımız olsun canım.Sabır versin güç versin
Yarından itibaren azcik peynir yiyordum onu da keseyim bakalımCanım alerjisi yoksa bile süt ürünleri bir de aşırı karbonhidrat tüketmek gaz yapıyor. İstersen bir hafta protein ve sebze ağırlıklı beslen bakalım faydası olacak mı
Amin inşaallah.. güneşli günleri bekliyorum dört gözleAynılarıni yaşıyorum kusma da çok fazla oldu şu ara ,neden böyle oldu hiç bilmiyorum . İnşallah en kısa zamanda herşey normale döner
Benimki geceleri uyumuyor gündüzleri de kuş uykusu gibi oluyor bütün düzenim gittiGündüzleri asla ve asla uyumuyor. Aksam olunca da uykuya asiri direniyor. Zorla uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?