2021 Aralık Anneleri

Yaaa . Mahvoldu Yavrucum inşaallah teşhis konulur da dermanini buluruz karninda gurultu falan da yapıyor mu bu acaba? Yoksa o gazdan mıdır ? Çok teşekkür ederim canım cevaplar için
Ara ara çok nadir oluyor çok aç olunca birden içiyor ya ondan

Tamam canım çok teşekkür ederim. İlacının adı ne senin ?

Sorma ya bı sindiremediler şu sütü . Sanki her öğün kavurma yediriyoz daha mideye varmadan gurul gurul ben geldim diye gidiyor
Cok yasayan varmis cnm boyle seyler gececek insallah kiminin cildine vuruyir kiminin bagirsaklarina bizim bagrsk iste

Ay sen kiskanmayi nerden bilirsiiin Ne guzel bir an olmustur size
Benimki yabancılamıyor ya, ilgi delisi olduğu için onunla her konuşana gülüyor. Bana ayrı bi gülüşü var
Anne bilirmis bak bak
Ay huylari var ya nasil guzel bir sey
Bak hele emme rutini varmis minigin

Evet bugün ilkkez bir yabancı karşısında dudak büzerek ağladı , arkadaşım geldi kucağına aldı sevmeye çalıştı ama ilkkez baktı baktı ve dudak buzdu ağladı
Aynen bizde de durum boyleydi. O dudak bukup gozlerin mahurlasmasi cok komik ifade gucenmek bilirmisss
Gecrn cay kasiginin ucuyla yogurt tattirdim. Eksitti yalandi. Tadimlar da keyifli olacak

Katiliyorum sindirim ve hazimsizlik sorunu biz de hep gurultu var bana damla onermedi doktorum ama
İlk ay bana da gerek yok demişti 2. Ay şikayetleri sıralayınca prebiyotik vereyim dedi
Senin kullandığın farklı sanırım buhun muadili yokmuş ya öyle dedi Ecz. Dr.
İnşallah herkesin sorunu biran önce çözülür
Kusma engelleyici manasında dedim canım mantık olarak muadil

Tatli Limon gastrotuss şurup canım

Ay sen kiskanmayi nerden bilirsiiin Ne guzel bir an olmustur size

Anne bilirmis bak bak

Ay huylari var ya nasil guzel bir sey

Bak hele emme rutini varmis minigin
Bizimki de emmek istemeyince yuzume bakip bicir bicir konusmaya calisiyor

Ara ara çok nadir oluyor çok aç olunca birden içiyor ya ondan
Sütüm tazyikli ondan bı de heralde. Teşekkür ederim canım
Sut diyeti devam ediyrmydn:)
Yok süt yapmıyorum yumurtadayim şimdi. Ama bişey yok yine
İlk ay bana da gerek yok demişti 2. Ay şikayetleri sıralayınca prebiyotik vereyim dedi

Kusma engelleyici manasında dedim canım mantık olarak muadil

Tatli Limon gastrotuss şurup canım
Teşekkürler canım

Sütüm tazyikli ondan bı de heralde. Teşekkür ederim canım

Yok süt yapmıyorum yumurtadayim şimdi. Ama bişey yok yine
Teşekkürler canım
Tazyikli sutten on sut alimindan da oluyormus aslinda bilemiyorum valla cok sukur kakada kan yok diyorum:s diyete biraz daha devam edim napim

Cumartesi bursada ramdevumuz vardı kar sebebiyle yollar kapanıcak die 19una erteledik rota aşısı için son tarih 16.hafta yazıyor ama daha erken yazan siteler de olmuş. Benimki önümüzdeki hafta 15 hafta 3 günlük olmuş olacak sorun olmaz dimi dr gel yaparız dedi ama buraya da sormazsam içim rahat etmiyor fiyatı da 495 tl ymiş.

Bu arada sizin giydirdiğimiz katları görünce şok geçirdim, şorap, eşofman, iç body ve uzun kollu tshirt ile duruyor benim bebe hep. Uyanıksa üstünü de örtmüyorum evin ısısı 22 derece. Çok sıcağa alışıp mıymıntı olmasın dedim, hiç de üşümüyo siz niye o kadar kat kat giydiryorsunuz yaw

Yaniyor ama isinmiyor sanrm evlerusuyor benmki

Yaaa . Mahvoldu Yavrucum inşaallah teşhis konulur da dermanini buluruz karninda gurultu falan da yapıyor mu bu acaba? Yoksa o gazdan mıdır ? Çok teşekkür ederim canım cevaplar için
Benim oğlumda da reflü var dik yatırıyorum doktorumuz Kilo alımını engellemedigi için ilaç vermedi
Karnında guruldama hep oluyor özellikle sordum anne sütü alanlarda normalmis
Erkekte olur mu biz de 3 tane almışız duruyo hiç giydirmedim
Erkekte çok önermiyorlar
Banada kızdan sonra erkek pek bi yavan geldi

Evde lazım değil zaten de bi kar resmi çekelim dedim, kara çıkarken giydireyim bari
Tüh yaa kötü olmuş canım benim
Sağol beybim Alıştım ya hep oluyor emince geçiyor
Ben sormadım ama giydirmeye başladım. Altına iki kat giydiriyorum. Külotlu çorap varsa onu giydirip üstüne tek alt, kirlideyse kalmamışsa 2 tane alt giydiriyorum
Ev kaç derece? Bizimki yatak odası 24-25 diğer yerler 22-23 ben artık tek kat bir de salon serin diye orda yelek takıyorum. 40 çıkınca iki kat giydirmedim bir daha
Benim de tazyik basladi niye ole olduki ya hic bosalmiuo tamamen meme aynisini veriuorum 2 3 kez
Valla anlasam canım niye oluyor, iyice acıların kadını bergen oldum filmim çıktı sinemalarda şu an bebeler randımanlı emmediğinden birikiyo heralde

Evet cnm cabuk birakiyor sonra da uyuyp uyanmasi lzm ki emsin yoksa emmiyor

Tazyikli sutten on sut alimindan da oluyormus aslinda bilemiyorum valla cok sukur kakada kan yok diyorum:s diyete biraz daha devam edim napim
Ben de devam etcem . Doktora gittim ilaç verdi kusma için . Alerji doktoruna yönlendirecek bir de
İlaç verdi doktor bakalım canım .

Biz rota ve bexero nimemix aşılarımıxı olduk 1681₺ ödedik
Bizim dr bexero ve nimemix birlikte yada 1 ay arayla olmalı dedi birlikte yaptırdık
Rota karın ağrısı yan etki olarak yaparmış diğerleri de ateş yapabilirmiş inşallah olmaz
Ateş olursa calpol verirsin dedi
J jijikalp bnde senin gibi zıbın ve tulum sadece giydiriyorum hiç kalın giydirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…