2021 Aralık Anneleri

Başlayacağım
Bana kalda 40ı çıkınca başlardım
Ama çocuk uyumuyordu
Şimdi çok şükür akşamı sabahı biliyor
Rahatça başlayabilirim
Oh maşallah :) bizim gündüz uykuları düzeni hala düzelmedi bırakıp gidebilecegimi sanmıyorum o yüzden doğum izni bitti raporlarla idare ediyorum zaten yerime görevlendirme vermişler herkes memmun suan halinden

Oh maşallah :) bizim gündüz uykuları düzeni hala düzelmedi bırakıp gidebilecegimi sanmıyorum o yüzden doğum izni bitti raporlarla idare ediyorum zaten yerime görevlendirme vermişler herkes memmun suan halinden
Gündüz uykusu aramıyorum da gece hiç uyumuyordu
Annemlere geldiğimden beri çocul düzene girdi
Belki de benim stresimden uyumuyordu, huzursuzdu
Ben rahatlayınca çocuk da rahatladı

Benim yerime de ücretli öğretmen var şimdilil
Ama ben dönmek için can atıyorum

Benim de bi aklım çalışmaktan yana ama işte dediğim gibi gunduz bir düzen yok hala ya kucakta ya memede uyuyor yatağına koyunca uyanıyor hemen o yüzden göze alamıyorum suan gaz problemimiz de hala bitmedi 3 ayda bitiyordu hani

Gecen hafta çok az süt içiyordu meğer A asabiyimben5 dediği gibi yine atak haftasındaymış şimdi düzeldi
Sen çıktın ben girdim atak haftasına
Yarım yarım emiyorr habire göğüs açıyorum sabahtan beri
30 dkdan uzun uyumuyor alışkın değilim gece de böyle olmaz inşallah
Ağlamıyor da bağırıyor sürekli azarlıyor annesini

Gece uyuyor mu peki?

Gaz sancısı bizim ya biogaidan sonra ya da artık vakti dolduğu için bitti diyebilirim
Yavaş yavaş gaz yapan yiyeceklerden de denemeye başladım hatta
Spaya götürdün mü ?
Onun için de gaza iyi geliyor diyorlardı

Gece gazı olmazsa uyuyor, biogaiayi biz 1 aylıktan beri kullaniyoruz olumlu etkisi var mı bilemiyorum. Spaya da bu hafta sonu goturucem. Yeni bir gaz şurubu aldım onu da denicem. Uyku düzenini çok bozuyor şu gaz sıkıntısı ya uyuyamayinca da daha huysuz oluyor. Bu gidişle ben ise dönemem gibi zaten rapor hakkı bitince ücretsize ayrılırım

Yuz ustu yatiriyo musun? Benimki yuz ustu yatinca kesintisiz uyuyor sirt ustu yatirinca habire kollar oyun havasi modunda
Atak haftasinda kesfettim artik hep yuz ustu yatiriyorum

Evet uyuyamadan çok zor
Ben de dönmek çok istediğim halde cesaret edememiştim

Biz gaz için herhalde her şeyi kullandık
Ya dediğim gibi vakti doldu düzeldi artık
Öyle değilse en son biogaia kullanınca düzeldi

Yuz ustu yatiriyo musun? Benimki yuz ustu yatinca kesintisiz uyuyor sirt ustu yatirinca habire kollar oyun havasi modunda
Atak haftasinda kesfettim artik hep yuz ustu yatiriyorum
Hiç denemedim ama bakarım duruma göre
Yatarak emzirmeyi keşfettim bu akşam o şekilde rahat besleniyor kucakta atıyor kendini bir süre sonra küçük ergen

Çocuğum yalancı çıkardı uyuyor su an. Ben hala koronayım ya 10. Günüm dün test verdim hala pozitif bebiş atlattı gibi.

Oldu canım korkma kaç gün huzursuzlandı baya etkiledi bizi geçti sonra. Ateşi yoksa sorun yoktur

Hadi ya bende seviniyodum biseyi yok die suan

Bizimki huysuzluktan ya 2 gündür yapıyor bunu karnı biraz doyunca devam etmek istemiyor kucakta yatmayı sevmiyor yatakta uzanırken emzirince sesini çıkarmadı
İyice acıktığı zaman da sesini çıkarmadı
Bizdeki de bu şekilde ben meme reddi diye sıkıntı ediyordum çünkü epeydir var ama bırakırken ağlayıp bırakıyor gaz girmiş gibi. Biraz gezdiriyoruz oyun oynuyoruz bişeyi yok sıpanın

Hiç denemedim ama bakarım duruma göre
Yatarak emzirmeyi keşfettim bu akşam o şekilde rahat besleniyor kucakta atıyor kendini bir süre sonra küçük ergen
Zaten dana gibi oldular kucakta beslemek cok zor artik benimki de kucakta hoslanmiyor bayadir, resmen kendu tercihleri var ve bunu bize bi sekilde anlatabiiliyorlar ya
Gercekten iyi gozlemleyebilirsek her seyleri o kadar net ki
Çocuğum yalancı çıkardı uyuyor su an. Ben hala koronayım ya 10. Günüm dün test verdim hala pozitif bebiş atlattı gibi.
Ne guzel bi yalanci cikarma o masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…