Kötü tabi. Zeminden destek alıp kolu bacağı kuvvetlenecek. Benim koltuklar sert diye koltukta yapıyodum. Arkadaş dedi oomaz yer olacak.Nedenn kötü bi şey mi yoksa
Paylaşırım tabii bayılırım öyle şeyler yapmaya bebe de bahanem olurAllaşkına bizle de paylaşBen bi nisanhakanı evayi takip ediyom eva gibi büyür eylül de
Ben hiç sevmiyom yemek yapmayıPaylaşırım tabii bayılırım öyle şeyler yapmaya bebe de bahanem olur
Kendine sevmezsin belki ama o tontik elleriyle yerken öyle bir seversin kiBen hiç sevmiyom yemek yapmayı
Ay delircem.Kendine sevmezsin belki ama o tontik elleriyle yerken öyle bir seversin ki
Bana rağmen yine iyi kalkıyor çocuk deseneKötü tabi. Zeminden destek alıp kolu bacağı kuvvetlenecek. Benim koltuklar sert diye koltukta yapıyodum. Arkadaş dedi oomaz yer olacak.
Kafayı kaldırma olayını yapar göğsünde ama kol bacak için salman lazım.Bana rağmen yine iyi kalkıyor çocuk desene
Onu da yapıyorum zatenKafayı kaldırma olayını yapar göğsünde ama kol bacak için salman lazım.
Yav yap csnım tabi ki ben hiç yapmıyon sandım moruk.Onu da yapıyorum zaten
Ama mummy time daha çom yapıyorduk
Arada benle de oynaşıyor çünkü onda
Yok yok o kadar da yoldan çıkmış bi anne değilimYav yap csnım tabi ki ben hiç yapmıyon sandım moruk.
Ya bence de diilsindir de şaşırdımYok yok o kadar da yoldan çıkmış bi anne değilim
Hiç yapmıyorum diye mi sandınYa bence de diilsindir de şaşırdım
HayinHiç yapmıyorum diye mi sandın
Kanka ben hiç çalışmadım yaa deyip 100 alanlar var ya sınavlardan önce öyle gizli gizli çalıştırıyorum
Hepsi okey. Kolundan çekerken kafa kalkıyo uzun zamandır. Yataktan kucağıma alırken kafayı desteklemeyi de bıraktım uzun zaman oldu en fazla yan ceviriyorum hafif yan kaldırıyorum. Yana dönebiliyo bacağını kaldırıp yana devrilerek. Oturtmayı anlamadım ama ya. Ne kadar oturtcaz kiBuyrun 3 aylık bebiş oyunları
Bu arada bunlar bebişin doğum yaşına değil gelişim yaşına göre beklenen hareketlermiş yani doğması gereken tarihe göre hesaplanmalıymış.
İsteyen olursa bir önceki ayı da paylaşırım
Bn kaşık suluk önlük aldım bileAcaba kaçıncı ayda açılacak o özellikler
Ben tummy time'ı kendi üstümde yaptırıyorum
Bizimki mummy time oldu artık
Sizinkilere yeni özellikler gelimce haber edin beni de bakayım ne zaöan ne beklemeliyim aşağı yukarı
Bizimki kafayı epey kaldırmaya başladı, ellerini çok inceliyor ve emmeye kafayı takmış durumda
Bi de bu hafta kendini öne doğru kaldırmaya başladı
Bi de arada ses çıkarıyor
Bazen ağlayacak gibi çığlık gibi sesler çıkarıyor ama ağlamıyor oluyor
Herhalde sesini keşfediyor diyorum
Yok emerken bi ayağıyla dürtüp duruyor beni kontrol amaçlı
Ben almadım
Almam diye düşünüyorum
İnstagram, internet tarif kaynıyor
Bire bir bi plana da uyamam zaten
Sadece ek gıda için alışveriş listesi hazırladım
Beni o kısmı heyecanlandırdı
BeyleHepsi okey. Kolundan çekerken kafa kalkıyo uzun zamandır. Yataktan kucağıma alırken kafayı desteklemeyi de bıraktım uzun zaman oldu en fazla yan ceviriyorum hafif yan kaldırıyorum. Yana dönebiliyo bacağını kaldırıp yana devrilerek. Oturtmayı anlamadım ama ya. Ne kadar oturtcaz ki
Bn bunu yapıyorum çünkü öyle sakin duruyor diye
Ay ben gezdirirken uuzn süredir böyle tutuuodum zaten
İştr aradığım alışveriş arkadaşıBn kaşık suluk önlük aldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?