2021 Aralık Anneleri

Anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş

Annem de öyle diyor
Bi doktora gitsek vitamin filan alsak olmaz mı acaba
Evet ya benim de yavaş yavaş artmaya başladı dökülmelerim
Ben pregnacare doğum sonrası vitaminini kullanıyorum şu an gün aşırı bu bitince hamilelikte kullandığım efamoma geçicem. Benim doktorum bana bir süre vermedi kullanmak için emzirme dönemi boyunca elinin altında olsun her gün almasan bile dedi
O yüzden uzun bir süre birkaç gün aralıklarla kullanmayı düşünüyorum

Bi eczaneye gidip sorsam acaba mantıklı bi tercih mi yoksa doktora mı gitsem ilk dahiliyeye filan

Kızlar herkes bana ilk saçlar dökülecek dedi bizimki halen dökülmedi yoksa dökülüyo yenisi cikiyo da ben mi fark etmiyorum ya da erken mi sizde durum ne
Benim oğlumun simsiyah saçları döküldü gitti valla geçen ay bu zamanlar keldi kafası çok moralim bozuluyordu
Şimdi onların yerine kumral saçlar geldi uzuyor yavaş yavaş
Kimi bebek baya saçlı oluyor onların ne ara dökülüyor yenisi geliyor anlaşılmıyor belki sizinki de öyledir

Bi eczaneye gidip sorsam acaba mantıklı bi tercih mi yoksa doktora mı gitsem ilk dahiliyeye filan
Bilmiyorum ki gerek var mı gitmeye bana eşim bunu almıştı ilk önce bunu kullanayım diye sonra sağlık ocağındaki hemşire dedi devam et diye en son kontrole gidince kendi doktorum söyledi.
Demek ki özellikle bir tahlil vermeye falan gerek yok

O kadın demiş ki en zoru tek çocuğa bakmak
Ben kara kara ikiz annelerini düşünüyorum bu ara yani mümkün olmayan bir bakım bence
Birini uyutsan diğeri uyanır birini emzirirken öteki ağlar nasıl yapıyorlar Allah yardım etsin

Ne bileyim süte vi etkisi olur mu olmaz mı bilemedim
Ama seb tahlilsiz kullanıyorsan ben de kullanabilirim

Evet bnm bebede ağzımı açıyorum ses çıkarıyorum o da taklit ediyor

Oysaki hamilelikte çoğaldı diye ne sevinmiştim
Bnm bide ince telli düz şimdi dökülünce yine dökülmeye başladı

giggles hamilelikte SGK karşılıyordu gebe değilsen karşılamıyormuş isterse al dene

Eklentiler

• 9BFFE308-F679-4EB4-B7C1-FACE81C05797.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 62
Hangi kitaplari kullaniyorsunuzz

Canım benim Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Sen damla falan kullaniyorsundur heralde. İsimleri neler acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…