2021 Aralık Anneleri

Çok huysuzlanmadıkça verme bence. Bizde ne ateş ne de huysuzlanma gibi bir şey olmadı. Sizde de olmaz inşallah.

Benimki de isiriyo bir defasında gece emzirirken gözlerimi kapattim iki dk sonra zipladim tabi canımın açısıyla ama her zaman yapmiyo o yüzden şimdilik bir önlem almadim
Sanırım tetikte olmak gerekiyor.Damak arasına hemen parmak koyup bir nebze engel olabiliriz gibi, öyle de yapmaya çalışıyorum. Diş çıkardıklarında napıcaz bilemiyorum. Bugün olmadı çok şükür

Sanırım tetikte olmak gerekiyor.Damak arasına hemen parmak koyup bir nebze engel olabiliriz gibi, öyle de yapmaya çalışıyorum. Diş çıkardıklarında napıcaz bilemiyorum. Bugün olmadı çok şükür
Emmeyi bitirip hani emzik gibi kullanma kısmı varya o arada ağzından çıkarmaya çalışmak lazım memeyi yoksa oyuncak gibi kullanıyorlar:)dis çıkarma döneminde işimiz var evet :)

Ac kapa ac kapa harika pusetten arabaya gecis cok kolay. 1,5 yasa kadar deniyor insallah olabildigince cok kullanabiliriz
Ben riske atmadim gitmeden once cay kasigiyla calpol vermistim. Korktugumuz kadar etkilenmiyorlar benim kizimda sadece huzursuzluk yapti

Yine zamanında almadığım şeyler için pişmanlıklar içindeyim
Bebişkom gece üstünü açıyor sürekli üşüyor mudur diye çok tedirginim arada ishal gibi geliyor sanki kakası
Owlinin kundak tulumlarından almıştım onu kullanmak aklıma gelene kadar çocuk zaten içine sığmayacak boyuta geldi
Büyüklerinden herkes çok memnundu sonra alırım demiştim onlar da olmuş 500 TL

Kuru kuru aspiratörle çekilmez zaten ya serumdan sonra çekiyorum ben de ama sadece serumla pek bişey çıkmıyor
Sırıngayla verıyırum serumu baya rahatlatıyor. Serum fızyoljık sıkıyordum burnuna Aspiratörle cekıyordum ama çok ağlıyor onunla. Sırıngayla yan yatırıp sıkıyorum

Huzursuzlanmadan verme. Belki hiç sorun olmaz.

Sadece serumla çıkıyor mu ki?
Ben valla her seferinde çekiyorum aspiratörle epey geliyor hakikaten
Bebiş de alıştı zaten artık ağlamıyor
Senin bebiş de bu işlemden sonra yorulmus gibi oluyor mu? Ağlamıyor rahatlıyor ama yüzü yorgun gibi oluyor ve arkasından uyuyor çoğunlukla

Senin bebiş de bu işlemden sonra yorulmus gibi oluyor mu? Ağlamıyor rahatlıyor ama yüzü yorgun gibi oluyor ve arkasından uyuyor çoğunlukla
Pek dikkat etmedim ama ben genelde uykudan uyanınca yapıyorum zaten uykusunda tıkanıyor.
Sonrasında düzgün nefes aldıkları için rahatlıyorlar ve uyuyorlar bence burun tıkalıyken kalitesiz bir uyku oluyor

Pek dikkat etmedim ama ben genelde uykudan uyanınca yapıyorum zaten uykusunda tıkanıyor.
Sonrasında düzgün nefes aldıkları için rahatlıyorlar ve uyuyorlar bence burun tıkalıyken kalitesiz bir uyku oluyor
Bizimki uzun uzun uyumadigi ve günüm onu uyutmaya çalışmakla geçtiği için uyku öncesi sonrası yok bizde Gece tıkanıyor sadece neden anlayamıyorum sabah uyanınca gidiyor tıkanıklık

Kızlar doğumdan sonra diş tedavisi olan oldu mu? Bugün bir süredir sinyal veren dişim inanılmaz şekilde ağrıyınca dişçiye gittik. Kanal tedavisi gerekiyor ve 1000 mg antibiyotik başladı. 5 gün kullanacağım. Bebeğe zararı olmaz dedi ama nette emzirenler kullanmamalı, mantar ve ishal yapabilir diyor. Sizlerden kullanan oldu mu emzirirken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…