- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Hassas terazi mi eliBenim kv de surekli diyor tombis baya agirlasmis dedim hic almamis valla nasil agirlassn
Ya inşallah çoğu gitti azı kaldıGecen arkadaşıma video çektim arttim kolik atağında iken kız şok oldu ,diyo iki çocuğum var hiçbiri böyle değildi Allah yardımcın olsun. Diyorum hani nolur bizde normal olsak
Yanaklari da sarkmis almis diyor heeeHassas terazi mi eli
Bunlar hiç ana olmamış gibi davranıyor ya çıldırıyorumYanaklari da sarkmis almis diyor heeeorda kalirken de surekli acikirmi diyor bak kusuyor midesi dolu 2 saate bir falan emzryrdm halbuki
Annemdeyim ama annem calisiyo sabah 7 den akşam 6 ya dek tekim ,anneme neredeyse ihtiyacım yok battaniye arası sallama hariç eskiden korkuyordum ilk ay ilk bebeğim ,tecrubesizlik ve kolik huzursuz oluşu vs . Evime gecicem haftaya ama eşim işte iken ve evde yanımda kimse yokken ben nasıl battaniye de susturucamSuan annendemsn evdemsn cnm tekmisin
Canim bence yapabiliyorsaniz cingebe salincagi yapin hamak besik ben dedenicem ilk kizimda ise yaramamisti battaniyede susuyordu onu sevmiyordu buna bakalmAnnemdeyim ama annem calisiyo sabah 7 den akşam 6 ya dek tekim ,anneme neredeyse ihtiyacım yok battaniye arası sallama hariç eskiden korkuyordum ilk ay ilk bebeğim ,tecrubesizlik ve kolik huzursuz oluşu vs . Evime gecicem haftaya ama eşim işte iken ve evde yanımda kimse yokken ben nasıl battaniye de susturucamevde 3 beşik var ama hiçbiri hamak değil şimdide hamak beşik mi alsam acaba ?buarada kolik bebeği olup hamak beşik kullanan varsa bana bilgi verirse çok sevinirim
Zaten yemek yiyenlere alerjisi var surekli toktok yeter okdr buyuk kizima da zorla yediriyorum halbuki benBunlar hiç ana olmamış gibi davranıyor ya çıldırıyorum
Acıkmaz oruç tutturuyorum deseydin
Benim arkadaşın kızı da kolikti 6 aylık şimdi, benimki doğdu hep anlatıyorum şöyle böyle bana geçer vs diyordu biz de çektik diyordu. Gecen gece oğlan delirdi meme de almıyor aldım gittim kızın kapısına, sağolsun indi emzirmeyi denedi,(benim sütü mü istemiyor diye ona götürdüm) parçalıyor kendini oğlum ağlıyor, kolik annesi bile şok oldu bize, benimki en azından emerdi dediGecen arkadaşıma video çektim arttim kolik atağında iken kız şok oldu ,diyo iki çocuğum var hiçbiri böyle değildi Allah yardımcın olsun. Diyorum hani nolur bizde normal olsak
Ayy ben de nazardan çok korkuyorum özellikle kendi nazarımdan emzirirken sürekli okuyorum bebişimiAynn bn çirkin kızım diye seviyorum
Ayy geçen bi abla dedi emzirirken kendi burnunun ucuna bak değmez dedi bi dene bakim
İnşallah öyle olur asla isyan vs değil ama ben bel fıtığı ameliyatli olan insan 3 aydır koltukta yatıyorum annemlerde , çünkü bebeğimin beşiği annemin verdiği odaya sigmiyo yatak yanına. Kimse keyfinden doğum yapar yapmaz evinden çıkmak istemez ancak yanımda destek olabilecek birisi lazımdı o da en yakınım annemdi Allah ondan razı olsun. Ve el bilegimde sıkıntı var damarlarımda iltihaplanma olmuş doğum sonrası bebeğimi kucakta indirip kaldırmaktan ,bezini bile acı cekerek zorla koyuyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evvela evlatlarimiz iyi olsun razıyızYa inşallah çoğu gitti azı kaldı
Zaten en zoru emmemesi ac kaldiklarini dusunup sikiyoruz canimiziBenim arkadaşın kızı da kolikti 6 aylık şimdi, benimki doğdu hep anlatıyorum şöyle böyle bana geçer vs diyordu biz de çektik diyordu. Gecen gece oğlan delirdi meme de almıyor aldım gittim kızın kapısına, sağolsun indi emzirmeyi denedi,(benim sütü mü istemiyor diye ona götürdüm) parçalıyor kendini oğlum ağlıyor, kolik annesi bile şok oldu bize, benimki en azından emerdi dedi
Mecbur kalmadıkça gitmeZaten yemek yiyenlere alerjisi var surekli toktok yeter okdr buyuk kizima da zorla yediriyorum halbuki ben
Hahahah o da tam tersiymisMecbur kalmadıkça gitme
Bnmki de tok çocuk yesin yesin diyor oğlan için toksa nasıl yesin zorlamayın diyorum sen kızıyorsun ondan yemiyor diyorneymiş ne isterse onu pişirecekmişim oldu paşam ne varsa onu yiyecek diyorum
İşte sıkıntı bu hani tek bir kolikligi de geçtim hatta razıyım bari memeyi red etmese ,meme emse ya da mama da emse fark etmez hiçbiri yok ve kusmalari tavan yaptı ben üzülmeyeyim ,biz üzülmeyelim kim üzülsün bizde insanız yani anneyiz ve korkuyoruzBenim arkadaşın kızı da kolikti 6 aylık şimdi, benimki doğdu hep anlatıyorum şöyle böyle bana geçer vs diyordu biz de çektik diyordu. Gecen gece oğlan delirdi meme de almıyor aldım gittim kızın kapısına, sağolsun indi emzirmeyi denedi,(benim sütü mü istemiyor diye ona götürdüm) parçalıyor kendini oğlum ağlıyor, kolik annesi bile şok oldu bize, benimki en azından emerdi dedi
Yedirici ama faydasızları makarna pilavHahahah o da tam tersiymisbenim annem gibi o da yedirici
Oralarda bir gelişme olursa bize de haber et ona göre hazırlık yapayım1 hafta sonra 3 aylık oluyor
Evet gelisimleri iyi olsa memeyi alsalar katlaniriz ben karni doyunca mutlu oluyorum acken aglayinca uzuluyor insanİşte sıkıntı bu hani tek bir kolikligi de geçtim hatta razıyım bari memeyi red etmese ,meme emse ya da mama da emse fark etmez hiçbiri yok ve kusmalari tavan yaptı ben üzülmeyeyim ,biz üzülmeyelim kim üzülsün bizde insanız yani anneyiz ve korkuyoruz
Hadiya onlari her cocuk sever tabiYedirici ama faydasızları makarna pilav
Oku okuAyy ben de nazardan çok korkuyorum özellikle kendi nazarımdan emzirirken sürekli okuyorum bebişimi
Nasıl canım anlamadım . Kg alınca mi diyosunOralarda bir gelişme olursa bize de haber et ona göre hazırlık yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?