İyi bi şey mi bu kadar uyuması şimdi?Daha ne istiyonmaşallah
Emeklemeye hazırlanıyor bence yavaş yavaşYa bu kafa kaldırma gibi değil ha çok değişikmiş.anakucağında bağlıyodum zaten dirseklerinden öne doğru gelmeye çalısıyo diye. Bu sefer popo kalkıyo puset çukur ya birden bire yapmasına şasırdım ya. Ay büyüyolar.
O iş öyle değil gibi yaIyi bi şey guvenli bağlanma olaylarını gecti kendi kendine takılıyo demek ki bence.
Yok daha dönmedi. Iki kez kendini yuvarladı yana geçen tummy time da. Tutmadı canım. Anca ellerini emebiliyo ki şası bakıp ellerini keşfetmeye çalışıyo işte. Uzanamıyo daha.İyi bi şey mi bu kadar uyuması şimdi?
İlk çocuğun mu senin muhabbeti dinlemek istemiyorum bi doktora sorup
Emeklemeye hazırlanıyor bence yavaş yavaş
Kafa kalkıyor, popo kalkıyor
Bi ilerisi emekleme
Dönmeye başladı mı Merve
Bi de tutmaya?
Ben de geçen şeyi düşündüm
Şimdi emzirme üzerinden bi bağımız var ya
Ek gıdaya geçeceğimizi düşününce niyeyse bi kalbim kırılacak gibi hissettim
Ek gıdadan sonra herkes bakabilir çünkü artık
Hastalıklıyım galiba
Emerken izliyo mu seninki de?O iş öyle değil gibi ya
Yavruummm
İşe gideceğimi anladı galiba
İyice yapıştı bana
Uyurken bana emziğini tutturuyor elimi yakalayıp
Bugün son zamanlarda 2. Kez kucağımda yatarak uyudu
Güvenli mi güvensiz mi hiç bilmiyorum
Belki genel şüphecidir
Beni garanti altına almaya çalışıyor
Emzirirken bile bi ayağıyla kontrol ediyor acaba orda mıyım hala diye
Acaba kaçıncı ayda açılacak o özelliklerYok daha dönmedi. Iki kez kendini yuvarladı yana geçen tummy time da. Tutmadı canım. Anca ellerini emebiliyo ki şası bakıp ellerini keşfetmeye çalışıyo işte. Uzanamıyo daha.
Yok emerken bi ayağıyla dürtüp duruyor beni kontrol amaçlıEmerken izliyo mu seninki de?
Ben almadımBu arada çok korkuyorum ek gıdadan.bunla ilgili tarif kitabı filan alan var mı?
Az önce yasadığımın videosu var istersen instoştan filan atabilirim.Acaba kaçıncı ayda açılacak o özellikler
Ben tummy time'ı kendi üstümde yaptırıyorum
Bizimki mummy time oldu artık
Sizinkilere yeni özellikler gelimce haber edin beni de bakayım ne zaöan ne beklemeliyim aşağı yukarı
Bizimki kafayı epey kaldırmaya başladı, ellerini çok inceliyor ve emmeye kafayı takmış durumda
Bi de bu hafta kendini öne doğru kaldırmaya başladı
Bi de arada ses çıkarıyor
Bazen ağlayacak gibi çığlık gibi sesler çıkarıyor ama ağlamıyor oluyor
Herhalde sesini keşfediyor diyorum
Yok emerken bi ayağıyla dürtüp duruyor beni kontrol amaçlı
Ben almadım
Almam diye düşünüyorum
İnstagram, internet tarif kaynıyor
Bire bir bi plana da uyamam zaten
Sadece ek gıda için alışveriş listesi hazırladım
Beni o kısmı heyecanlandırdı
Özelden link atsana çok merak ettim noldu kızAz önce yasadığımın videosu var istersen instoştan filan atabilirim.çok ani oldu. Ben ağlayabilirim
Takip ettiğim bikaç instamom paylaşıyor onlara ve kendi yaratıcılığıma güveniyorumBu arada çok korkuyorum ek gıdadan.bunla ilgili tarif kitabı filan alan var mı?
