Gorunurde birsey yoksa cikmiyor cnm sadece gecici burnunu aciyorSadece serumla çıkıyor mu ki?
Ben valla her seferinde çekiyorum aspiratörle epey geliyor hakikaten
Bebiş de alıştı zaten artık ağlamıyor
Kitap gercekten harika dün aldim hemen okumaya uygulamaya basladim burda görup aldigim en guzel sey diyebilirim cok tesekkurlerBahsettiğim kitap bu çok tavsiye ederim ay ay bebeğin gelişimini destekleyen oyunlar var içinde
Evet öyleymiş bnmde az emdiği zmn oluyor günde 1 kere sonra düzeliyorBizim uzun zamandır ara ara öyle oluyor. Uzun uzun emmiyor ondan mı ki? Ön sütü almış yağlı sütü emmemis oluyor dedin ya
Bn diş tedavisi değilde boğazlar için antibiyotik şu en bileninden kullandımKızlar doğumdan sonra diş tedavisi olan oldu mu? Bugün bir süredir sinyal veren dişim inanılmaz şekilde ağrıyınca dişçiye gittik. Kanal tedavisi gerekiyor ve 1000 mg antibiyotik başladı. 5 gün kullanacağım. Bebeğe zararı olmaz dedi ama nette emzirenler kullanmamalı, mantar ve ishal yapabilir diyor. Sizlerden kullanan oldu mu emzirirken?
Bizde alerji var o yuzden surekli nemli tutmamiz lazim kremleride doktor soyledi oyle aldim mustela kremini sebamedin losyonunu kullaniyorum gunde toplam 4 kezKizlar Bebis te Kuru cilt dokuntu icin hangi kremden memnunsunuz
Cildinde kizariklik seklindemi dokuntu seklinde mi canim bizim bizim bileklerde dokuntu var dr krem solemedi ya birdahaki gidisime sorcm da mustela alablrmBizde alerji var o yuzden surekli nemli tutmamiz lazim kremleride doktor soyledi oyle aldim mustela kremini sebamedin losyonunu kullaniyorum gunde toplam 4 kez
Alerjisi neye cnm sen de mi diyet yapiyordunBizde alerji var o yuzden surekli nemli tutmamiz lazim kremleride doktor soyledi oyle aldim mustela kremini sebamedin losyonunu kullaniyorum gunde toplam 4 kez
Ben kullandım augmentin 3 hafta önce. Covid ve şiddetli boğaz ağrısından sebep. Dr.bebeğe geçmez dedi fakat bebeğimin zaten süt alerjisi var. Geçmemesi ne mümkün,tabi o zaman alerjen olduğunu bilmiyordum ve antibiyotiksiz de boğazım geçmezdi.İçtiğim süre boyunca bebeğim çok huysuzlandı fakat ishal olmadı. Son bir kaç ilacı içmedim bıraktım. Ama sizin, benim bebek gibi olmayabilir, alerjen ve kolik gibi sıkıntı yoksa şayet. Emziklilere kullanılan ve bebeğe zarar vermeyen bi kaç tane antibiyotik var.Kızlar doğumdan sonra diş tedavisi olan oldu mu? Bugün bir süredir sinyal veren dişim inanılmaz şekilde ağrıyınca dişçiye gittik. Kanal tedavisi gerekiyor ve 1000 mg antibiyotik başladı. 5 gün kullanacağım. Bebeğe zararı olmaz dedi ama nette emzirenler kullanmamalı, mantar ve ishal yapabilir diyor. Sizlerden kullanan oldu mu emzirirken?
Bizim baya kotuydu ya kremlerle duzeliyor bu paylastigim gobek deligine kadar inmisti kortizonlu krem kullanmak zorunda bile kaldik, sut yumurta yagli tohumlar diyetimizdi sutu actik simdi...ben yagli tohumlara oldugunu dusunuyorum acikcasi gozlemim o yondeAlerjisi neye cnm sen de mi diyet yapiyordun
Oy yavrum benim ne zmn basladiniz diyete siraylami yapiliyor bana 3 hafta sut urunleri dediBizim baya kotuydu ya kremlerle duzeliyor bu paylastigim gobek deligine kadar inmisti kortizonlu krem kullanmak zorunda bile kaldik, sut yumurta yagli tohumlar diyetimizdi sutu actik simdi...ben yagli tohumlara oldugunu dusunuyorum acikcasi gozlemim o yonde
Ben de merak ediyorum ne zaman etki edecek 2. Gundeyim bebis nasil suan huzursuzluk ve kaka durumlari?lonely bird ben bir haftadır süt ürünlerini tuketmiyorum. Bebeğe etkisi olsa şimdiye kadar belli olurdu değil mi ?
Eliminasyon diyeti var aslinda alerjik cocuklar icin ama suan onu yapmiyoruz..suan ilk kontrolde yasakladi doktor ikinci kontrolde sut urunlerini acalim yumurta susam kuruyemis yani yagli tohumlar yasak dedi bi sonrakine yumurtayi firinlanmis seylerde yiyebilecekmisim bu sekilde ilerliyoruz bakalimOy yavrum benim ne zmn basladiniz diyete siraylami yapiliyor bana 3 hafta sut urunleri dedi
Belırtılerı neydi kılo alımı nasıldı?Oy yavrum benim ne zmn basladiniz diyete siraylami yapiliyor bana 3 hafta sut urunleri dedi
Bizim kakasinda mukus vardi surekli 2.aydan sonra yavas yavas baslamisti ve huzursuz aglamalar falan. Daha gaita testi veremedik ama diyete basladim.Kilo alimi 2800 dogdu 3aylik 5200 dr iyi dedi azaldi bence amaBelırtılerı neydi kılo alımı nasıldı?
Bebiste etkileri nasil cnm sizde cilt belirtilerimi vardi?kakalari normalmiydi.bizde bagirsak cildinde sadece hafif kuruluk yeni basladi sanrm el ayak bilek ustlerinde farkettmEliminasyon diyeti var aslinda alerjik cocuklar icin ama suan onu yapmiyoruz..suan ilk kontrolde yasakladi doktor ikinci kontrolde sut urunlerini acalim yumurta susam kuruyemis yani yagli tohumlar yasak dedi bi sonrakine yumurtayi firinlanmis seylerde yiyebilecekmisim bu sekilde ilerliyoruz bakalim
Ben ellerini agzindan alamiyorumBence bassın valla her yere
Maksimum veriyi emsin dünyadan
Ben arada ellerini emmesine de izin veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?