2021 Aralık Anneleri

Bebeğin ne kadar emiyor bilmiyorum ama benim kıza çok geldi . Bana yaradı yani deneyebilirsin bence . 90 TL ye almıştı eşim sanırım .
O nedir canim bizimki d3 bu aksam hirsli hirsli emiyor saatlercr memede durmakistiyor sut gelmese de emmek istiyor atak donemi falan mi acaba
Tesekkurler canim ay nebilim uyurken bile emiyor emzigini aliyorum uyaniyor insallah 1gunluktur bu ataklar hic bitmeyecek galiba

Ağlayıp acı çekmesinler de varsin hep emsinler

Arkadaşlar gazdan sebep bebeği hırsla memeyi ısıran var mı? Bu durum bir kaç gündür başladı çok muzdaribim. Silikon koruyucu aldım fakat aşırı hava yutmasına sebep oldu. Olmadı yani. Korku içinde emziriyorum ve ne yapıcağımı bilmiyorum

Meme uçlarım kıpkırmızı oldu ve emzirme sonrası çok sızlıyor bizimki de yapıyor şu son 1 haftadir memeyi çok sert emiyor

Ben de bi sorayım ama benimki kesin gel örnek alalım der

Peki değiştirdiğin doktorlar teşhis koydu da tedavi edebildi mi? Yoksa biz bununla yaşamayı öğrenmeli miyiz

Ama çok zaman geçti doğumdan beri ya
Degistirdigim doktor fitil ve 3 cesit antibiyotik verdi..antibiyotikler ishal yapti ve bebemde ishal oldu oyuzden yarida kestim..fitil bitti ama o etki etmedi hic.

Bizimki hem cok emiyor hemde yanlis emiyor oyuzden dogumdan bu yana meme ucu yaram var.. hatta bu aralar damağının arasina sıkıştirip kendi geriye atiyor agliyor.. ben en uzun uyudugu saatlerde temizleme pamuguna bol zeytinyagi dokup kapattim biraz faydasi oldu rahatladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…