- 14 Şubat 2021
- 8.453
- 23.020
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.141
Mm olarak bilgi vermedi ama güzel dereceye gelmiş bu haftada kullan daha iyi olur dediHadi hayırlı olsun canım kaç mm dedi duvarı kalınlığında şu an da
Bende yatamam ki zaten uyuyamama gibi sorunum var öyle hiç gram uyku gelmezBen akşam denedim ama uyuyamadım bu akşam tekrar denicem
beklıyorummm :)Tabi atıyorum canım :)
Bende uzun süredir cesaretimi topluyorum akşam kalbim ağzımda atıyordu vallaYok yapmadım ama yapamam da
Benimde öyle oldu sjsjshBende yatamam ki zaten uyuyamama gibi sorunum var öyle hiç gram uyku gelmez
beklıyorummm :)
İnşallah öyledir yaa çünkü geriliyorum rahat hissedemiyorum. Zaten çok sıkıldım ilaçlardan bitse de kurtulsam modundayım karnım mosmor oldu sürekli gazım var şiş şiş dolanıyorum. Ne zor yaa kadın olmak vallaTerslemiyor aslında ben doktorum sen hastasın muhabbetiine bağlıyor soru sorunca e hadi sor diyor
bana da ağzı komik geliyor.
Hadi inşallah iyi haberlerle gel darısı başımaMerhaba hoşgeldiniz transferiniz hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sizlere
İnşallah pozitif sonuç alırsınız
Ayyy estrofem 1 hafta kullandım şimdi bende hastaneye kontrole gidiyorum hayırlısı Allah'tan bakalım bana da transfer günü söyleyecekler mi
Allah razı olsun kuzum hala hastanedeyim yarın taburcu olurum büyük ihtimalle evet şükür tamamen kesildi akşam ultrason a girdim kanama alanı dağılmış şükürler ols5İnş cnm çok sağolSen nasıl oldun,kanama tamamen durdu mu?
Betahcg değerlerin nasıldı paylasabilir misin:) kanama alanı dagilinca göründü demek kese hayırlı olsun çok sevindimAllah razı olsun kuzum hala hastanedeyim yarın taburcu olurum büyük ihtimalle evet şükür tamamen kesildi akşam ultrason a girdim kanama alanı dağılmış şükürler ols5ikinci sürpriz de 2 kese gördük allahım hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 7.denemenin ardından biri bana ikiz olcak dese dalga geçiyor sanırdım şükür bin şükür bu günleri gösteren rabbime hamd olsun rabbim her isteyene nasip etsin inşallah anne baba olmayı
Yaa nasıl sevindimAllah razı olsun kuzum hala hastanedeyim yarın taburcu olurum büyük ihtimalle evet şükür tamamen kesildi akşam ultrason a girdim kanama alanı dağılmış şükürler ols5ikinci sürpriz de 2 kese gördük allahım hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 7.denemenin ardından biri bana ikiz olcak dese dalga geçiyor sanırdım şükür bin şükür bu günleri gösteren rabbime hamd olsun rabbim her isteyene nasip etsin inşallah anne baba olmayı
Valla canım evde vardı içimden geldi 1 dk içinde cift cizgi oldu kan verdim 512 cıktı değerimayy masallahhh erken gebelık testı mı bu canım?
Maşallah canım muhtemel beni de 20 aralık alır 10 günlük ilaç kullanımı 16 sında bitiyor bekletmez fazla.20 Aralık
transfer günüm belli oldu kızlar 1 hafta daha ilaç kullanmaya devam cuma son kontrol 20 Aralık pazartesi inşallah
5.gun idrarda pozitif idi 6.gun 87 8.gün 316. 10.gun 1005 dun yine istedi kanama yüzünden 13.gun 3607Betahcg değerlerin nasıldı paylasabilir misin:) kanama alanı dagilinca göründü demek kese hayırlı olsun çok sevindim
Rabbim hepinize nasip etsin hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah canım benimYaa nasıl sevindimiki minnoş çok tatlı Allahım hayırlısıyla devamını getirsin
Maşallah sağlıkla kkatlansin kaçıncı gun degeriValla canım evde vardı içimden geldi 1 dk içinde cift cizgi oldu kan verdim 512 cıktı değerim
Ay çok şükürr yaAllah razı olsun kuzum hala hastanedeyim yarın taburcu olurum büyük ihtimalle evet şükür tamamen kesildi akşam ultrason a girdim kanama alanı dağılmış şükürler ols5ikinci sürpriz de 2 kese gördük allahım hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 7.denemenin ardından biri bana ikiz olcak dese dalga geçiyor sanırdım şükür bin şükür bu günleri gösteren rabbime hamd olsun rabbim her isteyene nasip etsin inşallah anne baba olmayı
Ben ilk iki gün biraz dikkat ettim ama sonra ben de çok kısıtlamadım kendimi. Hele yemek konusunda neredeyse hiç değişiklik yapmadım. Sadece avokado almıştık neredeyse her sabah avokado yedim şimdiye kadar, birkaç gündür de yine sabahları yumurta yemeye çalışıyorum. Çikileta cips, bunları istediğimde yiyorum yine. Bu kadar.Amin canım inşallah biz de verilim bu müjdeli haberi. O kadar meşakatli bir yol ki bu yaşamayan bilemez hemen hemen hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi daha iyi anlayabiliyoruz
Ayy güzel geçsin hayırlısı ile, sonra pozitif haberini ver sonra gelsin ultrason fotoğraflarııııı20 Aralık
transfer günüm belli oldu kızlar 1 hafta daha ilaç kullanmaya devam cuma son kontrol 20 Aralık pazartesi inşallah
Çoook sevindiiim. 2 aydır bu konuları takip ettiğim için sizi de takip ediyordum, en baştan hep ikiz gibi gelmişti bana. İkinci kesenin görünmesi ekstra güzel, maşallah annesiiiAllah razı olsun kuzum hala hastanedeyim yarın taburcu olurum büyük ihtimalle evet şükür tamamen kesildi akşam ultrason a girdim kanama alanı dağılmış şükürler ols5ikinci sürpriz de 2 kese gördük allahım hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 7.denemenin ardından biri bana ikiz olcak dese dalga geçiyor sanırdım şükür bin şükür bu günleri gösteren rabbime hamd olsun rabbim her isteyene nasip etsin inşallah anne baba olmayı
Bugun transfer günüyle beraber 10 gün olucak5.gun idrarda pozitif idi 6.gun 87 8.gün 316. 10.gun 1005 dun yine istedi kanama yüzünden 13.gun 3607
Rabbim hepinize nasip etsin hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah canım benim
Maşallah sağlıkla kkatlansin kaçıncı gun degeri
Evet canim 2 transfer edildiAy çok şükürr ya
canısı sana 2 embriyo transfer edilmişti zaten dimi sonradan kendisi bölünmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?