2021 Aralık Anneleri

lonely bird canim nasil gidiyor diyete devam ediyor musun?ben de dun basladim bakalim ne zaman rahatlama olacak:s

Bizim uzun zamandır ara ara öyle oluyor. Uzun uzun emmiyor ondan mı ki? Ön sütü almış yağlı sütü emmemis oluyor dedin ya
Evet öyleymiş bnmde az emdiği zmn oluyor günde 1 kere sonra düzeliyor
Araştırınca öyle yazıyordu

Kizlar Bebis te Kuru cilt dokuntu icin hangi kremden memnunsunuz

Bn diş tedavisi değilde boğazlar için antibiyotik şu en bileninden kullandım
Eczacı bebeği ishal edebilir ağrın biterse 5 gün değilde 3 gün kullan dedi bnm bitmedi 5 gün kullandım çok şükür bişi olmadı
Kullanmak gerekiyorsa kullan abla pişik olur mu bilmiyorum kremle kullandığın sürede

Bizde alerji var o yuzden surekli nemli tutmamiz lazim kremleride doktor soyledi oyle aldim mustela kremini sebamedin losyonunu kullaniyorum gunde toplam 4 kez
Cildinde kizariklik seklindemi dokuntu seklinde mi canim bizim bizim bileklerde dokuntu var dr krem solemedi ya birdahaki gidisime sorcm da mustela alablrm

Ben kullandım augmentin 3 hafta önce. Covid ve şiddetli boğaz ağrısından sebep. Dr.bebeğe geçmez dedi fakat bebeğimin zaten süt alerjisi var. Geçmemesi ne mümkün,tabi o zaman alerjen olduğunu bilmiyordum ve antibiyotiksiz de boğazım geçmezdi.İçtiğim süre boyunca bebeğim çok huysuzlandı fakat ishal olmadı. Son bir kaç ilacı içmedim bıraktım. Ama sizin, benim bebek gibi olmayabilir, alerjen ve kolik gibi sıkıntı yoksa şayet. Emziklilere kullanılan ve bebeğe zarar vermeyen bi kaç tane antibiyotik var.

Alerjisi neye cnm sen de mi diyet yapiyordun
Bizim baya kotuydu ya kremlerle duzeliyor bu paylastigim gobek deligine kadar inmisti kortizonlu krem kullanmak zorunda bile kaldik, sut yumurta yagli tohumlar diyetimizdi sutu actik simdi...ben yagli tohumlara oldugunu dusunuyorum acikcasi gozlemim o yonde

Eklentiler

• Screenshot_20220304-082316_Gallery.webp
    5 KB · Görüntüleme: 38
Oy yavrum benim ne zmn basladiniz diyete siraylami yapiliyor bana 3 hafta sut urunleri dedi

Oy yavrum benim ne zmn basladiniz diyete siraylami yapiliyor bana 3 hafta sut urunleri dedi
Eliminasyon diyeti var aslinda alerjik cocuklar icin ama suan onu yapmiyoruz..suan ilk kontrolde yasakladi doktor ikinci kontrolde sut urunlerini acalim yumurta susam kuruyemis yani yagli tohumlar yasak dedi bi sonrakine yumurtayi firinlanmis seylerde yiyebilecekmisim bu sekilde ilerliyoruz bakalim

Kızlar bizim kaka halen katilasmadi ve her öğünde kaka yapmaya devam ediyor normalmi

Belırtılerı neydi kılo alımı nasıldı?
Bizim kakasinda mukus vardi surekli 2.aydan sonra yavas yavas baslamisti ve huzursuz aglamalar falan. Daha gaita testi veremedik ama diyete basladim.Kilo alimi 2800 dogdu 3aylik 5200 dr iyi dedi azaldi bence ama

Bebiste etkileri nasil cnm sizde cilt belirtilerimi vardi?kakalari normalmiydi.bizde bagirsak cildinde sadece hafif kuruluk yeni basladi sanrm el ayak bilek ustlerinde farkettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…