2021 Aralık Anneleri

Ay dayanamadım yazicam gulsek mi aglasak mi zaten ağlıyoruz halimize o ayri aynı durumdayim ben kraker yemekten yıldım usandım bugün hicbisey yemedim aksine bugün kolik atağı tavan oldu ,gazdan bihal oldu yavrum .
Canim ya yesen de yemesen de vakti gelince gececek sanrm hangi gaz damlasini kullaniyrsn ne zmn azalma olcak bakalm ben de cok merk edyrm

Diyet yapmak istiyorum ben de. Ben zaten zayıflamadan hamile kalmıştım 76 ile. Şimdi o kiloma geri döndüm ama. Daha da eski kilolarıma geri dönmek istiyorum. Diyetisyene gideyim diyorum ama verdiği listeyi uygulayabilir miyim o gözümü korkutuyor. Kahvaltı yapabilirsem yapıyorum yapamazsam hızlıca ekmek arası yiyorum ki bazen ekmek arası bile yiyemiyorum tek öğün besleniyorum neredeyse. O yüzden diyetisyene gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım. Ama yaz da geliyor biraz zayıflayıp güzel güzel kıyafetler giysem ne güzel olur

Gazli bezle bacak arasini actirdi, kucuk bir islemdi. 6 yasina kadar tekrarlayan bir seymis. Kiz anneleri dudak aralarinin temizligini yaparken takibini yapsa iyi olur.
Tesekkur ederim
Ben onun doğumsal bisey olduğunu sanıyordum sonradan olduğunu yada bakimla ilgili olduğunu bilmiyodum, öğrenmiş oldum çaba dikkat ederim artık, zaten kızı temizlemek baya zor yaa benim ilki erkek olunca bu baya teferruatli geldi. Kaka yapınca hep oraya geliyor mesela, açıp iyice siliyorum ama baya ugrastiriyor, sizde de bidaha olmaz inşallah

Düşünme öyle bebginin huyu öyledir, benim bu ikinci çocuğum ikisi de uykusuz bebek, ilkinde ben de hep ac olduğu için uyumadığını düşündüm çünkü özellikle kaynanam hep öyle söylüyordu karnı doysa niye uyumasın vs. Çünkü kendisi hep sanki kendi marifetiymis yada becerisiymis gibi anlatır durur 3 çocuk büyüttüm hiç ayağımda sallamadim falan diye, kendi kendilerine uyurlarmis, eşim mesela oyun oynarken falan yana düşüp kalırmış uykusu gelince. Başka türlüsü olsa yapamazdı zaten bence Çünkü çok beceriksiz aşırı ağır kanlı uyuşuk biri, kendi de uykuya çok düşkün zaten. oğlum 2 yaşına kadar öyle uykusuz devam etti bebek gibi max 2 saat uyurdu gece. sadece memede uyurdu koyardım uyanirdi, 1 yasina gelmeden gündüz uykusunu bıraktı. aylarca eşimle ayrı yattık, büyüdükçe ağırlaşıyor tabi yatağından alıp koymak o kadar zoruma gidiyordu ki mecbur yanımda yatırdım, odasını da ayiramamistim bu yüzden, 2 yaşını 10 gün geçmişti memeden ayırmaya karar verdim onun üzerine gece uyanmalar bitti. Demem o ki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama inan geçiyor. Unutmam sanıyorsun unutuyorsun. Ben o zamanlar bana kimse bidaha çocuk demesin diyodum bile isteye ikinciyi yaptım o kadar unutuluyor yani Şimdi kızım da aynı hem gece hem gündüz uykusu çok az. Mesela 3 ten beri uyutmaya çalışıyorum şu an. 3 4 arası uyanıyor resmen uykusu bitiyor ki akşam 10 gibi dalmış oluyor, düşün el kadar bebenin gece uykusu 4 5 saat sadece ve bu sure kesintisiz de değil. mama destekli gidiyorum ben zaten, gece vermiyorum normalde, uyumayınca gece vermeyi de denedim hiç bi fark olmadı demek ki açlıktan değil dedim. Başa gelen çekilir hesabı hastalıkları olmasın uykusuzluk sebepleri sağlık problemi olmasın da napalim bi şekilde büyüyorlar.

Benim anlamadığım bu neneler , yaşı büyük olanlar veya çocuğu çok olanlar neden hep aynı şeyleri söyler. Bizim çocuk emzirirdik uyurdu yok besige koyardık sallardik akşama kadar sesi çıkmazdı. Belki sütün azdır . Ağlıyosa kesin açtır . Bla bla bla tamam en çok anne sizsiniz tek siz annesiniz hatta . Eskiden çocuğa pis pis yapacak kimse yoktu ki çocuğun az gözü açılsın ha bire besle yatır besle yatır hayret biseyler ya

Bence de artık uyaran daha fazla. Hatta ben hamileyken kullandığımız vitaminlerin falan çocukları böyle cin gibi yaptığını düşünüyorum

Ay yemin ederim benim kv tarif etmişsin o kadar tembel ki görümcemin kızı oldu aynı evde bebeğin sesini duymadım diyordu, benim oğlan susmayınca çok şaşırıyor. Ama asla benimkiler uyurdu demez ben de çektim babası da böyleydi diyo, e o zaman neye şaşıyorsun. Asla huysuz çocuk baktıklarına inanmıyorum aslaa. 2 sene mi 2 sene bu uyumumasa 2 sene de unutması sürse ben 40 yaşarım bizim başka çocuk işi yalan oldu teşekkürler

Bebeğim aşırı derecede kusmaya başladı emdikten sonra gazını çıkardığım esnada kusuyor arkadaşlar aranızda böyle olan var mı ?

Bebeğim aşırı derecede kusmaya başladı emdikten sonra gazını çıkardığım esnada kusuyor arkadaşlar aranızda böyle olan var mı ?
Benimki de bir ara böyleydi gazını çıkarırken yada durup dururken kusuyordu refluden suphelenmistik biz yada çok hava yuttuysa ondan olabiliyor bizimki birkaç haftadır geçti baya artık nadiren kusuyor. Çok kustugu dönemde kilo alımında da bir sorun olmamıştı dr da çok önemsemedi o yüzden

Anladım canım teşekkür ederim ancak her yediğini çıkarıyor korkuyorum zaten meme reddi hakim

Dik tuttugun halde kusuyor mu bizimki azcik cok emse kusuyor ya da gazi cikarken ya da ikinirken altini actigimda
Benimki de bu şekilde kusuyor azıcık emse kusuyor ,gazi çıkarırken de kusuyor ne kadar problemli bebeklerimiz var anlamıyorum kolik gaz ,sancı , meme reddi,kusma ,uyumama ,emmeme off

Ya okuyorum da gazi çok olan bebeklerimiz böyle çok kusuyor Whiterose89 Tatli Limon

Bizde reflü var çok kusuyor hatta su gibi bazen hele eğimli yatmazsa daha çok
Bizim gaz şükür yeni yeni azaldı arada yine ağlama krizleri oluyor ama
Sanırım benimkininde reflüsü var salı günü randevumuz var goturucem onu da derim , aslında dün götürdüm kontrole ama unuttum söylemeyi gazda çok var gürül gürül hep duyuyorum ve zaten kolik biliyosun inşallah bizimde gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…