- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bizimki de uykusuzlugu aglamasi artti tuvaletini yapamiyor yine bugun tarttim kilo da almamis
Evet hepsi var zaten hepsi baglantili cocuk kivraniyorken emmiyor meme reddi iste kili da almamis cok kafama takiyrmBenimki de bu şekilde kusuyor azıcık emse kusuyor ,gazi çıkarırken de kusuyorne kadar problemli bebeklerimiz var anlamıyorum kolik gaz ,sancı , meme reddi,kusma ,uyumama ,emmeme off
Ya ne diyorsun benim kv görümcem bebekken onu uyutup evde bırakıp gezmeye gidermiş düşünebiliyor musun nasılsa 4 5 saat uyanmıyor diyeAy yemin ederim benim kv tarif etmişsin o kadar tembel kigörümcemin kızı oldu aynı evde bebeğin sesini duymadım diyordu, benim oğlan susmayınca çok şaşırıyor. Ama asla benimkiler uyurdu demez ben de çektim babası da böyleydi diyo, e o zaman neye şaşıyorsun. Asla huysuz çocuk baktıklarına inanmıyorum aslaa. 2 sene mi 2 sene bu uyumumasa 2 sene de unutması sürse ben 40 yaşarım bizim başka çocuk işi yalan oldu teşekkürler
Masallah sanaBen 63 ile falan başladım dün tartıldım 66 kiloyum şu anzaten benim bebeyle bu bile çok . Sıfır bedene doğru giderim artık
Elleri buz gibi aynı halası mı benzetmede NirvanaYa ne diyorsun benim kv görümcem bebekken onu uyutup evde bırakıp gezmeye gidermiş düşünebiliyor musun nasılsa 4 5 saat uyanmıyor diyeben duş bile alamıyorum. Bide benimki söyle davranıyor iyi bisey görse çocuklarda ya babasına ya halasina cekmislerdir ama böyle huysuzluk iştahsızlık uykusuzluk yada başka beğenmediği bisey olsun kime çekmiş bilmem bunun babası hiç böyle değildi der, ya çocuğu leylek getirmedi herhalde yada ağaç kovugundan falan çıkmadığına göre bide anası var. Geçen kızıma diyor elleri aynı halası buz gibi onun da böyle dedim artık bu çocuk taşıyıcı anneden olmadı ya
Benimki de almamış 2 haftada 200 gram almışEvet hepsi var zaten hepsi baglantili cocuk kivraniyorken emmiyor meme reddi iste kili da almamis cok kafama takiyrm
Daha neler neler anlatılmaz yaşanır oğlum bebekken solak olduğunu iddia ediyorlardı sürekli, daha belli olmaz dememe rağmen, eşimin bi teyzesi solak diyo ki ona çekmişElleri buz gibi aynı halası mı benzetmede Nirvanabu nasıl bi benzetme yuh yani
Allah yardımcın olsun valla
Kalbine iyilik gelsin
Zaten 4800 4900du nerdeyse 1 aydir 5 kilo 100 ustunde iki citcitla yani 5 kilo demekkiBenimki de almamış 2 haftada 200 gram almış
İyi değil dayanamıyorum artık üzülmekten ağladım durdum bugün yani sanciyi da artık geçtim çocuk emmiyo kg almiyo ve kusuyo kolikligine ise çare zaten yok kaldı ki emmesini de ağzımla ses çıkarıyorum öyle zorluyor ,aşırı zor bir bebek bilmiyorum nolacak böyle bari yese rahatlarimBizimki de uykusuzlugu aglamasi artti tuvaletini yapamiyor yine bugun tarttim kilo da almamisemmiyor da boyle aglarken kolik bebek muzikleriyle bazen tutturuyorum senin bebis nasil oldu
Ben 16 gün önce 5500 idi şimdi olmuş 5700Zaten 4800 4900du nerdeyse 1 aydir 5 kilo 100 ustunde iki citcitla yani 5 kilo demekki
Bütün sülaleye benzetiyor deseneDaha neler neler anlatılmaz yaşanır oğlum bebekken solak olduğunu iddia ediyorlardı sürekli, daha belli olmaz dememe rağmen, eşimin bi teyzesi solak diyo ki ona çekmiş
