Biri bana tavsiye etmiştiGörüştüm o da meme ile dedi.dedim memeyi almiyo ki işte süpürge fon makinesi sesi dedim zaten onlarla bile almiyo kolik kendisi onlarla açıp bir iki yudum içiyordu şimdi fon ile süpürge de fayda etmiyo davlumbazin yanında sandalye çekip emziriyordum onlarda daha yok . Dedi ki gece bol bol emzirmeye çalış en iyisi zaten gece dedi dedim öyle etmeye çalışıyorum ama dün gece mesela yine gündüz gibi almadı ,dedi memeni sağ kaşık veya şırınga ile ver . Bakalım Merve napacam şaştım kaldım,hemşire diyor üzülme diyorum nasıl uzulmiyim emmiyo çok üzülüyorum çok ve gece gündüzüm yok olmasın önemli değil ama yeter ki emsin ve yesin
Canim sütünü sağıp versen, eğer verdiğin sütü içiyorsa madem güzel bir sağım makinesi al hem sütün kesilmez bebeğin faydalanır hem de bebeğinin istedigi olmuş olur J jijikalp gibi buda bir seçenek bence, kendini bu kadar yıpratma dışarıda pilli ya da şarjlı da çalışan bir makine alırsan olur bu iş, sonra sen mutlu bebek mutluİnşallah inşallah ne kadar zormuş ne kadar emmeme durumu gece uyumuyorum bile , hemşire de dedi gece sürekli meme ver ver ki bari memeden gece faydalansin en iyi sütte gece oluyo.dedi vitamani vs inşallah emer inşallah yoksa ben çok üzülürüm çok , ben devam sutlerine karşı değilim ancak anne memesinde süt varken niye gitsin onları emsin ki
Benim küçük kızım 5.5 yaşında ve çok ilgiyi sevilmeyi seven, temas seven bir çocuk. Başta kısa süre kıskandı ama simdi bana çok yardımı bile oluyor. Daha kolay bir çocuk olursa 3-4 yaş ideal, birlikte büyüsün dersen 2 bile olur. Arkadaş gibi olurlar ilerde deAy ben aglarim
Zaten ikinci bebegi istiyorum bunu okuyunca daha cok istedim suan
Acaba ikiciyi ne zaman yapmak mantikli
Bn ama haftaya o zamana kadar unutmazsam sorarımKızlar bu ara bebeğini kontrole götürecek olan var mı? Biz dün gittik kalça ultrasonu icin ama sormayı unuttum özele de gitmedik simdi de soramıyorum. Takviye konuşmuşsunuz, bende çörek otu kapsülü var kullanabilir miyim onu soracaktım. Var mı bu ara kontrole gidecek?
Tamam canım. Bağışıklık için kullanacağım. Elimde envai çeşit takviye var tarihi geçmeden işe yarasın bariBn ama haftaya o zamana kadar unutmazsam sorarım
Çörek otu kapsülünü niçin kullanacaksın
Oğlanın kontrolü var hafta içi bn götürürsem sorayımTamam canım. Bağışıklık için kullanacağım. Elimde envai çeşit takviye var tarihi geçmeden işe yarasın bari
Kiz 10 yil sonra 40 oluyorum ben o yastan sonra ugrasamamSöylüyorum 10 yıl
6 yas cok benim icin cnku zaten 30 oldumKendini ne zaman hazır hissedersen ama ilk çocuğun çocukluğunu da calmamak gerek bence. Benimkilerin arası 6 yaş 8 ay bence benimki zamanıydı daha erken olsa benim için çok daha zor olurdu ama senin bebe maşallah uslu daha erken olabilir 3 yada 4 ya gibi
Bence deCanim sütünü sağıp versen, eğer verdiğin sütü içiyorsa madem güzel bir sağım makinesi al hem sütün kesilmez bebeğin faydalanır hem de bebeğinin istedigi olmuş olur J jijikalp gibi buda bir seçenek bence, kendini bu kadar yıpratma dışarıda pilli ya da şarjlı da çalışan bir makine alırsan olur bu iş, sonra sen mutlu bebek mutlu
Aslinda ben de 2 yas dusunuyorum ama zor mu olur, bu bebegimin cocuklugunh mu calarim, becerebilir miyim gibi gibi sorularla savasiyorumBenim küçük kızım 5.5 yaşında ve çok ilgiyi sevilmeyi seven, temas seven bir çocuk. Başta kısa süre kıskandı ama simdi bana çok yardımı bile oluyor. Daha kolay bir çocuk olursa 3-4 yaş ideal, birlikte büyüsün dersen 2 bile olur. Arkadaş gibi olurlar ilerde de
Simdiki beben uslu 2. Uslu olmazsa hep onla ilgilenebilirsin tam bir kumarKiz 10 yil sonra 40 oluyorum ben o yastan sonra ugrasamam
6 yas cok benim icin cnku zaten 30 oldumbebisim smdilik masallahi var ama ayaklanmaya baslayinca uslu mu olur acaba
Bence deilla emziricem diye diretip kendini de uzuyorsun boyle sonucta onemli olan bebegin aldigi sut ve annenin mutlulugu. M Mutluuu06 Sen ne kadar mutlu olursan bebegine de o kadar verimli olursun.
