- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
4 aya kadardı sanki. İyi düşün ya korkutmak istemem ama örnek olarak söylüyorum komşumuzun bebeği annemin kucağındayken nöbet geçirmişti ölüyor sandık valla korkunçtu menenjitmiş meğer. Kalıcı etkileri de oluyor öfke gibi sen de bir sor soruştur fikrine güvendiğin insanlara hayırlısı olsunBilmiyorum. Başka riskli şeyler de var.Bi de bu da bir nevi ticarete dökülmüş durumda. Daha ikinci ayda konuştuk olsa mı olmasa mı diye. 5 dk sonra instagramda aşı reklamı gelmeye başladı. En son ne zaman yapılabiliyolar ki kararımız değişirse?
Sağol canım.4 aya kadardı sanki. İyi düşün ya korkutmak istemem ama örnek olarak söylüyorum komşumuzun bebeği annemin kucağındayken nöbet geçirmişti ölüyor sandık valla korkunçtu menenjitmiş meğer. Kalıcı etkileri de oluyor öfke gibi sen de bir sor soruştur fikrine güvendiğin insanlara hayırlısı olsun
İki doz 3.ve 5. AyBilmiyorum. Başka riskli şeyler de var.Bi de bu da bir nevi ticarete dökülmüş durumda. Daha ikinci ayda konuştuk olsa mı olmasa mı diye. 5 dk sonra instagramda aşı reklamı gelmeye başladı. En son ne zaman yapılabiliyolar ki kararımız değişirse?
Baharcım seninki 3 aylık di mi? Benim kızda 2 aylık 5 kg. Doktor çok hızlı kilo almış dediMama vermiyorum 1.5 ay oldu.mamayi keseli ,tamamen bıraktık mamayı, 6 kg 62 cm .
Bizde yaptırmıyoruz. Büyük kızımda o zamanlar hemşire ve doktorumuza sormuştuk. Onlar kendi çocuklarına bile yaptırmamış. Öyle oluncada kendi çocuklarına bile yaptırmamışlarsa vardır bir bildikleri dedik.Biz özel aşıları olmuyoz. Allah'a emanet
Anladım canım bunu anlatayım eşime.merve benim gittiğim doktorlardan biri çok relax bi adam, alerji konusunda kakasında kan bile olsa ye gitsin kansızlık mı yapacak 3 damla kan diyen biri. O bile rota ve menenjiti önerdi. Maddi durumun varsa hepsi yoksa da rotayı mutlaka yaptırın dedi.
Bunu da eşime söyleyeyimBizde yaptırmıyoruz. Büyük kızımda o zamanlar hemşire ve doktorumuza sormuştuk. Onlar kendi çocuklarına bile yaptırmamış. Öyle oluncada kendi çocuklarına bile yaptırmamışlarsa vardır bir bildikleri dedik.
Sanırım 3 doz ya bana liste halinde verdi de dışardayım eve geçince atımKızlar biz rotayı bu ay yaptıracaz 3 ve 5. ay dedi doktorumuz ama menenjiti sormayı unuttum onu ne zaman yaptırmak gerek ? iki doz mu olacak yine ?
Tamam canım atarsan sevinirimSanırım 3 doz ya bana liste halinde verdi de dışardayım eve geçince atım
Ataktır beybirella. Atak da saşabilir bir hafta dolaylarında.Ay butun gun uyuyan cocuk bugun zinhar uyumuyooor
Atak haftasi falan da degil m, havadan mi sudan mi noluyor yahu
4.ay uyku gerilemesine de daha bir ay varmis youtubeda bi doktor oyle didi
Ne kadardır böyle ki uyandırırdım ben normalden cok uyuyosaKızlar oğlum 2 tane aşı oldu bugün ve uyanmıyo şu an inleyip inleyip duruyo uykusunda 2 dk zorla kaldırıp calpol verdim ateşi yükseldi diye hemen geri uyudu emmedi bile. En son 3 saat önce emmişti, normal mi böyle olması uyandırmam lazım mı yoksa uyusun mu ?
18.30dan beri uyuyo 17.30da emmişti en sonNe kadardır böyle ki uyandırırdım ben normalden cok uyuyosaDoğru mu bilmem ama.
Bilmiyorum. Başka riskli şeyler de var.Bi de bu da bir nevi ticarete dökülmüş durumda. Daha ikinci ayda konuştuk olsa mı olmasa mı diye. 5 dk sonra instagramda aşı reklamı gelmeye başladı. En son ne zaman yapılabiliyolar ki kararımız değişirse?
Çok çok değilmiş yav. Sen bilirsin.18.30dan beri uyuyo 17.30da emmişti en son
Ateşi çok mu?Kızlar oğlum 2 tane aşı oldu bugün ve uyanmıyo şu an inleyip inleyip duruyo uykusunda 2 dk zorla kaldırıp calpol verdim ateşi yükseldi diye hemen geri uyudu emmedi bile. En son 3 saat önce emmişti, normal mi böyle olması uyandırmam lazım mı yoksa uyusun mu ?
Allah seni 1 saat normal ya18.30dan beri uyuyo 17.30da emmişti en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?