Evetgiggles bu üstteki senden alıntı. Bir sürü alıntı eklemişim 2 gün olmuş kullanma tarihi geçmiş anca yazmaya sıra geldi vazgeçtim
Hangi şehirdesin?Görüşecegim arayış içindeyim bulunduğum şehirde düzgün bir ebe hemşire bulursam bununla devam edicem ,sütüm varken niye mama alsın dediğim için boşanma eşiğinden döndüm herşeye burnunu sokanlar sayesinde ,herkes anne olmuş bizler olamıyoruz onların gözünde doktorlar bile birsey bilmiyor . Bugün bu halde isem üzgün , kırgın herşey onlar sayesinde psikolojik olarak çöktüm ..çocuğumun koliktende fazla durumu ile uğraşırken şimdi beslenme reddine göz yaşı döküyor oldum
Ben sana güzel bi haber vereyim kolik gerçekten geçen birseymis ve kesinlikle annenin mutluluğu ile alakalı,Geçtiğimiz pazar günü ailem ziyarete geldi ki doğuma filan gelememislerdi sabah gelip akşam döndüler az kaldılar ama psikolojik olarak bana çok iyi geldi 2 gündür bebeğim sadece dün 1 kere sancılandi sanırım bizim kolik bitiyor, benim eşim de sürekli dir dir başımda inan dinlemiyorum yokmuş gibi davranıyorum.Bebeginin bu günleri geri gelmeyecek.Ayrica geçen hafta bizim atak haftamizdi beslenme reddi bizde yaşadık ne memeyi emdi ne biberonu aldı bu hafta iyiyiz çok şükür sizin de atak haftasi olabilir sabret kendine saldırma,saldırman gerekiyorsa eşine saldır birazda o sorumluluk alsın sen anneysen oda baba unutmaKırılacak birşey yazmadın teşekkür ederim sana,stresliyim evet çünkü gerçekten 3 ayda herşeyden feragat ettim ve bir sürü saçma sapan olaylar yaşadım ki zaten çocuk huzurlu bir çocuk değil tabi hiç kimsenin melek gibi sessiz sakin olmasını bekleyemem ancak aşırı gazlı olması üstüne yavaş yavaş emmeme hatta mamayida almama halleri beni çok kötü etkiledi , psikolojik olarak yıprandım ve destek kesinlikle şart .
Sen anneden de uzaklaş bence sen istermisin zayiflasin bebeğin onun zamanındaki çocuklarla şimdiki birmi? Zayıflamışsın ' demek senin suçun demek bu insanlar seni böyle suçlarken tabiki sağlıklı kalamazsın.Bugun sağlık ocağına gittik bebeğim az kilo almış ama boyu uzamış ben kahroluyorum az kilo almış diye eşim diyor kiloya takıldın çocuk 20 günde 4 cm boy atmış maşallah iyi beslenmiş diyor.Ne güzel iyi ki öyle , sana her manada destek olması maşallah. Benim aslında destek alacağım birşey yok beni bu kadar stresli olmamı etrafımdaki koca dilliler yaptı keşke kendileri destek alsa , annelik zaten kolay değil kolay diyen de zannemiyorum bizler gibi özen gösterdiğine ,bir kadının en güzel zamanlari ilkkez anne olduğu anları güzel bir şekilde doya doya yaşaması iken o anları kötü sekilde geçirmeyi sağlıyorlar ise o kadın ne kadar huzurlu olabilir ki . Şuan zaten bu hayatta tek düşündüğüm şey kızıma iyi bir anne olabilmek ,başka hiçbisey değil . Annem bile kendini benimle kiyasliyo , ben çocuktum şöyle anne oldum ,"bak sen sanki 2 günde çocuğu zayiflatmissin vs sen kocaman kadınsın ama streslisin çok takıyorsun" diyor . Bunda bile ben üzüluyorum elimde olmadan .
Insallah canımBen benim gibi bir kız yetiştirmek istemiyorum ,beni de bu şekilde yetiştiren annem çünkü . Şuanda biraz önce Merve'nin mesajina alıntı yaptım ama en çok annem tarafından hayat boyu elestirildim,annemin doğruları ve istekleri düstur halinde idi hep bende kıyafetimi alırken bile ona sorup dururdum . Alt yapı çocukluk ve anne algısı,bağlantısı tabi babanın da olmayışı hepsi birbiriyle bağlı .
İnşallah bu kafadan çıkabilirim inşallah
Bak içinde bulunduğun durum gerçekten zor ama sen bunu daha da dramatikleştiriyorsun. Sen şu an o demiş bu yapmış, onun yüzünden olmuş eğrisini doğrusunu düşünmeden sonuç odaklı davranmak zorundasın. Ne yazık ki kendi duygularını dinleyip ahlanıp vahlanma lüksün pek yok şu anda.Ne güzel iyi ki öyle , sana her manada destek olması maşallah. Benim aslında destek alacağım birşey yok beni bu kadar stresli olmamı etrafımdaki koca dilliler yaptı keşke kendileri destek alsa , annelik zaten kolay değil kolay diyen de zannemiyorum bizler gibi özen gösterdiğine ,bir kadının en güzel zamanlari ilkkez anne olduğu anları güzel bir şekilde doya doya yaşaması iken o anları kötü sekilde geçirmeyi sağlıyorlar ise o kadın ne kadar huzurlu olabilir ki . Şuan zaten bu hayatta tek düşündüğüm şey kızıma iyi bir anne olabilmek ,başka hiçbisey değil . Annem bile kendini benimle kiyasliyo , ben çocuktum şöyle anne oldum ,"bak sen sanki 2 günde çocuğu zayiflatmissin vs sen kocaman kadınsın ama streslisin çok takıyorsun" diyor . Bunda bile ben üzüluyorum elimde olmadan .