Ben emzirmeyi bi turlu sevemedim, cevremdeki herkes emzir emzir sutun biter, cocuk sevgisiz kalir vs diye diretti. Herkese kulagimi kapattim icimden geleni yaptim ve cok sukur hem mutlu hem saglikli hem de bol bol sutu olan bi bebegim var. annelik icgudusel bi surec, ben ogluma bu sekilde daha faydali olabilecegimi dusundum ve bak 3 ayi tamamladik hala sutun bitecek diyenlere guluyorumcunku buzlukta bi uc aylik daha sutu var. 6 ayi garantiledi kerata
Aslinda ben de 2 yas dusunuyorum ama zor mu olur, bu bebegimin cocuklugunh mu calarim, becerebilir miyim gibi gibi sorularla savasiyorum
Ama biberonu da almadı dedi işte. Bu kafa karışıklığında biraz memeye zorlasa daha iyi değil mi? Yoksa elbette ki sütü alsın da varken nasıl aldığı farketmez.Canim sütünü sağıp versen, eğer verdiğin sütü içiyorsa madem güzel bir sağım makinesi al hem sütün kesilmez bebeğin faydalanır hem de bebeğinin istedigi olmuş olur J jijikalp gibi buda bir seçenek bence, kendini bu kadar yıpratma dışarıda pilli ya da şarjlı da çalışan bir makine alırsan olur bu iş, sonra sen mutlu bebek mutlu
Memeye zorlamak veya alıştırmaj annenin psikolojisinden çok etkileniyor yaAma biberonu da almadı dedi işte. Bu kafa karışıklığında biraz memeye zorlasa daha iyi değil mi? Yoksa elbette ki sütü alsın da varken nasıl aldığı farketmez.
Kendini o kadar yıpratıyor ki emziremiyorum diye üzüldüm bide bebek de zaten kolik o da yılmıştır artık beslenmekten ne bileyim atlatirlar inşallahAma biberonu da almadı dedi işte. Bu kafa karışıklığında biraz memeye zorlasa daha iyi değil mi? Yoksa elbette ki sütü alsın da varken nasıl aldığı farketmez.
En azindan o zaman da derim ki “ilk cocukta cekmedim ikincide cekiyorum buna da sukur ya ikisi de zor olsaydi?”Simdiki beben uslu 2. Uslu olmazsa hep onla ilgilenebilirsin tam bir kumar
Bnm ilk çocuk möhteşemdiEn azindan o zaman da derim ki “ilk cocukta cekmedim ikincide cekiyorum buna da sukur ya ikisi de zor olsaydi?”
