Bexsero ne kadar ? Salı yapılacak bizimdeBu arada rotarix ve bexsero aşılarına eczanede 1200 tl ödedim
Senin diyetin ne canım? Bir de nasıl buldunuz neyin alerji yaptığını?Kesınlıkle dıyet yapınca memeyı daha sakın alıyorlarmış görmüş olduk bı haftada etkı etkı bızımkı
Bn geçen ay rota bexero nimerix 3 aşıya 1365₺ fiyat almıştım hastaneden geliş fiyatına yapıyoruz demişti bu ay 2000₺ rahat ederBexsero ne kadar ? Salı yapılacak bizimde
Nimenrix e 465 tl ödedim dün haftaya da bexero dedi ama şimdi baktım ikiside menenjit aşısı sali sorup bexsero yu öyle yaptircamBizim 3 tane olacak acaba bn ne ödeyecem
Henüz bulamadık canım gecen hafta başladım kaju Antep fıstığı Bırde paketlı gıdaları çıkardım kakası hala mukuslu o yüzden bu haftada yumurta süt ve süt urunlerını çıkardım .Senin diyetin ne canım? Bir de nasıl buldunuz neyin alerji yaptığını?
Evet öyleymiş ikiside ne bilim yapılsa iyi olur dedi bnde yaptırmışken yapım dedimNimenrix e 465 tl ödedim dün haftaya da bexero dedi ama şimdi baktım ikiside menenjit aşısı sali sorup bexsero yu öyle yaptircam
Siz buldunuz mıSenin diyetin ne canım? Bir de nasıl buldunuz neyin alerji yaptığını?
Yok o yüzden ne var ne yok kesti her şeyi 10 gün. Sonra tek tek denicem sanırım yiyerek. Her hafta bişey mi yerim bilmiyorum. Aptal bir kadına dünya para verdim ama hiçbir şey açıklamaya tenezzül etmedi.Siz buldunuz mı
Kız menenjit riskli ya Allah korusun onu düşünmez misiniz?Biz özel aşıları olmuyoz. Allah'a emanet
Neden ? Rotayı da mı yaptırmıcanBiz özel aşıları olmuyoz. Allah'a emanet
Merve en azından rota yaptır hatta bence menenjit de yaptır bak tanıdığım birinin bebeği oldu. Allah korusun. Artık mülteciler var o yüzden eski hastalıklar hortlamış durumdaBiz özel aşıları olmuyoz. Allah'a emanet
Sizin belirtiler neydi canım, bir de düzelme neyi kesince oldu senceSiz buldunuz mı
Valla tek fiyatını bilmiyorum söylememişler ayrı ayrı ama biri 500 küsür diğer 600 küsür sanırımBexsero ne kadar ? Salı yapılacak bizimde
Kreş döneminde çok sıkıntı ama Rota salgını oluyor okullarda meselaBiz özel aşıları olmuyoz. Allah'a emanet
Kakada mukus kan Bırde meme reddı ayrıca doktora göre normal ama baba göre kılo alımı azdıSizin belirtiler neydi canım, bir de düzelme neyi kesince oldu sence
Bizim de aynı durumda... Eşim ısrarla yaptırmama taraftarı... Çocuğun üstüne fazla düşmemek gerekiyormuş..Biz özel aşıları olmuyoz. Allah'a emanet
Eşler bilmiyor ki hastalanınca anne çekiyor üzüntüsünü derdini gelde anlat adamlaraBizim de aynı durumda... Eşim ısrarla yaptırmama taraftarı... Çocuğun üstüne fazla düşmemek gerekiyormuş..
Rota 15.haftayi geçmemeli demisti bana sağlık ocağıKızlar oğluma yarın bexsero ve rota aşısı yapılacaktı ama 2 gündür akşamları deli gibi ağlıyor 2 saat boyunca kesintisiz gazdan sanırım. Bu haldeyken bir de aşı olmasın diyorum 1 hafta sonra yaptırsam bir sıkıntı olur mu ?
Kız menenjit riskli ya Allah korusun onu düşünmez misiniz?
Neden ? Rotayı da mı yaptırmıcan
Merve en azından rota yaptır hatta bence menenjit de yaptır bak tanıdığım birinin bebeği oldu. Allah korusun. Artık mülteciler var o yüzden eski hastalıklar hortlamış durumda
Kreş döneminde çok sıkıntı ama Rota salgını oluyor okullarda mesela
Bizim de aynı durumda... Eşim ısrarla yaptırmama taraftarı... Çocuğun üstüne fazla düşmemek gerekiyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?