2021 Aralık Anneleri

Benimki de bu şekilde kusuyor azıcık emse kusuyor ,gazi çıkarırken de kusuyor ne kadar problemli bebeklerimiz var anlamıyorum kolik gaz ,sancı , meme reddi,kusma ,uyumama ,emmeme off
Evet hepsi var zaten hepsi baglantili cocuk kivraniyorken emmiyor meme reddi iste kili da almamis cok kafama takiyrm

Ya ne diyorsun benim kv görümcem bebekken onu uyutup evde bırakıp gezmeye gidermiş düşünebiliyor musun nasılsa 4 5 saat uyanmıyor diye ben duş bile alamıyorum. Bide benimki söyle davranıyor iyi bisey görse çocuklarda ya babasına ya halasina cekmislerdir ama böyle huysuzluk iştahsızlık uykusuzluk yada başka beğenmediği bisey olsun kime çekmiş bilmem bunun babası hiç böyle değildi der, ya çocuğu leylek getirmedi herhalde yada ağaç kovugundan falan çıkmadığına göre bide anası var. Geçen kızıma diyor elleri aynı halası buz gibi onun da böyle dedim artık bu çocuk taşıyıcı anneden olmadı ya

Elleri buz gibi aynı halası mı benzetmede Nirvana bu nasıl bi benzetme yuh yani
Allah yardımcın olsun valla
Kalbine iyilik gelsin

Elleri buz gibi aynı halası mı benzetmede Nirvana bu nasıl bi benzetme yuh yani
Allah yardımcın olsun valla
Kalbine iyilik gelsin
Daha neler neler anlatılmaz yaşanır oğlum bebekken solak olduğunu iddia ediyorlardı sürekli, daha belli olmaz dememe rağmen, eşimin bi teyzesi solak diyo ki ona çekmiş

Bizimki de uykusuzlugu aglamasi artti tuvaletini yapamiyor yine bugun tarttim kilo da almamis emmiyor da boyle aglarken kolik bebek muzikleriyle bazen tutturuyorum senin bebis nasil oldu
İyi değil dayanamıyorum artık üzülmekten ağladım durdum bugün yani sanciyi da artık geçtim çocuk emmiyo kg almiyo ve kusuyo kolikligine ise çare zaten yok kaldı ki emmesini de ağzımla ses çıkarıyorum öyle zorluyor ,aşırı zor bir bebek bilmiyorum nolacak böyle bari yese rahatlarim

Daha neler neler anlatılmaz yaşanır oğlum bebekken solak olduğunu iddia ediyorlardı sürekli, daha belli olmaz dememe rağmen, eşimin bi teyzesi solak diyo ki ona çekmiş
Bütün sülaleye benzetiyor desene
Eşin bişey demiyor mu
Yani seni de bu kadar yıpratmaya hakkı yok ki

Zaten 4800 4900du nerdeyse 1 aydir 5 kilo 100 ustunde iki citcitla yani 5 kilo demekki
Şöyle birşey var ben nazar denen olaya tamamen inanır oldum çocuğum ilk dogdu o kadar güzel emiyor yiyiyordu ki kendi aramızda bile takılıyorduk boğazlı vs diye çocuğum ilk ay çok güzel kg aldı çok iyi 1.5 kg sonra çocuk yavaş yavaş istahtan kesildi şimdide emmiyor.emmek için herşeyi yapıyorum, sütüm de çoktu şimdi sütüm bile düzgün yok

Yaa birilerinin yaninda da emzirmemek lazim benmki de ilk ay 1.2 aldi 4 kiloydu 1 aylikken 3 aylik oldu daha 5

Ben dogdugundan beri kivrana kivrana emziriyorun hic memeyle arasi yoktu zaten suan iyice artti gazi mazi herseyi insallah gecer bir an once 3 aylk oldulr

Yaa birilerinin yaninda da emzirmemek lazim benmki de ilk ay 1.2 aldi 4 kiloydu 1 aylikken 3 aylik oldu daha 5
+katılıyorum bn eşim dışında kimsenin yanında emzirmiyorum
Çocuk aç emince ne güzel emiyor diyorlar aç be aç emmesin mi

Ben emzirmedim ama gören hem kgsu ve boyundan hemde guzelliginden filan çok laf dediler hiç 1 aylık bebeğe benzemiyo vs ,üstüne bende kg ve boy şu kadar aldı deyince ..ilk anneligim ve maalesef tecrübesiz haller

Benim oğlan tıpkı babası ama arada bana da benzeten oluyordu, kvye dedim bunu olsun diyor canı sağolsun napalım
+katılıyorum bn eşim dışında kimsenin yanında emzirmiyorum
Çocuk aç emince ne güzel emiyor diyorlar aç be aç emmesin mi
Cidden ilk doğdu benimki de o kadar güzel emiyordu ki başta eşim ve annesi sağolsun aboovv bu nasıl bebek hiç doymuyo çok boğazlı diye diye memeden kestiler. Ya yeni doğan 24 saat memede olur zaten ne boğazı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…