2021 Aralık Anneleri

Fesat millet bende annem kardesm esim onlarla birlikteyz diye hergun:s hastanede ve ilk zamanlar dikkat edememstm tabi
Bn ilk günler can derdinden unuttum emzirdim sonra eşime bile dedim sakın trip sorun bişi olmasın annen dahi olsa kimsenin yanında emzirmem dedim saolsun o da sen nasıl biliyorsan öyle yap dedi

Fesat millet bende annem kardesm esim onlarla birlikteyz diye hergun:s hastanede ve ilk zamanlar dikkat edememstm tabi
Kuzum fesat olmasa bile insanın sevdiğine de nazarı çok değer, bebekler çok masum ve küçük henüz, enerjileri çok çabuk etkilenir. Çocuğa aa ne güzel uyydu bugün dersin yarın uyumaz bu böyle maalesef

Benim oğlan tıpkı babası ama arada bana da benzeten oluyordu, kvye dedim bunu olsun diyor canı sağolsun napalım
Bnm kız tıpkı bn eşime benzetemiyorlar
Kocam bey kendi diyor aynı annesi diye

Benimde kvalidem sürekli nasıl bebek bu hiç doymuyo nasıl emiyo.iciyo vs . Ne bileyim hani kötüye yormak degil ama mesela bana hiç çok iyi yiyiyormus gibi gelmiyordu annesi olduğum için abartı vs gelmedi ama şuan ne çektiğimi Allah biliyor.tek istediğim sağlıklı şekilde emmesi kg alması ama tabi sağlığı önemli olan

Tabi orası öyle de kimin fesat kimin iyi olduğu belli olmuyor ki canım
En çok annenin değermiş

Bende emmiyor cok zorlanyrm dedigim kisiler mama basladnzmi nptnz fln merktn soruyorlrdi :s

Bnm kız tıpkı bn eşime benzetemiyorlar
Kocam bey kendi diyor aynı annesi diye
Çok güzelsin iyi ki de sana çekmiş oh
Ya aynen el kadar bebeye bak bak nasıl emiyor hiç doymuyor yok şurası şöyle burası aynı biz (çok sever övünmeyi) bin kez dedim kırmadan çocuğa övgü yapmayın nazar oluyor diye boş. Kendi gitti çilesini ben çekiyorum.

Tabi orası öyle de kimin fesat kimin iyi olduğu belli olmuyor ki canım
En çok annenin değermiş
O zaman benim nazarım hiç değmemiş çünkü sürekli isyan halindeyim nasıl çocuk bu,kızım sakat oldum , azıcık uyu,nolur em ye nolur sancin bitsin bebimki değse de tersi olsa nolurrrr

Valla sevmeye korkuyorum çünkü çok içten seviyor anne enerji en yüksek veren biziz
Aynn bn çirkin kızım diye seviyorum
Ayy geçen bi abla dedi emzirirken kendi burnunun ucuna bak değmez dedi bi dene bakim

Benim kv de surekli diyor tombis baya agirlasmis dedim hic almamis valla nasil agirlassn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…