2021 Aralık Anneleri

Doktorunuzu mu degistirseniz acaba belki farklı bisey der bi yönlendirme yapar

Dur bunu da sorayım eczacıma
Bi şeyler versin bana zor durumdayım

Ben epeydir düz zeminde yatırıyorum
Zaten diğerine sığmıyor uzun zamandır
Aşağoda topaç oluyordu
Bnmkide sığmıyorda mecburiyetten işte olmadı yatağın altına bişey koyup yükseltim

Ben de öyleydim canı sagolsun ama oğlumu öyle zor büyüttüm ki herkese bidaha kimse bana çocuk demesin diyodum, derken oğlum büyüdü sürekli kardeş istemeye başladı, ilk zamanlar yine asla yapmam dedim, sonra annem önemli bi hastalık geçirdi bi kanser durumu atlattık ciddi bi ameliyat geçirdi, benim annem 6 kardeş ameliyat günü hepsi yani basindaydi hiçbir dayımla teyzemle aynı şehirde değiliz ama hepsi oldukları yerden çıktılar geldiler, annem için müthiş bi moral oldu, benim de bi kız kardeşim var, o süreçte evet herkes yanimizdaydi ama birbirimize olan desteğimiz kadar olamazdı, çünkü acın ortak yada annemin sağlık haberini aldığımızda sevincimiz ortak, ne hissettiğimizi sadece biz anladık, es dost arkadaş arkaba hepsi bi yere kadar, o gün dedim ki evet insanin bi kardeşi olmalı, Allah ömür versin ama biz göçüp gittikten sonra bu çocuğun hiç kimsesi olmayacak diye düşündüm, ve inan bana yaşadığın tüm zor günleri unutuyorsun, benim oğlum şimdi 1.sinifa gidiyor, kardeşi olana kadar okula ben getirip götürdüm, ikinci dönem mecburen servise başladı, kendi gidip geliyor, ben kendim giderim anne dedi ilk gün camdan arkasından baktım, dönüp dönüp bana el salladı doğru servisi buldu ve bindi gitti, baktım ve o kadar ağladım ki sen ne ara büyüdün çocuk dedim, oyun oynayalım anne diye arkamda dolanırken ben iş yetiştirmeye çalıştığım için ona bağırdığım günlere ağladım, dağıttığı kirlettiği eve, kırdığı bardağa tabağa kızdığım günlere ağladım. hepsi geçiyor büyüyorlar ve hiç farketmiyosun

Belki artık yatmayacakyır zayen ya
3 aylık oldular
4. Trimesterdan mezun oldu artık
İnşallah gündüzleri de salon da emzirme yastığında yatırıyorum yüksek oluyor diye
Umutla 100. Günü bekliyorum ondan sonra herşey güzel oluyormuş
Hatırlıyorumda oğlum maşallah uyurdu hiç sorun yaşamadık gaz dışında
Kız da maşallah kök söktürüyor

Normalde erkek çocuklatına zor derler üstelik
Seninki tersi olmuş

Benim de galiba ilk 50 gün kabus gibiydi
Uzun zamandır normal çocuk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…