Bizimki de sürekli ellerini izliyor şimdi oyuncaklara ya da konuşurken benim yüzüme uzanıyor parmaklarıyla kavramaya çalışıyor baya çaba sarf ediyor elini kontrol etmek için çok gülüyorumAcaba kaçıncı ayda açılacak o özellikler
Ben tummy time'ı kendi üstümde yaptırıyorum
Bizimki mummy time oldu artık
Sizinkilere yeni özellikler gelimce haber edin beni de bakayım ne zaöan ne beklemeliyim aşağı yukarı
Bizimki kafayı epey kaldırmaya başladı, ellerini çok inceliyor ve emmeye kafayı takmış durumda
Bi de bu hafta kendini öne doğru kaldırmaya başladı
Bi de arada ses çıkarıyor
Bazen ağlayacak gibi çığlık gibi sesler çıkarıyor ama ağlamıyor oluyor
Herhalde sesini keşfediyor diyorum
Ellerine böyle şaşkın şaşkın bakıyorlar ya bana da komik geliyorBizimki de sürekli ellerini izliyor şimdi oyuncaklara ya da konuşurken benim yüzüme uzanıyor parmaklarıyla kavramaya çalışıyor baya çaba sarf ediyor elini kontrol etmek için çok gülüyorum
Jimnastik halıları bu konuda çok iş gördü gerçekten
Aynaya bakmayı da seviyor
Ve feci bağırıyor ay gülmekten bayılıyorum evde
Okuduğum kitapta siz de bebeğinizin çıkardığı sesleri taklit edin "a, e, i, o, u" gibi sesleri çıkarıp karşılık bekleyin, karşılık vermese bile dil gelişiminde çok etkili yazıyordu
Bir de bebişi koltukta ayağa kaldırıp yere basmasını, kendince adım atmasını sağlıyorum bu da kitapta önerilmişti
Nerden link atcam ayol ben cektimÖzelden link atsana çok merak ettim noldu kız
Kız kendi profilin açıksa o gönderinin linkini atacaksınNerden link atcam ayol ben cektim
Allaşkına bizle de paylaşTakip ettiğim bikaç instamom paylaşıyor onlara ve kendi yaratıcılığıma güveniyorum
Açık ama instagrama yüklemedim. Videoyu sana atacam. Instagrama yüklesem buraya da atarım özele gerek yokKız kendi profilin açıksa o gönderinin linkini atacaksın
Çatlayayım mı meraktan ben
Bana atman için ismimi paylaşmam gerekşyor muAçık ama instagrama yüklemedim. Videoyu sana atacam. Instagrama yüklesem buraya da atarım özele gerek yok
Bu arada mumy time yapma.at ywre çocuğuEllerine böyle şaşkın şaşkın bakıyorlar ya bana da komik geliyor
Böyle sanki çok ilginç bi şey bulmuş gibi bi ciddiyetle bakıyor
Uzanma ve tutma bizde henüz açılmadı
Kıyafetlerimi filan tutuyor ama bilinçli değil bence
O parmağını açıp kaparken denk geliyor sadece
Dur o ses çıkarma işini ben de deneyeyim
2 dilli yetiştiriyorum gerçi ben farl eder mi acaba
Ayağa kaldırmalı aktivite de annemin favorisi çocuğumu değnek gibi yastığa takıyor orda ayakta tutuyor
Çocuğun da hoşuna gidiyor gerçi
Öf srry sen en ifşasızdınBana atman için ismimi paylaşmam gerekşyor mu
Biliyorsun ki bunu yapamam
Nedenn kötü bi şey mi yoksaBu arada mumy time yapma.at ywre çocuğu
Biz de adım atmayı denedik geçen annem diyo yürüyo bu dizini bile kırıyo adım atarken sürüklemiyo ayağınıBizimki de sürekli ellerini izliyor şimdi oyuncaklara ya da konuşurken benim yüzüme uzanıyor parmaklarıyla kavramaya çalışıyor baya çaba sarf ediyor elini kontrol etmek için çok gülüyorum
Jimnastik halıları bu konuda çok iş gördü gerçekten
Aynaya bakmayı da seviyor
Ve feci bağırıyor ay gülmekten bayılıyorum evde
Okuduğum kitapta siz de bebeğinizin çıkardığı sesleri taklit edin "a, e, i, o, u" gibi sesleri çıkarıp karşılık bekleyin, karşılık vermese bile dil gelişiminde çok etkili yazıyordu
Bir de bebişi koltukta ayağa kaldırıp yere basmasını, kendince adım atmasını sağlıyorum bu da kitapta önerilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?