Guzel bi avutma bence
Denemişsin ısrarla ne güzel. Ya benim dediğim de zatwn maks 2 gün uygulanabilecek bi şey. O da maks dayanılmaz yoksa.Memeye zorlamak veya alıştırmaj annenin psikolojisinden çok etkileniyor ya
Anne mutsuz ve stresliyken çocuğu da etkiliyor emme konusunda
Benim emzirme savaşımda öyle olmuştu en azından
Ne zaman aman iç de nasıl içersen iç moduna geçtim çocuk da emmeye başladı
Ama yine her emme saati önce emzirmeyi deniyordum
Olmazsa direkt geçiyordum biberona
Ben konuşuyorum işte afaki insallah atlatır tabi.Kendini o kadar yıpratıyor ki emziremiyorum diye üzüldüm bide bebek de zaten kolik o da yılmıştır artık beslenmekten ne bileyim atlatirlar inşallah
Yapacan ikinciyi birinci uslu diye. Yavrum birinci zaren uslu sendromlarıni da yasayamayacak cazgır kardeşinden dolayıEn azindan o zaman da derim ki “ilk cocukta cekmedim ikincide cekiyorum buna da sukur ya ikisi de zor olsaydi?”
Guzel bi avutma bence
2-4 yaş arası sendromlar bezdiriyor yeminle. Bu yaş aralığını tavsiye etmem. Daha azı da çok zor, hem anneye hem de büyük çocuğa. En az 4 derim ben. Kendi yemeğini yesin, kendi tuvalete gitsin. Biraz olsun kendini oyalayabilsin.Zaten ikinci bebegi istiyorum bunu okuyunca daha cok istedim suan
Acaba ikiciyi ne zaman yapmak mantikli
Profesyonel, bire bir yardım alsan? Her an telefonla yönlendirebilen, hatta evine gelip destek olan biri. Hiçbir bebek aç kalmaz ya meme ya biberob bişey alacak. Sütün varken memeye döndürmeyi en azından denemelisin.Görüştüm o da meme ile dedi.dedim memeyi almiyo ki işte süpürge fon makinesi sesi dedim zaten onlarla bile almiyo kolik kendisi onlarla açıp bir iki yudum içiyordu şimdi fon ile süpürge de fayda etmiyo davlumbazin yanında sandalye çekip emziriyordum onlarda daha yok . Dedi ki gece bol bol emzirmeye çalış en iyisi zaten gece dedi dedim öyle etmeye çalışıyorum ama dün gece mesela yine gündüz gibi almadı ,dedi memeni sağ kaşık veya şırınga ile ver . Bakalım Merve napacam şaştım kaldım,hemşire diyor üzülme diyorum nasıl uzulmiyim emmiyo çok üzülüyorum çok ve gece gündüzüm yok olmasın önemli değil ama yeter ki emsin ve yesin
Olumsuz deneyimleri ciddiye almiyorumBnm ilk çocuk möhteşemdi
Bi uyurdu kış uykusuna yatmışgibi
Herleyi yerdi çok akıllıydı
2. Deuykusu hiç yok
Bu da kesin seçer zıpıt olur
Cazgir olmucak susar misinDenemişsin ısrarla ne güzel. Ya benim dediğim de zatwn maks 2 gün uygulanabilecek bi şey. O da maks dayanılmaz yoksa.
Ben konuşuyorum işte afaki insallah atlatır tabi.
Yapacan ikinciyi birinci uslu diye. Yavrum birinci zaren uslu sendromlarıni da yasayamayacak cazgır kardeşinden dolayı
Şikayet değil deneyimOlumsuz deneyimleri ciddiye almiyorum
Hamileyken de uykuya veda et sabahlamalara hazir ol vs die felaket tellalligi yapiyolardi bak noldu simdi uyuyoz iste
ayrica analarimiz da bizde az mi cekmis, hic sikayet etmem evlat bulamayanlari dusunurum hep ben
Cazgir olmucak susar misinikisi de poncik olcak, evrene olumlu msj gonder sen ne zaman yapiyon yumurtalar ne alemde? Ben 40 kontrolume gittim bu hafta, sag yumurtaliklarim aktiflesmis hem de oyle boyle degil. Yani adet olmasan da yumurtluyoz. Kocama dedi ki suan korunma isi sende, kesinlikle prezervatifle korun ve takmakta gec kalma cnku halk arasinda zevk suyu denilen sivida milyonlarca sperm oluyor sonra bi bakiyorsun yanlislikla bebek olmus dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?