2021 Aralık Anneleri

Nimenrix e 465 tl ödedim dün haftaya da bexero dedi ama şimdi baktım ikiside menenjit aşısı sali sorup bexsero yu öyle yaptircam
Evet öyleymiş ikiside ne bilim yapılsa iyi olur dedi bnde yaptırmışken yapım dedim

Sizin belirtiler neydi canım, bir de düzelme neyi kesince oldu sence
Kakada mukus kan Bırde meme reddı ayrıca doktora göre normal ama baba göre kılo alımı azdı emmedıgı ıcın ıcım rahat degıldı. Antep fıstığı falan cok yrmıstım hıc dusunemedım Bırde paketlı şeylerde yıyordum onları kestıkten sonra sakınledı bugunde yumurta süt ürünlerine başladım bakalım. Doktora bı daha gıtnefım gıtsemde dıyet dıyecek

Bizim de aynı durumda... Eşim ısrarla yaptırmama taraftarı... Çocuğun üstüne fazla düşmemek gerekiyormuş..
Eşler bilmiyor ki hastalanınca anne çekiyor üzüntüsünü derdini gelde anlat adamlara
Hiç olmadı rotayı yaptır enazından ishal bişi olduğunda çok hafif atlatır

Rota 15.haftayi geçmemeli demisti bana sağlık ocağı

Kız menenjit riskli ya Allah korusun onu düşünmez misiniz?

Neden ? Rotayı da mı yaptırmıcan

Merve en azından rota yaptır hatta bence menenjit de yaptır bak tanıdığım birinin bebeği oldu. Allah korusun. Artık mülteciler var o yüzden eski hastalıklar hortlamış durumda

Kreş döneminde çok sıkıntı ama Rota salgını oluyor okullarda mesela

Bizim de aynı durumda... Eşim ısrarla yaptırmama taraftarı... Çocuğun üstüne fazla düşmemek gerekiyormuş..

Bilmiyorum. Başka riskli şeyler de var. Bi de bu da bir nevi ticarete dökülmüş durumda. Daha ikinci ayda konuştuk olsa mı olmasa mı diye. 5 dk sonra instagramda aşı reklamı gelmeye başladı. En son ne zaman yapılabiliyolar ki kararımız değişirse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…