Decavit d vitamini mi?Hamilelikte kullandığım decavit e devam 4 ay kadar kullan dedi
Anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş
Evet ya benim de yavaş yavaş artmaya başladı dökülmelerimAnnem de öyle diyor
Bi doktora gitsek vitamin filan alsak olmaz mı acaba
Bi eczaneye gidip sorsam acaba mantıklı bi tercih mi yoksa doktora mı gitsem ilk dahiliyeye filanEvet ya benim de yavaş yavaş artmaya başladı dökülmelerim
Ben pregnacare doğum sonrası vitaminini kullanıyorum şu an gün aşırı bu bitince hamilelikte kullandığım efamoma geçicem. Benim doktorum bana bir süre vermedi kullanmak için emzirme dönemi boyunca elinin altında olsun her gün almasan bile dedi
O yüzden uzun bir süre birkaç gün aralıklarla kullanmayı düşünüyorum
Benim oğlumun simsiyah saçları döküldü gitti valla geçen ay bu zamanlar keldi kafası çok moralim bozuluyorduKızlar herkes bana ilk saçlar dökülecek dedi bizimki halen dökülmedi yoksa dökülüyo yenisi cikiyo da ben mi fark etmiyorum ya da erken mi sizde durum ne
Bilmiyorum ki gerek var mı gitmeye bana eşim bunu almıştı ilk önce bunu kullanayım diye sonra sağlık ocağındaki hemşire dedi devam et diye en son kontrole gidince kendi doktorum söyledi.Bi eczaneye gidip sorsam acaba mantıklı bi tercih mi yoksa doktora mı gitsem ilk dahiliyeye filan
O kadın demiş ki en zoru tek çocuğa bakmakKeşfette bi kadına denk geldim belki görmüşsünüzdür arada denk geliyorum. 4 çocuğu vardı ve şimdi 5. Ye hamilebu ne cesaret yiğidim Valla helal olsun. Ben daha ilk bebede 3 ay olmadan pes ettim ikinciyi yapmasam mı acaba diye düşünüyorum
Ne bileyim süte vi etkisi olur mu olmaz mı bilemedimBilmiyorum ki gerek var mı gitmeye bana eşim bunu almıştı ilk önce bunu kullanayım diye sonra sağlık ocağındaki hemşire dedi devam et diye en son kontrole gidince kendi doktorum söyledi.
Demek ki özellikle bir tahlil vermeye falan gerek yok
Yok diğer türlü vitaminDecavit d vitamini mi?
Bişey olmaz vitamin neticede ihtiyacımız olan bişey şu andaNe bileyim süte vi etkisi olur mu olmaz mı bilemedim
Ama seb tahlilsiz kullanıyorsan ben de kullanabilirim
Evet bnm bebede ağzımı açıyorum ses çıkarıyorum o da taklit ediyorEveet bu beni de çok duygulandırıyor
Onlar artık birer birey isteklerine saygı duymaz zorundayız
Ay geçen bebeğimle oyun oynuyorum kitabında bizim ayın oyunlarına bakıyordum onunla konuşurken sesli bir şekilde birkaç kere dil çıkarıp ondan da aynı şeyi yapmasını bekleyin yazıyordu
Aman hadi canım dedim bu kadarcık bebek nerden anlayacak
Ama yaptı şimdi ara ara dilini dışarı çıkarıyor
Oysaki hamilelikte çoğaldı diye ne sevinmiştimEvet ya benim de yavaş yavaş artmaya başladı dökülmelerim
Ben pregnacare doğum sonrası vitaminini kullanıyorum şu an gün aşırı bu bitince hamilelikte kullandığım efamoma geçicem. Benim doktorum bana bir süre vermedi kullanmak için emzirme dönemi boyunca elinin altında olsun her gün almasan bile dedi
O yüzden uzun bir süre birkaç gün aralıklarla kullanmayı düşünüyorum
Sorma küçük yaşlarımdan sonra ilk defa bu kadar sağlıklı uzamıştı hazır değilim yeniden kaybetmeyeOysaki hamilelikte çoğaldı diye ne sevinmiştim
Bnm bide ince telli düz şimdi dökülünce yine dökülmeye başladı
Senin uzun AllahtanSorma küçük yaşlarımdan sonra ilk defa bu kadar sağlıklı uzamıştı hazır değilim yeniden kaybetmeye
Hangi kitaplari kullaniyorsunuzzAy geçen bebeğimle oyun oynuyorum kitabında bizim ayın oyunlarına bakıyordum onunla konuşurken sesli bir şekilde birkaç kere dil çıkarıp ondan da aynı şeyi yapmasını bekleyin yazıyordu
Aman hadi canım dedim bu kadarcık bebek nerden anlayacak
Ama yaptı şimdi ara ara dilini dışarı çıkarıyor
Canım benim Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Sen damla falan kullaniyorsundur heralde. İsimleri neler acaba?O kadar dertliyim ki , bebeğim 2 gün sonra 3 aylık oluyor ve halen gaz sancıları tavan zmemeyi almıyor diretiyor,mamayı veriyorum 60 CC bile içmiyor ağzında geveliyor oynuyor ,meme için geceleri resmen nöbet tutuyorum çünkü gündüzleri asla ama asla emziremiyorum memeyi gördüğü anda kafasını çeviriyor nefret eder gibi ,mama da ise bağırıp çağırıyor resmen sinirleniyor elinden gelse dövecek . Yani şaşırdım kaldım Allah aşkına atak matak haftası derken memeden bu kadar mı bir bebek irite olur ,mama zaten vermiyordum onu da sevmiyor ,çocuk resmen yememek için direniyor ve hep gazlı giden iki damladan bile bağırsakları gurulduyor basıyor çığlığıne zaman geçecek su haller ben artık çıldırmak üzereyim,haaa uyutmaya gelince uyumamak için bile yırtınıyor hep bir hosnutsuzluk hiç doğru düzgün mutlu olduğu bir hal yok
BeenBebişleri düz zeminde yatırmaya başlayan var mı?
Bn reflü yatağında hala yatırıyorum
Bizim reflü var diye korkudan bırakamıyorum bizimde sığmıyor yan yastıklarını çıkardım zar zor yatıyorBeen
Ama reflusu yok benimkinin bide o yataga sigmiyordu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?