Şöyle birşey var ben nazar denen olaya tamamen inanır oldum çocuğum ilk dogdu o kadar güzel emiyor yiyiyordu ki kendi aramızda bile takılıyorduk boğazlı vs diye çocuğum ilk ay çok güzel kg aldı çok iyi 1.5 kg sonra çocuk yavaş yavaş istahtan kesildi şimdide emmiyor.emmek için herşeyi yapıyorum, sütüm de çoktu şimdi sütüm bile düzgün yokZaten 4800 4900du nerdeyse 1 aydir 5 kilo 100 ustunde iki citcitla yani 5 kilo demekki
Fena degil cnm toparlar merk etme bizim baya minik hep ayni zaten gozumdeBen 16 gün önce 5500 idi şimdi olmuş 5700
Yaa birilerinin yaninda da emzirmemek lazim benmki de ilk ay 1.2 aldi 4 kiloydu 1 aylikken 3 aylik oldu daha 5Şöyle birşey var ben nazar denen olaya tamamen inanır oldum çocuğum ilk dogdu o kadar güzel emiyor yiyiyordu ki kendi aramızda bile takılıyorduk boğazlı vs diye çocuğum ilk ay çok güzel kg aldı çok iyi 1.5 kg sonra çocuk yavaş yavaş istahtan kesildi şimdide emmiyor.emmek için herşeyi yapıyorum, sütüm de çoktu şimdi sütüm bile düzgün yok
Ben dogdugundan beri kivrana kivrana emziriyorun hic memeyle arasi yoktu zaten suan iyice artti gazi mazi herseyi insallah gecer bir an once 3 aylk oldulrŞöyle birşey var ben nazar denen olaya tamamen inanır oldum çocuğum ilk dogdu o kadar güzel emiyor yiyiyordu ki kendi aramızda bile takılıyorduk boğazlı vs diye çocuğum ilk ay çok güzel kg aldı çok iyi 1.5 kg sonra çocuk yavaş yavaş istahtan kesildi şimdide emmiyor.emmek için herşeyi yapıyorum, sütüm de çoktu şimdi sütüm bile düzgün yok
+katılıyorum bn eşim dışında kimsenin yanında emzirmiyorumYaa birilerinin yaninda da emzirmemek lazim benmki de ilk ay 1.2 aldi 4 kiloydu 1 aylikken 3 aylik oldu daha 5
Ben emzirmedim ama gören hem kgsu ve boyundan hemde guzelliginden filan çok laf dediler hiç 1 aylık bebeğe benzemiyo vs ,üstüne bende kg ve boy şu kadar aldı deyince ..ilk anneligim ve maalesef tecrübesiz hallerYaa birilerinin yaninda da emzirmemek lazim benmki de ilk ay 1.2 aldi 4 kiloydu 1 aylikken 3 aylik oldu daha 5
Canım ilk ay 1ay 4800 idi şimdi 3 aylık 5700Fena degil cnm toparlar merk etme bizim baya minik hep ayni zaten gozumde
Ya ne diyorsun benim kv görümcem bebekken onu uyutup evde bırakıp gezmeye gidermiş düşünebiliyor musun nasılsa 4 5 saat uyanmıyor diyeben duş bile alamıyorum. Bide benimki söyle davranıyor iyi bisey görse çocuklarda ya babasına ya halasina cekmislerdir ama böyle huysuzluk iştahsızlık uykusuzluk yada başka beğenmediği bisey olsun kime çekmiş bilmem bunun babası hiç böyle değildi der, ya çocuğu leylek getirmedi herhalde yada ağaç kovugundan falan çıkmadığına göre bide anası var. Geçen kızıma diyor elleri aynı halası buz gibi onun da böyle dedim artık bu çocuk taşıyıcı anneden olmadı ya
Benim oğlan tıpkı babası ama arada bana da benzeten oluyordu, kvye dedim bunu olsun diyor canı sağolsun napalımDaha neler neler anlatılmaz yaşanır oğlum bebekken solak olduğunu iddia ediyorlardı sürekli, daha belli olmaz dememe rağmen, eşimin bi teyzesi solak diyo ki ona çekmiş
Cidden ilk doğdu benimki de o kadar güzel emiyordu ki başta eşim ve annesi sağolsun aboovv bu nasıl bebek hiç doymuyo çok boğazlı diye diye memeden kestiler. Ya yeni doğan 24 saat memede olur zaten ne boğazı olacak.+katılıyorum bn eşim dışında kimsenin yanında emzirmiyorum
Çocuk aç emince ne güzel emiyor diyorlar aç be aç emmesin mi
Fesat millet bende annem kardesm esim onlarla birlikteyz diye hergun:s hastanede ve ilk zamanlar dikkat edememstm tabi+katılıyorum bn eşim dışında kimsenin yanında emzirmiyorum
Çocuk aç emince ne güzel emiyor diyorlar aç be aç emmesin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?