2021 Aralık Anneleri

Tamam bari özelden yaz
Ya geri kalıyorsa çocuğum nasıl bileceğim söylemezsen
Hahaaa geri kalmaz yaa
Bnmki bile heralde tam 40 haftayı tamamlamadan doğdu ya bazı şeyleri 1 hafta sonra oluyor

Ay ne bileyim üşümez mi çocuk sürekli çıplak ayak ya da çorapla hiç mi ayakkabı giydirmeyeceğiz
Şimdi kış aklıyla düşünüyorum gerçi yazın sıcağında ne üşümesi
Bebek ayakkabıları var ya yumuşak onlardan alabilirsin. Ben hamileyken almıştım bayramda giyer diye

Yine aklıma gereksiz bir soru takıldı
Yazın bu çocuklar emekleyecek çayıra çimene atacağız peki ne ayakkabısı giyecek bu bebeler?
Sert ayakkabı olmaması gerekir heralde
Yazin bence bisey giydirmeyiz ya biz kendimiz de sandalet terlik falan giyiyoruz, e ilk bir aydan sonra cocuklar da anne baba ne giyerse onu giyebilir diyor doktorlar. O zaman onlar da ciplak ayak gezebilir demekki

Bide benimkinin doktoru ilk adim ayakkabilarini pek onermiyor cocuk yeri hissetmeli bastiginda daha guzel denge kurar diyor

Kizlar yesil mukuslu kaka alerji belirtisi mi yoksa usutmus falan olabilir mi bebis ? bugün ilk defa yeşile yakın bi renkte kaka yaptı da

Kizlar yesil mukuslu kaka alerji belirtisi mi yoksa usutmus falan olabilir mi bebis ? bugün ilk defa yeşile yakın bi renkte kaka yaptı da
Ya bağırsakları bozulmuş yada ön sütü almış yağlı sütü emmemiş oluyor
Ama düzelir bak takip et

Bir iki gündür de huzursuz özellikle uykuya geçiş de kıyametler kopuyor gunduz uykusu yok denecek kadar az acaba alerji falan mi dedim kakayi da görünce.
Atak haftasıdır ya alerji olmasın aman

Belki de bebek arabasi konusu gectiginde tavsiye etmistim.
Kesinlikle alipta en memnun kaldigim iyi ki dedigim birkac urunden oldu. Bebek arabasini kullanmakta zorlanirsam diye tedirgindim. Takur tukur yollarda bile yonetmesi cok kolay. Bir de sık
Ayni yerde uretildigini bilmiyordum. Fiyatlar artik alinabilir gibi degil 14 bine gordum sok oldum.
Iyi gunlerde kullanalim

Evet ya çok uçmuş
Bnde o kadar memnunum ki hiç böyle olacağını düşünmemiştim eşim bile iyi ki aldık diyor maşallah diyimçantasını almadığıma pişman oldum arkadan takılananı
Heryerde kullanışı çok kolay geçen avmde yürüyen merdivenden inerken puset yaptık indik açtık

Bizim yarın sabah 9 buçukta aşılarımız var. Şimdiden canım sıkılıyor. Ateşi çıkmasa bile ağrısı olur dimi? Aşıdan 1 saat sonra calpol versem olur mu?
En zor aşıları bunlar sanırım

Benimki de isiriyo bir defasında gece emzirirken gözlerimi kapattim iki dk sonra zipladim tabi canımın açısıyla ama her zaman yapmiyo o yüzden şimdilik bir önlem almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…