2021 Aralık Anneleri

Ben 40 kontrolume gittim bu hafta, sag yumurtaliklarim aktiflesmis hem de oyle boyle degil. Yani adet olmasan da yumurtluyoz
Regl olmamak daha stresli şu dönem
Regl döngüsü içinde en azından iyi kötü insan yumurtlama günlerini filan biliyordu
Şimdi karavana
Neyse ki nerdeyse 2 aydır kocamı görmüyorum
Kafam rahat

Regl olmamak daha stresli şu dönem
Regl döngüsü içinde en azından iyi kötü insan yumurtlama günlerini filan biliyordu
Şimdi karavana
Neyse ki nerdeyse 2 aydır kocamı görmüyorum
Kafam rahat
Eve dönüş dikkat et

Sevişmeyerek korunuyorum. 25 26sında yumurtladım bence. 50 günlükken oldum 40 kontrolümü yumurtalara yorum yapmadı. Regl değilken bende göremez folikül amh yerlerde bebeyi de gidişata göre yapcam olursa

Alacağı bi biberona alıştırıp sutunu sagip versen kaşıkla nereye kadar doyacak gece surekli emzirsen sana da zor ona da böyle devam ederse sütünde azalır.Nuk biberonlar çok güzel bebeklerin %99 ,u alıyor.Ben emzirme demiyorum sakın beni yanlış anlama belki ağzında yara filan vardır bakildimi hiç

Solgarın tabletini kullanan var mı? İşe yarıyor mu, iştah açıyor mu? Yada başka ne tavsiye edersiniz. Yakında işe başlayacağım, stok yapmam lazım. Destek almak iatiyorum.
onu bılmıyorum da cnm bunu onerdı bı eczacı arkadaşım

Eklentiler

• 17A7E347-F935-4683-9F30-21DFB115C65D.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 30
Dün anakucağında yaptı kumaş kaygan diye denk geldi sandım ama yok. Benimki kendini atıyor pusetten. Bildiğin kıvranarak atıyor. Üstüste popoyu kaydıra kaydıra en kenara geldi.

Yaa çarpılacağım bu gidişke ama sormam lazım size

Bizim çocuğun uykusu epey artmaya başladı
Nerdeyse her emzirme seansından sonra 15 20 dk bile olsa uyumaya başladı çocuk
Beslenme aralığını resöen uyku sayesinde açtı
Bi tuhaflık mı var?
Ama yemek yiyor, bezi kirleniyor
Doktora sorsam da ne diyeceğim
Gündüz uykusundan bahsediyorum bu arada

Mesela 15.15 gini uyandı yedi içti
Şimdi yine uyudu

Maşallah de sus

Gitmedim gidemedim demek
Üf kafam basmıyor ha şy an resmen
Sen mi gitmedin ben mi gidemedim diyeceğim
Malum şahsa anlatıe gibi anlattırıyorum valla kusura bakma
Dün anakucağında yaptı kumaş kaygan diye denk geldi sandım ama yok. Benimki kendini atıyor pusetten. Bildiğin kıvranarak atıyor. Üstüste popoyu kaydıra kaydıra en kenara geldi.
Bizim dana da dün arabada pusette durmadı
Kendini öne kaldırıp duruyor kalkacak gibi
Annem de mecbur dursun diye elini emmesine izin verdi
Yoksa kendini öne atıyordu
İlk güç savaşını kaybettik

Yok yok anlaşıyoruz
Bnm de kafa dolu olunca sen gibi oluyorum

Daha ne istiyon maşallah

Ya bu kafa kaldırma gibi değil ha çok değişikmiş. anakucağında bağlıyodum zaten dirseklerinden öne doğru gelmeye çalısıyo diye. Bu sefer popo kalkıyo puset çukur ya birden bire yapmasına şasırdım ya. Ay büyüyolar.

İşte bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi onu bilemedim
Çünkü gündüz uykularının azalması gerekiyordu normalde
Iyi bi şey guvenli bağlanma olaylarını gecti kendi kendine takılıyo demek ki bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…