Annem de senin gibiymis ilk cocuk rahat diye beni yapmis patlamisŞikayet değil deneyim
Hepimize aminAnnem de senin gibiymis ilk cocuk rahat diye beni yapmis patlamisben türümün tek ornegi olurum belki bitter ya amin der misin
Regl olmamak daha stresli şu dönemBen 40 kontrolume gittim bu hafta, sag yumurtaliklarim aktiflesmis hem de oyle boyle degil. Yani adet olmasan da yumurtluyoz
Eve dönüş dikkat etRegl olmamak daha stresli şu dönem
Regl döngüsü içinde en azından iyi kötü insan yumurtlama günlerini filan biliyordu
Şimdi karavana
Neyse ki nerdeyse 2 aydır kocamı görmüyorum
Kafam rahat
Sevişmeyerek korunuyorum. 25 26sında yumurtladım bence. 50 günlükken oldum 40 kontrolümü yumurtalara yorum yapmadı. Regl değilken bende göremez folikül amh yerlerde bebeyi de gidişata göre yapcam olursaOlumsuz deneyimleri ciddiye almiyorum
Hamileyken de uykuya veda et sabahlamalara hazir ol vs die felaket tellalligi yapiyolardi bak noldu simdi uyuyoz iste
ayrica analarimiz da bizde az mi cekmis, hic sikayet etmem evlat bulamayanlari dusunurum hep ben
Cazgir olmucak susar misinikisi de poncik olcak, evrene olumlu msj gonder sen ne zaman yapiyon yumurtalar ne alemde? Ben 40 kontrolume gittim bu hafta, sag yumurtaliklarim aktiflesmis hem de oyle boyle degil. Yani adet olmasan da yumurtluyoz. Kocama dedi ki suan korunma isi sende, kesinlikle prezervatifle korun ve takmakta gec kalma cnku halk arasinda zevk suyu denilen sivida milyonlarca sperm oluyor sonra bi bakiyorsun yanlislikla bebek olmus dedi
Yok hala aramızı düzeltmedik bizEve dönüş dikkat et
Bn hala 40 muayenesine gidemedimYok hala aramızı düzeltmedik biz
O işler biraz yaş
Ay gelecek ay hamileyim yazarmışım
Dehşet
Alacağı bi biberona alıştırıp sutunu sagip versen kaşıkla nereye kadar doyacak gece surekli emzirsen sana da zor ona da böyle devam ederse sütünde azalır.Nuk biberonlar çok güzel bebeklerin %99 ,u alıyor.Ben emzirme demiyorum sakın beni yanlış anlama belki ağzında yara filan vardır bakildimi hiçİnşallah inşallah ne kadar zormuş ne kadar emmeme durumu gece uyumuyorum bile , hemşire de dedi gece sürekli meme ver ver ki bari memeden gece faydalansin en iyi sütte gece oluyo.dedi vitamani vs inşallah emer inşallah yoksa ben çok üzülürüm çok , ben devam sutlerine karşı değilim ancak anne memesinde süt varken niye gitsin onları emsin ki
O ne demekBn hala 40 muayenesine gidemedim
Dermisin dersin
onu bılmıyorum da cnm bunu onerdı bı eczacı arkadaşımSolgarın tabletini kullanan var mı? İşe yarıyor mu, iştah açıyor mu? Yada başka ne tavsiye edersiniz. Yakında işe başlayacağım, stok yapmam lazım. Destek almak iatiyorum.
Gitmedim gidemedim demekO ne demek
Maşallah de susYaa çarpılacağım bu gidişke ama sormam lazım size
Bizim çocuğun uykusu epey artmaya başladı
Nerdeyse her emzirme seansından sonra 15 20 dk bile olsa uyumaya başladı çocuk
Beslenme aralığını resöen uyku sayesinde açtı
Bi tuhaflık mı var?
Ama yemek yiyor, bezi kirleniyor
Doktora sorsam da ne diyeceğim
Gündüz uykusundan bahsediyorum bu arada
Mesela 15.15 gini uyandı yedi içti
Şimdi yine uyudu
Üf kafam basmıyor ha şy an resmenGitmedim gidemedim demek
Bizim dana da dün arabada pusette durmadıDün anakucağında yaptı kumaş kaygan diye denk geldi sandım ama yok. Benimki kendini atıyor pusetten.Bildiğin kıvranarak atıyor. Üstüste popoyu kaydıra kaydıra en kenara geldi.
İşte bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi onu bilemedimMaşallah de sus
Yok yok anlaşıyoruzÜf kafam basmıyor ha şy an resmen
Sen mi gitmedin ben mi gidemedim diyeceğim
Malum şahsa anlatıe gibi anlattırıyorum valla kusura bakma
Bizim dana da dün arabada pusette durmadı
Kendini öne kaldırıp duruyor kalkacak gibi
Annem de mecbur dursun diye elini emmesine izin verdi
Yoksa kendini öne atıyordu
İlk güç savaşını kaybettik
Daha ne istiyonYaa çarpılacağım bu gidişke ama sormam lazım size
Bizim çocuğun uykusu epey artmaya başladı
Nerdeyse her emzirme seansından sonra 15 20 dk bile olsa uyumaya başladı çocuk
Beslenme aralığını resöen uyku sayesinde açtı
Bi tuhaflık mı var?
Ama yemek yiyor, bezi kirleniyor
Doktora sorsam da ne diyeceğim
Gündüz uykusundan bahsediyorum bu arada
Mesela 15.15 gini uyandı yedi içti
Şimdi yine uyudu
Ya bu kafa kaldırma gibi değil ha çok değişikmiş.Üf kafam basmıyor ha şy an resmen
Sen mi gitmedin ben mi gidemedim diyeceğim
Malum şahsa anlatıe gibi anlattırıyorum valla kusura bakma
Bizim dana da dün arabada pusette durmadı
Kendini öne kaldırıp duruyor kalkacak gibi
Annem de mecbur dursun diye elini emmesine izin verdi
Yoksa kendini öne atıyordu
İlk güç savaşını kaybettik
Iyi bi şey guvenli bağlanma olaylarını gecti kendi kendine takılıyo demek ki bence.İşte bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi onu bilemedim
Çünkü gündüz uykularının azalması gerekiyordu normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?