- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Oh maşallah :) bizim gündüz uykuları düzeni hala düzelmedi bırakıp gidebilecegimi sanmıyorum o yüzden doğum izni bitti raporlarla idare ediyorum zaten yerime görevlendirme vermişler herkes memmun suan halindenBaşlayacağım
Bana kalda 40ı çıkınca başlardım
Ama çocuk uyumuyordu
Şimdi çok şükür akşamı sabahı biliyor
Rahatça başlayabilirim
Gündüz uykusu aramıyorum da gece hiç uyumuyorduOh maşallah :) bizim gündüz uykuları düzeni hala düzelmedi bırakıp gidebilecegimi sanmıyorum o yüzden doğum izni bitti raporlarla idare ediyorum zaten yerime görevlendirme vermişler herkes memmun suan halinden
Benim de bi aklım çalışmaktan yana ama işte dediğim gibi gunduz bir düzen yok hala ya kucakta ya memede uyuyor yatağına koyunca uyanıyor hemen o yüzden göze alamıyorum suan gaz problemimiz de hala bitmediGündüz uykusu aramıyorum da gece hiç uyumuyordu
Annemlere geldiğimden beri çocul düzene girdi
Belki de benim stresimden uyumuyordu, huzursuzdu
Ben rahatlayınca çocuk da rahatladı
Benim yerime de ücretli öğretmen var şimdilil
Ama ben dönmek için can atıyorum
Sen çıktın ben girdim atak haftasınaGecen hafta çok az süt içiyordu meğer A asabiyimben5 dediği gibi yine atak haftasındaymış şimdi düzeldi
Gece uyuyor mu peki?Benim de bi aklım çalışmaktan yana ama işte dediğim gibi gunduz bir düzen yok hala ya kucakta ya memede uyuyor yatağına koyunca uyanıyor hemen o yüzden göze alamıyorum suan gaz problemimiz de hala bitmedi3 ayda bitiyordu hani
Gece gazı olmazsa uyuyor, biogaiayi biz 1 aylıktan beri kullaniyoruz olumlu etkisi var mı bilemiyorum. Spaya da bu hafta sonu goturucem. Yeni bir gaz şurubu aldım onu da denicem. Uyku düzenini çok bozuyor şu gaz sıkıntısı ya uyuyamayinca da daha huysuz oluyor. Bu gidişle ben ise dönemem gibi zaten rapor hakkı bitince ücretsize ayrılırımGece uyuyor mu peki?
Gaz sancısı bizim ya biogaidan sonra ya da artık vakti dolduğu için bitti diyebilirim
Yavaş yavaş gaz yapan yiyeceklerden de denemeye başladım hatta
Spaya götürdün mü ?
Onun için de gaza iyi geliyor diyorlardı
+1Sizin rutin güzel oluşmuş maşallah. Deniyorum da olmuyor akşam dokuzda yatmaya giriyoruz en erken on bir buçukta uyuyor. Gündüz uykusu hiç yok emmeyi susturma yöntemi olarak kullanıyorum maalesef durmuyor.
Yuz ustu yatiriyo musun? Benimki yuz ustu yatinca kesintisiz uyuyor sirt ustu yatirinca habire kollar oyun havasi modundaSen çıktın ben girdim atak haftasına
Yarım yarım emiyorr habire göğüs açıyorum sabahtan beri
30 dkdan uzun uyumuyor alışkın değilim gece de böyle olmaz inşallah
Ağlamıyor da bağırıyor sürekli azarlıyor annesini
Evet uyuyamadan çok zorGece gazı olmazsa uyuyor, biogaiayi biz 1 aylıktan beri kullaniyoruz olumlu etkisi var mı bilemiyorum. Spaya da bu hafta sonu goturucem. Yeni bir gaz şurubu aldım onu da denicem. Uyku düzenini çok bozuyor şu gaz sıkıntısı ya uyuyamayinca da daha huysuz oluyor. Bu gidişle ben ise dönemem gibi zaten rapor hakkı bitince ücretsize ayrılırım
Hiç denemedim ama bakarım duruma göreYuz ustu yatiriyo musun? Benimki yuz ustu yatinca kesintisiz uyuyor sirt ustu yatirinca habire kollar oyun havasi modunda
Atak haftasinda kesfettim artik hep yuz ustu yatiriyorum
Çocuğum yalancı çıkardı uyuyor su an. Ben hala koronayım ya 10. Günüm dün test verdim hala pozitif bebiş atlattı gibi.Her bebek farklı sanırım ama tevhide dadı da ne öğretirsen o dur diyor her gittiği bebeğe rutin oluşturabiliyor anlamadım hangisi doğru
Belki bi uzman desteği alsanız rutin oluşturmak için sonrası rahat olur?