İştahı bilmiyorum da bestlak aldım ben . Çok fazla geldi bana biraktim . Duruyor köşede. İlerde sütüm yetmezse kullanırım.Solgarın tabletini kullanan var mı? İşe yarıyor mu, iştah açıyor mu? Yada başka ne tavsiye edersiniz. Yakında işe başlayacağım, stok yapmam lazım. Destek almak iatiyorum.
Çok mu fazla geldiiİştahı bilmiyorum da bestlak aldım ben . Çok fazla geldi bana biraktim . Duruyor köşede. İlerde sütüm yetmezse kullanırım.
Öksürük bugun 2 defa falan oldu...hirilti var ama agladiktan sonra oluyor sonra geciyor surekli degil yani.. atesi oluyormuydu ?Ayy be demek ne kusuruBüyük insan gibi ciğerden öksürük vardı tek tüktü bn şüphelendim dr aradım hemen getir dedi.
Öksürük sonrası hırıltı başladı
Eğer şüpheleniyorsan götür dr cnm
Bende felaket var 2 kutu fitile ragmen gecmedi..benim ki yumurta akı kivaminda krem yada sarı oluyor..Kizlar akintiniz oluyor mu ya
Benim yine basladi hem de yesile donuk hafif. Neden gecmiyor bu nasil gecicek artik kocakari ilaclarina baslicam sonunda
Bizim aşı olmuştuk ondan kaynaklı ateş oldu sanırım öksürük varken hiç ateş yoktu öksürükte ağladıktan sonra oluyordu 1-2 kereÖksürük bugun 2 defa falan oldu...hirilti var ama agladiktan sonra oluyor sonra geciyor surekli degil yani.. atesi oluyormuydu ?
Bi supheleniyorum bi normal gibi geliyor..
Acikcasi burda hava soguk baya bende karantinadayken cikabiliyormuyum hastaneye bilmiyorum
Bizde en fazla 37 oldu azonce yukselmedi de sukur.. ama hirilti agladiktan sonra oluyor sonra geciyor hemen.. oksurukte sabah 1,2 defa oldu bidaha olmadi..Bizim aşı olmuştuk ondan kaynaklı ateş oldu sanırım öksürük varken hiç ateş yoktu öksürükte ağladıktan sonra oluyordu 1-2 kere
Telefonda görüşme imkanın varsa sor
Eşinde mi pozitif
Bizde eşim negatife dönmüştü bn kantinde bekledim o muayene ettirdi dr babası getirsin demişti
Beyaz Sarı benim de bıktım günlük pedden kaç ayda normale dönücez acabaKizlar akintiniz oluyor mu ya
Benim yine basladi hem de yesile donuk hafif. Neden gecmiyor bu nasil gecicek artik kocakari ilaclarina baslicam sonunda
Birlikte git sen arabada yada kantin de bekle durmazsa emzirirsin hırıltı için sor istersenBizde en fazla 37 oldu azonce yukselmedi de sukur.. ama hirilti agladiktan sonra oluyor sonra geciyor hemen.. oksurukte sabah 1,2 defa oldu bidaha olmadi..
Korkuyorum bronsitten acikcasi bide ustune kovit olunca iyice ustune titrer oldum
Esim 3 doz asi oldugu icin karantinada degil sadece o goturebilir.. Doktorumuzu aradik ama atesi falan cikarsa getirin demisti. Hiriltidan bashetmemistik. Olmadi goturucek esim mecbur.
Bugun gitcem cnm normal cocuk dr na gtcem bakalimMoruk sen hala niye gitmedin bunun için?
Var canim ugrasiyorum aynen bugun gidicem normal cocuk dr alerji dr na mi gitmek gerekirdiEvet diyet verir, meme reddi var mı, emerken ağlama?
Benimki de yumurta aki evetBende felaket var 2 kutu fitile ragmen gecmedi..benim ki yumurta akı kivaminda krem yada sarı oluyor..
Bu hamilelikle ilgili bisi mi acaba ya? Bence bzim vucut surekli yapiyor herkeste oldugunu dusunmuyorum benBeyaz Sarı benim de bıktım günlük pedden kaç ayda normale dönücez acaba
Benim oluyor canim dr hamileyken fitil vermisti kullanabilirsin onlardan ddi ama ben gecermi ki su icerek falan die hala bekliyorum flora tam kendisini tamamlayamadigi icin oluyormusKizlar akintiniz oluyor mu ya
Bizde de var cnm hirilti bir iki oksuruk burun tikanikligi gibi de bakalim odayi buharlandiriyorum ii gelir belki yumsatir diye dusundmBizde en fazla 37 oldu azonce yukselmedi de sukur.. ama hirilti agladiktan sonra oluyor sonra geciyor hemen.. oksurukte sabah 1,2 defa oldu bidaha olmadi..
Korkuyorum bronsitten acikcasi bide ustune kovit olunca iyice ustune titrer oldum
Esim 3 doz asi oldugu icin karantinada degil sadece o goturebilir.. Doktorumuzu aradik ama atesi falan cikarsa getirin demisti. Hiriltidan bashetmemistik. Olmadi goturucek esim mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?