2021 Aralık Anneleri

Haklısın buarada bunu yazmayı unutmuşum , çok sağol giggles

Tamam destek alacaksın. Etrafında sana destek olan yok. Tüm beklentilerini unutup çocuğunun beklentilerine odaklanacaksın. Bak nasıl olursa olsun o mutlu olsun. Benim de ofsayt bulunan uygulamalarım vardır illa. Ama ben böyle muyluyum. Doğrusu bu diye düşünüyorum. Bi arkadaş doğurcak ona tek tavsiyem kimseyi dinleme. Her bebek farklı her anne farklı. Biz burda sana fikirler veriyoruz ya onlara da bakma aslında. Yani bu fikirleri bir çözüm yolu olarak kodlama olmazsa bak bu yolla da olmadı diye üzülürsün. Bunlar sadece fikir. Herkesin durumu gerçekten farklı en iyi sen bilirsin yaşadıklarına çareyi de doktor bile bi yere kadar anlayabilir.

Genel yapıda stresliyim özellikle sevdiklerime karşı , inkar edemem başarabilir olmam lazım diye hayat boyu kendimi kodladım, herkesin geçmişi ve sorumlulukları ,seninde dediğin gibi yaşadıkları ayrı,dereceleri apayrı .
En ufak şeyde değil hep daha iyisi olsun diye diretiyorum, anne miyim evet ben çok iyi bir anne olmalıyım mutsuz bir kız değildim hiç herkese güller, çiçekler böcekler etrafına enerji yayan ama işte kendi içimde olaylar farklı .
Çok teşekkür ederim hepinize . Allah hepinizden razı olsun ,dilerim yavrularımızı insanların değilde kendi istediğimiz gibi büyütürüz ve bizlerden daha mutlu bireyler olur . giggles çok haklı önce ben iyi olmalıyım ki sonra çocuğum daha iyi olabilsin ama bunu işte yakın çevremden de göremeyince ben demek ki çok büyük anlamlara sığdırmışım onları , yapacak bişey yok .

Yakın çevrenin bu durumunu en hassas anında gördün. Ya da gerçekten çevre haklı sen aşırı hassassın bak bunu bilemiyorum. Ama bu durumdan daha sağlam çıkacaksın bunu biliyorum.

ben çok iyi bir anne olmalıyım
Şuna da yorum yapacağım
Sonra benden bu kadar
Çok iyi anne hep doğruyu yapan mükemmel olan anne değil asla
Aksine hata yaptığında bunu telafi edebilen anne iyi anne
Çünkü insanız ve hata yapacağız
Şu evrede sorun yaşamasan emin ol başka bi zaman yine hata yapacaktın
Önemli olan telafisini yapmak

Yakın çevrenin bu durumunu en hassas anında gördün. Ya da gerçekten çevre haklı sen aşırı hassassın bak bunu bilemiyorum. Ama bu durumdan daha sağlam çıkacaksın bunu biliyorum.
Yok en hassas anımda gördüm el oğlunu umursamıyorum bu konuda ama anneme bile çok kırıldım ,o bile beni kıyaslayıp durması ,sanki bilerek çocuğuma yedirip icirmemisim gibi ezmesi ya bir sürü şey var da işte burada açıklanmıyor .
Bu dünyada en hassas olduğum kişi annemdi kızım gelmeden evvel ama annemin bile benim ona , hani en sevdiğim o ya ,onda bile üzmek için zorlaması ki en iyi tanıyan o beni bunu bile bile acıtması ,beni o kadar yıktı ki ... Benim annem en güvendiğim inandığım ve sevgisine muhtaç oldugumken bilmiyorum neyse gerçekten bugün su haldeysem eğer onunda çok katkısı var

Ben benim gibi bir kız yetiştirmek istemiyorum ,beni de bu şekilde yetiştiren annem çünkü . Şuanda biraz önce Merve'nin mesajina alıntı yaptım ama en çok annem tarafından hayat boyu elestirildim,annemin doğruları ve istekleri düstur halinde idi hep bende kıyafetimi alırken bile ona sorup dururdum . Alt yapı çocukluk ve anne algısı,bağlantısı tabi babanın da olmayışı hepsi birbiriyle bağlı .
İnşallah bu kafadan çıkabilirim inşallah

Inşallah kızınla mükemmel bir hayat sürersin.

çıkamıyorum bu konudan
Sen sanırım annen tarafından hep sevilmişsin vrya annene sevgiyle bağlıymışsın şimdiye kadar
Ondan bu yaşta böyle şeyler görünce şok etkisi yaratmış

Ben survivor gibi tek başıma hayatta kalmaya alışık olduğumdan iyi ni şey olursa şaşırıyorum mesela
Herkese tahammülüm çok yüksek bu konularda
Ay gülüyorum ama kendi halime gülüyorum sen üstüne alınma nolur

Evet haklısın annem sevgi, ilgi ile büyüttü bizi babamızı erken kaybedince ,şimdi annemden dirsek affilli yiyince şoka uğradım kendisine de zaten dedim ,uzunca bir sürede görüşmeyecem çünkü hoş değildi söylediği hicbisey ve tavrı resmen evladı değilde bir yabanciymisim gibi davrandı durdu . Yaramı açma sinirlerimi el birliği ile yok ettiler

Bak tüm bunları doğuştan da yaşayabilirdin
Al şimdi otur haline şükret

O zaman böyle buyutmesinler küçücük bir gölden çıkıp okyanusa bırakıyorlar tuhaf olanda sonra çocuklar suçlu oluyor .
Ve begenmedikleride kendi eserleri
Sana annemi anlatırım oturur haline şükredersin
Boşveeer hadi git uyu
5 dakika da 5 dakikadır

Cnm tekrardan soru sorucam k.bakma ara ara hirilti var sanki yutkunuyor geciyor.. oksuruk yok ates yok..
Bronsit olucak die korkuyorum sizdeki bronsitte ne gibi sikayetiniz oldu

Ayy be demek ne kusuru Büyük insan gibi ciğerden öksürük vardı tek tüktü bn şüphelendim dr aradım hemen getir dedi.
Öksürük sonrası hırıltı başladı
Eğer şüpheleniyorsan götür dr cnm

Ben de geçen şeyi düşündüm
Şimdi emzirme üzerinden bi bağımız var ya
Ek gıdaya geçeceğimizi düşününce niyeyse bi kalbim kırılacak gibi hissettim
Ek gıdadan sonra herkes bakabilir çünkü artık
Hastalıklıyım galiba
[/QUOTE]
Sen bir de emzirmeyi bırakırken sudan çıkmış balığa döneceğin zamanı bilsen

10 dakika bile zaman ayirsan yeter beNim her sagimim o kadar. Bebek acikmadan sagicaksin ki aglayip krize girdiginde ônden sut hazir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…