2021 Aralık Anneleri

Sabir geçecek bu günler insallah,benim 3.cocugum ama ben daha önce bebek buyutmemisim bu oğlan bana frlegimi şaşırttı,kış bebeği olmaları da cabası bu arada

Aralık anneleri merhabalar
Sizden yardım istemeye geldim, normal doğum yapan yada normal doğuma hazırlık yapan arkadaşlarım Perine Masajı squat hurma ananas ilişki ahududu yaprağı vs vs normal doğumu tetikleyici şeyleri hangi haftada yapmaya başladınız? Nelerin yararını gördünüz?

Sabir geçecek bu günler insallah,benim 3.cocugum ama ben daha önce bebek buyutmemisim bu oğlan bana frlegimi şaşırttı,kış bebeği olmaları da cabası bu arada
Benim de 2. Çocuğum, İlk çocuğum da kış bebeğiydi ve bu sefer kimse de kışın bebek doğurmasın dedim sırf 3 yü bu dertleri çekmemek adına ohh demek denemek adına yaparsam yazın doğsun şimdi dışarı çıkmak olay battaniye kaban vırt zırt bi ton kıyafet her ay hastaneye gidiliyor bir de bezdummm gerçi yaz hamileliği de hiç değildir ama

Her gece İlişki perine masajı, 100squat, göğüs pompası,bide bir video vardı hemen doğumu başlatan diye onu bile günde 3 kez yaptığım olmuştu ama benim bebek tam 40+0 da geldi yani canı ne zaman isterse ben baslatamadim bu arada 37 de başlamıştım sanırım

Merhaba 37. Haftada başladım yazdıklarından ilişki dışında yapmadığım şey kalmadı 40 haftayı geçince artık darlandım ve ikişer ikişer merdiven indim çıktım ebem demişti o gece sancılarım başladı ilk bebeğim hiç bişey yapmadan 37 i. Haftada doğmasına rağmen ikinci naparsan yapayım gelmedi yani ne zaman doğmak istiyorlarsa o vakitte doğuyorlar

Benim de azıcık sarssam kusuyor. Önce bu kadar değildi de arttı biraz.
Aguluyo guluyo sancısı azıcık bile dinse ya da hemen uykuya dalıyor ama kısa süreli işte.
Rabbim yardımcımız olsun canım. Sabır versin güç versin

Canım alerjisi yoksa bile süt ürünleri bir de aşırı karbonhidrat tüketmek gaz yapıyor. İstersen bir hafta protein ve sebze ağırlıklı beslen bakalım faydası olacak mı

Bizimkide iki kere batirdi.
Çok özel teknikle yapilan bir aşı o yuzden zorlaniyor hemsireler. Cok sıkı tutmak gerekiyor bebeği.
Asmdekiler daha tecrübeliymiş, sürekli aşı yaptıklarından hatta baya aşı sırası vardı biz son girdik. Hemşiremiz de çok iyi aslında topuk kanı alırken hiç ağlatmadı eli hafifti. Şansızlık oldu. Bebelerin canı sağolsun ne yapalım.

Insallah bir an once gecer canim 3 bucuk aya birsey kalmadi cok zoorr :sss bizim de bitmedi sancilar aynen devam aglamalar gece daha cok butun gun degil uyku deliksiz uyuyamiyor ama kisa kisa
İnşallah canım inşallah gerçekten çok zor yanı milletin bebesi kendi kendine nasıl uyuyo hayretlikle dinliyorum ,uykusuzluktan bsyiliyo.ona rağmen direniyo beşiği görünce bile basiyo çığlığı acaba ne zaman güzel böyle klasik normal sıkıntısız anlaticaz birbirimize

Aynılarıni yaşıyorum kusma da çok fazla oldu şu ara ,neden böyle oldu hiç bilmiyorum . İnşallah en kısa zamanda herşey normale döner

Canım alerjisi yoksa bile süt ürünleri bir de aşırı karbonhidrat tüketmek gaz yapıyor. İstersen bir hafta protein ve sebze ağırlıklı beslen bakalım faydası olacak mı
Yarından itibaren azcik peynir yiyordum onu da keseyim bakalım

Aynılarıni yaşıyorum kusma da çok fazla oldu şu ara ,neden böyle oldu hiç bilmiyorum . İnşallah en kısa zamanda herşey normale döner
Amin inşaallah.. güneşli günleri bekliyorum dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…