- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Bizimki de bazen tembellik yapıyor yüzünün üstüne yatıyor hahshshBn bunu yapıyorum çünkü öyle sakin duruyor diye
Bnmki bugün yüzüstü koydum sürünüyor gibi cebelleşti
Ohh yatsın yaBizimki de bazen tembellik yapıyor yüzünün üstüne yatıyor hahshsh
Evet dr dedi ki suan regl olmuyorum diye hamile kldigini da anlamazsin ikinci ucuncu ayda mide bulantilarin baslar anca oyle anlarsin dedi. sonra da aldirmam icin yasal siniri asmis olursun hic care olmaz dedi, tirstimRegl olmamak daha stresli şu dönem
Regl döngüsü içinde en azından iyi kötü insan yumurtlama günlerini filan biliyordu
Şimdi karavana
Neyse ki nerdeyse 2 aydır kocamı görmüyorum
Kafam rahat
Valla benim yumurtalara bakti gorunce bi korktum bi taraf resmen kimil kimilSevişmeyerek korunuyorum. 25 26sında yumurtladım bence. 50 günlükken oldum 40 kontrolümü yumurtalara yorum yapmadı. Regl değilken bende göremez folikül amh yerlerde bebeyi de gidişata göre yapcam olursa
Habi basinca oturtunca gevrekleri batardiBizimki de sürekli ellerini izliyor şimdi oyuncaklara ya da konuşurken benim yüzüme uzanıyor parmaklarıyla kavramaya çalışıyor baya çaba sarf ediyor elini kontrol etmek için çok gülüyorum
Jimnastik halıları bu konuda çok iş gördü gerçekten
Aynaya bakmayı da seviyor
Ve feci bağırıyor ay gülmekten bayılıyorum evde
Okuduğum kitapta siz de bebeğinizin çıkardığı sesleri taklit edin "a, e, i, o, u" gibi sesleri çıkarıp karşılık bekleyin, karşılık vermese bile dil gelişiminde çok etkili yazıyordu
Bir de bebişi koltukta ayağa kaldırıp yere basmasını, kendince adım atmasını sağlıyorum bu da kitapta önerilmişti
Ayyy neler aliyoruz ek gidayaBn kaşık suluk önlük aldım bile
Bir yaş olsun ya. Sonra çalışmalara baslayabilirim. Ama seks hayatı yerlerde. Bakalım düzen oturursa tekrar vazgeçebilcez mi onu da ciddi bi düşýnmek lazim.Evet dr dedi ki suan regl olmuyorum diye hamile kldigini da anlamazsin ikinci ucuncu ayda mide bulantilarin baslar anca oyle anlarsin dedi. sonra da aldirmam icin yasal siniri asmis olursun hic care olmaz dedi, tirstim
Valla benim yumurtalara bakti gorunce bi korktum bi taraf resmen kimil kimilsen ne zaman yapiyosun yenisiniiii
Habi basinca oturtunca gevrekleri batardibu buyukler hep kandirmis bizi
Bide benimkinde henuz uzanma ve herhangi biseyi tutma gelismedi heyecanla bekliyoruz
Ayyy neler aliyoruz ek gidayasurda hepi topu azcik zaman kaldi hobareyyy Yasasin yeni alisverisler!
Ben de bir yasindan sonra denerim galibaBir yaş olsun ya. Sonra çalışmalara baslayabilirim. Ama seks hayatı yerlerde. Bakalım düzen oturursa tekrar vazgeçebilcez mi onu da ciddi bi düşýnmek lazim.
Ben daha da beklerdim de hamile kalamıyorum yumurtalar da bitmeseBen de bir yasindan sonra denerim galibahazir alismisken cok rahatlamadan aradan cikarip sonra dukkani kapatiriz
Ya sen bizim normal günlük düzenimizi yazmışsın benim oğlan galiba hiç çıkmıyor bu ataktanSen çıktın ben girdim atak haftasına
Yarım yarım emiyorr habire göğüs açıyorum sabahtan beri
30 dkdan uzun uyumuyor alışkın değilim gece de böyle olmaz inşallah
Ağlamıyor da bağırıyor sürekli azarlıyor annesini
Canım ayakta gezerek emzirmeyi denedin mi? Benimki tutarsa eğer ayakta gezerken biraz emiyor süreyi uzatıyor en azından. Bak ben Perşembe alerji için tekrar gidicem, alerji de meme reddi yaparmış. Sen de bi uzmana gitsen mi acaba. Geçmeyen kolik ve huzursuzluk da belirtiymiş. Bir de emzik ve biberon kesinlikle verme, silikon kaşıkla içir kolay oluyor emer gibi.Çok zorbugün doktora götürdüm meme reddi ve emzirme hemsiresine yönlendirdi hep emzik ve arada kayinvalidemin,eşimin yüzünden mama verdiğim için işte ben bundan bahsettim durdum kimse anlamadı ,o kadar kötüyüm ki
Aynı doktora goturmedim , başka doktora ve meme reddinapacagimi bilmiyorum şaşırdım kaldım
İştah açıyor mu bilmem ama çok etkili 2 tane alınca 1 saat sonra meme doluyorSolgarın tabletini kullanan var mı? İşe yarıyor mu, iştah açıyor mu? Yada başka ne tavsiye edersiniz. Yakında işe başlayacağım, stok yapmam lazım. Destek almak iatiyorum.
