- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bn ilk günler can derdinden unuttum emzirdim sonra eşime bile dedim sakın trip sorun bişi olmasın annen dahi olsa kimsenin yanında emzirmem dedim saolsun o da sen nasıl biliyorsan öyle yap dediFesat millet bende annem kardesm esim onlarla birlikteyz diye hergun:s hastanede ve ilk zamanlar dikkat edememstm tabi
Kuzum fesat olmasa bile insanın sevdiğine de nazarı çok değer, bebekler çok masum ve küçük henüz, enerjileri çok çabuk etkilenir. Çocuğa aa ne güzel uyydu bugün dersin yarın uyumaz bu böyle maalesefFesat millet bende annem kardesm esim onlarla birlikteyz diye hergun:s hastanede ve ilk zamanlar dikkat edememstm tabi
Bnm kız tıpkı bn eşime benzetemiyorlarBenim oğlan tıpkı babası ama arada bana da benzeten oluyordu, kvye dedim bunu olsun diyor canı sağolsun napalım
Benimde kvalidem sürekli nasıl bebek bu hiç doymuyo nasıl emiyo.iciyo vs . Ne bileyim hani kötüye yormak degil ama mesela bana hiç çok iyi yiyiyormus gibi gelmiyordu annesi olduğum için abartı vs gelmedi ama şuan ne çektiğimi Allah biliyor.tek istediğim sağlıklı şekilde emmesi kg alması ama tabi sağlığı önemli olanCidden ilk doğdu benimki de o kadar güzel emiyordu ki başta eşim ve annesi sağolsun aboovv bu nasıl bebek hiç doymuyo çok boğazlı diye diye memeden kestiler. Ya yeni doğan 24 saat memede olur zaten ne boğazı olacak.
Benmki gibi zaten 1.ayda tavan yapti gaz ondan sanrmCanım ilk ay 1ay 4800 idi şimdi 3 aylık 5700yani normal mi 2.ayda hicbisey aldığı yok
Tabi orası öyle de kimin fesat kimin iyi olduğu belli olmuyor ki canımKuzum fesat olmasa bile insanın sevdiğine de nazarı çok değer, bebekler çok masum ve küçük henüz, enerjileri çok çabuk etkilenir. Çocuğa aa ne güzel uyydu bugün dersin yarın uyumaz bu böyle maalesef
Evet bizim bile degeblrKuzum fesat olmasa bile insanın sevdiğine de nazarı çok değer, bebekler çok masum ve küçük henüz, enerjileri çok çabuk etkilenir. Çocuğa aa ne güzel uyydu bugün dersin yarın uyumaz bu böyle maalesef
Çok güzelsin iyi ki de sana çekmiş ohBnm kız tıpkı bn eşime benzetemiyorlar
Kocam bey kendi diyor aynı annesi diye
Ya aynen el kadar bebeye bak bak nasıl emiyor hiç doymuyor yok şurası şöyle burası aynı biz (çok sever övünmeyi) bin kez dedim kırmadan çocuğa övgü yapmayın nazar oluyor diye boş. Kendi gitti çilesini ben çekiyorum.Benimde kvalidem sürekli nasıl bebek bu hiç doymuyo nasıl emiyo.iciyo vs . Ne bileyim hani kötüye yormak degil ama mesela bana hiç çok iyi yiyiyormus gibi gelmiyordu annesi olduğum için abartı vs gelmedi ama şuan ne çektiğimi Allah biliyor.tek istediğim sağlıklı şekilde emmesi kg alması ama tabi sağlığı önemli olan
O zaman benim nazarım hiç değmemişTabi orası öyle de kimin fesat kimin iyi olduğu belli olmuyor ki canım
En çok annenin değermiş
Valla sevmeye korkuyorum çünkü çok içten seviyor anne enerji en yüksek veren bizizTabi orası öyle de kimin fesat kimin iyi olduğu belli olmuyor ki canım
En çok annenin değermiş
Ya yaptı da bari emse , kusmasa emse artık gaza sukredecem resmen halbuki ölüyorum gün boyu ne uyku ne yeme icmem hicbirseyim kalmadı WC bile bana uzak artıkBenmki gibi zaten 1.ayda tavan yapti gaz ondan sanrm
Nazar öyle işlemiyor beybi seninki isyaaaannnnO zaman benim nazarım hiç değmemişçünkü sürekli isyan halindeyim nasıl çocuk bu,kızım sakat oldum , azıcık uyu,nolur em ye nolur sancin bitsin bebimki değse de tersi olsa nolurrrr
Aynn bn çirkin kızım diye seviyorumValla sevmeye korkuyorum çünkü çok içten seviyor anne enerji en yüksek veren biziz
Benim kv de surekli diyor tombis baya agirlasmis dedim hic almamis valla nasil agirlassnÇok güzelsin iyi ki de sana çekmiş oh
Ya aynen el kadar bebeye bak bak nasıl emiyor hiç doymuyor yok şurası şöyle burası aynı biz (çok sever övünmeyi) bin kez dedim kırmadan çocuğa övgü yapmayın nazar oluyor diye boş. Kendi gitti çilesini ben çekiyorum.
Suan annendemsn evdemsn cnm tekmisinYa yaptı da bari emse , kusmasa emse artık gaza sukredecem resmen halbuki ölüyorum gün boyu ne uyku ne yeme icmem hicbirseyim kalmadı WC bile bana uzak artık
Napiyim işte bu da olumsuz nazarNazar öyle işlemiyor beybi seninki isyaaaannnn
Şaşı oldum kız tansiyonum düşer böyle AhahahahahaAynn bn çirkin kızım diye seviyorum
Ayy geçen bi abla dedi emzirirken kendi burnunun ucuna bak değmez dedi bi dene bakim
Bak tam parçalamalık işteBenim kv de surekli diyor tombis baya agirlasmis dedim hic almamis valla nasil agirlassn
Nazar öyle işlemiyor beybi seninki isyaaaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?