- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ara ara çok nadir oluyor çok aç olunca birden içiyor ya ondanYaaa . Mahvoldu Yavrucum inşaallah teşhis konulur da dermanini buluruzkarninda gurultu falan da yapıyor mu bu acaba? Yoksa o gazdan mıdır ? Çok teşekkür ederim canım cevaplar için
Bazen oluyor oyle surekli olmasn da cnmBaya süt şeklinde hepsini birden çıkarıyorum canım ama işte sürekli olmayınca anlamadık biz de acaba midede gaz var da ondan mı diyoruz.
Cok yasayan varmis cnm boyle seyler gececek insallah kiminin cildine vuruyir kiminin bagirsaklarina bizim bagrsk isteTamam canım çok teşekkür ederim. İlacının adı ne senin ?
Sorma ya bı sindiremediler şu sütü . Sanki her öğün kavurma yediriyozdaha mideye varmadan gurul gurul ben geldim diye gidiyor
Sut diyeti devam ediyrmydn:)Tamam canım çok teşekkür ederim. İlacının adı ne senin ?
Sorma ya bı sindiremediler şu sütü . Sanki her öğün kavurma yediriyozdaha mideye varmadan gurul gurul ben geldim diye gidiyor
Ay sen kiskanmayi nerden bilirsiiinBizimki anasına çekmemiş, çok sosyalhiç yabancı falan demiyor, sevdiğine beğendiğine ağzını aça aça gülüyor. Sadece babası başka bir çocuğu kucağına alıp öpünce dudak büzüp ağladı, kıskanç sevgilim
Anne bilirmis bak bakBenimki yabancılamıyor ya, ilgi delisi olduğu için onunla her konuşana gülüyor. Bana ayrı bi gülüşü var
Ay huylari var ya nasil guzel bir seyBen tanıdığına inanıyorum çünkü yabancı bi ortama girdiğimizde bile annemi görünce gülümsüyorBizim kokumuzdan tanıyor dersin ama anneannenin de kokusunu ezberlemez heralde
Bir de bebekler rutininin bozulmasından ve kalabalıktan hoşlanmazmış genelde
Bizimki de ağlamıyor ama huzursuz olduğu net anlaşılıyor eve girdiğimiz anda bir rahatlıyor çocuk cıvıldamaya başlıyor anası kılıklı
Bak hele emme rutini varmis miniginBnmki sırıtıyor bazen
Bazende ağlıyor ama yabancı yerde emmiyor geçen kuaföre götürdüm orda emzirmek zorunda kaldım başka odaya geçtim inceledi durdu bi fırt yaptı bıraktı
Aman Abisine çekmesin o konuda nereye gitsek ağlardı ve hala evden zor çıkarıyoruz çıkıyor zor sokuyoruz
Aynen bizde de durum boyleydi. O dudak bukup gozlerin mahurlasmasi cok komik ifadeEvet bugün ilkkez bir yabancı karşısında dudak büzerek ağladı , arkadaşım geldi kucağına aldı sevmeye çalıştı ama ilkkez baktı baktı ve dudak buzdu ağladı
Gecrn cay kasiginin ucuyla yogurt tattirdim. Eksitti yalandi. Tadimlar da keyifli olacakDün bir arkadaşım geldi onunda 4 aylık bebeği ,doktoruna 5.ay da götürüp soracakmis ek gıdaya 5.ayda geçilip gecilmeyecegine dair ona göre 5 te başlamayı düşünüyo . Bende 5.ayda hafiften başlamayı düşünüyorum
İlk ay bana da gerek yok demişti 2. Ay şikayetleri sıralayınca prebiyotik vereyim dediKatiliyorum sindirim ve hazimsizlik sorunu biz de hep gurultu var bana damla onermedi doktorum ama
Kusma engelleyici manasında dedim canım mantık olarak muadilSenin kullandığın farklı sanırım buhun muadili yokmuş ya öyle dedi Ecz. Dr.
İnşallah herkesin sorunu biran önce çözülür
Bizimki de emmek istemeyince yuzume bakip bicir bicir konusmaya calisiyorAy sen kiskanmayi nerden bilirsiiinNe guzel bir an olmustur size
Anne bilirmis bak bak
Ay huylari var ya nasil guzel bir sey
Bak hele emme rutini varmis minigin
Yer mekan zaman bebeler belirliyorAy sen kiskanmayi nerden bilirsiiinNe guzel bir an olmustur size
Anne bilirmis bak bak
Ay huylari var ya nasil guzel bir sey
Bak hele emme rutini varmis minigin
Bize gaviscon infant vermişti bi de o hiç yaramadı oluk oluk kusuyordu bebemİlk ay bana da gerek yok demişti 2. Ay şikayetleri sıralayınca prebiyotik vereyim dedi
Kusma engelleyici manasında dedim canım mantık olarak muadil
Tatli Limon gastrotuss şurup canım
Sütüm tazyikli ondan bı de heralde. Teşekkür ederim canımAra ara çok nadir oluyor çok aç olunca birden içiyor ya ondan
Yok süt yapmıyorum yumurtadayim şimdi. Ama bişey yok yineSut diyeti devam ediyrmydn:)
Teşekkürler canımİlk ay bana da gerek yok demişti 2. Ay şikayetleri sıralayınca prebiyotik vereyim dedi
Kusma engelleyici manasında dedim canım mantık olarak muadil
Tatli Limon gastrotuss şurup canım
Tazyikli sutten on sut alimindan da oluyormus aslinda bilemiyorum valla cok sukur kakada kan yok diyorum:s diyete biraz daha devam edim napimSütüm tazyikli ondan bı de heralde. Teşekkür ederim canım
Yok süt yapmıyorum yumurtadayim şimdi. Ama bişey yok yine
Teşekkürler canım
Yaniyor ama isinmiyor sanrm evlerCumartesi bursada ramdevumuz vardı kar sebebiyle yollar kapanıcak die 19una erteledikrota aşısı için son tarih 16.hafta yazıyor ama daha erken yazan siteler de olmuş. Benimki önümüzdeki hafta 15 hafta 3 günlük olmuş olacak sorun olmaz dimi dr gel yaparız dedi ama buraya da sormazsam içim rahat etmiyor fiyatı da 495 tl ymiş.
