- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
40 hafta baz alınıyor ya olabilirHanginizin nazarı değdi vicdansızlar çocuğum 3 gündür kafayı sıyırdı sebepsz sebepsz ağlıyor
Kan ter içinde uykuya daldırabiliyorum
11. Haftaya 3 gün kala atak yaşıyor olabilir mi
8. Haftada yaşaması gerekeni
Atak haftasıdır bizimki de öyle terelelliydi bu ara toparlıyor gibi inşallah sadece çok bağırıyorHanginizin nazarı değdi vicdansızlar çocuğum 3 gündür kafayı sıyırdı sebepsz sebepsz ağlıyor
Kan ter içinde uykuya daldırabiliyorum
11. Haftaya 3 gün kala atak yaşıyor olabilir mi
8. Haftada yaşaması gerekeni
Çayırda çimende ayakkabı mjYine aklıma gereksiz bir soru takıldı
Yazın bu çocuklar emekleyecek çayıra çimene atacağız peki ne ayakkabısı giyecek bu bebeler?
Sert ayakkabı olmaması gerekir heralde
Ay ne bileyim üşümez mi çocuk sürekli çıplak ayak ya da çorapla hiç mi ayakkabı giydirmeyeceğizÇayırda çimende ayakkabı mjkız negatif elektriği alcak ya Çimen çıplak kalcek yada havuz ayakkabısı varya ondan olabilir çok giysin dersen yada çorap belki de emeklemeyecek bnm abi hiç emeklemedi direk koştu
10 aylık olsun ilk adım ayakkabısı alırızAy ne bileyim üşümez mi çocuk sürekli çıplak ayak ya da çorapla hiç mi ayakkabı giydirmeyeceğiz
Şimdi kış aklıyla düşünüyorum gerçi yazın sıcağında ne üşümesi
Gazı komple guzel çıkarttım memeyle kavga devam etti. Iki gundür kavgalı çok da emmedi. Memeler taş oldu tam bosalmadığı için sağdım belki tazyikten tahatsız oluyo diye yine etkilenmedi. Sağdığım sütü vereyim dedim öğürdü biberondan. Bi şey olmaz dedim az az soktum ağzına kustu.Gittik sağlık ocağından ilaç aldık pamukçuğa. Kusmuş olduğu için ve vakit de geçtiği için gelince tazyikli mazyikli emdi valla ben anlamadım.
Ay ne fenaydı hakkaten o sıcaklarda10 aylık olsun ilk adım ayakkabısı alırız
İstersen giydir ama gerek yok azcık çimeni toprağı hissetsinler bence
Yazın hamileyken unuttun mu sıcaklarışimdi lahana gibi sarıyoruz ayakları yazın fora
Ilginç valla bu bebeler ben anlamıyom.Nasıl bir şey bilmiyorum ama kusunca ve serum fizyolojik sıkınca memeyi almıyor. Sanırım ağzında acı tat kalıyor.
Annem de ağzı temizlensin diye emzik veriyor. Emziği emdikten sonra sütünü içiyor. Garip çocuk
Valla Allah yardım etsin yazın doğum yapanlaraAy ne fenaydı hakkaten o sıcaklardaBizim neyse ki 2.trimestere denk gelmişti yazın doğum yapacak olanlara hüzünle bakıyorum
Ama 4 hafta olsa geçen hafta olmalıydı işte40 hafta baz alınıyor ya olabilir
Yada gazı var
Bnm ki de dün biraz sakinledi kaç gündür fenaydı
Valla bn değilim
Allahım inşallah geçicidirGeçen hafta bi iştahı gitti gibi oldu şimdi de iliğime kadar sömürüyor bana da su dayanmıyor kocam odaya damacana koyacağım diyor
Şöyle birkaç gün daha sık dişini geçicidir
12 ye girecek ondan demekAma 4 hafta olsa geçen hafta olmalıydı işte
Nerdeyse 11i bitirecek
Allahım inşallah geçicidir
Sadece göğsüme yatırıp uyutabiliyorum şu an
3 gündür artarak devam edince şaşırdım ben de12 ye girecek ondan demek
Anam bi bilsek heran herşey olabiliyor işte
12. Hafta değil mi3 gündür artarak devam edince şaşırdım ben de
İlk zamanlar gaz maz bi şey dediö de baktım sürekli artıyor
Dur 3. Atak hatasına bakayım
Aynen ben de süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorumAlerjik bebekler konusunda çok bilgim yok ama kilo alımları düşük oluyor zaten. Sen de diyet yapıyorsun değil mi?
Benim çocuklarım da hep zayıf, kilo almıyor. Süt için neler yaptım neler.
Solgar en ucuz trendyolda 200dü, eczaneden 220 ye aldım. Beklemeyim 20 tl için dedim. Eğer memnun kalırsam yedek olsun diye alayım ben de, tabii bitmezse
11 bitecek pazartesi işte12. Hafta değil mi
19 haftaya kadar rahat sonra
Bizimde öyle bizim kucakta bile susmıyordu11 bitecek pazartesi işte
Ama çocuk çok ilginç haL aldı
Çığlık atarak ağlıyor
Ama ortada hiç sebep yok
Asla ayakta sallayamıyorum
ZZorlagöğsüme yatırıyorum öyle uyuyor uyanana kadar kolumds tutuyorum öyle
Ruh hastasıBizimde öyle bizim kucakta bile susmıyordu
Arabaya binip tur attık 2 gün öyle biraz sakinliyor
Ay iyi bari bu 3. Günümüz bizim3,5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?