Nelere nelere para harcıyoruz ama hayatımıZı böylesine etkileyen bişeye para harcamak garip geliyor(-du) şimdi rutinimiz olmasa ben kesin destek alırdım
Ben iki hafta önce atlattım. Bebekle ilgilenirken mutlaka maske tak, ellerinizi dezenfekte et. Ben ne kadar dikkat etsem de bebeğime bulaştı ama sadece bir gün ateş yaptı, sık sık süt verdim 2 saatte bir. Çok şükür 1 gün sonra geçti. Bebişler bizden daha kolay atlatıyor için rahat olsun
Oldu canım korkma kaç gün huzursuzlandı baya etkiledi bizi geçti sonra. Ateşi yoksa sorun yokturKızlar selam çarşamba günü iki aylık aşılarımızı olduk herhangi bir kızarıklık şişlik olmamasına rağmen bebeğim huzursuz sürekli ağlıyor uyumadığı zamanlarda sizin de böyle oldu mu endişeleniyorum acaba doktora mı götürsem
O bir süre sonra atma nedenmiş beybi eşin ne diyor buna?Hiç denemedim ama bakarım duruma göre
Yatarak emzirmeyi keşfettim bu akşam o şekilde rahat besleniyor kucakta atıyor kendini bir süre sonra küçük ergen
Bizimki huysuzluktan ya 2 gündür yapıyor bunu karnı biraz doyunca devam etmek istemiyor kucakta yatmayı sevmiyor yatakta uzanırken emzirince sesini çıkarmadıO bir süre sonra atma nedenmiş beybi eşin ne diyor buna?
Hadi ya bende seviniyodum biseyi yok die suan4 saatlik okulu mu dert ediyon annem senbişey olmaz en fazla şişer, lansinoh blue lock alırsın o güzel emiyo sütü eve kadar idare eder.
Taam yazmicam bidaaa
Bizimki benden bir hafta sonra ateşlendi inşallah seninkinde bişey olmaz ama olursa da korkma
Bizdeki de bu şekilde ben meme reddi diye sıkıntı ediyordum çünkü epeydir var ama bırakırken ağlayıp bırakıyor gaz girmiş gibi. Biraz gezdiriyoruz oyun oynuyoruz bişeyi yok sıpanınBizimki huysuzluktan ya 2 gündür yapıyor bunu karnı biraz doyunca devam etmek istemiyor kucakta yatmayı sevmiyor yatakta uzanırken emzirince sesini çıkarmadı
İyice acıktığı zaman da sesini çıkarmadı
Pozisyondan mı hoşlanmıyor acaba başka pozisyonda emzirmeyi denedin mi?Bizdeki de bu şekilde ben meme reddi diye sıkıntı ediyordum çünkü epeydir var ama bırakırken ağlayıp bırakıyor gaz girmiş gibi. Biraz gezdiriyoruz oyun oynuyoruz bişeyi yok sıpanın
Denedim canım her şeyi denedim, bazen cidden sancısı oluyor anlıyorum bazen sıpalığına yapıyor bildiğin oyun oynuyor benlePozisyondan mı hoşlanmıyor acaba başka pozisyonda emzirmeyi denedin mi?
Zaten dana gibi oldular kucakta beslemek cok zor artikHiç denemedim ama bakarım duruma göre
Yatarak emzirmeyi keşfettim bu akşam o şekilde rahat besleniyor kucakta atıyor kendini bir süre sonra küçük ergen
Ne guzel bi yalanci cikarma o masallahÇocuğum yalancı çıkardı uyuyor su an. Ben hala koronayım ya 10. Günüm dün test verdim hala pozitif bebiş atlattı gibi.
Keyfi yerindeyse boşverDenedim canım her şeyi denedim, bazen cidden sancısı oluyor anlıyorum bazen sıpalığına yapıyor bildiğin oyun oynuyor benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?