- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Kesinlikle karnı doysa biliyosun ki tok karni kolik atakları çok bile olsa gücü var hani çırpınmaya,yirtinmaya ,kursağında bişey var ama hiçbiri olmayınca insan perişan oluyor anne olarakEvet gelisimleri iyi olsa memeyi alsalar katlaniriz ben karni doyunca mutlu oluyorum acken aglayinca uzuluyor insan
Benim kızın dalga dalga gelip gidiyor canım . Dün çok kustu mesela. Bugün çok azdi . Neye göre degisiyor anlamadım. Emmesi de aynı hemen hemen. Benim kız emerken cuk cuk ses de çıkarıyor çok hava yutuyor bir türlü asamadik . Ya ondan ya da çok ikinmaktan diye düşünüyorum ben.Bebeğim aşırı derecede kusmaya başladı emdikten sonra gazını çıkardığım esnada kusuyor arkadaşlar aranızda böyle olan var mı ?
Yok senin bebe de benimki gibiydi ya . Üç aylık olunca herkes diyodu rahatlarsiniz falan. Siz olunca bir rahatlama gelirse haber ver diyorumNasıl canım anlamadım . Kg alınca mi diyosun
Sakız gibi çiğniyor benimkiBenim kızın dalga dalga gelip gidiyor canım . Dün çok kustu mesela. Bugün çok azdi . Neye göre degisiyor anlamadım. Emmesi de aynı hemen hemen. Benim kız emerken cuk cuk ses de çıkarıyor çok hava yutuyor bir türlü asamadik . Ya ondan ya da çok ikinmaktan diye düşünüyorum ben.
Ay o insanı şaşı yapar hakkatenOku okubnde sürekli okuyorum buruna bakmayı da dene
Ben daha milletin lafına inanmıyorumYok senin bebe de benimki gibiydi ya . Üç aylık olunca herkes diyodu rahatlarsiniz falan. Siz olunca bir rahatlama gelirse haber ver diyorumparti falan yaparız belki
Bnde çok susuyorum emzirirkenAy o insanı şaşı yapar hakkaten
Benim zaten emzirirken ilginç bir şekilde eğer toksam midem bulanıyor
Çingene salıncağı mi ? Kuzum doğru mu nasıl bişey o bana görsel atabilir misin?Canim bence yapabiliyorsaniz cingebe salincagi yapin hamak besik ben dedenicem ilk kizimda ise yaramamisti battaniyede susuyordu onu sevmiyordu buna bakalm
Sagol canim yardimin icin cok sukur dustu ben fena hastym girip bakamdmSeninki kaç günlük ki glba atağı yaşıyoruz
Nereleri çok sıcaksa oralara koy sıcak olan ateş olan yer üşümes korkma
Bzmkinde hiç iz yok ya sıfır
Yaa cok gecmis olsun insLlah gecmez hemencik iyilesir su hastaliklar da cok zorBnm şimdide oğlan hasta bronşit yine tekrarlamış iğne oluyor kıza bulaşmasın diye kırk takla atıyorum
kız da onu görünce ağzını yaya yaya gülüyor
Geçen yengem diyordu doktor bana demiş 100 gün diye. Ben ona da razıyım. Benim iznim Mart sonu bitiyor. Biraz rapor vs alirim . Yaza yetişsem iyidir. Okullar da Eylül falan derken toparlardikBen daha milletin lafına inanmıyorumherkes aynı şeyi dedi hiçbiri doğru çıkmadı hani 3 aylık oldu sayılır bı kaç gün kalmış şurada, bekle bekleyebilirsen 6 ayı şimdide 6 ay olunca geçer diyrlar .6 aya var daha 3 ay ,birde ben ücretsiz izin alacam bari hemen geçse evimde rahat rahat çocuğumu su kısa sürede zaman geçirip buyutsem ağız tadı ile . Dur öyle bişey olursa inan ilk isim budada konfeti patlatmak
Iki duvara kanca takip kendiniz yapabilirsiniz eski sistem filmlerdeki gibi bence sever onu bebisinÇingene salıncağı mi ? Kuzum doğru mu nasıl bişey o bana görsel atabilir misin?
Saol canım inşallahYaa cok gecmis olsun insLlah gecmez hemencik iyilesir su hastaliklar da cok zor
Sen öğretmensin kamuda sanırım canım ,ben özel sektördeyim benimde ücretlim 15 Mart'ta son ,sonrasında ise ucretiz alicam 3,4 ay bakalım inşallahGeçen yengem diyordu doktor bana demiş 100 gün diye. Ben ona da razıyım. Benim iznim Mart sonu bitiyor. Biraz rapor vs alirim . Yaza yetişsem iyidir. Okullar da Eylül falan derken toparlardik
Olmazsa öyle yapayımIki duvara kanca takip kendiniz yapabilirsiniz eski sistem filmlerdeki gibi bence sever onu bebisin
Ayyy gecmis olsun cnm dikkat et de sana bulasmasn cok zor oluyormus sen hasta cocuk hasta gerci sen deneyimlisindir ama aman cocuklar hasta olmasn yaSaol canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?