O nedir canim bizimki d3 bu aksam hirsli hirsli emiyor saatlercr memede durmakistiyor sut gelmese de emmek istiyor atak donemi falan mi acabaBebeğin ne kadar emiyor bilmiyorum ama benim kıza çok geldi . Bana yaradı yanideneyebilirsin bence . 90 TL ye almıştı eşim sanırım .
Tesekkurler canim ay nebilim uyurken bile emiyor emzigini aliyorum uyaniyor insallah 1gunluktur bu ataklar hic bitmeyecek galibaBestlak damla canım. Süt artırmak için . Benimki de öyle yaptı bı dönem . Ben de sütüm yok sandim. Şimdi düşününce anlıyorum atak haftasiymis demek. Emip emip gazlaniyodu. Gerçi şimdi de öyle o zaman daha fazlaydi .
Bitince değiştiririm diye düşündüm. Yoksa aynı anda değil.Üst üste kullanmak fazla olmaz mı acaba. Sana iyi gelirse devam et bence aldığına . Ya da biri bitince diğerine geç .
Hangi kitap bende alayım30 derecede bişey olmuyor
Bn e bebekten aldım ilk kitabımdiş kaşıyıcılıHangi kitap bende alayım
Ağlayıp acı çekmesinler de varsin hep emsinlerO nedir canim bizimki d3 bu aksam hirsli hirsli emiyor saatlercr memede durmakistiyor sut gelmese de emmek istiyor atak donemi falan mi acaba
Tesekkurler canim ay nebilim uyurken bile emiyor emzigini aliyorum uyaniyor insallah 1gunluktur bu ataklar hic bitmeyecek galiba
Meme uçlarım kıpkırmızı oldu ve emzirme sonrası çok sızlıyor bizimki de yapıyor şu son 1 haftadir memeyi çok sert emiyorArkadaşlar gazdan sebep bebeği hırsla memeyi ısıran var mı? Bu durum bir kaç gündür başladı çok muzdaribim. Silikon koruyucu aldım fakat aşırı hava yutmasına sebep oldu. Olmadı yani. Korku içinde emziriyorum ve ne yapıcağımı bilmiyorum
Bi çaresi olsa keşke.. Meme vermekten öyle korkuyorum ki. O damaklarıyla bi ıssırıyor parmağımı takıp zor kurtarıyorumMeme uçlarım kıpkırmızı oldu ve emzirme sonrası çok sızlıyor bizimki de yapıyor şu son 1 haftadir memeyi çok sert emiyor
Serumu sıkıyorum aspiratorle cekiyorum baya cikiyorBen aspirator kullanmiyorum sadece fizyolojik serum ama oyle cok sumuklendigini gormuyorum iste gorunmeyen yerde varsa bilmiyorum
Degistirdigim doktor fitil ve 3 cesit antibiyotik verdi..antibiyotikler ishal yapti ve bebemde ishal oldu oyuzden yarida kestim..fitil bitti ama o etki etmedi hic.Ben de bi sorayım ama benimki kesin gel örnek alalım der
Peki değiştirdiğin doktorlar teşhis koydu da tedavi edebildi mi? Yoksa biz bununla yaşamayı öğrenmeli miyiz
Ama çok zaman geçti doğumdan beri ya
Bizimki hem cok emiyor hemde yanlis emiyor oyuzden dogumdan bu yana meme ucu yaram var.. hatta bu aralar damağının arasina sıkıştirip kendi geriye atiyor agliyor.. ben en uzun uyudugu saatlerde temizleme pamuguna bol zeytinyagi dokup kapattim biraz faydasi oldu rahatladim.Arkadaşlar gazdan sebep bebeği hırsla memeyi ısıran var mı? Bu durum bir kaç gündür başladı çok muzdaribim. Silikon koruyucu aldım fakat aşırı hava yutmasına sebep oldu. Olmadı yani. Korku içinde emziriyorum ve ne yapıcağımı bilmiyorum
Peki bu solgar i illa günde 6 tane mi içmek lazimBebeğin ne kadar emiyor bilmiyorum ama benim kıza çok geldi . Bana yaradı yanideneyebilirsin bence . 90 TL ye almıştı eşim sanırım .
Hayır canım sütün azaldığında 2 tane içiyorsun doluyor bir saat sonra. İhtiyacına göre içPeki bu solgar i illa günde 6 tane mi içmek lazim
Yok niye illa olsun . Bestlak da mesela günde üç kez demiş eczacı. Ben iki yapsam bile fazla geliyordu . Sen baktın memikler dolmuş içme tekrarPeki bu solgar i illa günde 6 tane mi içmek lazim
Ben sağmadan 2 saat önce içsem güzel olur o zaman. Eczane depodan getirecek bugün, inşallah işe yarar bende deHayır canım sütün azaldığında 2 tane içiyorsun doluyor bir saat sonra. İhtiyacına göre iç
Hemen alıyorumHayır canım sütün azaldığında 2 tane içiyorsun doluyor bir saat sonra. İhtiyacına göre iç
Ya benim genel olarak az zaten ne yaptıysam olmadı mama destekli gidiyorum ama hala bi umut var içimdeYok niye illa olsun . Bestlak da mesela günde üç kez demiş eczacı. Ben iki yapsam bile fazla geliyordu . Sen baktın memikler dolmuş içme tekrar
N nicki_mouse etiket yapmamışımYarar canım herkes çok memnun merak etme hatta ben mastit oldum bıraktım bebek az emince
Bı dene o zaman sen inşaallah artarYa benim genel olarak az zaten ne yaptıysam olmadı mama destekli gidiyorum ama hala bi umut var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?