- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Eveet bu beni de çok duygulandırıyorZaten dana gibi oldular kucakta beslemek cok zor artikbenimki de kucakta hoslanmiyor bayadir, resmen kendu tercihleri var ve bunu bize bi sekilde anlatabiiliyorlar ya
Gercekten iyi gozlemleyebilirsek her seyleri o kadar net ki
İnş beybi bu Perşembe alerji için tekrar doktora götürücem bakalım ne dicek. İnş gazdır ve geçerKeyfi yerindeyse boşver
Dur bakalım gazdan sebepse yakın zamanda düzelir inşallah rahat edersin
Valla benim de bazen yanar gibi sızı giriyor. Özellikle sağ tarafa. Zaten sol kısmın rengi düzelmiş, orta ve sağ mor kırmızı arası. Beni kesin iki Dr diktiBenim ameliyat yerim yanıyo sanki. Eğilmeyi filan abartmış olabilir miyim? Ağır kaldirmadım bebeden başka. Ekstra bir hareket de yapmadım.
Ya içten bi şey dıştan bi farklılık yok. Ize göre yorum yapamıyom.Valla benim de bazen yanar gibi sızı giriyor. Özellikle sağ tarafa. Zaten sol kısmın rengi düzelmiş, orta ve sağ mor kırmızı arası. Beni kesin iki Dr dikti
Bende şükür diyorum ama rabbim doyacağı kadar versin ya gerçekten zor valla ben sağmayınca rahat edemiyorumBenim tazyik devam valla
Çok şükür süt var şükürsüz olmak istemiyorum
Ama ortalık batıyor çocuk takılıyor
Yatarak emzirince daha az boğazına takıldığını fark ettim ben
sadece gece uyurum diye korkudan yatarak yapamıyorum
Ya çocuğum bugün 4 saat emmedi
Son 2 saat de uyumuşuz
Kalktığımda her yer süt olmuştu
Pedler medler resmen dolup taşmıştı
Kendi üstümü değiştirdim hadi neyse
Emzirirken diğer göğüsten çocuk da ıslanmıştı
Okulda nasıl olacak çok merak ediyorum
Kızlar herkes bana ilk saçlar dökülecek dedi bizimki halen dökülmedi yoksa dökülüyo yenisi cikiyo da ben mi fark etmiyorum ya da erken mi sizde durum ne
Ya içten bi şey dıştan bi farklılık yok. Ize göre yorum yapamıyom.
2 3 gündüz var yav. Mesaj atayım bari ben.Benim de ara ara yanıyor Merve, bazen inceden bir sızı oluyor. Doktora hiç sormadım ama sürekli olursa sıkıntı olur herhalde. Arada sızlaması normaldir bence
Ateşi ilk akşam çıktı o kadar çok şükür akşama doğru kendine geldi Allahtan umarım yarın sabah yine başlamaz huzursuzluğuOldu canım korkma kaç gün huzursuzlandı baya etkiledi bizi geçti sonra. Ateşi yoksa sorun yoktur
Benimde sızlıyor ve halen uyuşuk hiç hissetmiyorum oranın üzeri ve altını .Benim ameliyat yerim yanıyo sanki. Eğilmeyi filan abartmış olabilir miyim? Ağır kaldirmadım bebeden başka. Ekstra bir hareket de yapmadım.
O kadar dertliyim ki , bebeğim 2 gün sonra 3 aylık oluyor ve halen gaz sancıları tavan zmemeyi almıyor diretiyor,mamayı veriyorum 60 CC bile içmiyor ağzında geveliyor oynuyor ,meme için geceleri resmen nöbet tutuyorum çünkü gündüzleri asla ama asla emziremiyorum memeyi gördüğü anda kafasını çeviriyor nefret eder gibi ,mama da ise bağırıp çağırıyor resmen sinirleniyor elinden gelse dövecek . Yani şaşırdım kaldım Allah aşkına atak matak haftası derken memeden bu kadar mı bir bebek irite olur ,mama zaten vermiyordum onu da sevmiyor ,çocuk resmen yememek için direniyor ve hep gazlı giden iki damladan bile bağırsakları gurulduyor basıyor çığlığıne zaman geçecek su haller ben artık çıldırmak üzereyim,haaa uyutmaya gelince uyumamak için bile yırtınıyor hep bir hosnutsuzluk hiç doğru düzgün mutlu olduğu bir hal yok
Evet gördüm ve hiç doğum yapmış gibi durmuyordu dikkatimi çekmiştiKeşfette bi kadına denk geldim belki görmüşsünüzdür arada denk geliyorum. 4 çocuğu vardı ve şimdi 5. Ye hamilebu ne cesaret yiğidim Valla helal olsun. Ben daha ilk bebede 3 ay olmadan pes ettim ikinciyi yapmasam mı acaba diye düşünüyorum
Anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüşBenim yeni yeni dökülmeye başladı. Ne güzel alışmıştım güzelim saçlarıma, canlılığını, dökülmemesine. Şimdi yine her yer saç olmaya başladıbence fark edersin ya ben her yerde görüyorum şu an saçımı çocuğun üstünden bile saç topluyorum
He sen bebişin saçından bahsetmişsin sanırım. Benim kendi saçım yeni dökülmeye başlayınca algım oraya kaymış
Bebişin saçı dökülmedi herhalde, benimkinin saçı zaten çok az olan da dökülmesinbüyükler yaz gelince komple bi sıfıra vurduralım diyolar ama bakalım naparız
Ben korunmak için eşimden ayrıldım işte korkumdanKeşfette bi kadına denk geldim belki görmüşsünüzdür arada denk geliyorum. 4 çocuğu vardı ve şimdi 5. Ye hamilebu ne cesaret yiğidim Valla helal olsun. Ben daha ilk bebede 3 ay olmadan pes ettim ikinciyi yapmasam mı acaba diye düşünüyorum
Annem de öyle diyorAnneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş
Vitamin alıyorum bideğişiklik yokBen korunmak için eşimden ayrıldım işte korkumdan
Annem de öyle diyor
Bi doktora gitsek vitamin filan alsak olmaz mı acaba
Ne alıyorsun ve doktor mu verdiVitamin alıyorum bideğişiklik yokyerine gelir geri
Hamilelikte kullandığım decavit e devam 4 ay kadar kullan dediNe alıyorsun ve doktor mu verdi
Böyle öbek öbek dökülmesini izlemek beni rahatsız ediyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?