- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
SanırımSabah bebegımın bezı boyleydi ac kalınca mı böyle olıyırdu
Yok cok ta uyumadı cok sık emmeye uyandı sanırım sütüm yoktuSanırımçok mu uyudu?
Emzirip telafi edersin stres yapıp sütün etkilenmesinYok cok ta uyumadı cok sık emmeye uyandı sanırım sütüm yoktu
Bizim ilk doğduğunda olmuştu, susuz kalınca olurmuş az beslenme yani bir de kum, enfeksiyon vs olabilir tekrar ederse doktora git canımSabah bebegımın bezı boyleydi ac kalınca mı böyle olıyırdu
Doktorunuzu mu degistirseniz acaba belki farklı bisey der bi yönlendirme yaparO kadar dertliyim ki , bebeğim 2 gün sonra 3 aylık oluyor ve halen gaz sancıları tavan zmemeyi almıyor diretiyor,mamayı veriyorum 60 CC bile içmiyor ağzında geveliyor oynuyor ,meme için geceleri resmen nöbet tutuyorum çünkü gündüzleri asla ama asla emziremiyorum memeyi gördüğü anda kafasını çeviriyor nefret eder gibi ,mama da ise bağırıp çağırıyor resmen sinirleniyor elinden gelse dövecek . Yani şaşırdım kaldım Allah aşkına atak matak haftası derken memeden bu kadar mı bir bebek irite olur ,mama zaten vermiyordum onu da sevmiyor ,çocuk resmen yememek için direniyor ve hep gazlı giden iki damladan bile bağırsakları gurulduyor basıyor çığlığıne zaman geçecek su haller ben artık çıldırmak üzereyim,haaa uyutmaya gelince uyumamak için bile yırtınıyor hep bir hosnutsuzluk hiç doğru düzgün mutlu olduğu bir hal yok
Dur bunu da sorayım eczacıma
Ben epeydir düz zeminde yatırıyorumBebişleri düz zeminde yatırmaya başlayan var mı?
Bn reflü yatağında hala yatırıyorum
Bnmkide sığmıyorda mecburiyetten işte olmadı yatağın altına bişey koyup yükseltimDur bunu da sorayım eczacıma
Bi şeyler versin bana zor durumdayım
Ben epeydir düz zeminde yatırıyorum
Zaten diğerine sığmıyor uzun zamandır
Aşağoda topaç oluyordu
Aman yatır gitsin yaBnmkide sığmıyorda mecburiyetten işte olmadı yatağın altına bişey koyup yükseltim
BeeenBebişleri düz zeminde yatırmaya başlayan var mı?
Ben de öyleydim canı sagolsun ama oğlumu öyle zor büyüttüm ki herkese bidaha kimse bana çocuk demesin diyodum, derken oğlum büyüdü sürekli kardeş istemeye başladı, ilk zamanlar yine asla yapmam dedim, sonra annem önemli bi hastalık geçirdi bi kanser durumu atlattık ciddi bi ameliyat geçirdi, benim annem 6 kardeş ameliyat günü hepsi yani basindaydi hiçbir dayımla teyzemle aynı şehirde değiliz ama hepsi oldukları yerden çıktılar geldiler, annem için müthiş bi moral oldu, benim de bi kız kardeşim var, o süreçte evet herkes yanimizdaydi ama birbirimize olan desteğimiz kadar olamazdı, çünkü acın ortak yada annemin sağlık haberini aldığımızda sevincimiz ortak, ne hissettiğimizi sadece biz anladık, es dost arkadaş arkaba hepsi bi yere kadar, o gün dedim ki evet insanin bi kardeşi olmalı, Allah ömür versin ama biz göçüp gittikten sonra bu çocuğun hiç kimsesi olmayacak diye düşündüm, ve inan bana yaşadığın tüm zor günleri unutuyorsun, benim oğlum şimdi 1.sinifa gidiyor, kardeşi olana kadar okula ben getirip götürdüm, ikinci dönem mecburen servise başladı, kendi gidip geliyor, ben kendim giderim anne dedi ilk gün camdan arkasından baktım, dönüp dönüp bana el salladı doğru servisi buldu ve bindi gitti, baktım ve o kadar ağladım ki sen ne ara büyüdün çocuk dedim, oyun oynayalım anne diye arkamda dolanırken ben iş yetiştirmeye çalıştığım için ona bağırdığım günlere ağladım, dağıttığı kirlettiği eve, kırdığı bardağa tabağa kızdığım günlere ağladım. hepsi geçiyor büyüyorlar ve hiç farketmiyosunKeşfette bi kadına denk geldim belki görmüşsünüzdür arada denk geliyorum. 4 çocuğu vardı ve şimdi 5. Ye hamilebu ne cesaret yiğidim Valla helal olsun. Ben daha ilk bebede 3 ay olmadan pes ettim ikinciyi yapmasam mı acaba diye düşünüyorum
Evet o yüzden sıkış sıkış reflüde yatıyorAman yatır gitsin ya
Reflüsü var mıydı seninkinin
Sütüm yok demiyormusuz gezmeye gitti diormusuzYok cok ta uyumadı cok sık emmeye uyandı sanırım sütüm yoktu
Bebişleri düz zeminde yatırmaya başlayan var mı?
Ha o zaman bilemedimEvet o yüzden sıkış sıkış reflüde yatıyoryan yastıkları çıkardım
Bilmiyorum kiHa o zaman bilemedim
Ben yok diye yatır gitsin dedim
E ne kadat süre yatacakmış reflü yatağında
Ya bn yanıma hiç alamıyorum korkuyorum uyurum üstünü diyeBen de hala reflü yatağında yatırıyorum. Geceleri reflü yatağıyla birlikte yanıma alıyorum daha kolay oluyor
Belki artık yatmayacakyır zayen yaBilmiyorum ki
Ayın 10unda aşılar için dr gitcez o zaman soracam
İnşallah gündüzleri de salon da emzirme yastığında yatırıyorum yüksek oluyor diyeBelki artık yatmayacakyır zayen ya
3 aylık oldular
4. Trimesterdan mezun oldu artık
Normalde erkek çocuklatına zor derler üstelikİnşallah gündüzleri de salon da emzirme yastığında yatırıyorum yüksek oluyor diye
Umutla 100. Günü bekliyorum ondan sonra herşey güzel oluyormuş
Hatırlıyorumda oğlum maşallah uyurdu hiç sorun yaşamadık gaz dışında
Kız da maşallah kök söktürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?