- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
Çok huysuzlanmadıkça verme bence. Bizde ne ateş ne de huysuzlanma gibi bir şey olmadı. Sizde de olmaz inşallah.Bizim yarın sabah 9 buçukta aşılarımız var. Şimdiden canım sıkılıyor. Ateşi çıkmasa bile ağrısı olur dimi? Aşıdan 1 saat sonra calpol versem olur mu?
En zor aşıları bunlar sanırım
Evet öyle galiba 40 haftaDoğması gereken tarihe göre mi hesaplıyoruz? 29 aralıkta doğdu, 8 ocak gösteriyordu ultrason
Aldım hemenBahsettiğim kitap bu çok tavsiye ederim ay ay bebeğin gelişimini destekleyen oyunlar var içinde
Sanırım tetikte olmak gerekiyor.Damak arasına hemen parmak koyup bir nebze engel olabiliriz gibi, öyle de yapmaya çalışıyorum. Diş çıkardıklarında napıcaz bilemiyorum. Bugün olmadı çok şükürBenimki de isiriyo bir defasında gece emzirirken gözlerimi kapattim iki dk sonra zipladim tabi canımın açısıyla ama her zaman yapmiyo o yüzden şimdilik bir önlem almadim
Emmeyi bitirip hani emzik gibi kullanma kısmı varya o arada ağzından çıkarmaya çalışmak lazım memeyi yoksa oyuncak gibi kullanıyorlar:)dis çıkarma döneminde işimiz var evet :)Sanırım tetikte olmak gerekiyor.Damak arasına hemen parmak koyup bir nebze engel olabiliriz gibi, öyle de yapmaya çalışıyorum. Diş çıkardıklarında napıcaz bilemiyorum. Bugün olmadı çok şükür
Aspiratorle canini acitcam gibi geliyor ya ona cesaret edemiyorumSerumu sıkıyorum aspiratorle cekiyorum baya cikiyorgorunurdekinden daha cok cikiyor anlayacagin..
Eveet beklenen gelişim görevlerini açıklıyor ve onları pekiştirmek için egzersizler öneriyorAldım hemenGelişimi ile ilgili bilgiler de var mı? Şöyle yapmalı böyle yapmalı gibi? Telefondan zor oluyor bunları takip etmek kitaptan okumak daha kolay bence
Sadece serumla çıkıyor mu ki?Aspiratorle canini acitcam gibi geliyor ya ona cesaret edemiyorum
Ac kapa ac kapa harikaEvet ya çok uçmuş
Bnde o kadar memnunum ki hiç böyle olacağını düşünmemiştim eşim bile iyi ki aldık diyor maşallah diyimçantasını almadığıma pişman oldum arkadan takılananı
Heryerde kullanışı çok kolay geçen avmde yürüyen merdivenden inerken puset yaptık indik açtık
Ben riske atmadim gitmeden once cay kasigiyla calpol vermistim. Korktugumuz kadar etkilenmiyorlar benim kizimda sadece huzursuzluk yaptiBizim yarın sabah 9 buçukta aşılarımız var. Şimdiden canım sıkılıyor. Ateşi çıkmasa bile ağrısı olur dimi? Aşıdan 1 saat sonra calpol versem olur mu?
İnşallah bnmde umudum 1 yaşa kadar bile yeterliAc kapa ac kapa harikapusetten arabaya gecis cok kolay. 1,5 yasa kadar deniyor insallah olabildigince cok kullanabiliriz
Serum cok daha rahat benceSadece serumla çıkıyor mu ki?
Ben valla her seferinde çekiyorum aspiratörle epey geliyor hakikaten
Bebiş de alıştı zaten artık ağlamıyor
Kuru kuru aspiratörle çekilmez zaten ya serumdan sonra çekiyorum ben de ama sadece serumla pek bişey çıkmıyorSerum cok daha rahat bence
Sırıngayla verıyırum serumu baya rahatlatıyor. Serum fızyoljık sıkıyordum burnuna Aspiratörle cekıyordum ama çok ağlıyor onunla. Sırıngayla yan yatırıp sıkıyorumKuru kuru aspiratörle çekilmez zaten ya serumdan sonra çekiyorum ben de ama sadece serumla pek bişey çıkmıyor
Huzursuzlanmadan verme. Belki hiç sorun olmaz.Bizim yarın sabah 9 buçukta aşılarımız var. Şimdiden canım sıkılıyor. Ateşi çıkmasa bile ağrısı olur dimi? Aşıdan 1 saat sonra calpol versem olur mu?
Bizim uzun zamandır ara ara öyle oluyor. Uzun uzun emmiyor ondan mı ki? Ön sütü almış yağlı sütü emmemis oluyor dedin yaYa bağırsakları bozulmuş yada ön sütü almış yağlı sütü emmemiş oluyor
Ama düzelir bak takip et
Senin bebiş de bu işlemden sonra yorulmus gibi oluyor mu? Ağlamıyor rahatlıyor ama yüzü yorgun gibi oluyor ve arkasından uyuyor çoğunluklaSadece serumla çıkıyor mu ki?
Ben valla her seferinde çekiyorum aspiratörle epey geliyor hakikaten
Bebiş de alıştı zaten artık ağlamıyor
Pek dikkat etmedim ama ben genelde uykudan uyanınca yapıyorum zaten uykusunda tıkanıyor.Senin bebiş de bu işlemden sonra yorulmus gibi oluyor mu? Ağlamıyor rahatlıyor ama yüzü yorgun gibi oluyor ve arkasından uyuyor çoğunlukla
Bizimki uzun uzun uyumadigi ve günüm onu uyutmaya çalışmakla geçtiği için uyku öncesi sonrası yok bizdePek dikkat etmedim ama ben genelde uykudan uyanınca yapıyorum zaten uykusunda tıkanıyor.
Sonrasında düzgün nefes aldıkları için rahatlıyorlar ve uyuyorlar bence burun tıkalıyken kalitesiz bir uyku oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?