2021 Aralık Anneleri

4 aya kadardı sanki. İyi düşün ya korkutmak istemem ama örnek olarak söylüyorum komşumuzun bebeği annemin kucağındayken nöbet geçirmişti ölüyor sandık valla korkunçtu menenjitmiş meğer. Kalıcı etkileri de oluyor öfke gibi sen de bir sor soruştur fikrine güvendiğin insanlara hayırlısı olsun

Sağol canım.

merve benim gittiğim doktorlardan biri çok relax bi adam, alerji konusunda kakasında kan bile olsa ye gitsin kansızlık mı yapacak 3 damla kan diyen biri. O bile rota ve menenjiti önerdi. Maddi durumun varsa hepsi yoksa da rotayı mutlaka yaptırın dedi.

İki doz 3.ve 5. Ay

Anladım canım bunu anlatayım eşime.

Kızlar biz rotayı bu ay yaptıracaz 3 ve 5. ay dedi doktorumuz ama menenjiti sormayı unuttum onu ne zaman yaptırmak gerek ? iki doz mu olacak yine ?
Sanırım 3 doz ya bana liste halinde verdi de dışardayım eve geçince atım

Ay butun gun uyuyan cocuk bugun zinhar uyumuyooor
Atak haftasi falan da degil m, havadan mi sudan mi noluyor yahu
4.ay uyku gerilemesine de daha bir ay varmis youtubeda bi doktor oyle didi

Ay butun gun uyuyan cocuk bugun zinhar uyumuyooor
Atak haftasi falan da degil m, havadan mi sudan mi noluyor yahu
4.ay uyku gerilemesine de daha bir ay varmis youtubeda bi doktor oyle didi
Ataktır beybirella. Atak da saşabilir bir hafta dolaylarında.

Kızlar oğlum 2 tane aşı oldu bugün ve uyanmıyo şu an inleyip inleyip duruyo uykusunda 2 dk zorla kaldırıp calpol verdim ateşi yükseldi diye hemen geri uyudu emmedi bile. En son 3 saat önce emmişti, normal mi böyle olması uyandırmam lazım mı yoksa uyusun mu ?

Ne kadardır böyle ki uyandırırdım ben normalden cok uyuyosa Doğru mu bilmem ama.

Ateşi çok mu?
Uyandır nolur nolmaz ateş bazen tehlikeli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…