Aa sen sordun mu doktoraBenim oluyor canim dr hamileyken fitil vermisti kullanabilirsin onlardan ddi ama ben gecermi ki su icerek falan die hala bekliyorum flora tam kendisini tamamlayamadigi icin oluyormus
Evet sordum canim 2ay sonra muayeneye gittigimde rahim yeniden olusma asamasinda normal belli bir dongu var onun tamamlanmasi lazim dediAa sen sordun mu doktora
Ya aksi gibi burda felaket kotu hava.. arabamizda yok cocuk bronsit degilse de ciktigimizda bronsit olucak okadar soguk..Birlikte git sen arabada yada kantin de bekle durmazsa emzirirsin hırıltı için sor istersen
Allah korusun bronşit olmasın 20 günde sanki 10 yaş yaşlandımmahvolduk.
Bn dedim dr telefonda yatırın kötü olmasın evde iyi bakarsan iyileşir çok şükür atlattı ama işte kaldı artık hastalandığı zaman tekrarlayacak abide alerjik bronşit zaten
Benimki de yumurta aki evet
Ben de ne fitiller kullandim yok o haftalik duzeliyor sonra yine basliyor. Ama niye tekrarliyor onu anlamiyorum surekli camasir degistiyorum hijyene zaten asiri takigim bisey sebep oluyor ama ne
Bu hamilelikle ilgili bisi mi acaba ya? Bence bzim vucut surekli yapiyor herkeste oldugunu dusunmuyorum ben
Yani o kadar ilac kullandim gecmedi surekli tekrarliyor ve surekli ilac mi kullanicaz
Valla ilaç almadım normaldir diye, çünkü kaşıntı ağrı sızı yok ki, lohusalık kanı kırmızıdan acila acila beyaz akintiya dönüyormuş ya ben onun sonudur heralde dedimBenimki de yumurta aki evet
Ben de ne fitiller kullandim yok o haftalik duzeliyor sonra yine basliyor. Ama niye tekrarliyor onu anlamiyorum surekli camasir degistiyorum hijyene zaten asiri takigim bisey sebep oluyor ama ne
Bu hamilelikle ilgili bisi mi acaba ya? Bence bzim vucut surekli yapiyor herkeste oldugunu dusunmuyorum ben
Yani o kadar ilac kullandim gecmedi surekli tekrarliyor ve surekli ilac mi kullanicaz
Burnumuz bizim cok sümükleniyor sizinde ole mi ?Bizde de var cnm hirilti bir iki oksuruk burun tikanikligi gibi de bakalim odayi buharlandiriyorum ii gelir belki yumsatir diye dusundm
Bak bakalım takip etYa aksi gibi burda felaket kotu hava.. arabamizda yok cocuk bronsit degilse de ciktigimizda bronsit olucak okadar soguk..
Yarina kadar takip edicem cnm olmadi mecbur goturucez
Ben aspirator kullanmiyorum sadece fizyolojik serum ama oyle cok sumuklendigini gormuyorum iste gorunmeyen yerde varsa bilmiyorumBurnumuz bizim cok sümükleniyor sizinde ole mi ?
Gunde 3,4 kez temizliyorum anca rahatliyor cocum..
Daha oncede aglayinca hirilti oluyordu doktora sordugumuzda burnu tikali oyuzden dedi.
Ben de bi sorayım ama benimki kesin gel örnek alalım derEvet sordum canim 2ay sonra muayeneye gittigimde rahim yeniden olusma asamasinda normal belli bir dongu var onun tamamlanmasi lazim dedi
Peki değiştirdiğin doktorlar teşhis koydu da tedavi edebildi mi? Yoksa biz bununla yaşamayı öğrenmeli miyizValla cnm ben bu yuzden dogum yaptigim doktorumu degistirdim.. Farkli bi hastaneye gittim cunku agrim cok fazlaydi ayakta daha cok artiyordu..
Sonuc olarak idrar yolu enfeksiyonu+vajinal enfeksiyon+ miyom oldugunu ogrendim..
Hamileligimin oncesinde miyomum yoktu mesela hamilelik surecimde de hic doktor miyom var demedi..
Yani akintiya bu mu sebep oluyor acaba diye dusunmeye basladim.. 2 kutu fitili bitirdim yok hala bol bol geliyor her wcde dolu dolu goruyorum yabirde bende cok titizim ozellikle bole hassas seylerde..
Ama çok zaman geçti doğumdan beri yaValla ilaç almadım normaldir diye, çünkü kaşıntı ağrı sızı yok ki, lohusalık kanı kırmızıdan acila acila beyaz akintiya dönüyormuş ya ben onun sonudur heralde dedim
Ben yıkadım bişi olmadı 30 da sıkma yaptırmadanKızlar bu hışırtılı kitapları makinaya atıp yıkayabiliyor muyuz?
Yıkayan var mı böyle kullanmak istemiyorum
Ben de yıkadım öyle verdim bebise yıkayınca bisi olmadı sapasaglam :)Kızlar bu hışırtılı kitapları makinaya atıp yıkayabiliyor muyuz?
30 derecede bişey olmuyorKızlar bu hışırtılı kitapları makinaya atıp yıkayabiliyor muyuz?
Bebeğin ne kadar emiyor bilmiyorum ama benim kıza çok geldi . Bana yaradı yaniÇok mu fazla geldiionu da deneneceklere ekleyeyim.
Aktif emiyor aslında, bezleri dolu. Yetmediğini düşünmüyorum ama stok yapmak için artmasını istiyorum. Solgar aldım bugün, damlayo da alayım değişiklik olur. Hep aynı şeyi kulanınca etkisi azalıyor gibi geliyor bana.Bebeğin ne kadar emiyor bilmiyorum ama benim kıza çok geldi . Bana yaradı yanideneyebilirsin bence . 90 TL ye almıştı eşim sanırım .
O nedir canim artiran bizimki d3 bu aksam hirsli hirsli emiyor saatlercr memede durmakistiyor sut gelmese de emmek istiyor atak donemi falan mi acabaBebeğin ne kadar emiyor bilmiyorum ama benim kıza çok geldi . Bana yaradı yanideneyebilirsin bence . 90 TL ye almıştı eşim sanırım .
Bestlak damla canım. Süt artırmak için . Benimki de öyle yaptı bı dönem . Ben de sütüm yok sandim. Şimdi düşününce anlıyorum atak haftasiymis demek. Emip emip gazlaniyodu. Gerçi şimdi de öyle o zaman daha fazlaydi .O nedir canim artiran bizimki d3 bu aksam hirsli hirsli emiyor saatlercr memede durmakistiyor sut gelmese de emmek istiyor atak donemi falan mi acaba
Üst üste kullanmak fazla olmaz mı acaba. Sana iyi gelirse devam et bence aldığına . Ya da biri bitince diğerine geç .Aktif emiyor aslında, bezleri dolu. Yetmediğini düşünmüyorum ama stok yapmak için artmasını istiyorum. Solgar aldım bugün, damlayo da alayım değişiklik olur. Hep aynı şeyi kulanınca etkisi azalıyor gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?