Bu arada sizin giydirdiğimiz katları görünce şok geçirdim, şorap, eşofman, iç body ve uzun kollu tshirt ile duruyor benim bebe hep. Uyanıksa üstünü de örtmüyorumevin ısısı 22 derece. Çok sıcağa alışıp mıymıntı olmasın dedim, hiç de üşümüyo siz niye o kadar kat kat giydiryorsunuz yaw
Benim oğlumda da reflü var dik yatırıyorum doktorumuz Kilo alımını engellemedigi için ilaç vermediYaaa . Mahvoldu Yavrucum inşaallah teşhis konulur da dermanini buluruzkarninda gurultu falan da yapıyor mu bu acaba? Yoksa o gazdan mıdır ? Çok teşekkür ederim canım cevaplar için
Erkekte çok önermiyorlarErkekte olur mubiz de 3 tane almışız duruyo hiç giydirmedim
Banada kızdan sonra erkek pek bi yavan geldierkek de bişi görmemişim diyorum büyümüşte annenin kıyafetlerine el koyuyor
Erkek büyüse de bişey fark etmiyor bnmki salaş takılıyor pijama delisi eve adım atar atmaz pijama giyerutanmasa okula bile öyle gitçek
Evde lazım değil zaten de bi kar resmi çekelim dedim, kara çıkarken giydireyim bariBende almışım ama hiç giydirmedim.Erkek çocuğu sıcağı pek sevmiyor zaten bebeğim durmuyor onu giydirirsem iyice durmaz diye düşündüm ki bizim oda 24 dereceyi geçince bebek daha çok huzursuzlaniyor.Sana kalmış canım
Sağol beybimTüh yaa kötü olmuş canım benim
Ev kaç derece? Bizimki yatak odası 24-25 diğer yerler 22-23 ben artık tek kat bir de salon serin diye orda yelek takıyorum. 40 çıkınca iki kat giydirmedim bir dahaBen sormadım ama giydirmeye başladım. Altına iki kat giydiriyorum. Külotlu çorap varsa onu giydirip üstüne tek alt, kirlideyse kalmamışsa 2 tane alt giydiriyorum
Valla anlasam canım niye oluyor, iyice acıların kadını bergen oldum filmim çıktı sinemalarda şu anBenim de tazyik basladi niye ole olduki ya hic bosalmiuo tamamen meme aynisini veriuorum 2 3 kez
Evet cnm cabuk birakiyor sonra da uyuyp uyanmasi lzm ki emsin yoksa emmiyorEvde lazım değil zaten de bi kar resmi çekelim dedim, kara çıkarken giydireyim bari
Sağol beybimAlıştım ya hep oluyor emince geçiyor
Ev kaç derece? Bizimki yatak odası 24-25 diğer yerler 22-23 ben artık tek kat bir de salon serin diye orda yelek takıyorum. 40 çıkınca iki kat giydirmedim bir daha
Valla anlasam canım niye oluyor, iyice acıların kadını bergen oldum filmim çıktı sinemalarda şu anbebeler randımanlı emmediğinden birikiyo heralde
Ben de devam etcem . Doktora gittim ilaç verdi kusma için . Alerji doktoruna yönlendirecek bir deTazyikli sutten on sut alimindan da oluyormus aslinda bilemiyorum valla cok sukur kakada kan yok diyorum:s diyete biraz daha devam edim napim
İlaç verdi doktor bakalım canım .Benim oğlumda da reflü var dik yatırıyorum doktorumuz Kilo alımını engellemedigi için ilaç vermedi
Karnında guruldama hep oluyor özellikle sordum anne sütü alanlarda normalmis
Erkekte çok önermiyorlar
Banada kızdan sonra erkek pek bi yavan geldi
Kaç derece ki? Dereceye bakım bence 22 ideal ısı dedi bizim doktor. Hatta uyurken daha düşük olursa daha rahat uyurlarmışYaniyor ama isinmiyor sanrm evlerusuyor benmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?