2021 Aralık Anneleri

Regl olmamak daha stresli şu dönem
Regl döngüsü içinde en azından iyi kötü insan yumurtlama günlerini filan biliyordu
Şimdi karavana
Neyse ki nerdeyse 2 aydır kocamı görmüyorum
Kafam rahat
Evet dr dedi ki suan regl olmuyorum diye hamile kldigini da anlamazsin ikinci ucuncu ayda mide bulantilarin baslar anca oyle anlarsin dedi. sonra da aldirmam icin yasal siniri asmis olursun hic care olmaz dedi, tirstim
Sevişmeyerek korunuyorum. 25 26sında yumurtladım bence. 50 günlükken oldum 40 kontrolümü yumurtalara yorum yapmadı. Regl değilken bende göremez folikül amh yerlerde bebeyi de gidişata göre yapcam olursa
Valla benim yumurtalara bakti gorunce bi korktum bi taraf resmen kimil kimil sen ne zaman yapiyosun yenisiniiii
Habi basinca oturtunca gevrekleri batardi bu buyukler hep kandirmis bizi
Bide benimkinde henuz uzanma ve herhangi biseyi tutma gelismedi heyecanla bekliyoruz
Bn kaşık suluk önlük aldım bile
Ayyy neler aliyoruz ek gidayasurda hepi topu azcik zaman kaldi hobareyyy Yasasin yeni alisverisler!

Bir yaş olsun ya. Sonra çalışmalara baslayabilirim. Ama seks hayatı yerlerde. Bakalım düzen oturursa tekrar vazgeçebilcez mi onu da ciddi bi düşýnmek lazim.

Bir yaş olsun ya. Sonra çalışmalara baslayabilirim. Ama seks hayatı yerlerde. Bakalım düzen oturursa tekrar vazgeçebilcez mi onu da ciddi bi düşýnmek lazim.
Ben de bir yasindan sonra denerim galiba hazir alismisken cok rahatlamadan aradan cikarip sonra dukkani kapatiriz

Ya sen bizim normal günlük düzenimizi yazmışsın benim oğlan galiba hiç çıkmıyor bu ataktan

Canım ayakta gezerek emzirmeyi denedin mi? Benimki tutarsa eğer ayakta gezerken biraz emiyor süreyi uzatıyor en azından. Bak ben Perşembe alerji için tekrar gidicem, alerji de meme reddi yaparmış. Sen de bi uzmana gitsen mi acaba. Geçmeyen kolik ve huzursuzluk da belirtiymiş. Bir de emzik ve biberon kesinlikle verme, silikon kaşıkla içir kolay oluyor emer gibi.
Solgarın tabletini kullanan var mı? İşe yarıyor mu, iştah açıyor mu? Yada başka ne tavsiye edersiniz. Yakında işe başlayacağım, stok yapmam lazım. Destek almak iatiyorum.
İştah açıyor mu bilmem ama çok etkili 2 tane alınca 1 saat sonra meme doluyor
Takip ettiğim bikaç instamom paylaşıyor onlara ve kendi yaratıcılığıma güveniyorum
Kimler yazsana ben de ediim beybi

[/QUOTE]
Bizim reflü var diye korkudan bırakamıyorum bizimde sığmıyor yan yastıklarını çıkardım zar zor yatıyor
Ben hep düz zeminde yatırdım. Kafası hep yan yatıyordu asla düz yatmıyordu o yüzden gerek duymadım. Reflüsü de var epey kusuyor ama gece bir iki defa kustuğunu gördm onda da yandan akıp gitmiş. Ama şöyle bir sıkıntı var benim oğlum eğimli yüzeyde de kusmuğunu boğazına kaçırıyor. O yüzdendüz eğim farketmiyor bize. Dümdüz kucağımda dururkende geliyo devamlı ağzına .Allaha şükür artık çıkarmayı öğrendi de rahat etmeye başladım.

Ben hep düz zeminde yatırdım. Kafası hep yan yatıyordu asla düz yatmıyordu o yüzden gerek duymadım. Reflüsü de var epey kusuyor ama gece bir iki defa kustuğunu gördm onda da yandan akıp gitmiş. Ama şöyle bir sıkıntı var benim oğlum eğimli yüzeyde de kusmuğunu boğazına kaçırıyor. O yüzdendüz eğim farketmiyor bize. Dümdüz kucağımda dururkende geliyo devamlı ağzına .Allaha şükür artık çıkarmayı öğrendi de rahat etmeye başladım.
[/QUOTE]
Amaç kustuğunun kaçması değil canım reflü yatağı mide suyu yukarı zor çıksın diye eğimli yapılmış. Hamileyken bize de yanma olunca midede 2 yastıkla yatın diyorlardımya öyle düşün.

[/QUOTE]
Bizim ki düz zemine yatırdığım an kusuyor
Midedeki acı suyun yukarı çıkmaması için reflü yatağını bile yükselttim

[/QUOTE]
Bence yapma öyle

Bence yapma öyle
[/QUOTE]
M Matmazelkedi

Kimler yazsana ben de ediim beybi
Direkt bu anlamda faydası olur mu bilmiyorum damyskitchen ve duygu batum benim çook önceden tatlı tarifleri için takip ettiğim hesaplar ama bebelerinin tariflerini de çok paylaşıyorlar hikayelerinde sabitli.
Bir de birmuhendisbirpediatrist hesabı var onun da bebesi ek gıda döneminde şu an tariflerini paylaşıyor o da

Hı dammy ben de takip ediyorum ötekilere de bakiim. Sen de hastalanmayançocuk ona bi bak

Biz atlattık
Maske tak temastan kaçın
Ama öksürük hırıltı gibi bılgu olursa hemen dr götür
Çok geçmiş olsun
Cnm tekrardan soru sorucam k.bakma ara ara hirilti var sanki yutkunuyor geciyor.. oksuruk yok ates yok..
Bronsit olucak die korkuyorum sizdeki bronsitte ne gibi sikayetiniz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…