- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bizimki hastanede pek cis yapmamışti mesela kaka da yapmadi ozmn beslenemiyor demek oluyor ama tartmadan da anlanir yaniBenim bi arkadaşım Amerika da doğum yapmıştı, ilk günler bezi tartiyolarmis orda kilo alımı yeterli mi diye
Margarin satislari artacakFacebook kullaniyorsan Emziren anneler sayfasini takip etmeni öneririm .
Bak oradan ögrenmiştim bendeEki Görüntüle 3020061
O doktora göre değişiyor sanırımBenim dr günlük 15-20 gramdan hesaplıyor aylık min 500 gr olmalıymış
Bnmki toksa hayatta emmiyor emziği bile sakız gibi gevelip atıyor
Göğsümü de az çok hangisini verdiğimi hatırlıyorum bazen de 2 kere aynı memeyi verdiğim oluyor bnm
Beni not almak stres etmiyorBende bi uygulama var oraya kaydediyorum, benimki kakayi haftada 1 yada 2 kez yapınca unutmayım diye kaydediyordum, alerjiden dolayı kaka takibi yaptığım için baya iyi oluyor bana, ne zaman yaptı tarih saat kaydediyorum bir de özelliğini yazıyorum rengi kıvamı mukus durumu vs
Ilk zamanlar kilo alma problemi olduğu için Emzirmeyi de yazıyordum ama şu aralar bıraktım, kafam rahatladı zaar
Benim uykum çok hafiftir gözümü açtım mi hiç uyumamis gibi olurum uyku sersemligi yok bendemerve Ve tulay283300 siz de gece her uyandığınızda son emzirme saatinizi veya hangi göğsü emzirdiğinizi hatırlıyor musunuz?
Şoklar içindeyim şu an
Hey gidi eskiden ben de öyleydimBenim uykum çok hafiftir gözümü açtım mi hiç uyumamis gibi olurum uyku sersemligi yok bendehatırlıyorum o yüzden bazen de göğsüme bakıyorum hangisi doluysa onu veriyorum
Benimki gece uykusuna geçince bir kere emiyor sonra sabah 6 gibi emiyor uyandırma dedi doktor bana uyuyorsa hiç dokunmuyorum
Bncede Güler dr sana git kadın başka işim mi yok seninle uğraşayım diyeHey gidi eskiden ben de öyleydim
Ama hiç bu kadar uykusuz kalmamışım meğer
Geçen bi kere 2 saat kesintisiz uyudum
Hücrelerim şok olmuş sanırım hepsi enerji depolama derdine düşmüş
Uyandığımda daha yorgundum
Neyse ben karar verdim hatırlayan da hatırlamayan da normal
Bunun için doktora gidilmez
Gülerler bana uyku sersemi emzirdiğim saati hatırlayamıyorum dersem
8 gün oldu heralde. Ama değişiklik yoktu canımKac gundur diyetteydin kakalar degismismiydi aynimi
Geceden beri 3 kere çişli bez aldımBncede Güler dr sana git kadın başka işim mi yok seninle uğraşayım diye
Sen için nasıl rahatsa öyle yap ama gittiğinde dr sor bazen bezinde çiş yok diye
Bak şimdi hatırladım bnmde bi kere yoktu sonra 1-2 saat sonra yapmıştı
Boşuna telaş yaptınGeceden beri 3 kere çişli bez aldım
Bence dün gece sıradışıydı
Zaten 4 kere emzirdim toplamda
Dur doktora soraxaklarımın içine yazayım bunu da
Aynen beslenememis oluyor, o öyle anlatmıştı, mesela 5-6 kez çiş yapmalı diyorlar ya yeterli yapıp yapmadığını anlamak için bezleri tartiyolarmisBizimki hastanede pek cis yapmamışti mesela kaka da yapmadi ozmn beslenemiyor demek oluyor ama tartmadan da anlanir yani
Düşümsene ya not almamış olsaydımBoşuna telaş yaptın
Simdi napacaksn canim ben de beklemedeyim bakalm nolck8 gün oldu heralde. Ama değişiklik yoktu canım
Aynen biz de tartmadan anlariz aslindaAynen beslenememis oluyor, o öyle anlatmıştı, mesela 5-6 kez çiş yapmalı diyorlar ya yeterli yapıp yapmadığını anlamak için bezleri tartiyolarmis
Beybirellaa yanıma yatırıyorum. Memeyi ağza veriyorum eme eme uyuyoz o ara uyuyakalınca kopuyoz tabi birbirimizden. Sonra mızırdanınca tekrar veriyom mızırdanmaya devam ederse süt bitti galiba diye öbür tarafa alıyom meme yine ağza giriyor uyuyoz. Geceler böyle iki aydır. Karıştırmıyoz.merve Ve tulay283300 siz de gece her uyandığınızda son emzirme saatinizi veya hangi göğsü emzirdiğinizi hatırlıyor musunuz?
Şoklar içindeyim şu an
Aşırı hayranıyım diye
Emzik tutmuyirdu dimi seninkiBeybirellaa yanıma yatırıyorum. Memeyi ağza veriyorum eme eme uyuyoz o ara uyuyakalınca kopuyoz tabi birbirimizden. Sonra mızırdanınca tekrar veriyom mızırdanmaya devam ederse süt bitti galiba diye öbür tarafa alıyom meme yine ağza giriyor uyuyoz. Geceler böyle iki aydır. Karıştırmıyoz.
Yok canım emzik benimEmzik tutmuyirdu dimi seninki
Benimkide tutmuyor haha el emici bnmki deYok canım emzik benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?