Kimler yazsana ben de ediim beybiTakip ettiğim bikaç instamom paylaşıyor onlara ve kendi yaratıcılığıma güveniyorum
Ben hep düz zeminde yatırdım. Kafası hep yan yatıyordu asla düz yatmıyordu o yüzden gerek duymadım. Reflüsü de var epey kusuyor ama gece bir iki defa kustuğunu gördm onda da yandan akıp gitmiş. Ama şöyle bir sıkıntı var benim oğlum eğimli yüzeyde de kusmuğunu boğazına kaçırıyor. O yüzdendüz eğim farketmiyor bize. Dümdüz kucağımda dururkende geliyo devamlı ağzına .Allaha şükür artık çıkarmayı öğrendi de rahat etmeye başladım.Bizim reflü var diye korkudan bırakamıyorum bizimde sığmıyor yan yastıklarını çıkardım zar zor yatıyor
Ben hep düz zeminde yatırdım. Kafası hep yan yatıyordu asla düz yatmıyordu o yüzden gerek duymadım. Reflüsü de var epey kusuyor ama gece bir iki defa kustuğunu gördm onda da yandan akıp gitmiş. Ama şöyle bir sıkıntı var benim oğlum eğimli yüzeyde de kusmuğunu boğazına kaçırıyor. O yüzdendüz eğim farketmiyor bize. Dümdüz kucağımda dururkende geliyo devamlı ağzına .Allaha şükür artık çıkarmayı öğrendi de rahat etmeye başladım.@Matmazelkedi
Bizim ki düz zemine yatırdığım an kusuyorBen hep düz zeminde yatırdım. Kafası hep yan yatıyordu asla düz yatmıyordu o yüzden gerek duymadım. Reflüsü de var epey kusuyor ama gece bir iki defa kustuğunu gördm onda da yandan akıp gitmiş. Ama şöyle bir sıkıntı var benim oğlum eğimli yüzeyde de kusmuğunu boğazına kaçırıyor. O yüzdendüz eğim farketmiyor bize. Dümdüz kucağımda dururkende geliyo devamlı ağzına .Allaha şükür artık çıkarmayı öğrendi de rahat etmeye başladım.
Bence yapma öyleBen hep düz zeminde yatırdım. Kafası hep yan yatıyordu asla düz yatmıyordu o yüzden gerek duymadım. Reflüsü de var epey kusuyor ama gece bir iki defa kustuğunu gördm onda da yandan akıp gitmiş. Ama şöyle bir sıkıntı var benim oğlum eğimli yüzeyde de kusmuğunu boğazına kaçırıyor. O yüzdendüz eğim farketmiyor bize. Dümdüz kucağımda dururkende geliyo devamlı ağzına .Allaha şükür artık çıkarmayı öğrendi de rahat etmeye başladım.
Direkt bu anlamda faydası olur mu bilmiyorum damyskitchen ve duygu batum benim çook önceden tatlı tarifleri için takip ettiğim hesaplar ama bebelerinin tariflerini de çok paylaşıyorlar hikayelerinde sabitli.Kimler yazsana ben de ediim beybi
Ay Allah sabır versin zor vallaYa sen bizim normal günlük düzenimizi yazmışsın benim oğlan galiba hiç çıkmıyor bu ataktan
Hı dammy ben de takip ediyorum ötekilere de bakiim. Sen de hastalanmayançocuk ona bi bakDirekt bu anlamda faydası olur mu bilmiyorum damyskitchen ve duygu batum benim çook önceden tatlı tarifleri için takip ettiğim hesaplar ama bebelerinin tariflerini de çok paylaşıyorlar hikayelerinde sabitli.
Bir de birmuhendisbirpediatrist hesabı var onun da bebesi ek gıda döneminde şu an tariflerini paylaşıyor o da
Ben deBn hala 40 muayenesine gidemedim
Dermisin dersin
Hemen alayım o zaman.İştah açıyor mu bilmem ama çok etkili 2 tane alınca 1 saat sonra meme doluyor
Blwbebeği tavsiye ederim.Kimler yazsana ben de ediim beybi
Cnm tekrardan soru sorucam k.bakmaBiz atlattık
Maske tak temastan kaçın
Ama öksürük hırıltı gibi bılgu olursa hemen dr götür
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?